• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulisch gereedschap

Resultaten voor

Hydraulisch gereedschap - Import export

 1. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De ips - Werkzeugtechnik GmbH richt zich geheel op het nut van de klant. Het is ons doel om onze klanten precies die stansoplossing te leveren die u voor uw taken nodig hebt. Beginnend bij de ontwikkeling, via de productie tot en met de service en verkoop reageren wij flexibel op diverse eisen. In nauwe samenwerking met de klanten bieden wij precies passende oplossingen voor elke toepassing en vervullen daarbij hoge kwaliteitseisen. Onze producten: hydraulische persen, hydro-pneumatische persen, stansmachines, stanseenheden (stansbeugels) voor persen, krimpgereedschap, mechanische persen, laser-snij-installaties voor buizen, stansinstallaties, machines en installaties voor het stansen van buizen, machines en installaties voor profielstansen

  Website Open In New icon
 2. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

  Website Open In New icon
 3. JOKA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. HYMATEC

  België

  Bij Hymatec kan u terecht voor de verkoop van hydraulische systemen, bovendien heeft Hymatec een eigen hersteldienst voor onderhoud en depannage. U heeft een nieuwe hydraulische arm of containersysteem nodig voor uw bedrijfsvoertuig? Hymatec installeert uw hydraulische installatie met oog voor detail. Wij monteren laadkranen, containersystemen en andere hydraulische toepassingen op uw vrachtwagen. Wij werken op maat en zoeken voor uw specifiek probleem een geschikte oplossing. Bij keuring van hydraulische kranen kan u bij Hymatec terecht voor een grondig nazicht. “Hymatec levert producten van hoge kwaliteit en zorgt voor een uitmuntende dienstverlening.”

 5. RAPTOR SUPPLIES BV

  Verenigd Koninkrijk

  Raptor Supplies is een toonaangevend eCommerce-portaal dat B2B-klanten in Nederland en alle landen in de Europese Unie bedient die willen voldoen aan hun productvereisten voor ongepland onderhoud, reparatie en operaties met betrekking tot industriële onderdelen of reserveonderdelen van Amerikaanse merken. Als u ongeplande onderhouds-, reparatie- en bedieningsproducten nodig heeft, moet u deze snel geleverd hebben, zonder douane- of transportproblemen. Het goede nieuws is dat we lokale bezorging aanbieden aan klanten in het hele Verenigd Koninkrijk. Naast een grote productcatalogus, bieden we klanten ook de mogelijkheid om elk product te kopen dat niet op onze website staat. Neem gewoon contact met ons op voor een offerte voor het item dat u zoekt en ontvang een formele offerte via e-mail. We zijn geautoriseerde distributeurs voor WW Grainger, Morse Drum, Wesco Mfg, Vestil, Allegro Safety, Air Systems International en meer dan 2000 andere Amerikaanse industriële merken. Onze leveranciersrelaties geven ons toegang tot 2 miljoen industriële producten. Wij streven ernaar om artikelen die op voorraad zijn binnen 3-5 dagen aan Nederlandse klanten te leveren. Onze samenwerking met CEVA Logistics - van 's werelds grootste 3PL-providers helpt ons onze leveringsdoelen te halen en producten aan klanten te leveren, ongeacht waar ze zich bevinden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. MÉCA-FLUID LUX

  Luxemburg

 2. CEMA

  Frankrijk

 3. FASTER S.P.A.

  Italië

 4. DSP HYDROLUX

  Luxemburg

 5. VENTA DE HERRAMIENTAS

  Spanje

 1. MGF SRL

  Italië

 2. HERRAMIENTAS BAZAROT

  Spanje

 3. INAHER

  Spanje

 4. BRICOSTOP

  Spanje

 5. AKCHE HYDRAULIC AND PUMP INDUSTRY CO.LTD

  Turkije

 6. EXPORTACIONES ANDRADA Y MARIN SL

  Spanje

 7. PRODUCTION TOOLS

  Spanje

 8. ALLSPEEDS LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. TURALI GROUP

  Turkije

 10. CNJACKS MACHINERY CO., LTD.

  China

 1. EXPERTOSENHERRAMIENTAS

  Spanje

 2. KONTICH PERU SAC

  Peru

 3. VIGO KATARZYNA BASIEWICZ

  Polen

 4. DOLECKI

  Polen

  De Dolecki Company is een professionele fabrikant van industriële machines en is specialist in installaties en productielijnen van kaarsen, vigilie kaarsen en parrafinebewerking. Ons gamma omvat: hydraulische persen, productiemachines van kaarsen en vigilie kaarsen, pelletmachines, transportbanden, productielijnen van kaarsen en vigilie kaarsen, industriële automatiseringsoplossingen, hydraulische stroomsystemen, bewerkingsmachines en gereedschap voor het maken en bewerken van kaarsen, transportbanden, schubbenbanden en mazentransportbanden.

