• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtplaten - productiemachines

Resultaten voor

Houtplaten - productiemachines - Import export

 1. CARLENS

  België

  De referentie voor hout in Vlaams-Brabant Carlens Houthandel NV in Aarschot is dé houthandel en houtzagerij in regio Vlaams-Brabant (groot regio Aarschot, Leuven, Westerlo, Diest, Heist-op-den-Berg). Sinds 1934 timmert Carlens Houthandel al aan de weg als succesvol familiebedrijf, tegenwoordig met ongeveer 30 werknemers. Wij leveren aan groot- en detailhandelaars, ondernemers en particulieren. Daarom heeft Carlens Houthandel een breed gamma aan hout op voorraad, namelijk meer dan 20.000 m³ en een goedgevulde toonzaal van 500 m².

 2. DBS MACHINES

  België

  Een compleet aanbod houtbewerkingsmachines. Verkoop en onderhoud van machines voor houtbewerking, van standaardmachines tot complete productielijnen: universele gecombineerde houtbewerkingsmachine, frees zaag machine, vlak vandikte schaafmachine, vlakschaafbanken, rijboormachine en potscharnierboor, kantenlijmmachines, formaatzagen, freesmachines, langgatboormachines, kantenschuurmachines, lintzaagmachines, aandrijvers, stofafzuigers, vierzijdige schaafmachine, breedbandschuurmachines, universele cnc boor frees en zaagcenters, kantenverlijmer, persen, paneelzagen, vierzijdige schaaf en profileermachines, brekers en briketteerpersen, stofzuigers.

 3. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gosport, Verenigd Koninkrijk.

 4. LOCHTEN & GERMEAU

  België

  Het bedrijf LOCHTEN & GERMEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren isolerende houtvezel panelen, ecologische parketvloer, houten deur, en gelamineerde spielatten. Het is gevestigd in Forest, België.

 5. SOUNIQ SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SOUNIQ SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële borstels, en extensions borstel. Het is gevestigd in Bielsko-Biała, Polen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DECK ART MACHINES

  Servië

  Het bedrijf DECK ART MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale houtbehandelingsmachines, en volledige lijnen voor houtbehandeling. Het is gevestigd in Vrbas, Servië.

 2. OFEC

  Italië

  Het bedrijf OFEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Scansano, Italië.

 3. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, machines voor de productie van houten lijsten, en installaties en machines voor het verven van hout. Het is gevestigd in Sinalunga, Italië.

 4. GLOBAL FILTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL FILTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, en installaties van luchtfiltrering. Het is gevestigd in Verwood, Verenigd Koninkrijk.

 5. SMELA WOOD

  Oekraïne

  Het bedrijf SMELA WOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Smila, Oekraïne.

 1. WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Weihai, Verenigde Staten.

 2. HEINDL HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HEINDL HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, blokbandzagen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. ALOIS DENZEL KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALOIS DENZEL KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Houtplaten - productiemachines, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Wertingen, Duitsland.

 2. CROSS & MORSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROSS & MORSE, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 3. KORENA

  Litouwen

  Het bedrijf KORENA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 4. KENNEDY GRINDING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KENNEDY GRINDING LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Craven Arms, Verenigd Koninkrijk.

 5. XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P.

  Griekenland

  Het bedrijf XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubelen voor binnenshuis van hout, en commerciële inrichting en rekken. Het is gevestigd in Nea Kios Nafplion, Griekenland.

 6. A1 SCALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A1 SCALES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 7. AGRIPLANET

  Roemenië

  Het bedrijf AGRIPLANET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Santandrei, Roemenië.

 8. DOWNHOLE PRODUCTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DOWNHOLE PRODUCTS, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aberdeen, Verenigd Koninkrijk.

 1. RHODES PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf RHODES PACKAGING LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aldershot, Verenigd Koninkrijk.

 2. ZENITH PRINT & PACKAGING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ZENITH PRINT & PACKAGING LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Pontypridd, Verenigd Koninkrijk.

 3. LINDUM FIRE SERVICES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LINDUM FIRE SERVICES LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Lincoln, Verenigd Koninkrijk.

 4. WATERMAN GRAPHICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WATERMAN GRAPHICS, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bicester, Verenigd Koninkrijk.

 5. ALLERTEX LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALLERTEX LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nelson, Verenigd Koninkrijk.

 6. INSCALE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INSCALE LTD, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk.

 7. PERREN ENGINEERING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PERREN ENGINEERING LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Malvern, Verenigd Koninkrijk.

 8. ADVANCED ELECTRONIC SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ADVANCED ELECTRONIC SYSTEMS LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Llanelli, Verenigd Koninkrijk.

 9. AUTO PAK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AUTO PAK, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 10. MIKO COFFEE (NORTH WEST) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MIKO COFFEE (NORTH WEST) LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leigh, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis