• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • huishoudelijke artikelen - koper

Resultaten voor

Huishoudelijke artikelen - koper - Import export

 1. CU ARTIGIANA SRL PENTOLE IN RAME DI MERONE PASQUALE

  Italië

  Cu Artigiana doet beroep op ambachtelijke koperbewerkers die op traditionele wijze allerlei soorten voorwerpen van koper en messing uitvoeren volgens oude, ambachtelijke productiemethodes. Wij produceren een breed scala aan koperproducten, zoals potten, pannen, groenteschalen, grillbladen, visschotels, verwarmende kisten-, oven - / serveerschalen van verschillende afmetingen, pannen, potten en pannen, bakvormen, tafelversieringen, vuurkorven, paraplubakken, tijdschriftenrekken, afzuigkappen, badkuipen, verschillende coatings.

 2. FALK CULINAIR

  België

  De Belgische firma Falk Culinair is een derde generatie familiebedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van koperen potten en pannen van top kwaliteit. In de loop der jaren zijn wij geëvolueerd naar een productiefirma met een team van vakmensen die streven naar de ambachtelijke perfectie. Een koperen FALK pan is samengesteld uit exclusieve materialen met één doel: comfortabel koken in mooie pannen. De Klassieke reeks, met zijn ergonomische handgrepen uit smeetbaar gietijzer, biedt U de traditionele look van weleer. Onze nieuwe Signatuur reeks is ontworpen om de elegante lijnen van een moderne keuken aan te vullen.

 3. TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI

  Turkije

  Het bedrijf TURNA BAKIR ENDUSTRIYEL MUTFAK EŞYALARI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fornuizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, Glas, Huishoudelijke artikelen - koper, en Glas. Het is gevestigd in Kahramanmaraş, Turkije.

 4. FORNO

  Nederland

 5. EDIMATE S.A.R.L.

  Frankrijk

  Het bedrijf EDIMATE S.A.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, decoraties en lichtarmaturen, binnenshuisdecoratie, Champagne-emmers, en Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Vaudes, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NULLUM ISTANBUL

  Turkije

  Het bedrijf NULLUM ISTANBUL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren koper. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI

  Turkije

  Het bedrijf LOKMACIM GIDA INS. SAN. VE TIC. LTD. STI, is een Multi-Category, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren leren voorwerpen. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 3. NULLUM ISTANBUL

  Turkije

  Het bedrijf NULLUM ISTANBUL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Kadiköy, Turkije.

 4. PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PILOT HOUSEWARES (U.K.) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, en Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Nottingham, Verenigd Koninkrijk.

 5. PERLWITZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PERLWITZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, en Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Fichtenhöhe, Duitsland.

 1. GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf GÜNER EKSPORT SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, en Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ABM KUPRAL KFT

  Hongarije

  Het bedrijf ABM KUPRAL KFT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - koper, en Buizen en pijpen - koper. Het is gevestigd in Budapest, Hongarije.

 1. HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HANDELSVERTRETUNGEN PETER KRAFFT GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Steinenbronn, Duitsland.

 2. MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf MOSTON METALURJI DOKUM MAKINE SANAYI LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Huishoudelijke artikelen - koper, en Huishoudelijke artikelen - koper. Het is gevestigd in Kocaeli, Turkije.

 3. GRANDI MAGAZZINI EMILIANI S.R.L. OPPURE:* G.M.E. S.R.L.

  Italië

 4. BAKER BROTHERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 5. SAS STOCKOVER

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  StockOver, uw leverancier van beroemde merken ! StockOver is een Franse groothandelaar, gespecialiseerd in voorraadopruiming van huishoudelijke artikelen van beroemde merken. Wij beschikken over honderden referenties: een gevarieerd aanbod dat constant evolueert afhankelijk van de beschikbare kansen die wij u kunnen aanbieden dankzij ons internationaal netwerk. Ontdek een breed assortiment van artikelen van kwaliteit, van internationale merken, die ongetwijfeld de belangstelling van uw klantenkring zullen wekken... Dit alles is beschikbaar voor een prijs waar niet tegen te concurreren valt! Keukengerei / Tafelkunst / Huishoudtextiel / Onderhoud & opberging / Lederwaren / Schoonheid en Hygiëne / Speelgoed / Decoratie, enz. Ons team biedt u een gebruiksklare, simpele, doeltreffende en snelle service aan om uw inkoopproces gemakkelijker te maken, van de bestelling tot aan de levering! Grote winkelketens en discountwinkels hebben al vertrouwen in ons... Kom langs bij onze showroom, bel ons of maak een afspraak voor een videogesprek!

 6. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Traditie sinds 1829 Carl Schmidt was een geschoolde smid toen hij in 1829 samen met zijn zoon CARL SCHMIDT SOHN oprichtte. Een naam die de hele wereld rondgaat. Een naam die een merk wordt. En dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven. Het jonge bedrijf specialiseerde zich aanvankelijk in de vervaardiging van zwaarden. De stad Solingen beschikt over optimale omstandigheden voor de verwerking van metaal dankzij haar geografische ligging aan de rivier de Wupper en haar afzettingen van ijzererts en hout voor steenkool. Niemand kon toen vermoeden dat Solingen ooit het centrum van de bestekindustrie zou worden en dat "made in Solingen" wereldwijd garant zou staan voor uitstekende producten en eersteklas kwaliteit. Carl Schmidt en zijn zoon runnen het bedrijf vanaf het begin met veel succes. Na slechts één jaar hebben ze 100 smeden, slijpers en assistenten in dienst.... De nabijheid van Keulen is bijna ideaal voor de uitgebreide productie en distributie, want Keulen is in die tijd een van de grootste en rijkste handelscentra op Duitse bodem. Zo gaan de producten van CARL SCHMIDT SOHN vanaf het begin de wereld in. Bestekken uit Solingen werden al snel een garantie voor de beste kwaliteit en vakmanschap. En dat in een tijd waarin de overdracht van berichten nog steeds veel tijd kost. Zwaarden, sabels, messen en scharen uit Solingen overtuigen alleen al door hun kwaliteit en goedheid.

 7. TONTARELLI SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Bij Tontarelli kunt u het volgende vinden: dozen, wasknijpers, manden, korven in alle maten, vouwbakken, wagentjes, groenterek, kapstokken, ladekasten, accessoires voor muziek, kantooraccessoires, teilen, gereedschapskisten, meubels met laden, vuilnisbakken, potten, enz. Sinds 1979 is het ambachtelijke bedrijf Sergio Tontarelli een grote industriële groep geworden die zich in Europa en over de hele wereld heeft gevestigd met plastic artikelen voor huishoudelijk gebruik.

 8. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ekinoks is een groothandel die wereldwijd merkproducten inkoopt en levert. Ons gespecialiseerde import- en exportteam ondersteunt onze klanten, retailers en fabrikanten bij het nationaal en internationaal versterken van hun merk en het uitbreiden van hun activiteiten. We hebben meer dan tien jaar ervaring in export en helpen onze klanten hun productaanbod te promoten en te vergroten, zodat zij in staat zijn hun verkoopdoelstellingen te realiseren en wereldwijd te groeien. Onze diensten omvatten: • Huishoudelijke reinigingsmiddelen • Toiletpapier • Schoonheids- en persoonlijke verzorging • Voeding en drank • Huishoudchemicaliën en nog veel meer producten die op onze website terug te vinden zijn! We opereren op alle continenten en leveren uw producten aan de beste markten. Ekinoks levert te allen tijde klantvriendelijke en toegankelijke service aan zijn klanten. Wij zien het als onze missie om onze klanten de beste en innovatiefste oplossingen te bieden. Daarom stellen we de behoeften van onze klanten altijd centraal. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. SYS.A.P INDUSTRIES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Dankzij de kracht van enzymatische engineering en de selectie van natuurlijke producten met een hoge waskracht, kunt u nu uw gekleurde of merkkleding wassen op de laagste temperaturen. Dit verlengt hun levensduur. Ons koudwasmiddel, dat met de hand of in de wasmachine kan worden gebruikt, is gemaakt van plantaardige zeep. Het wordt aangevuld met natuurlijke antibacteriële middelen om schoon linnengoed te garanderen.

 2. BOPAPEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  BOPAPEL. Bopapel produceert al meer dan 20 jaar artikelen van papier bestemd voor industrieel en huishoudelijk gebruik; vandaag beschikken we over de best vertegenwoordigde merken in deze sector op het Iberisch schiereiland. Wij zetten ons in om efficiënt aan de behoeften van onze consumenten te voldoen, met de beste kwaliteit-prijsverhouding. Zakdoeken - Handdoeken - Servetten - Tafellakens - Rollen voor werkplaatsen - Keukenpapier - WC-papier - Keukenrollen - Industrieel wc-papier

 3. FOSCART - PAPER INDUSTRY

  Italië

  Verified by europages badge

  Binnen een uiterst gevarieerde en heterogene context onderscheidt Foscart zich vanwege de kwaliteit van haar producten en de soepelheid waarmee de onderneming de tevredenheid van haar klanten nastreeft. In de 'converting'-sector, d.w.z. de transformatie van papier voor particuliere en professionele toepassingen, bieden weinig ondernemingen een zo uitgebreid productassortiment en een zo hoge kwaliteit als Foscart die dankzij dit specifieke vermogen aan de meest complexe behoeften van haar klanten kan voldoen.

 4. ERREBI PAPER

  Italië

  Verified by europages badge

  Errebi Paper Industria Cartaria, gevestigd in Cuneo, is gespecialiseerd in de productie van papier voor gebruik in de gezondheidszorg, thuis en voor hygiënische doeleinden. Ze zijn als meer dan veertig jaar aanwezig op de markt en leveren een groot assortiment aan producten van verschillende afmetingen en verpakkingen aan groothandels, klinieken en ziekenhuisinstellingen. Ze maken medische doeken, hoofdsteunen, gevouwen handdoeken en rollen, droogspoelen en big roll wc-papier.

 5. ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U.

  Oostenrijk

  Het bedrijf ABSAMER LÄUTEANLAGEN KARL MUNTER E.U., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Messen - huishoudelijk, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Messen - huishoudelijk, en Uurwerken. Het is gevestigd in Absam, Oostenrijk.

 6. FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf FRANCKOWIAK TURMUHREN & GLOCKENTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Wittstock, Duitsland.

 7. JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JAKOB HÖCKEL TURMUHREN- UND APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Flörsheim, Duitsland.

 8. MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf MIKE SCHOLZE UHRENTECHNIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Parthenstein, Duitsland.

 9. MURIBAER

  Zwitserland

  Het bedrijf MURIBAER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Uurwerken, en Uurwerken, industrieel en tijdsbeheersystemen. Het is gevestigd in Büron, Zwitserland.

 10. MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG

  Zwitserland

  Het bedrijf MUFF KIRCHTURMTECHNIK AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, Uurwerken, Klokkengieterijen, Huishoudelijke artikelen - metaal, Optiek - instrumenten, en Uurwerken. Het is gevestigd in Triengen, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Huishoudelijke artikelen - koper - Import export

Aantal resultaten

486 Bedrijven