• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtfreesmachines

Resultaten voor

Houtfreesmachines - Import export

 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wissner CNC Technologies is een middelgroot bedrijf met het hoofdkantoor in Göttingen.Sinds de oprichting in 1986 heeft Wissner met succes verschillende generaties uiterst nauwkeurige CNC-frees- en lasersnijmachines ontwikkeld, ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd.Jarenlange ervaring en een zeer innovatieve aanpak stellen het bedrijf in staat een breed scala aan state-of-the-art machines aan te bieden.Weissner is er trots op een toonaangevende fabrikant te zijn van betrouwbare HSC-frees- en lasermachines. HSC-freesmachines van Wissner zijn uiterst nauwkeurig en van de hoogste kwaliteit.De innovatieve, gepatenteerde "Hold & Press"-technologie stelt klanten in staat aanzienlijke besparingen te realiseren in hun productieprocessen. Het productportfolio van Wissner omvat machines, gereedschappen en diensten die worden gebruikt in verschillende industriële segmenten zoals machinebouw, luchtvaart, reclame en verlichting, meubelen, speelgoed en kan worden gebruikt in de tandheelkundige industrie.

 2. HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Höxter, Duitsland.

 3. VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 4. JA-DE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JA-DE GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor de meubelindustrie, structuren van hout, garderobekast, en bureaus. Het is gevestigd in Delbrück, Duitsland.

 5. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  VGS Automatisierungstechnik GmbH is een moderne, middelgrote onderneming op het gebied van de speciale machinebouw. De twee eigenaren Jan von Gescher en Reinhard Siek hebben het bedrijf in 2010 opgericht nadat zij al jarenlang gezamenlijk in een machinebouwonderneming met belangrijke klanten hadden gewerkt. Doel van de VGS is de individuele speciale machinebouw geheel volgens de specifieke behoeften van haar klanten. Alle medewerkers van VGS Automatisierungstechnik hebben jarenlange ervaring met planning, constructie en uitvoering van deels hoogcomplexe machines en installaties. De productie is ingericht naar de modernste en meest kostenbesparende oogpunten. Drie feiten: De constructie van de machines vindt plaats met CAD-systemen voor twee- en driedimensionale weergave. Het totale haloppervlak bedraagt ca. 700 vierkante meter, het montagegedeelte is 30 meter lang en 15 meter breed. Zeer zware onderdelen worden verplaatst met een 10 ton belastbare hijskraan.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIAGER SAS

  Frankrijk

  DIAGER SA is de grootste Europese fabrikant van betonboren met 20 miljoen vervaardigde werktuigen per jaar. 55 jaar ervaring en investeringen maken het Diager mogelijk om nu de meest veeleisende industriëlen tevreden te stellen op het gebied van ontwerp en de industriële productie van hoogwaardige Hardmetalen werktuigen voor de mechanische, luchtvaart-, ruimtevaart- of automobielindustrie… Diager heeft de Brickster-plus boor ontworpen die specifiek aangepast is voor het boren van holle bakstenen…

 2. NC TECHNIEK

  Nederland

  NC Techniek: Uw partner in CNC machines, CO2 laser machines en CNC waterstraalsnijmachines. NC Techniek, gevestigd te Doetinchem, heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van mal en modelbouw. Vanaf 2008 verzorgen wij de technische advisering voor EAS GmbH en adviseren wij bedrijven in de juiste keuze van hun aankoop van een CNC Machine. Daarnaast begeleiden wij bedrijven bij de eerste werkzaamheden op de nieuwe machine en bij het juiste gebruik van de bijgeleverde software. Samen met u wordt uw machine op maat samengesteld. Of het nu gaat om de CNC portaalfreesmachine, de CO2 lasermachine of de totaal nieuwe Aquatil waterstraalsnijmachine. Uw wensen zijn hierbij leidend. Naast genoemde machines biedt NC Techniek u tevens een breed assortiment aan hulpmiddelen ten behoeve van beveiliging, stofafzuiging, software en spindels ( o.a. gereedschapwisselaars in div. uitvoeringen). Kortom, voor een complete CNC machine, een CO2 lasermachine of een CNC waterstraalsnijmachine, toegerust voor uw toepassingen, bent u bij NC Techniek aan het juiste adres.

 3. DBS MACHINES

  België

  Een compleet aanbod houtbewerkingsmachines. Verkoop en onderhoud van machines voor houtbewerking, van standaardmachines tot complete productielijnen: universele gecombineerde houtbewerkingsmachine, frees zaag machine, vlak vandikte schaafmachine, vlakschaafbanken, rijboormachine en potscharnierboor, kantenlijmmachines, formaatzagen, freesmachines, langgatboormachines, kantenschuurmachines, lintzaagmachines, aandrijvers, stofafzuigers, vierzijdige schaafmachine, breedbandschuurmachines, universele cnc boor frees en zaagcenters, kantenverlijmer, persen, paneelzagen, vierzijdige schaaf en profileermachines, brekers en briketteerpersen, stofzuigers.

 4. ROBLAND

  België

  De Robland producten worden gebouwd door Landuyt N.V., gevestigd te Brugge, België. Bij de stichting van het bedrijf werd aangevangen met de bouw van gecombineerde, kwalitatief goede, houtbewerkingsmachines voor de doe-het zelver. Naast de verschillende combi's werd het gamma in de loop der tijd uitgebreid met paneelzagen, frezen en schaafmachines. Steeds de originele missie, van hoge kwalitatieve producten tegen een goede prijs, behoudend.

 5. GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE

  Italië

  De firma Gandolfi Lavorazioni Meccaniche houdt zich sinds 2006 bezig met draai- en freeswerk, en met mechanische bewerken voor derden. Het bedrijf bevindt zich in Fiorenzuola d'Arda in de provincie Piacenza in Emilia-Romagna, en werkt met vooruitstrevende technologieën die steeds heruitgevonden worden, en beschikt over gespecialiseerd personeel. Dankzij geavanceerde programma's, vakmanschap van topkwaliteit, aandacht voor het gehele werkproces en allround bijstand

 1. ENGRA MASCHINEN

  Zwitserland

  Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van ontbramingsmachines. Onze producten: Ontbramingsmachines, kantfreesmachines, kantschuurmachines, kantfreesmachines voor houtbewerking, glaskantschuurmachines, ontbraamfrezen, facetteermachine, ontbramen van metaaldelen

 2. GH-TEC MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Loonwerk van frees- en draaidelen voor een uitgebreide klantenkring in Zuid-Duitsland, alsmede de fabricage en productie van houtbewerkingsmachines met de wereldbekende merknaam hapfo. Onze producten:  Draaimachines voor houtbewerking  CNC-freesdelen  Loonwerkfrezerijen  CNC-freeswerkzaamheden  CNC-4-assen-freeswerkzaamheden  CNC-freesdelen uit aluminium  CNC-verspanning  CNC-metaalbewerking  Freesdelen voor de machinebouw  Verspanning in loondienst

 1. PHILIPS CONSTANT

  België

  Philips Constant nv is gespecialiseerd in houtbewerkingmachines. Het bedrijf biedt: aandrijvers, afkortzagen, afzuiginstallaties, boormachines, breekmachines, hefsystemen, kachels, gecombineerde machines, kantenlijmmachines, korpuspersen, langszagen, lintzagen, … maar ook tweedehandsmachines. Naast de machines van toeleveranciers vindt men ook machines van eigen productie.

 2. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boormachines voor houtbewerking, houtbehandelingsmachines, zagerij, Boormachines voor houtbewerking, en schaafmachines. Het is gevestigd in Krauchenwies, Duitsland.

 3. POS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf POS GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Rechberghausen, Duitsland.

 4. NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Vöhringen, Duitsland.

 5. CNC4ALL GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf CNC4ALL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Industriegebiet Hagenbrunn, Oostenrijk.

 6. MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Salzburg, Oostenrijk.

 7. H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Zusmarshausen, Duitsland.

 8. CAMAM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAMAM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, polijstwerktuigen voor hout, houtboormachines, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en steekbanken voor hout. Het is gevestigd in Manzano, Italië.

 1. DE STEFANI VALERIO & C S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf DE STEFANI VALERIO & C S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtfreesmachines, Houtfreesmachines, motorzagen voor hout, en polijstwerktuigen voor hout. Het is gevestigd in Birone Di Giussano, Italië.

 2. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CMS DEUTSCHLAND GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen en draaien van rubber en kunststof, Frezen en draaien van rubber en kunststof, CNC bovenfrees, CNC-freeswerk, en freesmachines voor marmer graniet en steen. Het is gevestigd in Kulmbach, Duitsland.

 3. OZEN MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf OZEN MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plafonds - hout. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtfreesmachines, speciale houtbehandelingsmachines, Stamhout van loofbomen, Houtfreesmachines, en notenboomstammen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. OTELO

  Frankrijk

  Het bedrijf OTELO, is een Distributeur, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtfreesmachines, en Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Saint-Ouen-L'aumône, Frankrijk.

 5. SARL VOSGES MECA BOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf SARL VOSGES MECA BOIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Handgereedschap, gemotoriseerd - voor houtbewerking, Houtfreesmachines, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor houtbewerking, en Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Hennecourt, Frankrijk.

 6. HANS KOCH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANS KOCH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtbehandelingsmachines, tweedehandse machines voor houtbewerking, en machines voor bewerking van hout. Het is gevestigd in Bad Laer, Duitsland.

 7. ELEKTRONIK & SIGN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELEKTRONIK & SIGN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Wentorf, Duitsland.

 8. LOMIBOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf LOMIBOIS, is een Distributeur, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsmachines, Houtbewerking - handgereedschap zonder motor, en stofzuigers afval houtbewerking. Het is gevestigd in Perrigny Cedex, Frankrijk.

 9. BIESSE GROUP

  Italië

  Het bedrijf BIESSE GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren uitrusting voor houtbewerking, en gereedschap om glas te splijten. Het is gevestigd in Pesaro, Italië.

 10. EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD.

  Italië

  Het bedrijf EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtfreesmachines. Het is gevestigd in Roma, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis