• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtovens- professioneel

Resultaten voor

Houtovens- professioneel - Import export

 1. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, uitrustingen voor pizzarestaurants, ovens voor pizzarestaurants, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, houtovens, en ringovens. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 2. GOGEN LLC

  Rusland

  GOGEN LLC vervaardigt en verkoopt producten van metaal en rvs onder de merknaam MATEA: professionele houtgestookte kachels voor buiten en binnen met een capaciteit van 25 en 45 kW voor Furako badkuipen, vaten en zwembaden; saunakachels; Furako hot tubs en verwarmingsonderdelen. De firma maakt ook reinigingssets voor kachels en barbecues, asafvalemmers, roosters van roestvrij staal. De gezonde bestanddelen in hout worden opgenomen door de houten hot tubs (warme baden) en hebben een rustgevend en ontspannend effect, helpen om te ontspannen, verhogen de vitaliteit en verhelpen slaapproblemen. De huishoudelijke kachels van GOGEN, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 geschikt voor voedsel, worden onderworpen aan strenge conformiteitscontroles door meting van het percentage chroom en nikkel in het metaal. GOGEN biedt 1 jaar garantie op zijn artikelen. MATEA kachels blijven er mooi uitzien en blijven goed werken terwijl ze worden gebruikt; ze zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Wij zien er naar uit om samen te werken met fabrikanten van badkuipen en saunabaden, grootinkopers van stalen kachels

 3. EUROTECH CONCEPT

  Frankrijk

  Het bedrijf EUROTECH CONCEPT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtovens, professioneel, export landbouwmachines, Installaties voor waterbehandeling, Houtovens, professioneel, en Breekmachine voor industriële levensmiddelen. Het is gevestigd in Thiais, Frankrijk.

 4. VESTA LLC

  Rusland

  Het bedrijf VESTA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Barbecues en accessoires, Houtovens, professioneel, pizzaoven, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Barbecues en accessoires, en Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Medvedevo, Rusland.

 5. SCIUMY FORNI

  Italië

  Het bedrijf SCIUMY FORNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische ovens, gasovens voor pizzeria's, en Elektrische ovens. Het is gevestigd in Catania, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ

  Oostenrijk

  Het bedrijf WOLF KLIMA- UND HEIZTECHNIK GMBH LINZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Linz, Oostenrijk.

 2. DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DIVA ENDUSTRIYEL MUTFAK VE SOGUTMA CIHAZLARI SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeding - machines en uitrustingen, industriële keukens, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO

  Italië

  Het bedrijf FORNI A LEGNA PREFABBRICATI SANTOROCCO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren prefab houtovens, en professionele houtovens voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Enna, Italië.

 4. FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM

  Italië

  Het bedrijf FORNI PIZZERIA FORNIPIZZERIA.COM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtgestookte pizzaovens, gasovens voor pizzeria's, en prefab houtovens. Het is gevestigd in Fagnano Olona, Italië.

 5. ALFA FORNI

  Italië

  Het bedrijf ALFA FORNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovens voor pizzarestaurants, gasovens, tuinovens, en ovens van bakstenen. Het is gevestigd in Anagni, Italië.

 1. LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf LEGUAN ENERGIESYSTEME, THORSTEN WEYER E. K., is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Marburg, Duitsland.

 2. BEROTU

  Spanje

  Het bedrijf BEROTU, en actief in de sector Fornuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtovens, professioneel, Houtovens, professioneel, houtfornuizen, keukenkachel, en rustieke keukens. Het is gevestigd in Azkoitia-Guipúzcoa, Spanje.

 1. THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THE CORNISH MASONRY STOVE CO.LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming - huishoudelijk, houtkachel, en Verwarming - huishoudelijk. Het is gevestigd in Bodmin, Verenigd Koninkrijk.

 2. FORNI MAGLIANO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf FORNI MAGLIANO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtovens voor pizzeria, gas-/methaanovens, en gasovens voor huishoudelijk gebruik. Het is gevestigd in Campagna, Italië.

 3. FORNI NONNA ANNA

  Italië

  Het bedrijf FORNI NONNA ANNA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren ovens, houtovens, gasovens, en professionele houtovens voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Frosinone, Italië.

 4. GABELLINI GIUSEPPE

  Italië

  Het bedrijf GABELLINI GIUSEPPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtovens, professioneel, houtgestookte pizzaovens, Houtovens, professioneel, houtketels, en houtkachels voor privé gebruik. Het is gevestigd in Colbordolo Di Vallefoglia, Italië.

 5. IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA

  Italië

  Het bedrijf IACOANGELI - FORNI A LEGNA ROMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtovens, barbecue, en schoorstenen. Het is gevestigd in Ardea, Italië.

 6. GREVE PEJSECENTER

  Denemarken

  Het bedrijf GREVE PEJSECENTER, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Greve, Denemarken.

 7. MIBRASA

  Spanje

  Het bedrijf MIBRASA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Palamós, Spanje.

 8. PEVA SERVICE SRL

  Italië

  Het bedrijf PEVA SERVICE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Collecorvino, Italië.

 1. GIUSEPPE MELE

  Italië

  Het bedrijf GIUSEPPE MELE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtovens, professioneel, ovens met vaste structuur, tuinovens, Houtovens, professioneel, en gasovens. Het is gevestigd in Pozzuoli, Italië.

 2. THERMAGLOW LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf THERMAGLOW LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cokesovens, Ovens voor thermische behandeling, Cokesovens, en Ovens voor thermische behandeling. Het is gevestigd in Great Yarmouth, Verenigd Koninkrijk.

 3. CITY STOVE INSTALLS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CITY STOVE INSTALLS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtfornuizen, en installatie openhaarden. Het is gevestigd in Norwich, United Kingdom, Verenigd Koninkrijk.

 4. TAFER SRL

  Italië

  Het bedrijf TAFER SRL, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Grootkeukens - machines en materialen, Houtovens, professioneel, Grootkeukens - machines en materialen, en Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Saludecio (Rn), Italië.

 5. MAQUINAS ASAR POLLOS

  Spanje

  Het bedrijf MAQUINAS ASAR POLLOS, is een Distributeur, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C.

  Italië

  Het bedrijf METALTEK SAS DI ANTONA CRISTOFORO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Licata, Italië.

 7. PREFABBRICATI FOCO

  Italië

  Het bedrijf PREFABBRICATI FOCO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ovens en schoorstenen - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtovens, professioneel, en Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Genova (GE), Italië.

 8. WOOD FIRED OVEN

  Italië

  Het bedrijf WOOD FIRED OVEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Anagni, Italië.

 9. WOOD BURNING STOVES GLASGOW

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WOOD BURNING STOVES GLASGOW, is een Dienstverlener, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 10. ISODOR APS

  Denemarken

  Het bedrijf ISODOR APS, is een Distributeur, en actief in de sector Houtovens, professioneel. Het is gevestigd in Ishøj, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis