• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulisch gereedschap

Resultaten voor

Hydraulisch gereedschap - Import export

 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

 2. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Oostenrijk

  Veel van onze klanten en partners kennen ons als specialist op het gebied van hydraulica of als leverancier van speciale smeermiddelen. Niet iedereen weet dat wij ons bezighouden met de productie van intelligente verbindings- en assemblagemachines en testmachines voor de spoorwegindustrie, de distributie van hydraulica en de distributie van chemisch-technische producten. Op sommige gebieden zijn we er al in geslaagd onze passies te combineren, bijvoorbeeld met ons Smart Application System, de metering & Refill-Station voor kleef- & afdichtingsstoffen van het bedrijf ULBRICH. Op het gebied van hydraulica werken wij samen met onze klanten aan de ontwikkeling van innovatieve hydraulische componenten, hydraulische systemen en intelligente persen om de productiviteit en het concurrentievermogen van onze klanten te versterken. Wij hebben naam gemaakt als competente leverancier van hoogwaardige testmachines, met name in de spoorwegsector. Onze chemisch-technische afdeling biedt een breed scala aan speciale smeermiddelen, afdichtingsmiddelen, kleefstoffen, potgrond, enz. Op het gebied van speciale smeermiddelen vertegenwoordigen wij al meer dan 60 jaar het merk Molykote. Dit maakt ons tot een van de meest competente en ervaren gespecialiseerde bedrijven in heel Europa. Omdat onze klanten steeds meer geconfronteerd worden met de steeds hogere eisen van de elektronica-industrie, hebben wij ons de laatste jaren vooral toegelegd op elektrochemie.

 3. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 4. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. HYMATEC

  België

  Bij Hymatec kan u terecht voor de verkoop van hydraulische systemen, bovendien heeft Hymatec een eigen hersteldienst voor onderhoud en depannage. U heeft een nieuwe hydraulische arm of containersysteem nodig voor uw bedrijfsvoertuig? Hymatec installeert uw hydraulische installatie met oog voor detail. Wij monteren laadkranen, containersystemen en andere hydraulische toepassingen op uw vrachtwagen. Wij werken op maat en zoeken voor uw specifiek probleem een geschikte oplossing. Bij keuring van hydraulische kranen kan u bij Hymatec terecht voor een grondig nazicht. “Hymatec levert producten van hoge kwaliteit en zorgt voor een uitmuntende dienstverlening.”

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RAPTOR SUPPLIES BV

  Verenigd Koninkrijk

  Raptor Supplies is een toonaangevend eCommerce-portaal dat B2B-klanten in Nederland en alle landen in de Europese Unie bedient die willen voldoen aan hun productvereisten voor ongepland onderhoud, reparatie en operaties met betrekking tot industriële onderdelen of reserveonderdelen van Amerikaanse merken. Als u ongeplande onderhouds-, reparatie- en bedieningsproducten nodig heeft, moet u deze snel geleverd hebben, zonder douane- of transportproblemen. Het goede nieuws is dat we lokale bezorging aanbieden aan klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. Naast een grote productcatalogus, bieden we klanten ook de mogelijkheid om elk product te kopen dat niet op onze website staat. Neem gewoon contact met ons op voor een offerte voor het item dat u zoekt en ontvang een formele offerte via e-mail. We zijn geautoriseerde distributeurs voor WW Grainger, Morse Drum, Wesco Mfg, Vestil, Allegro Safety, Air Systems International en meer dan 2000 andere Amerikaanse industriële merken. Onze leveranciersrelaties geven ons toegang tot 2 miljoen industriële producten. Wij streven ernaar om artikelen die op voorraad zijn binnen 3-5 dagen aan Nederlandse klanten te leveren. Onze samenwerking met CEVA Logistics - van 's werelds grootste 3PL-providers helpt ons onze leveringsdoelen te halen en producten aan klanten te leveren, ongeacht waar ze zich bevinden.

 2. KETEN INDUSTRIALMACHINE TRADE LTD. CO.

  Turkije

 3. DSP HYDROLUX

  Luxemburg

 4. MÉCA-FLUID LUX

  Luxemburg

 5. INAHER

  Spanje

 1. HERRAMIENTAS BAZAROT

  Spanje

 2. FASTER S.P.A.

  Italië

 1. MGF SRL

  Italië

 2. VENTA DE HERRAMIENTAS

  Spanje

 3. CEMA

  Frankrijk

 4. HERRAMIENTAS BAZAROT

  Spanje

 5. BRICOSTOP

  Spanje

 6. ATH TECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. HAKBAY HIDROLIK-PNÖMATIK

  Turkije

 8. URIARTE INDUSTRIAL SHOP

  Spanje

 1. EXPORTACIONES ANDRADA Y MARIN SL

  Spanje

 2. AKCHE HYDRAULIC AND PUMP INDUSTRY CO.LTD

  Turkije

 3. PRODUCTION TOOLS

  Spanje

 4. ALLSPEEDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. TURALI GROUP

  Turkije

 6. EXPERTOSENHERRAMIENTAS

  Spanje

 7. KONTICH PERU SAC

  Peru

 8. VIGO KATARZYNA BASIEWICZ

  Polen

 9. CNJACKS MACHINERY CO., LTD.

  China

 10. TORQUE & REPAIR SERVICES NV

  België

  Torque & Repair Services NV biedt gepersonaliseerde diensten aan op het gebied van het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Het bedrijf verkoopt en verhuurt flensmontage gereedschap, hydraulische momentsleutels, pneumatische momentsleutels, electrische momentsleutels en meer. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en werkt met een sterk gemotiveerd en ervaren team van technici. Torque & Repair Services NV verkoopt, verhuurt en biedt onderhoudsservice aan voor momentsleutels. U kunt ons team inhuren om on-site kritische boutverbindingen gecontroleerd aan te halen of met hen samenwerken als onderdeel van uw eigen team in een toezichthoudende rol.