• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • huisdierenvoer

Resultaten voor

Huisdierenvoer - Import export

 1. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Duitsland

  Erdtmanns - vogelvoer van de beste kwaliteit.De onderneming Christoph & Franz Erdtmann GmbH & Co.KG is gespecialiseerd in de productie van voeder voor wilde vogels. Het assortiment omvat voedersystemen voor het hele jaar, voedersystemen voor de zomer, premium voedersystemen en vogelhuisjes (voederhuisjes, voedersilo's, voederhuisjes, nestkastjes en houten betonnen holtes). Egelvoer en eekhoornvoer vervolledigen het gamma als supplementen. De onderneming is gevestigd in Lauenburg /Elbe en produceert uitsluitend op deze locatie. Karl-Heinz Erdtmann richtte het bedrijf op in 1960. Hij ontwikkelde zijn eerste vetbollen voor vrij levende vogels. Dit werd zo goed ontvangen dat uit deze passie voor het voeren van wilde vogels een familiebedrijf van de derde generatie is voortgekomen. En het doel om vogelvoer van de beste kwaliteit aan te bieden, blijft voorop staan.

 2. TROPICAL

  Polen

  Al 45 jaar genieten TROPICAL-voeders een grote populariteit en erkenning in de aquariumindustrie. Zij exporteren aan meer dan 80 landen in de wereld. Ons aanbod: •WATERBEHANDELINGSPRODUCT. Producten voor de behandeling van tropisch water bevatten alle noodzakelijke ingrediënten om het water in het aquarium te behandelen en aan te passen aan de behoeften van de daarin levende dieren. Het aanbod wordt aangevuld met gespecialiseerde zouten die nuttig zijn tijdens transport en uitbroeden. •PRO DEFENCE – PROBIOTISCHE VOEDING IN DE PROBIOTIC-LIJN PRO DEFENCE bevat voedingsmiddelen met probiotica voor het dagelijks voeren van vissen. Het voer is verkrijgbaar in vier groottes: Micro, XXS, S en M. •SOFT LINE – INNOVATIEF CONCEPT VAN AQUARIUMPRODUCTEN. Zachte korrels, hoge hydrostabiliteit, uitzonderlijke assimilatie en overvloed aan voedingsstoffen – dit zijn werkelijk unieke kenmerken van deze lijn van aquariumproducten. De Poolse fabrikant heeft een unieke methode ontwikkeld om zacht geëxtrudeerd voedsel te produceren, dat aantrekkelijker is voor vissen en gemakkelijker verteerbaar is. •TROPICAL PREMIUM LINE. Premium Line bevat zowel universeel als speciaal voer voor vissen met specifieke voedingsbehoeften. •TROPICAL MARINE POWER. Dit is een lijn van voedingsmiddelen, waterbehandelingsproducten, zeezout ontworpen voor zeeaquaria. In het tropisch aanbod mag gespecialiseerd voer niet ontbreken voor siervijvervissen als kois, steuren en andere soorten.

 3. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederland

  Ontdek CHAMP, een uitzonderlijk hondenvoermerk dat kwaliteit biedt tegen een exportvriendelijke prijs. CHAMP is met precisie ontworpen en voldoet aan de strenge ISO 9001 en H.A.C.C.P. normen.In het bijzonder sluiten onze formuleringen naadloos aan op de veeleisende normen van het Amerikaanse NRC en Aafco, wat onze toewijding aan het voldoen aan de hoogste benchmarks onderstreept. CHAMP bevat een superieure samenstelling van hoogwaardige eiwitten en vetten, zorgvuldig uitgebalanceerd om uw hond de optimale mix van voeding te bieden. Essentiële vitamines zijn geïntegreerd, wat zorgt voor een complete en goed afgeronde voeding. Door een vakkundige combinatie van grondstoffen en een extrusieproces bereikt CHAMP een uitzonderlijke verteerbaarheid, wat de weg vrijmaakt voor een betere opname van voedingsstoffen. De hoogtechnologische productietechnieken die gebruikt worden bij het maken van CHAMP, in combinatie met de selectie van ingrediënten, garanderen een smakelijkheid die honden graag omarmen.CHAMP is de keuze bij uitstek voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar een droogvoerlijn die hun hond energie geeft en stimuleert. Naast consumenten richt CHAMP zich ook op professionals op verschillende gebieden, waaronder instellingen zoals militaire en politie-eenheden. Fokkers en winkelketens vertrouwen ook op de consistente kwaliteit en betrouwbaarheid van CHAMP.Champ is dagelijks beschikbaar in 22 landen zoals Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit, Malazië Om meer te weten te komen over CHAMP en ons aanbod, nodigen we je uit om onze website te bezoeken. CHAMP DE KEUZE VAN PROFESSIONALS

