• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hout - onbewerkt

Resultaten voor

Hout - onbewerkt - Import export

 1. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - onbewerkt, Hout - gezaagd en bewerkt, Panelen - hout, Parketvloeren, Skeletbouw - hout, Verpakking - hout, Houtwaren, Import-export - hout, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Torgau, Duitsland.

 2. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Kameroen

  Verified by europages badge

  Ewen International SARL is in 2017 opgericht. Wij zijn internationaal bekend in de houtsector en bieden u het allerbeste. Onze missie bestaat erin u altijd de beste houtproducten te leveren die op de wereldwijde houtmarkt te verkrijgen zijn. Dankzij rechtvaardige transacties en ons engagement om u het beste te bieden zijn wij erin geslaagd een degelijke naamsbekendheid te veroveren in de sector houtproducten. Dankzij onze gezamenlijke belangstelling voor de houthandel zijn wij uitgegroeid tot een fantastische kracht binnen de exportindustrie. Wij zijn Kameroense exporteurs die wereldwijd exporteren. Wij zijn de belangrijkste exporteurs, groothandels en leveranciers van houtproducten van goede kwaliteit zoals tropisch hout, rondhout, vierkante houtblokken, langshout, industriële houtskool, houtskool van restaurantkwaliteit en nog veel meer, afkomstig uit Kameroen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

 3. FOR GUYANE

  Frans Guyana

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FOR GUYANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtwaren, Import-export - hout, Industriehout, Hout - gezaagd en bewerkt, houten constructies, hout, gezaagd hout, Houtwaren, en Import-export - hout. Het is gevestigd in Saint Laurent Maroni, Frans Guyana.

 4. ETS WATHELET

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ETS WATHELET, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hout - onbewerkt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout - gezaagd en bewerkt, Isolatiematerialen - thermisch, Spaanplaat, tropisch hout, Hout - gezaagd en bewerkt, Isolatiematerialen - thermisch, en Spaanplaat. Het is gevestigd in Sambreville (namur), België.

 5. GREEN FOREST

  Frankrijk

  GREEN FOREST is een Franse distributeur van stamhout en gezaagd hout, voornamelijk Afrikaans hout. Maar de firma kan ook hout afkomstig uit Europa leveren. De firma is gevestigd in TROYES, in de regio Champagne-Ardenne. Wij leveren houtstammen en gezaagd hout van een uitstekende kwaliteit. Wij kopen ons hout in in Afrika en in Europa om het als exporteur door te verkopen. U kunt voor verdere informatie over onze producten en diensten contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen met plezier en zo snel mogelijk beantwoorden. GREEN FOREST, uw beste houtleverancier!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ROBETA-HOLZ OHG

  Duitsland

  De ROBETA Holzindustrie is een bewerkingsbedrijf in de beste gebieden van grenenhout in Duitsland. Wij bieden onze producten niet allen voor grenenhout maar ook in larikshout, Douglasie & sparrenhout. Ons productpallet is zeer vérreikend. Uit de nevenproducten van het zaagwerk (spaanders, enz. schors) worden houtbriketten & schorsbriketten geproduceerd. We bieden houtproducten voor de bouwindustrie en nog douglasiehout, hout voor de bouw van lijsten, houtbriketten voor privégebruik en nog veel meer andere houtproducten.

 2. GIJSBRECHTS

  België

  Houthandel en Doe-het-zelf Onze producten werden diverser, onze waarden bleven dezelfde. Zo staat Houthandel Gijsbrechts voor een marktgericht productengamma, een grote stock en een betrouwbare levering. In onze toonzaal en magazijn in Heist-op-den-Berg vind je alles voor je verbouwing, huis, tuin of werf. Je kan er terecht in onze houthandel en doe-het-zelf afdeling voor massief hout, timmerhout, steigerhout en deuren in hout. Of voor dakartikelen, laminaat, parket, bekleding, platen, MDF, tuinhout en terrasplanken. En omdat we mee zijn met onze tijd, is ons gamma ook te koop in de online shop. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel, waar je zelfs gereedschap en werkkledij vindt? Voeg daarbij ons professioneel machinepark om hout, platen en panelen op maat te zagen… en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur. Wij werken conform de certificering voor duurzame vervaardiging en handel van hout. Hout leveren of afhalen Onze stock hout en interieurmaterialen is uitgebreid, de vervoerskost laag. Leveren of afhalen, aan jou de keuze. Zowel voor kleine als grote hoeveelheden. We geven graag advies voor je plannen en verbouwingen met hout. Als professional ben je ook zeer welkom met je klanten.

 3. CALLEWAERT

  België

  OP ZOEK NAAR INSPIRATIE OF INFORMATIE VOOR JE VERBOUWING/NIEUWBOUW Gevelstenen, isolatie, dakpannen, gevelbekleding, .... een greep uit ons gamma van bouwmaterialen ! Onze technische adviseurs helpen je, binnen budget, de juiste materiaalkeuzes te maken voor jouw persoonlijk bouwproject. Ook tegels, betonklinkers, mozaïek, grootformaattegels, metrotegels, natuursteen behoren tot de uitgebreide collecties in de Verhelst Bouwgalerij toonzalen (Veurne, Oudenburg, Knokke, Ichtegem, Drongen) Daarnaast staan de eigen teams klaar jouw werken uit te voeren voor chape, vloeren, opritten en na-isolatie

 4. HOUT MODEST

  België

  Alle Hout- en plaatbewerkingen - Zagen naar maat - Rijboringen - Scharnierboringen - Schaven - Kantverlijming in fineer melamine en pvc - Keukentabletten in verstek frezen Plaatsklaar Maken van deuren en inkasten Advies bij verwerking van diverse materialen Wij helpen bij het berekenen van de benodigde materialen voor het maken van : - Keukens - Dressings - Veranda's - Daken enz...

 5. COOMANS

  België

  Houthandel – Zagerij Coomans NV is gespecialiseerd in zagerij op bestek van eik, en hardhout. Ook de standaardmaten voor o.a. daktimmer zijn mogelijk. Op stam verkrijgbaar. Eik en beuk , alle dikten. Coomans NV beschikt hiervoor over een computergestuurde zagerij. Via onze contacten in Frankrijk, voeren wij door ons geselecteerde eik en beuk rechtstreeks in. Door de beschikbaarheid van onze eigen droogoven, (ook beschikbaar voor derden) hebben we een eigen productie in eik en beuk op stam en ook, van eiken parket op maat en op standaardmaten. Naast de rechtstreekse invoer uit Frankrijk, behoren tropische houtsoorten tot onze specialisatie, waaronder bijzondere aandacht gaat naar: Azobé en Bilinga.

 1. DECKERS BOUWMATERIALEN

  België

  Al meer dan 65 jaar staan wij tot jouw dienst voor levering van bouwmaterialen, tegels en doe-het-zelfmaterialen. De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij Bouwpunt Deckers vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug. De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

 2. HOUTHANDEL SEGERS

  België

  Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan 87 jaar actief in Schoten en omstreken. Daardoor combineren wij de voordelen van het grootbedrijf (prijs, assortiment, vlotte leveringen enz.) met deze van het kleinere (o.a. kwaliteit, service, ervaring en vakkundig advies). Elke week staan wij minstens 2 maal met een vrachtwagen in uw buurt. Wij zagen en schaven alles naar uw maten en leveren aan huis. Vanaf € 500 (excl. BTW) materialen is de levering zelfs gratis! Zowel de particulier als de vakman kunnen bij ons terecht. Vraag onze speciale prijzen voor grote hoeveelheden!

 1. HOUTHANDEL & HOUTZAGERIJ P. VAN MECHGELEN

  België

  Vakkundig advies Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Wij helpen u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken. Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op ons rekenen voor het juiste advies. Bij ons is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres! Uitgebreid machinepark Dankzij ons uitgebreid machinepark bewerken wij onze producten volgens de wensen van de klant. Met onze CNC gestuurde opdeelzaag verzagen wij met de meeste precisie al uw platen. Onze CNC gestuurde kantenaanlijmer zorgt er dan weer voor dat de verzaagde platen, indien nodig, mooi afgeboord worden. Ook voor zaagwerk, freeswerk (alsook voor het aanbrengen van groeven) en boorwerk kan u bij ons terecht. Eigen leveringsdienst Dankzij onze eigen leveringsdienst en een goed uitgerust wagenpark kunnen wij de door u bestelde materialen met de grootste zorg op de juiste plaats brengen.

 2. JANSSENS EN JANSSENS

  België

  De groep JANSSENS EN JANSSENS is als algemene houthandel gespecialiseerd in alle hout, platen & interieurafwerking. Wij verzagen, schaven, plakken af en leveren aan huis. ! ! TEN DIENSTE VAN VAKMAN EN ZELFBOUWER ! ! U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment in parket & laminaatvloeren en plafonds. Voor de tuin kan u bij ons kiezen uit allerlei soorten tuinhout, afsluitingen, speeltuigen en terrasplanken. Bovendien is er bij ons een mooie keuze aan wandbekleding en binnendeuren naar ieders smaak en budget. U kunt zich bij ons uitgebreid laten informeren naar isolatie, gevelbekleding in verschillende houtsoorten (eik, padouk, afzelia, ceder, meranti, lariks, …). Wij zijn tevens houder van het FSC®-PEFC certificaat. Wij zijn verdeler van o.a. Eternit sidings-Twinson-Velux-Ursa-Rockwool-Gyproc-Dolle-Deceuninck-Woca-Quick Step-Berry-Meister-Hoebeek-Imberty-Lamett-Trespa-Unilin Formica.

 3. KEMPA

  België

  De centrale bedrijfsactiviteit van Kempa is de productie van keukendeuren. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid assortiment deuren in verschillende houtsoorten en MDF. Voor de afwerking van uw deuren doen wij beroep op onze lakkerij. Hier werken wij uw bestelling af naar wens. Met massief hout maken wij zowel klassieke als moderne keukendeuren. U kan steeds een keuze maken uit onze modellen, maar ook uw eigen ontwerp werken wij verder uit. Kempa staat zo garant voor flexibiliteit. Hetzelfde geldt voor onze mdf-deuren. Mdf leent zich bij uitstek voor een meer strak design. Hoewel wij deze uitdaging ook in massief hout niet uit de weg gaan. Lakwerk is voor Kempa van in het begin een basisactiviteit geweest. Wij zorgen er dan ook voor dat onze lakkerij is uitgerust met het beste materiaal en de nieuwste technologie om zo afwerkingen van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Op uw vraag leveren wij bestellingen in grondverf, bijvoorbeeld om ze tijdens transport en stockage te beschermen tegen vocht. Maar ook eindafwerkingen zoals hoogglans, handpatine, uitgeborsteld lakwerk en nog vele anderen zijn mogelijk. Ook uw eigen materiaal kan u bij kempa zonder probleem laten afwerken.

 4. BOUWPUNT KWANTEN

  België

  Je professionele bouwmaterialen bij Bouwpunt Kwanten kopen, heeft zo zijn voordelen Al meer dan 62 jaar staat het Kwanten-team klaar om je snel, doelgericht én correct verder te helpen. Door voortdurend te investeren in opleidingen en nieuwe infrastructuur krijg je altijd kwaliteit. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om voor Bouwpunt Kwanten te kiezen en ... te blijven kiezen. Bij Bouwpunt Kwanten vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug. De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak. Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

 5. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Duitsland

  Ons bedrijf levert gedraaide, gefreesde en gestanste onderdelen, spuitgietproducten en bouw- en meubelbeslag in alle welke vorm dan ook. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, middelgrote en grote series. Onze kernactiviteit is het bewerken van edelstaal maar wij leveren natuurlijk ook producten van andere metalen. Wij draaien, frezen en laseren voor de meubelindustrie, bouw van winkelinterieurs, projectbouw, hotelinrichting, standbouw en de glas- en sanitairindustrie. Op deze pagina vindt u alles over onze producten en stellen wij ons aan u voor als deskundig partner. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kabeltrekkers, bowdenkabels en bedieningskabels. Wij maken en repareren alle soorten trek- en drukkabels, bedieningskabels, gaskabels, koppelingskabels, remkabels, schakelkabels en bowdenkabels. Model of tekening in afzonderlijke of serieproductie.

 6. HOUTHANDEL ROGER VAN ACKER

  België

  Op zoek naar hout, isolatie, deuren en nog zoveel meer? Hout Van Acker - Deuren Varip ! De traditionele houthandel is en blijft de hoofdactiviteit van ons bedrijf. Alle mogelijke houtsoorten Bevestigingsmaterialen (schroeven, …) Dakvensters Eigen erkende houtdrenkinstallatie met certificaat FSC-gelabeld hout (met certificaat) Gevelbekleding in diverse houtsoorten en kunststoffen Gipsplaten met al hun toebehoren Hardhout voor buitenschrijnwerkerij (ramen, buitendeuren, terrassen, gevelbekleding…) Houtbeschermingproducten Isolatiematerialen (glaswol en rotswol) Laminaatvloeren Lijmen & siliconen (parketlijm, houtlijm, tec7, …) Melamine en HPL platen Parketten (massief, halfmassief) Plaatmateriaal (multiplex, triplex, OSB, MDF, beplakte platen) PVC in al zijn toepassingen Terrasplanken in verschillende houtsoorten (ipé, padouk, tali, grenen, ..) tot en met kunststof Tuinhout en speeltoestellen Zoldertrappen ...

 7. BELSACK

  België

  Wij zagen al uw platen (MDF, spanplaten, melamine, enz.) voor u op maat met onze gespecialiseerde zaagmachine. Bovendien kunnen we nu via ons computerprogramma HPO uw zaagwerk volledig optimaliseren. HPO laat toe platen te verzagen met een minimum aan overschot. U komt langs met uw maten, wij voeren ze in in het programma en versturen alles naar de zaagmachine. HPO zorgt voor de optimalisatie. Melaminepanelen kunnen afgeboord worden met melamine- of PVC kantlijst. Met onze CNC-machine (computergestuurde freesmachine) zijn wij uitgerust voor enkele speciale taken, zoals: Frezen van deuren zodat ze plaatsklaar zijn voor de klant, ronde of ovale panelen frezen, rijboringen maken in meubelpanelen, scharnieren frezen in deurkastjes, werkbladverbindingen maken. Belsack kan deuren inkasten (als blok voorgemonteerd) om ze zelf makkelijk te plaatsen. De blok moet simpelweg in het deurgat geschoven worden. De spleten die langs de kanten nog overblijven, worden met isolatieschuim gevuld (om de deur vast te zetten) en vervolgens worden de deurlijsten op het kassement genageld. Den en tropisch hout kunnen op maat geschaafd worden (tegen toeslag). Onze medewerkers hebben vrijwel allemaal een houtopleiding genoten. Ze staan dus altijd klaar voor een deskundig antwoord op uw vraag. Bij Belsack draait het echter om meer dan verkopen alleen. Er wordt immers altijd naar gestreefd om de klant passende oplossingen, creatieve ideeën en vakkundig advies aan te bieden.

 8. HOUTHANDEL HENDRICKX

  België

  Hendrickx Hout is een familiebedrijf met een lange traditie in het verhandelen van hout. Begin de jaren ‘80 heeft het bedrijf zich beginnen specialiseren in Europees Hardhout. De voornaamste houtsoorten zijn Eik en Beuk maar ook Essen, Kastanje, Olm behoren tot de mogelijkheden. Dankzij een jarenlange samenwerking met de beste zagerijen in Oost en West-Europa kunnen wij een compleet gamma aanbieden aan onze klanten. Wij beschikken over ca. 350 m³ droogcapaciteit verdeeld over 8 verschillende kamers. Zo kunnen we ons hout optimaal drogen naar gelang de houtsoort, dikte, hoeveelheid, vochtpercentage, … Ons continu streven naar kwaliteit heeft ons al referenties opgeleverd in diverse sectoren. Zo hebben we klanten in de parket-, trappen- en meubelindustrie. Alsook leveren wij aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, houthandels, interieurbedrijven, ... Kortom bent U op zoek naar kwalitatief Europees hardhout, dan bent U bij Hendrickx Hout aan het juiste adres.

 1. HOUTHANDEL VAN HEMELRIJCK

  België

  Houthandel Van Hemelrijck is een familliebedrijf waarin de derde generatie nu volop meewerkt. Op 1 januari 2008 verhuisden wij van Imde naar Malderen, ook onze vestiging in Tisselt verhuisde eind 2008 naar Malderen. Wij zijn gespecialiseerd in timmerhout, bekistingshout, plaatmateriaal, massief hout, hardhout, tuinhout, onderdak, gipsplaten, isolatie, dakbekleding, gevelbekleding, dakramen, deuren, parket, muur- en plafondbekleding, ... Verder zijn wij uitgerust met een vierzijdige schaafmachine, paneelzaag, lintzaag en een drenkstation. Met onze vrachtwagens leveren wij de bestellingen aan huis of op de werf.

 2. KWANTEN

  België

  Met meer dan 50 jaar ervaring is Kwanten dé specialist in vloer- en wandtegels. Hiernaast hebben wij ook al vele jaren ervaring met natuursteen, parket en laminaat. Wij werken enkel met hoogwaardige producten die een lange levensduur garanderen. In onze toonzaal is er voor ieder wat wils en al onze producten zijn verkrijgbaar aan de scherpste prijzen. Wij hopen u zo spoedig mogelijk te mogen verwelkomen. Onze verkopers helpen u graag verder met advies en technische info bij uw keuze. voor de professionele plaatser hebben wij onze afhaalbadge. Wat wil dit zeggen? Je kan met deze badge in een speciaal voorzien portaal voor afhaling van goederen buiten de openingsuren. Je kan telefonisch of via mail de bestelling doorgeven voor 17.45u en deze zal dan klaargezet worden. Met de badge heb je toegang tot het portaal en kan je daar je goederen afhalen.

 3. KERKSTOEL BOUWMATERIALEN

  België

  Als groothandel in bouwmaterialen zijn wij een gevestigde waarde voor bouwend Vlaanderen. U kan bij ons terecht voor alle fases van het bouwproces. Dakpannen, gevelstenen, isolatie, snelbouwstenen, klinkers, beton, welfsels vormen slechts een greep uit het volledige assortiment. Sinds 2006 heeft Kerkstoel Bouwmaterialen een nieuwe dimensie toegevoegd aan haar activiteiten, met name Kerkstoel Totaal Concept. Vanuit het pand gelegen aan de leopoldlei te Heist Op Den Berg, wordt de klant volledig geadviseerd over de mogelijkheden met betrekking tot het bouwen of verbouwen van zijn woning. De woning wordt hierbij in al zijn facetten onder de loep genomen. Niet alleen het bepalen van de ruwbouw maar ook de interieurinrichting en tuinaanleg behoren tot het Total Concept dat Kerkstoel Bouwmaterialen NV u te bieden heeft.

 4. GEBROEDERS VANHOVE & ZONEN NV

  België

  Als familiebedrijf biedt Houthandel Vanhove al sinds 1939 uitsluidend de beste houtsoorten met uitmuntende service en persoonlijk advies voor elk project. Wij zijn de erkende houthandel die uitblinkt in maatwerk voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Uw partner voor iedere KMO en industrie! Wij zijn gespecialiseerd in maatservice, van kleine aantallen tot zeer grote projecten en dit in een zeer flexibele en snelle levertermijn. Wij komen graag bij u ter plaatse om uw wensen of noden te bespreken. Wij zijn werkzaam in heel België, Nederland en omstreken. Door onze grote overdekte opslagruimte en atelier van 2.000m2 kunnen wij aan al uw vragen voldoen. Wij zijn ISPM gecertificeerd; dit wil zeggen dat wij bevoegd zijn om hout met de nodige documenten en de nodige stempels te mogen voorzien zodat u als klant houten verpakkingen of dergelijke buiten Europa kan versturen. Een kleine greep uit onze service: *Betonbekistingen *Bekisting voor prefab-betonelementen *Houten verpakkingen (kisten en kratten) *Verpakkingen ter plaatse *Speciale transportconstructies *Dakdekkers service op maat *Zeewaardige verpakkingen *Assemblage van onderdelen

 5. HOUTHANDEL LEIRMAN

  België

  Houthandel Leirman, uw leverancier voor alle houtproducten en benodigheden Wij hebben steeds een grote voorraad hout aanwezig in ons magazijn, zodat we alle klanten optimaal kunnen bedienen. Maar ook de kwaliteit van het hout en andere producten speelt een belangrijke rol, Om die reden hebben wij enkel gecertificeerd hout om deze te garanderen. Alle afwerkingsproducten voor binnen- en buiten kunt u vinden bij houthandel Leirman, van parket tot plinten, planchetten , kurk, plafonds, wandbekleding, Velux© ramen en accessoires. Ook met schoonmaak- en onderhoudsproducten voor houtproducten en parketvloeren en laminaat kunnen wij u van dienst zijn.

 6. CDM

  België

  CDM is een Belgische onderneming actief in de import-export en productie van componenten voor speeltoestellen, houtproducten en tuin- en vrijetijdsproducten. CDM heeft vestigingen in België en de Volksrepubliek China. CDM heeft twee dochterondernemingen: KBT en PLAY PARTS. CDM importeert allerlei componenten voor speeltoestellen die deels ook worden geproduceerd, gecontroleerd en verpakt in de eigen vestiging van CDM in China. CDM importeert tevens houtproducten uit onder andere Wit-Rusland en Estland. Deze houtproducten (vooral gefreesd rondhout en afgewerkte componenten in gezaagd hout) zijn hoofdzakelijk gericht op grootverbuikers in de speeltoestellen- en tuinsector.

 7. INTERIEURKE

  België

  Bij Parketvloeren 't Interieurke geven we het vakmanschap al jaren door, van vader op zoon. U krijgt dus altijd ervaren parketleggers over de vloer. Met een passie voor hout én sterke service. Zodat u parketvloeren van topkwaliteit in huis haalt. Onze naam is niet voor niets door de jaren heen een gevestigde waarde geworden. Dat danken we aan u: tevreden aannemer, architect of particulier. Exclusieve parketvloeren, onberispelijk afgewerkt: klinkt het te mooi om waar te zijn? Dan bent u van harte welkom in onze showrooms. Daar krijgt u meteen vrijblijvend deskundig advies - waarmee uw ideale vloer in parket zó werkelijkheid wordt. We helpen u te kiezen uit de uitgebreide collectie soorten vloeren, sorteringen, motieven en kleurvariaties. Want parketvloeren staan garant voor eindeloze variatie.

 8. CORNET PHILIPPE

  België

  Sinds 1986, is de N.V. Philippe CORNET een bosbedrijf gespecialiseerd in naaldhout en de handel in rondhout, VURENHOUT-LARIKS- DOUGLAS. De N.V. Philippe CORNET is een bedrijf dat de volledige productielijn van naaldhout beheerd: aankoop van bomen, kappen en snoeien, mechanische afvoer of met paarden, vervoer van het gekapte stamhout, snijden en zagen van hout, levering van het verzaagde hout aan ondernemingen en particulieren. We bieden een breed assortiment producten: Bouwlatten, onbewerkte opbindstokken, paaltjes, palen, zaagbollen voor de export, schors (mulch), stookhout van naaldbomen, vers hout, bouwstokken voor padvinderskampen. We leveren ons rondhout in heel België maar exporteren tevens naar Nederland, Italië, India en China. Sinds 2009 zetten we ons in voor de PEFC certificering. We staan al jaren bekend om onze knowhow, de kwaliteit van ons werk en onze uitmuntende dienstverlening.

 9. MADERAS VILLAPOL

  Spanje

  De activiteit van Grupo Villapol, S.A bevat de exploitatie van houtoppervlakten, bebossing en het onderhoud van bossen, zagerij, de verkoop van tropisch hout en de productie van laminaatprofielen voor de productie van ramen, van multiplex in latten en van kleine balken. Onze inzet in het transformatieproces van hout is groot.

 10. BOUWPUNT VANDEN BERGHE

  België

  Bouwpunt Vanden Berghe is veel meer dan enkel je leverancier van bouwmaterialen, tegels en gereedschappen. Onze klanten verdienen de beste service en daarom verzorgen we bijvoorbeeld ook spoedleveringen op de werf en hebben we ook een helpdesk om al je technische vragen te beantwoorden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Hout - onbewerkt - Import export

Aantal resultaten

25.055 Bedrijven