• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • huisdierenvoer

Resultaten voor

Huisdierenvoer - Import export

 1. CHRISTOPH & FRANZ ERDTMANN GMBH & CO. KG FABRIKATION UND GROSSHANDEL

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Erdtmanns - vogelvoer van de beste kwaliteit.De onderneming Christoph & Franz Erdtmann GmbH & Co.KG is gespecialiseerd in de productie van voeder voor wilde vogels. Het assortiment omvat voedersystemen voor het hele jaar, voedersystemen voor de zomer, premium voedersystemen en vogelhuisjes (voederhuisjes, voedersilo's, voederhuisjes, nestkastjes en houten betonnen holtes). Egelvoer en eekhoornvoer vervolledigen het gamma als supplementen. De onderneming is gevestigd in Lauenburg /Elbe en produceert uitsluitend op deze locatie. Karl-Heinz Erdtmann richtte het bedrijf op in 1960. Hij ontwikkelde zijn eerste vetbollen voor vrij levende vogels. Dit werd zo goed ontvangen dat uit deze passie voor het voeren van wilde vogels een familiebedrijf van de derde generatie is voortgekomen. En het doel om vogelvoer van de beste kwaliteit aan te bieden, blijft voorop staan.

 2. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. is een toegewijde leverancier van kwaliteitsgrondstoffen voor voedsel en drank, voedingssupplementen en diervoeding. Ons assortiment omvat natuurlijke zoetstoffen, gewrichtsgezondheid, vitaminen, mineralen, aminozuren en kruidenextracten. Wij voldoen aan de EG- en FDA-voorschriften en leveren oplossingen en eindproducten op basis van de behoeften van de klant. Als professionele leverancier van Chondroïtinesulfaat, bieden wij alle reeksen Chondroïtine met menselijke consumptiecertificaten aan. Onze producten worden in de EU in voorraad gehouden met een gezondheidscertificaat en laboratoriumtestrapport. Wij leveren niet alleen Chondroïtine poeder, maar ook Direct Compression (DC) grade en 98%, 95% en 85% assay. Kwaliteit en productzekerheid zijn onze topprioriteiten.Wij blijven op de hoogte van de nieuwste EG- en US FDA-voorschriften en verstrekken maandelijks kwaliteitsrapporten. Wij hebben twee decennia ervaring in het omzetten van concepten van klanten in echte producties op basis van 1000+ formuleringen. Wij bieden gevarieerde betalingsvoorwaarden voor klanten met een goede betalingsgeschiedenis.Wij kopen ook een productaansprakelijkheidsverzekering van $2 miljoen voor alle producten om klanten te beschermen tegen claims in het vervolg. Wij hebben acht professionele pakhuizen in de V.S., de EU, en China met stabiele voorraad voor onze voordeelproducten om snelle levering te verstrekken. Ons logistiek servicecentrum van 600.000 m² in China ondersteunt ons bij het op maat maken van verpakkingen, etiketten, pallets en containers voor klanten. Kies ons voor kwaliteit, betrouwbaarheid en consistentie.

 3. COLONEL GUSTAVE

  België

  Verified by europages badge

  Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

 4. BECKERCOMPLAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1999 besloot ik een bedrijf te beginnen. BeckerComPlanGmbH. Maar we hadden weinig tot niets te maken met veevoer. Aangezien mijn jarenlange beroepsleven veel te maken had met controle en kostenvermindering, besloot ik een bedrijf op te zetten dat veel andere bedrijven inkoopvoordelen bood. Aangezien ik van jongs af aan ben opgegroeid met dieren en dieren als honden, paarden en katten altijd een grote rol hebben gespeeld in mijn leven en dat van mijn familie, en mijn voedingsgedrag werd beïnvloed door reclame, besloot ik mij te verdiepen in diervoeding en uit te zoeken wat ik mijn dieren misschien aandoe met een of ander product. Ik heb de voeding van honden, paarden en katten bestudeerd, evenals de voederwetgeving en de ingrediënten in de verschillende soorten voer.Ik heb gesproken met voedingsdeskundigen, dierenartsen en dierengenezers.Ik bezocht veel voederfabrieken en bestudeerde voedingsfysiologie. Maar het belangrijkste was voor mij het besef dat het ene of het andere ingrediënt voor mij niet in een voeder thuishoort, hoewel velen het gebruiken.Vandaag hebben we 15 soorten droogvoer, 7 soorten natvoer - enkelvoudig eiwit en 100% vlees. Dezelfde filosofie voor kattenvoer, 8 soorten 100% vlees, droogvoer en paardenvoer, evenals natuurlijke supplementen en accessoires voor huisdieren.

 5. THE PETFOOD COMPANY B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Ontdek CHAMP, een uitzonderlijk hondenvoermerk dat kwaliteit biedt tegen een exportvriendelijke prijs. CHAMP is met precisie ontworpen en voldoet aan de strenge ISO 9001 en H.A.C.C.P. normen.In het bijzonder sluiten onze formuleringen naadloos aan op de veeleisende normen van het Amerikaanse NRC en Aafco, wat onze toewijding aan het voldoen aan de hoogste benchmarks onderstreept. CHAMP bevat een superieure samenstelling van hoogwaardige eiwitten en vetten, zorgvuldig uitgebalanceerd om uw hond de optimale mix van voeding te bieden. Essentiële vitamines zijn geïntegreerd, wat zorgt voor een complete en goed afgeronde voeding. Door een vakkundige combinatie van grondstoffen en een extrusieproces bereikt CHAMP een uitzonderlijke verteerbaarheid, wat de weg vrijmaakt voor een betere opname van voedingsstoffen. De hoogtechnologische productietechnieken die gebruikt worden bij het maken van CHAMP, in combinatie met de selectie van ingrediënten, garanderen een smakelijkheid die honden graag omarmen.CHAMP is de keuze bij uitstek voor hondeneigenaren die op zoek zijn naar een droogvoerlijn die hun hond energie geeft en stimuleert. Naast consumenten richt CHAMP zich ook op professionals op verschillende gebieden, waaronder instellingen zoals militaire en politie-eenheden. Fokkers en winkelketens vertrouwen ook op de consistente kwaliteit en betrouwbaarheid van CHAMP.Champ is dagelijks beschikbaar in 22 landen zoals Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit, Malazië Om meer te weten te komen over CHAMP en ons aanbod, nodigen we je uit om onze website te bezoeken. CHAMP DE KEUZE VAN PROFESSIONALS

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NUOVA FATTORIA SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL produceert compleet honden- en kattenvoer 'Certified Made in Italy 100%', op basis van maïs, varkensvleesmeel, varkensvet, vitaminen en mineralen waarmee het dier alle essentiële elementen voor een correcte stofwisseling binnenkrijgt. De productie maakt gebruik van selectieve extrusietechnologie en vindt voornamelijk plaats onder het merk NUOVA FATTORIA. Het bedrijf stelt haar knowhow en productietechnologieën ter beschikking ten behoeve van het creëren van private labels.

 2. ZAREA SP Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAREA SP Z.O.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, kroketten voor dieren, hondensnoepjes, Huisdierenvoer, Dieetvoeding voor honden, Kluiven voor huisdieren, botten voeding, en droge voeding. Het is gevestigd in Oborniki, Polen.

 3. CHUT YPTM

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CHUT YPTM, is een Distributeur, en actief in de sector Alcoholvrije dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Huisdierenvoer, levensmiddelendistributie, distributie voedingsmiddelensector, en voedingsmiddelen groothandel. Het is gevestigd in Le Touquet-Paris-Plage, Frankrijk.

 4. ARGOS

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGOS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, hondensnoepjes, Huisdierenvoer, Verkoop van hondenvoer, natuurvoeding voor honden, en botten voeding. Het is gevestigd in Kria Vrisi, Griekenland.

 5. CALICE HEMP

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CALICE HEMP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Etherische oliën en harsaroma's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Koffie en thee, Huisdierenvoer, en Koffie en thee. Het is gevestigd in Vitrolles, Frankrijk.

 1. KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KESSLER ZOOLOGIEGROSSHANDEL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hondenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huisdierenvoer, Gedroogde vruchten, zootechnisch voeder, voeder voor paarden, deegklompen voor vogels, droge groenten, grondstoffen honden- en kattenvoer, Huisdierenvoer, en Gedroogde vruchten. Het is gevestigd in Altrip, Duitsland.

 2. LIBERAGRI SRLS

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LIBERAGRI SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voeder voor dierfokkerijen, tuinartikelen, tuinmachines, Voeder voor dierfokkerijen, en diervoeding. Het is gevestigd in Monterosi, Italië.

 1. TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIERNAHRUNG SEERHAUSEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Stauchitz, Duitsland.

 2. VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VULFI'S MANUFAKTUR FÜR VITALE HUNDE EINZELUNTERNEHMUNG CHRISTIAN HAMBERGER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Bad Herrenalb, Duitsland.

 3. SDGA CROQUETTES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SDGA CROQUETTES, is een Distributeur, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, accessoires voor honden, en natuurvoeding voor honden. Het is gevestigd in Saint-Genest-Lerpt, Frankrijk.

 4. FAUNE ET FLORE

  België

  Fauna en Flora in Nandrin, met een winkelruimte van 1800 m2 gewijd aan de tuin, aan planten, aan uw huisdieren en aan decoratieve artikelen voor binnen en buiten. Dankzij onze passie voor barbecues, bieden wij u ook een brede keuze aan gas- en steenkoolbarbecues, plancha's, brasero's, bio ethanol haarden. Van maart tot oktober wordt er een breed assortiment van terrasmeubels, parasols en vaste zonneschermen ten toon gesteld. Vanaf de maand november kunt u op onze bovenverdieping onze prachtige Kerstmarkt komen bezoeken!

 5. NULAM PET NUTRITION

  Nederland

  Nulam Hondenvoeding is 100% natuurlijk. Wij hebben een zeer compleet assortiment hondenvoeding -, vers vlees & snacks. Al onze voedingen worden daarom samengesteld uit een strenge selectie kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Alle voedingen bevatten Omega 3 & 6 vetzuren en prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide), voor een gezonde huid, glanzende vacht, vitaliteit, een gezonde darmflora en als ondersteuning van de natuurlijke weerstand. Onze voedingen bevatten géén chemische geur-, kleur- of smaakstoffen.

 6. SD-BEKS, LLC

  Rusland

  SD-Becks produceert diervoeder voor vee en pluimvee, biologisch actieve voedingssupplementen, geperst alles-in-een veevoeder en mengvoederadditieven voor pluimvee en alle andere boerderijdierrassen. Het productassortiment van de onderneming omvat onder meer voeder voor dubbeldoel kippenkwekerijen, vleeskuikens en kwartels; voeder voor eenden en andere watervogels; voederadditieven voor paarden. Door extrusie is het mogelijk de celwanden te vernietigen, de chemische bindingen te verbreken en de fysieke en moleculaire structuur van grondstoffen te wijzigen om diervoeder te maken dat nuttiger is, beter voedt en gemakkelijker te verteren is. Alle producten van de onderneming zijn zonder groeistimulerende middelen en antibiotica. De veevoeders van SD-Becks zijn gebaseerd op de wetenschap dankzij een nauwe samenwerking van de onderneming met de Kuzbass State Agricultural Academy (Academie van Landbouw) aan wetenschappelijke ontwikkelingen en aan de invoering van geavanceerde technologieën in de veevoederindustrie. SD-Becks maakt gebruik van specifiek aangepaste software om nauwkeurig geformuleerde diervoeders samen te stellen.

 7. ANIMAL LOVERS

  Nederland

  Animal Lovers is gespecialiseerd in het produceren van premium gebakken beloningsartikelen voor honden, paarden en knaagdieren. Al onze producten worden geproduceerd op basis van grondstoffen van humane kwaliteit. De kracht van Animal Lovers is dat zij complexe producten weet te vertalen in voor de mens perfect uitziende “snacks” met een extreem hoge acceptatiegraad door het dier. Al ruim 25 jaar biedt Animal Lovers haar klanten een breed assortiment van gebakken beloningsartikelen, flexibele diensten, creatieve en betrouwbare samenwerking. Animal Lovers is bekend in de markt met haar bulk assortiment. Sinds 2008 presenteert Animal Lovers een nieuwe lijn exclusieve gebakken koekjes voor honden onder eigen merk in diverse kleinverpakkingsvormen: Exclusive Dog Biscuits.

 8. AVALON PETFOOD

  Nederland

  Avalon Petfood is a 100% Dutch petfood brand with a range consisting Dog and catfood products. Avalon Petfood products are established through years of experience in the professional industry of training K9 police dogs. Together with Pets lovers, professionals and vets Avalon Petfood have created a revolutionary product range for dogs and cats. Are you interested in our products? Feel free to contact us!

 1. DE PAUW DIERENSPECIAALZAAK

  België

  Dierenspeciaalzaak De Pauw is dé dierenwinkel bij uitstek. De vestiging in Aartselaar is 2000m² groot en heeft een uitgebreid assortiment van benodigdheden voor honden, katten, vogels, knaagdieren en reptielen. Ook vogels, kippen, kuikens, vissen, knaagdieren en reptielen kunnen hier gekocht worden.

 2. BEDUCO

  België

  Beduco NV is specialist in de ontwikkeling, productie,  distributie en verkoop van petfood voor huis- en hobbydieren. Het bedrijf produceert onder meer graanmengelingen en voedingssupplementen voor sportduiven onder het merk Beyers en Beyers plus. Daarnaast produceert Beduco voeding voor katten, honden, schapen, vogels, paarden, …, onder verschillende merken als Deli Nature, Files Petfood, …

 3. FIDES PETFOOD

  België

  Fides Petfood is een Belgische producent van private label honden- en kattenvoeding. Het biedt een breed gamma van producten aan, bestemd voor diverse klanten in de distributiesector van hyper- en supermarkten en speciaalketens voor dier en tuin. Fides Petfood is gespecialiseerd in de productie van op maat gemaakte droge honden- en kattenvoeding. Naast private label producten hebben we tevens ook onze eigen merken zoals Euro Premium, Fides Breeder line, Premium line Cat, Mister Dog, …

 4. ASP

  België

  ASP International is exclusief verdeler voor Vobra Special Petfoods (hondenvoer & kattenvoer), Midwest (reptile handling equip-ment), MicroClimate (thermostats) en HerpTek (reptile enclosures). ASP International is toeleverancier voor dierenspeciaalzaken, dierenparken, zoos, dierenartsen in zowel binnen- als buitenland. ASP International werkt over gans Europa.

 5. CEDE

  België

  CéDé produceert voeder voor particulieren maar ook vooral voor kwekers. Cédé eivoer heeft de jujiste verhoudingen van hoogwaardig dierlijke eiwitten, vitamines, massa-& spoorelementen en mineralen, en essentiële aminozuren lysine en methionine.

 6. TASTE ME PETFOOD

  Nederland

  Wij werken aan een eigen label voor natuurlijke honden- en kattenvoeding. Binnenkort verkrijgbaar.

 7. PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf PETVIMIN ANIMAL PRODUCTS FOREIGN TRADE CO. LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 8. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Honden en katten - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Huisdierenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, en Huisdierenvoer. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 9. MONGE SPA

  Italië

  Het bedrijf MONGE SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren voeder voor honden, voeder voor katten, vochtige voeding voor honden, en vochtige voeding voor katten. Het is gevestigd in Monasterolo Di Savigliano, Italië.

 10. FITMIN

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf FITMIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huisdierenvoer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kattenvoer, Hondenvoer, Kattenvoer, Hondenvoer, voeder voor paarden, en kleine dieren. Het is gevestigd in Zamberk , Tsjechische Rep..

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Huisdierenvoer - Import export

Aantal resultaten

1.351 Bedrijven