 4. BECKERCOMPLAN GMBH

  Duitsland

  In 1999 besloot ik een bedrijf te beginnen. BeckerComPlanGmbH. Maar we hadden weinig tot niets te maken met veevoer. Aangezien mijn jarenlange beroepsleven veel te maken had met controle en kostenvermindering, besloot ik een bedrijf op te zetten dat veel andere bedrijven inkoopvoordelen bood. Aangezien ik van jongs af aan ben opgegroeid met dieren en dieren als honden, paarden en katten altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven en dat van mijn familie, en mijn voedingsgedrag werd beïnvloed door reclame, besloot ik mij te verdiepen in diervoeding en uit te zoeken wat ik mijn dieren misschien aandoe met een of ander product. Ik heb de voeding van honden, paarden en katten bestudeerd, evenals de voederwetgeving en de ingrediënten in de verschillende soorten voer.Ik heb gesproken met voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengenezers.Ik bezocht veel voederfabrieken en bestudeerde voedingsfysiologie. Maar het belangrijkste was voor mij het besef dat het ene of het andere ingrediënt voor mij niet in een voeder thuishoort, hoewel velen het gebruiken.Vandaag hebben we 15 soorten droogvoer, 7 soorten natvoer - enkelvoudig eiwit en 100% vlees. Dezelfde filosofie voor kattenvoer, 8 soorten 100% vlees, droogvoer en paardenvoer, evenals natuurlijke supplementen en accessoires voor huisdieren.

 5. COLONEL GUSTAVE

  België

  Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  China

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. is een toegewijde leverancier van kwaliteitsgrondstoffen voor voedsel en drank, voedingssupplementen en diervoeding. Ons assortiment omvat natuurlijke zoetstoffen, gewrichtsgezondheid, vitaminen, mineralen, aminozuren en kruidenextracten. Wij voldoen aan de EG- en FDA-voorschriften en leveren oplossingen en eindproducten op basis van de behoeften van de klant. Als professionele leverancier van Chondroïtinesulfaat, bieden wij alle reeksen Chondroïtine met menselijke consumptiecertificaten aan. Onze producten worden in de EU in voorraad gehouden met een gezondheidscertificaat en laboratoriumtestrapport. Wij leveren niet alleen Chondroïtine poeder, maar ook Direct Compression (DC) grade en 98%, 95% en 85% assay. Kwaliteit en productzekerheid zijn onze topprioriteiten.Wij blijven op de hoogte van de nieuwste EG- en US FDA-voorschriften en verstrekken maandelijks kwaliteitsrapporten. Wij hebben twee decennia ervaring in het omzetten van concepten van klanten in echte producties op basis van 1000+ formuleringen. Wij bieden gevarieerde betalingsvoorwaarden voor klanten met een goede betalingsgeschiedenis.Wij kopen ook een productaansprakelijkheidsverzekering van $2 miljoen voor alle producten om klanten te beschermen tegen claims in het vervolg. Wij hebben acht professionele pakhuizen in de V.S., de EU, en China met stabiele voorraad voor onze voordeelproducten om snelle levering te verstrekken. Ons logistiek servicecentrum van 600.000 m² in China ondersteunt ons bij het op maat maken van verpakkingen, etiketten, pallets en containers voor klanten. Kies ons voor kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie.

 2. NUOVA FATTORIA SRL

  Italië

  Nuova Fattoria SRL produceert compleet honden- en kattenvoer 'Certified Made in Italy 100%', op basis van maïs, varkensvleesmeel, varkensvet, vitaminen en mineralen waarmee het dier alle essentiële elementen voor een correcte stofwisseling binnenkrijgt. De productie maakt gebruik van selectieve extrusietechnologie en vindt voornamelijk plaats onder het merk NUOVA FATTORIA. Het bedrijf stelt haar knowhow en productietechnologieën ter beschikking ten behoeve van het creëren van private labels.

 3. ARGOS

  Griekenland

  Het bedrijf ARGOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, hondensnoepjes, Huisdierenvoer, Verkoop van hondenvoer, natuurvoeding voor honden, en botten voeding. Het is gevestigd in Kria Vrisi, Griekenland.

 4. CALICE HEMP

  Frankrijk

  Het bedrijf CALICE HEMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Koffie en thee, Huisdierenvoer, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 5. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Gedroogde vruchten, zootechnisch voeder, voeder voor paarden, deegklompen voor vogels, droge groenten, grondstoffen honden- en kattenvoer, Huisdierenvoer, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Altrip, Duitsland.

 1. LIBERAGRI SRLS

  Italië

  Het bedrijf LIBERAGRI SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, tuinartikelen, tuinmachines, Voeder voor dierfokkerijen, en diervoeding. Het is gevestigd in Monterosi, Italië.

 2. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Stauchitz, Duitsland.

 1. V-POINT PREMIUM PET FOOD GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf V-POINT PREMIUM PET FOOD GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Hausmannstätten, Oostenrijk.

 2. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Duitsland

  Het bedrijf VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Bad Herrenalb, Duitsland.

 3. SDGA CROQUETTES

  Frankrijk

  Het bedrijf SDGA CROQUETTES, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, accessoires voor honden, en natuurvoeding voor honden. Het is gevestigd in Saint-Genest-Lerpt, Frankrijk.

 4. CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CHILLAX - EINE MARKE DER CHAIROS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, hennep, Hondenvoer, en voeder voor paarden. Het is gevestigd in Küsnacht, Zwitserland.

 5. FAUNE ET FLORE

  België

  Fauna en Flora in Nandrin, met een winkelruimte van 1800 m2 gewijd aan de tuin, aan planten, aan uw huisdieren en aan decoratieve artikelen voor binnen en buiten. Dankzij onze passie voor barbecues, bieden wij u ook een brede keuze aan gas- en steenkoolbarbecues, plancha's, brasero's, bio ethanol haarden. Van maart tot oktober wordt er een breed assortiment van terrasmeubels, parasols en vaste zonneschermen ten toon gesteld. Vanaf de maand november kunt u op onze bovenverdieping onze prachtige Kerstmarkt komen bezoeken!

 6. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 7. NULAM PET NUTRITION

  Nederland

  Nulam Hondenvoeding is 100% natuurlijk. Wij hebben een zeer compleet assortiment hondenvoeding -, vers vlees & snacks. Al onze voedingen worden daarom samengesteld uit een strenge selectie kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Alle voedingen bevatten Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Onze voedingen bevatten géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

 8. AVALON PETFOOD

  Nederland

  Avalon Petfood is a 100% Dutch petfood brand with a range consisting Dog and catfood products. Avalon Petfood products are established through years of experience in the professional industry of training K9 police dogs. Together with Pets lovers, professionals and vets Avalon Petfood have created a revolutionary product range for dogs and cats. Are you interested in our products? Feel free to contact us!

 1. ASP

  België

  ASP International is exclusief verdeler voor Vobra Special Petfoods (hondenvoer & kattenvoer), Midwest (reptile handling equip-ment), MicroClimate (thermostats) en HerpTek (reptile enclosures). ASP International is toeleverancier voor dierenspeciaalzaken, dierenparken, zoos, dierenartsen in zowel binnen- als buitenland. ASP International werkt over gans Europa.

 2. CEDE

  België

  CéDé produceert voeder voor particulieren maar ook vooral voor kwekers. Cédé eivoer heeft de jujiste verhoudingen van hoogwaardig dierlijke eiwitten, vitamines, massa-& spoorelementen en mineralen, en essentiële aminozuren lysine en methionine.

 3. FIDES PETFOOD

  België

  Fides Petfood is een Belgische producent van private label honden- en kattenvoeding. Het biedt een breed gamma van producten aan, bestemd voor diverse klanten in de distributiesector van hyper- en supermarkten en speciaalketens voor dier en tuin. Fides Petfood is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte droge honden- en kattenvoeding. Naast private label producten hebben we tevens ook onze eigen merken zoals Euro Premium, Fides Breeder line, Premium line Cat, Mister Dog, …

 4. TAST ME! PETFOOD

  Nederland

  Wij werken aan een eigen label voor natuurlijke honden- en kattenvoeding. Binnenkort verkrijgbaar.

 5. MCEPHARMA S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turkije

 7. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

 8. FITMIN

  Tsjechische Rep.

 9. MONGE SPA

  Italië

 10. GAHERPROGA SL

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis