• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtbehandelingsproducten

Resultaten voor

Houtbehandelingsproducten - Import export

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS is een producent van speciale chemicaliën die diverse industriële gebieden bedient voor smeermiddelen & metaalbewerkingsvloeistoffen, speciale emulgatorpakketten, zetmeellijm reologiemodificatoren, automobielchemicaliën, emulgatoren voor minerale olie en siliconenolie, ontschuimers voor siliconen en niet-siliconen en minerale olie, oleochemicaliën, textielverwerkende oliën en additieven, houtanti-apijt, OAT- en IAT-corrosieremmers voor koelvloeistoffen en warmteoverdrachtsvloeistoffen, hydraulische remvloeistoffen, antislijtage additieven, speciale en basis esters. Wij ontwikkelen chemische producten en oplossingen op maat van de klant. Wij zijn vooral zeer gespecialiseerd in de volgende producten; Emulgeerpakket oplosbare minerale olie, emulgeerpakket mengolie &kegelolie, emulgeerpakket oplosmiddel voor katoenplukkers, emulgeerpakket brei-olie, corrosie-inhibitoren voor antivries en industriële koelvloeistoffen, corrosie-inhibitorpakket dot 3 en dot 4 hydraulische remvloeistof, halfsynthetische metaalbewerkingsvloeistoffen voor multimetaalmachines, enz.

 2. BAGETA, UAB

  Litouwen

  Met meer dan 8000 vierkante meter productie- en kantoorruimte, verwerkt onze fabriek op efficiënte wijze houtblokken in opzetframes voor pallets. We bieden uiterst scherpe prijzen. Elke stap van het productieproces wordt van het begin tot het einde onderworpen aan nauwkeurige kwaliteitscontroles – wij zijn zo zeker van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Onze productiecapaciteit bedraagt 1, 5 miljoen opzetframes per jaar. Wij kunnen uw opdracht, ongeacht het volume dan ook altijd probleemloos afhandelen. Productie van hoogwaardige houten pallets en opzetframes voor pallets. Productie van zaagsel pellets. Tijdige uitvoer van bestellingen en levering naar alle landen wereldwijd. De houtproductie voor de export ondergaat een hittbehandeling volgens de internationale ISPM15 norm en wordt gemarkeerd met een IPPC (International Plant Protection Convention) stempel.

 3. NE KRASKA

  Rusland

  Het bedrijf NeKraska is een fabrikant van impregneerolie op basis van lijnolie en was voor hout en meubelbewerking en bescherming. Er bestaan 5 types ”NeKraska” oliën: oliën voor interieurs, geveloliën voor houtbehandeling, vlonder- en terrasoliën, vaste impregneeroliën op basis van natuurlijke wassen en oliën bestand tegen hoge temperaturen en vochtigheid voor sauna's en Russische banja's. De "NeKraska" merklijn van houtoliën is gebaseerd op lijnolie voor hout, natuurlijke en organische wassen en verrijkt met gemodificeerde oliën, wassen, biociden en functionele additieven, voor het verkrijgen van een duurzame, weerbestendige coating die zuinig en goedkoop in het gebruik is. De beschermende coatings dringen diep in het hout, dat dus niet barst, afbladdert of een zandstraalbehandeling vereist tijdens renovatie of tussentijdse zandstraalbehandelng. Ze zorgen voor het behoud van de natuurlijke pracht van de houtvezels en de vochtdoorlatendheidsnelheid, ze kunnen eenvoudig aangebracht worden en bieden een duurzame matte afwerking.

 4. FAN-TRADE LLC

  Rusland

  Fan-Trade LLC, de firma van Smolensk Oblast, is een producent van gezaagd hout voor de meubelproductie, woningdecoratie en de bouw en produceert bewerkte houtproducten sinds 2020. Het bedrijf produceert 1.525x1.525 mm berken multiplex platen met een dikte van 4 t/m 24 mm. De producten van Fan-Trade voldoen aan de Russische norm GOST 3916.1-18 en worden vervaardigd van berken fineerstammen. Wij voeren permanente kwaliteitscontroles uit bij elke stap van de productiecyclus van ons multiplex. De producten van Fan-Trade zijn milieuvriendelijk, FK klasse multiplex is fenol vrij en geschikt voor de interieurafwerking van wooncomplexen. Gecoat multiplex van Fan-Trade kan gebruikt worden voor de productie van voorgevormde fineer, vloeren, wandpanelen, bouw van bijgebouwen, productie van kantoormeubels, speelgoed, binnenhuisdecors en overige houten producten. De onderneming vervaardigt halffabricaten voor meubels en draait 24-uur per dag. Het verhoogt tevens op constante wijze de productiecapaciteit.

 5. SIGMA COATINGS

  België

  Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een topassortiment verven voor allerlei ondergronden en toepassingen. Dat doen we al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor ons huidige succes. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. Of het nu gaat om de bescherming van muren, plafonds of vloeren. Om binnen- of buitenwerk. Om één product of een compleet verfsysteem. Het Sigma assortiment is zo veelzijdig dat elke vraag beantwoord kan worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BASIN

  België

  De groep Basin (Basin / Lava lacke) is producent van alle mogelijke producten voor de afwerking van hout in het interieur. We zijn dan ook dé partner bij uitstek voor al wie op professioneel vlak bezig is met de binnenafwerking van hout (parketteurs, decorateurs, meubelmakers, schrijnwerkers). Basin beschikt over een uitgebreid en vooruitstrevend gamma producten aan competitieve voorwaarden (lijmen, vernissen, oliën, beitsen). Basin is gespecialiseerd in de volgende producten: parket lijmen, vernissen, oliën en wassen, alles voor het parketonderhoud, schuurmaterialen.

 2. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Frankrijk

  Specialist in de productie van innoverende professionele materialen voor de bouw: bescherming van hout, behandeling van geraamten, behandeling metselwerk, strijd tegen vocht, isolatie van daken, injector, behandelingspomp, kaardmachine blazers, verfstripper voor hout, pneumatische afbramer. De Scrap’Air is een geoctrooieerd pneumatische stripper en afbramer met antitrilfunctie. De Blow’Box s een kaardmachine en blazer van isolatie: cellulosewatten en steenwol…

 3. MULTI IMPORT

  België

  Naast een uitgebreid assortiment verf en benodigdheden vindt u bij Multi-Import De Verfexpert meer dan 800 lijvige boeken met behangpapier. Dat is een hele bibliotheek. Als u hier geen inspiratie vindt voor de aankleding van uw interieur of zaak, dan vindt u die nergens.

 4. DEBAL COATING

  België

  Ciranova heeft reeds meer dan 80 jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Ciranova beschikt over een compleet gamma kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout. Ciranova is een hoogwaardig merkproduct van Debal Coatings. Ciranova biedt voor indoor en outdoor voorbereidings-, afwerkings-, en onderhoudsproducten voor hout.

 5. CORMITEC

  België

  Cormitec is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van milieu vriendelijke beschermende coatings. Onze R&D ontwikkelt en verbetert voortdurend nieuwe produkten en produktiemethoden. Nieuwe formulaties gecombineerd met nieuwe produktietechnieken resulteren in waaier van eigenschappen voor verschillende substraten. Tailor-made coatings kunnen ontwikkeld worden voor bestaande coatingbedrijven, die oplossingen zoeken voor hun bestaande of nieuwe produktielijnen.

 1. GREENWAY LTD, S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf GREENWAY LTD, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehakt hout, epal pallets, en tuinmeubels van hout. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 2. OPEA

  Italië

  Het bedrijf OPEA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Afdichting en isolatie - aannemers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zonwering - binnen en buiten, Houtbehandelingsproducten, waterdichte membranen, Zonwering - binnen en buiten, Houtbehandelingsproducten, en harsen voor vloeren. Het is gevestigd in Olevano Sul Tusciano, Italië.

 1. UAB PROLAIN

  Litouwen

  Het bedrijf UAB PROLAIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, Drogen van hout, Drogerijen, industrieel, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Houtbehandelingsproducten, Drogen van hout, Drogerijen, industrieel, en Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Drobuksciai, Silales r, Litouwen.

 2. UDF LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf UDF LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 3. DUBEXPO

  Oekraïne

  Het bedrijf DUBEXPO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren klassieke parketvloer, en plinten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. NUISIPRO

  Frankrijk

  Het bedrijf NUISIPRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, verjaging van duiven, Houtbehandelingsproducten, en tussenhandelaar in rattenverdelgingsmiddelen. Het is gevestigd in Annecy, Frankrijk.

 5. JSC MOSTOVDREV

  Wit Rusland

  Het bedrijf JSC MOSTOVDREV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Mosty, Wit Rusland.

 6. PAINTING SA

  Zwitserland

  Het bedrijf PAINTING SA, is een Distributeur, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in kleuren, verf en emaille, professionele schuurmiddelen, installaties en uitrustingen voor schilderwerk, en verf voor hout en ijzer. Het is gevestigd in Taverne, Zwitserland.

 7. STILUS LEGNO

  Italië

  Het bedrijf STILUS LEGNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector houten constructies. Het is tevens aanwezig in de sectoren Timmerhout, geschaafd, Houtbehandelingsproducten, gelamineerd hout, Timmerhout, geschaafd, Houtbehandelingsproducten, en voorbewerkte parketvloeri. Het is gevestigd in Civita Castellana, Italië.

 8. INVER FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf INVER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Verfartikelen, Verf en lak, Verfartikelen, en oplosmiddelen. Het is gevestigd in Thouars, Frankrijk.

 1. FKR QUIMICA SL

  Spanje

  Het bedrijf FKR QUIMICA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Schimmel- en insectenbestrijdende behandeling van hout, Schimmel- en insectenbestrijdende behandeling van hout, en autoclaven. Het is gevestigd in Vinaros, Spanje.

 2. TALAT PARKE

  Turkije

  Het bedrijf TALAT PARKE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. FOREST EXPORT LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf FOREST EXPORT LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecomprimeerd beukenhout, en schoolborden voor scholen. Het is gevestigd in Chernigov, Oekraïne.

 4. BIGMAT

  België

  Het bedrijf BIGMAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tegels, plavuizen - ondernemingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inerte bouwmaterialen, Opslagsystemen en materialen, Houtbehandelingsproducten, Inerte bouwmaterialen, Opslagsystemen en materialen, natuurstenen, en Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Marche-En-Famenne, België.

 5. INSEKTOL AG PEST CONTROL

  Zwitserland

  Het bedrijf INSEKTOL AG PEST CONTROL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 6. KOPPERS DENMARK APS

  Denemarken

  Het bedrijf KOPPERS DENMARK APS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbeschermingsmiddelen. Het is gevestigd in Nyborg, Denemarken.

 7. GEDIMAT-GINION

  België

  Het bedrijf GEDIMAT-GINION, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen - thermisch, Houtbehandelingsproducten, Dakbedekkingsmaterialen, Isolatiematerialen - thermisch, Houtbehandelingsproducten, Dakbedekkingsmaterialen, en producten voor doe-het-zelfwinkels. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. KOMBINATORIKA

  Wit Rusland

  Het bedrijf KOMBINATORIKA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hout - afgewerkte producten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, gehakt hout, aardbeiboom, epal pallets, en Houtbehandelingsproducten. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 9. LLC ZORYA

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC ZORYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbehandelingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hout en meubelen - behandeling en bescherming, Graniet, graniet voor grafkunst, Hout en meubelen - behandeling en bescherming, en Graniet. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 10. KISTEN-WOLL OHG

  Duitsland

  Het bedrijf KISTEN-WOLL OHG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pallets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, Timmerhout, Panelen - multiplex, Hout - halffabrikaten, Houtbehandelingsproducten, Timmerhout, Panelen - multiplex, en Hout - halffabrikaten. Het is gevestigd in Keltern, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis