• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • houtplaten - productiemachines

Resultaten voor

Houtplaten - productiemachines - Import export

 1. CARLENS

  België

  De referentie voor hout in Vlaams-Brabant Carlens Houthandel NV in Aarschot is dé houthandel en houtzagerij in regio Vlaams-Brabant (groot regio Aarschot, Leuven, Westerlo, Diest, Heist-op-den-Berg). Sinds 1934 timmert Carlens Houthandel al aan de weg als succesvol familiebedrijf, tegenwoordig met ongeveer 30 werknemers. Wij leveren aan groot- en detailhandelaars, ondernemers en particulieren. Daarom heeft Carlens Houthandel een breed gamma aan hout op voorraad, namelijk meer dan 20.000 m³ en een goedgevulde toonzaal van 500 m².

 2. DBS MACHINES

  België

  Een compleet aanbod houtbewerkingsmachines. Verkoop en onderhoud van machines voor houtbewerking, van standaardmachines tot complete productielijnen: universele gecombineerde houtbewerkingsmachine, frees zaag machine, vlak vandikte schaafmachine, vlakschaafbanken, rijboormachine en potscharnierboor, kantenlijmmachines, formaatzagen, freesmachines, langgatboormachines, kantenschuurmachines, lintzaagmachines, aandrijvers, stofafzuigers, vierzijdige schaafmachine, breedbandschuurmachines, universele cnc boor frees en zaagcenters, kantenverlijmer, persen, paneelzagen, vierzijdige schaaf en profileermachines, brekers en briketteerpersen, stofzuigers.

 3. KARABUDAK MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf KARABUDAK MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verven - machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, verticale verpakmachines, installaties en machines voor het verven van hout, Schuur- en polijstmachines voor hout met borstels, en Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Gebze, Kocaeli, Turkije.

 4. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Gosport, Verenigd Koninkrijk.

 5. DECK ART MACHINES

  Servië

  Het bedrijf DECK ART MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren speciale houtbehandelingsmachines, en volledige lijnen voor houtbehandeling. Het is gevestigd in Vrbas, Servië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

  Het bedrijf MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, Houtplaten - productiemachines, Schuurmachines - houtbewerking, machines voor de productie van houten lijsten, en installaties en machines voor het verven van hout. Het is gevestigd in Sinalunga, Italië.

 2. SMELA WOOD

  Oekraïne

  Het bedrijf SMELA WOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Smila, Oekraïne.

 3. LOCHTEN & GERMEAU

  België

  Het bedrijf LOCHTEN & GERMEAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren isolerende houtvezel panelen, ecologische parketvloer, houten deur, en gelamineerde spielatten. Het is gevestigd in Forest, België.

 4. SOUNIQ SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf SOUNIQ SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriële borstels, en extensions borstel. Het is gevestigd in Bielsko-Biała, Polen.

 5. GLOBAL FILTERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL FILTERS LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, en installaties van luchtfiltrering. Het is gevestigd in Verwood, Verenigd Koninkrijk.

 1. OFEC

  Italië

  Het bedrijf OFEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Scansano, Italië.

 2. HEINDL HANDELS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HEINDL HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zagerijen - machines en materialen, blokbandzagen, en Zagerijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 1. ALOIS DENZEL KG

  Duitsland

  Het bedrijf ALOIS DENZEL KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ventielen voor sanitair installatiemateriaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, Houtplaten - productiemachines, Houtbewerkingsindustrie - machines en materialen, en Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Wertingen, Duitsland.

 2. XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P.

  Griekenland

  Het bedrijf XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren meubelen voor binnenshuis van hout, en commerciële inrichting en rekken. Het is gevestigd in Nea Kios Nafplion, Griekenland.

 3. A1 SCALES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf A1 SCALES LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Gateshead, Verenigd Koninkrijk.

 4. KORENA

  Litouwen

  Het bedrijf KORENA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 5. AGRIPLANET

  Roemenië

  Het bedrijf AGRIPLANET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is gevestigd in Santandrei, Roemenië.

 6. CROSS & MORSE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf CROSS & MORSE, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. KENNEDY GRINDING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf KENNEDY GRINDING LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Craven Arms, Verenigd Koninkrijk.

 8. ALEX MCDOUGALL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ALEX MCDOUGALL LTD, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 1. PACKAGINGLINCS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PACKAGINGLINCS, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Skegness, Verenigd Koninkrijk.

 2. DOMINION TOOL & DYE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf DOMINION TOOL & DYE, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Grays, Verenigd Koninkrijk.

 3. NORTHERN TRACK LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NORTHERN TRACK LTD, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

 4. TUBE ENGINEERS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf TUBE ENGINEERS LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Market Rasen, Verenigd Koninkrijk.

 5. MICRO PNEUMATICS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MICRO PNEUMATICS, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 6. METROSIGNS 2000

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf METROSIGNS 2000, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 7. ANDOLITE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANDOLITE LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Andover, Verenigd Koninkrijk.

 8. K TRON (GB) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf K TRON (GB) LTD, en actief in de sector Bouwmaterialenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtplaten - productiemachines, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Houtplaten - productiemachines, en Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel. Het is gevestigd in Stockport, Verenigd Koninkrijk.

 9. METAMARK (UK) LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf METAMARK (UK) LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Woking, Verenigd Koninkrijk.

 10. LIQUID LEVERS INNOVATIONS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LIQUID LEVERS INNOVATIONS LTD, en actief in de sector Houtplaten - productiemachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, Glasindustrie - machines en materialen, Glas- en keramiekindustrie - machines en materieel, en Glasindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Leven, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis