• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hout - onbewerkt

Resultaten voor

Hout - onbewerkt - Import export

 1. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Verpakking - hout, Houtwaren, Import-export - hout, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Torgau, Duitsland.

 2. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Kameroen

  Ewen International SARL is in 2017 opgericht. Wij zijn internationaal bekend in de houtsector en bieden u het allerbeste. Onze missie bestaat erin u altijd de beste houtproducten te leveren die op de wereldwijde houtmarkt te verkrijgen zijn. Dankzij rechtvaardige transacties en ons engagement om u het beste te bieden zijn wij erin geslaagd een degelijke naamsbekendheid te veroveren in de sector houtproducten. Dankzij onze gezamenlijke belangstelling voor de houthandel zijn wij uitgegroeid tot een fantastische kracht binnen de exportindustrie. Wij zijn Kameroense exporteurs die wereldwijd exporteren. Wij zijn de belangrijkste exporteurs, groothandels en leveranciers van houtproducten van goede kwaliteit zoals tropisch hout, rondhout, vierkante houtblokken, langshout, industriële houtskool, houtskool van restaurantkwaliteit en nog veel meer, afkomstig uit Kameroen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET

  Frankrijk

  Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht voor de productie en verkoop van brandhout voor het aansteken van houtkachels, open haarden of barbecues. Ik gebruik uitsluitend lokale Jura-sparren, ik lever in heel Frankrijk en een deel van Europa, in zakken van 20 liter, bulkzakken van 40 liter of grote zakken van 1 stère. Ik neem alle aanvragen in overweging.U kunt mij uw bestellingen per post sturen naar: matheorobinet116@gmail.com of direct contact met me opnemen op 0033 6-38-50-65-82

 4. ETS WATHELET

  België

  Het bedrijf ETS WATHELET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en bewerkt, Isolatiematerialen - thermisch, Spaanplaat, tropisch hout, Hout - gezaagd en bewerkt, Isolatiematerialen - thermisch, en Spaanplaat. Het is gevestigd in Sambreville (namur), België.

 5. FOR GUYANE

  Frans Guyana

  Het bedrijf FOR GUYANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Import-export - hout, Industriehout, Hout - gezaagd en bewerkt, houten constructies, hout, gezaagd hout, Houtwaren, en Import-export - hout. Het is gevestigd in Saint Laurent Maroni, Frans Guyana.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GREEN FOREST

  Frankrijk

  GREEN FOREST is een Franse distributeur van stamhout en gezaagd hout, voornamelijk Afrikaans hout. Maar de firma kan ook hout afkomstig uit Europa leveren. De firma is gevestigd in TROYES, in de regio Champagne-Ardenne. Wij leveren houtstammen en gezaagd hout van een uitstekende kwaliteit. Wij kopen ons hout in in Afrika en in Europa om het als exporteur door te verkopen. U kunt voor verdere informatie over onze producten en diensten contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden. GREEN FOREST, uw beste houtleverancier!

 2. ROBETA-HOLZ OHG

  Duitsland

  De ROBETA Holzindustrie is een bewerkingsbedrijf in de beste gebieden van grenenhout in Duitsland. Wij bieden onze producten niet allen voor grenenhout maar ook in larikshout, Douglasie & sparrenhout. Ons productpallet is zeer vérreikend. Uit de nevenproducten van het zaagwerk (spaanders, enz. schors) worden houtbriketten & schorsbriketten geproduceerd. We bieden houtproducten voor de bouwindustrie en nog douglasiehout, hout voor de bouw van lijsten, houtbriketten voor privégebruik en nog veel meer andere houtproducten.

 3. COOMANS

  België

  Houthandel – Zagerij Coomans NV is gespecialiseerd in zagerij op bestek van eik, en hardhout. Ook de standaardmaten voor o.a. daktimmer zijn mogelijk. Op stam verkrijgbaar. Eik en beuk , alle dikten. Coomans NV beschikt hiervoor over een computergestuurde zagerij. Via onze contacten in Frankrijk, voeren wij door ons geselecteerde eik en beuk rechtstreeks in. Door de beschikbaarheid van onze eigen droogoven, (ook beschikbaar voor derden) hebben we een eigen productie in eik en beuk op stam en ook, van eiken parket op maat en op standaardmaten. Naast de rechtstreekse invoer uit Frankrijk, behoren tropische houtsoorten tot onze specialisatie, waaronder bijzondere aandacht gaat naar: Azobé en Bilinga.

 4. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Duitsland

  Ons bedrijf levert gedraaide, gefreesde en gestanste onderdelen, spuitgietproducten en bouw- en meubelbeslag in alle welke vorm dan ook. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, middelgrote en grote series. Onze kernactiviteit is het bewerken van edelstaal maar wij leveren natuurlijk ook producten van andere metalen. Wij draaien, frezen en laseren voor de meubelindustrie, bouw van winkelinterieurs, projectbouw, hotelinrichting, standbouw en de glas- en sanitairindustrie. Op deze pagina vindt u alles over onze producten en stellen wij ons aan u voor als deskundig partner. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kabeltrekkers, bowdenkabels en bedieningskabels. Wij maken en repareren alle soorten trek- en drukkabels, bedieningskabels, gaskabels, koppelingskabels, remkabels, schakelkabels en bowdenkabels. Model of tekening in afzonderlijke of serieproductie.

 5. HOUTHANDEL ROGER VAN ACKER

  België

  Op zoek naar hout, isolatie, deuren en nog zoveel meer? Hout Van Acker - Deuren Varip ! De traditionele houthandel is en blijft de hoofdactiviteit van ons bedrijf. Alle mogelijke houtsoorten Bevestigingsmaterialen (schroeven, …) Dakvensters Eigen erkende houtdrenkinstallatie met certificaat FSC-gelabeld hout (met certificaat) Gevelbekleding in diverse houtsoorten en kunststoffen Gipsplaten met al hun toebehoren Hardhout voor buitenschrijnwerkerij (ramen, buitendeuren, terrassen, gevelbekleding…) Houtbeschermingproducten Isolatiematerialen (glaswol en rotswol) Laminaatvloeren Lijmen & siliconen (parketlijm, houtlijm, tec7, …) Melamine en HPL platen Parketten (massief, halfmassief) Plaatmateriaal (multiplex, triplex, OSB, MDF, beplakte platen) PVC in al zijn toepassingen Terrasplanken in verschillende houtsoorten (ipé, padouk, tali, grenen, ..) tot en met kunststof Tuinhout en speeltoestellen Zoldertrappen ...

 1. HOUTHANDEL & HOUTZAGERIJ P. VAN MECHGELEN

  België

  Vakkundig advies Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Wij helpen u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op ons rekenen voor het juiste advies. Bij ons is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres! Uitgebreid machinepark Dankzij ons uitgebreid machinepark bewerken wij onze producten volgens de wensen van de klant. Met onze CNC gestuurde opdeelzaag verzagen wij met de meeste precisie al uw platen. Onze CNC gestuurde kantenaanlijmer zorgt er dan weer voor dat de verzaagde platen, indien nodig, mooi afgeboord worden. Ook voor zaagwerk, freeswerk (alsook voor het aanbrengen van groeven) en boorwerk kan u bij ons terecht. Eigen leveringsdienst Dankzij onze eigen leveringsdienst en een goed uitgerust wagenpark kunnen wij de door u bestelde materialen met de grootste zorg op de juiste plaats brengen.

 2. HOUT MODEST

  België

  Alle Hout- en plaatbewerkingen - Zagen naar maat - Rijboringen - Scharnierboringen - Schaven - Kantverlijming in fineer melamine en pvc - Keukentabletten in verstek frezen Plaatsklaar Maken van deuren en inkasten Advies bij verwerking van diverse materialen Wij helpen bij het berekenen van de benodigde materialen voor het maken van : - Keukens - Dressings - Veranda's - Daken enz...

 1. HOUTHANDEL HENDRICKX

  België

  Hendrickx Hout is een familiebedrijf met een lange traditie in het verhandelen van hout. Begin de jaren ‘80 heeft het bedrijf zich beginnen specialiseren in Europees Hardhout. De voornaamste houtsoorten zijn Eik en Beuk maar ook Essen, Kastanje, Olm behoren tot de mogelijkheden. Dankzij een jarenlange samenwerking met de beste zagerijen in Oost en West-Europa kunnen wij een compleet gamma aanbieden aan onze klanten. Wij beschikken over ca. 350 m³ droogcapaciteit verdeeld over 8 verschillende kamers. Zo kunnen we ons hout optimaal drogen naar gelang de houtsoort, dikte, hoeveelheid, vochtpercentage, … Ons continu streven naar kwaliteit heeft ons al referenties opgeleverd in diverse sectoren. Zo hebben we klanten in de parket-, trappen- en meubelindustrie. Alsook leveren wij aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, houthandels, interieurbedrijven, ... Kortom bent U op zoek naar kwalitatief Europees hardhout, dan bent U bij Hendrickx Hout aan het juiste adres.

 2. HOUTHANDEL SEGERS

  België

  Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan 87 jaar actief in Schoten en omstreken. Daardoor combineren wij de voordelen van het grootbedrijf (prijs, assortiment, vlotte leveringen enz.) met deze van het kleinere (o.a. kwaliteit, service, ervaring en vakkundig advies). Elke week staan wij minstens 2 maal met een vrachtwagen in uw buurt. Wij zagen en schaven alles naar uw maten en leveren aan huis. Vanaf € 500 (excl. BTW) materialen is de levering zelfs gratis! Zowel de particulier als de vakman kunnen bij ons terecht. Vraag onze speciale prijzen voor grote hoeveelheden!

 3. JANSSENS EN JANSSENS

  België

  De groep JANSSENS EN JANSSENS is als algemene houthandel gespecialiseerd in alle hout, platen & interieurafwerking. Wij verzagen, schaven, plakken af en leveren aan huis. ! ! TEN DIENSTE VAN VAKMAN EN ZELFBOUWER ! ! U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment in parket & laminaatvloeren en plafonds. Voor de tuin kan u bij ons kiezen uit allerlei soorten tuinhout, afsluitingen, speeltuigen en terrasplanken. Bovendien is er bij ons een mooie keuze aan wandbekleding en binnendeuren naar ieders smaak en budget. U kunt zich bij ons uitgebreid laten informeren naar isolatie, gevelbekleding in verschillende houtsoorten (eik, padouk, afzelia, ceder, meranti, lariks, …). Wij zijn tevens houder van het FSC®-PEFC certificaat. Wij zijn verdeler van o.a. Eternit sidings-Twinson-Velux-Ursa-Rockwool-Gyproc-Dolle-Deceuninck-Woca-Quick Step-Berry-Meister-Hoebeek-Imberty-Lamett-Trespa-Unilin Formica.

 4. HOUTHANDEL VAN HEMELRIJCK

  België

  Houthandel Van Hemelrijck is een familliebedrijf waarin de derde generatie nu volop meewerkt. Op 1 januari 2008 verhuisden wij van Imde naar Malderen, ook onze vestiging in Tisselt verhuisde eind 2008 naar Malderen. Wij zijn gespecialiseerd in timmerhout, bekistingshout, plaatmateriaal, massief hout, hardhout, tuinhout, onderdak, gipsplaten, isolatie, dakbekleding, gevelbekleding, dakramen, deuren, parket, muur- en plafondbekleding, ... Verder zijn wij uitgerust met een vierzijdige schaafmachine, paneelzaag, lintzaag en een drenkstation. Met onze vrachtwagens leveren wij de bestellingen aan huis of op de werf.

 5. KEMPA

  België

  De centrale bedrijfsactiviteit van Kempa is de productie van keukendeuren. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid assortiment deuren in verschillende houtsoorten en MDF. Voor de afwerking van uw deuren doen wij beroep op onze lakkerij. Hier werken wij uw bestelling af naar wens. Met massief hout maken wij zowel klassieke als moderne keukendeuren. U kan steeds een keuze maken uit onze modellen, maar ook uw eigen ontwerp werken wij verder uit. Kempa staat zo garant voor flexibiliteit. Hetzelfde geldt voor onze mdf-deuren. Mdf leent zich bij uitstek voor een meer strak design. Hoewel wij deze uitdaging ook in massief hout niet uit de weg gaan. Lakwerk is voor Kempa van in het begin een basisactiviteit geweest. Wij zorgen er dan ook voor dat onze lakkerij is uitgerust met het beste materiaal en de nieuwste technologie om zo afwerkingen van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Op uw vraag leveren wij bestellingen in grondverf, bijvoorbeeld om ze tijdens transport en stockage te beschermen tegen vocht. Maar ook eindafwerkingen zoals hoogglans, handpatine, uitgeborsteld lakwerk en nog vele anderen zijn mogelijk. Ook uw eigen materiaal kan u bij kempa zonder probleem laten afwerken.

 6. CDM

  België

  CDM is een Belgische onderneming actief in de import-export en productie van componenten voor speeltoestellen, houtproducten en tuin- en vrijetijdsproducten. CDM heeft vestigingen in België en de Volksrepubliek China. CDM heeft twee dochterondernemingen: KBT en PLAY PARTS. CDM importeert allerlei componenten voor speeltoestellen die deels ook worden geproduceerd, gecontroleerd en verpakt in de eigen vestiging van CDM in China. CDM importeert tevens houtproducten uit onder andere Wit-Rusland en Estland. Deze houtproducten (vooral gefreesd rondhout en afgewerkte componenten in gezaagd hout) zijn hoofdzakelijk gericht op grootverbuikers in de speeltoestellen- en tuinsector.

 7. INTERIEURKE

  België

  Bij Parketvloeren 't Interieurke geven we het vakmanschap al jaren door, van vader op zoon. U krijgt dus altijd ervaren parketleggers over de vloer. Met een passie voor hout én sterke service. Zodat u parketvloeren van topkwaliteit in huis haalt. Onze naam is niet voor niets door de jaren heen een gevestigde waarde geworden. Dat danken we aan u: tevreden aannemer, architect of particulier. Exclusieve parketvloeren, onberispelijk afgewerkt: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Daar krijgt u meteen vrijblijvend deskundig advies - waarmee uw ideale vloer in parket zó werkelijkheid wordt. We helpen u te kiezen uit de uitgebreide collectie soorten vloeren, sorteringen, motieven en kleurvariaties. Want parketvloeren staan garant voor eindeloze variatie.

 8. CORNET PHILIPPE

  België

  Sinds 1986, is de N.V. Philippe CORNET een bosbedrijf gespecialiseerd in naaldhout en de handel in rondhout, VURENHOUT-LARIKS- DOUGLAS. De N.V. Philippe CORNET is een bedrijf dat de volledige productielijn van naaldhout beheerd: aankoop van bomen, kappen en snoeien, mechanische afvoer of met paarden, vervoer van het gekapte stamhout, snijden en zagen van hout, levering van het verzaagde hout aan ondernemingen en particulieren. We bieden een breed assortiment producten: Bouwlatten, onbewerkte opbindstokken, paaltjes, palen, zaagbollen voor de export, schors (mulch), stookhout van naaldbomen, vers hout, bouwstokken voor padvinderskampen. We leveren ons rondhout in heel België maar exporteren tevens naar Nederland, Italië, India en China. Sinds 2009 zetten we ons in voor de PEFC certificering. We staan al jaren bekend om onze knowhow, de kwaliteit van ons werk en onze uitmuntende dienstverlening.

 1. MADERAS VILLAPOL

  Spanje

  De activiteit van Grupo Villapol, S.A bevat de exploitatie van houtoppervlakten, bebossing en het onderhoud van bossen, zagerij, de verkoop van tropisch hout en de productie van laminaatprofielen voor de productie van ramen, van multiplex in latten en van kleine balken. Onze inzet in het transformatieproces van hout is groot.

 2. BOTANICA-WOOD

  België

  Botanica Wood werd eind 1992 opgericht en groeide sindsdien uit tot een van de belangrijkste groothandels van tuinhout in Vlaanderen en Noord Frankrijk. U vindt bij ons een uitgebreid gamma buitenhout, met een focus op tuinhout: tuinschermen, vierkantpalen, gefreesde en gepelde palen, kastanje, erica matten, paardenafsluiting, Engelse poorten, terrasplanken, …

 3. BOVIN BETON & NATUURSTEEN

  België

  Marmer, graniet & natuursteen - Baden - Betontegels - Blauwe hardsteen - Brievenbussen - Dallen-Gevelbekleding - Grafmonumenten - Grafzerken - Graniet - Haarden - Kasseien - Keukens - Levering - Maatwerk - Marmer - Schouwen - Steenhouwer - Steenkappers - Tegels - Trappen - natuursteen - sierschouwen.

 4. GEDIMAT TANGHE

  België

  Gedimat Tanghe is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies. Of u nu aannemer, zelfbouwer of particulier bent, bij Tanghe kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen én laten leveren aan scherpe prijzen.

 5. BYTTEBIER HOUT

  België

  Byttebier Hout is specialist in import, export en groothandel van tropisch hardhout, loofhout & naaldhout. De onderneming beschikt over 11 droogovens, 35 000m³ stock, FSC, schaverij, erkend drenkstation. Byttebier Hout biedt: raamhout, stammen, gevelbekleding, terrasplanken, tuinschermen, en daktimmers.

 6. HOUTHANDEL LECOUTERE

  België

  Houthandel. Al 3 generaties lang staan wij garant voor kwaliteitsvolle service en een zeer groot productengamma. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionelen steeds terecht voor vele soorten houtproducten. Door de jarenlange ervaring en kennis binnen ons familiebedrijf kunnen we u zeker bijstaan en raadgeven bij al uw vragen. Wij leveren al onze producten bij u thuis, zowel voor professionelen als particulieren.

 7. ALBINTRA

  België

  Albintra is actief als invoerder-verdeler in België en Luxemburg van bouwspecialiteiten voor handelaars in bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen, dakmaterialen en bouwkunststoffen. Het productengamma omvat lichtdoolatende elementen (koeppels, golfplaten, ...) isolatiematerialen en constructieve elementen als dakvensters, zoldertrappen, ...

 8. HOUTHANDEL MOENS

  België

  Ruw hout, gezaagd of geschaafd hout... Noors, Inlands en Tropisch hout. Plaatmateriaal voor bouw en dekoratie. Dekoratieve Wand- en Plafondbeklding... Wij staan u graag bij tijdens de keuze van de gewenste materialen, kwaliteiten en afmetingen. Wij bieden u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 9. ASSENTI

  België

  Elk Assenti meubel is uniek. Elk onderdeel van een Assenti badkamermeubel wordt handmatig bewerkt en afgewerkt. De voordelen van Assenti zijn opmerkelijk en bewijzen dat haar badkamermeubelen daadwerkelijk tot de Europese topklasse behoren.

 10. UNITED LOGGERS

  Estland

  - Brandstof houtsnippers voor verwarming en krachtcentrales, - hout pellets voor verwarming en krachtcentrales, - hout pellets voor huishoudelijk gebruik, - houtpulp, - gezaagd timmerhout, - timmerhout producten, - houtsnippers productie, - fijnhakken diensten, - houtsnippers transport, - bosmachines diensten, - fijnhakmachine assemblage diensten, - export/ import

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Hout - onbewerkt - Import export

Aantal resultaten

25.062 Bedrijven