 5. HIJSMIDDELEN-EXPERT

  Nederland

  Hijsmiddelen-Expert is de specialist op het gebied van alles dat met hijsen en heffen te maken heeft. Denk aan hijsmiddelen zoals hijsbanden en rondstroppen, maar ook takels, platenklemmen. Hierdoor kunt u gemakkelijker een zware klus uitvoeren. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment valbeveiliging zodat u al uw materialen veilig kunt bevestigen en vervoeren. Zo voorkomt u gevaarlijke situaties. Doordat wij expert zijn in hijsmiddelen kunnen we uw losse hijsmiddelen en kranen ook keuren volgens de EKH-richtlijnen. Met deze keuring bent u verzekerd van hoge kwaliteit en veilige middelen. Daarnaast hebben wij een breed aanbod hefgereedschap, waaronder ook hydraulisch gereedschap en grote kranen zoals bovenloopkranen. Doordat wij een specialist in ons vak zijn, hebben we nauw contact met onze leveranciers. Neem daarom altijd even contact met ons op als u nog iets mist in ons assortiment. Vaak is het mogelijk dat wij alsnog uw hijsmiddel of hefgereedschap kunnen leveren. Daarnaast kunt u ook grote orders bij ons bestellen. In dit geval kunt u het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. In overleg is er heel veel mogelijk! Onze deskundige personeel is in staat om u meer te vertellen over ons ruime aanbod. Kortom; Hijsmiddelen-Expert is uw specialist voor alle soorten hijsmiddelen en hefgereedschappen.

 6. TORQUE & REPAIR SERVICES NV

  België

  Torque & Repair Services NV biedt gepersonaliseerde diensten aan op het gebied van het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen. Het bedrijf verkoopt en verhuurt flensmontage gereedschap, hydraulische momentsleutels, pneumatische momentsleutels, electrische momentsleutels en meer. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en werkt met een sterk gemotiveerd en ervaren team van technici. Torque & Repair Services NV verkoopt, verhuurt en biedt onderhoudsservice aan voor momentsleutels. U kunt ons team inhuren om on-site kritische boutverbindingen gecontroleerd aan te halen of met hen samenwerken als onderdeel van uw eigen team in een toezichthoudende rol.

 7. MÉCA-FLUID

  België

  Het bedrijf Méca-Fluid verschaft materiaal voor de controle en het beheer van allerlei soorten vloeistoffen. Aanvankelijk produceerde het bedrijf geautomatiseerd prototype machines, maar al snel ontwikkelde het drie verschillende maar aanvullende activiteiten.EAan het begin van de jaren 2000, heeft Méca-Fluid drie activiteiten ontwikkeld : - Onderzoek, engineering en handel- Ontwerpen, bouw en reparatie in de werkplaats- Installatie, renovering en onderhoud in situ. Dit alle sop het gebied wwaarin wij zijn gespecialiseerd : - Industriële kranen (handmatig, gemotoriseerd, pneumatisch en elektrisch)- Depneumatische onderdelen (Vijzels, luichtzuivering, …) en perslucht.. Hydraulisch gereedschap en instrurmenten.

 8. ENERPAC

  Nederland

  Enerpac is een grote naam in de ontwikkeling en vervaardiging van hydraulisch gereedschap. Enerpac heeft een zeer compleet assortiment van producten die gebruikmaken van hogedruk hydrauliek: - enkelwerkende hydraulische cilinders - dubbelwerkende hydraulische cilinders - borgmoer cilinders - hydraulische pompen - flenzenspreiders - gereedschappen voor boutverbindingen - momentsleutels ...

 9. NITTO KOHKI EUROPE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  NITTO KOHKI Europe GmbH is een wereldwijd bekende Japanse constructeur en fabrikant van pompen & compressoren, snelkoppelingen en gereedschappen. De luchtcompressors, vacuümpompen en vloeistofpompen worden bijv. voor analytische, geneeskundige en meettechnieken gebruikt. Onze gepatenteerde ventilatiecompressoren worden in septische tanken en biogasinstallaties gebruikt. De snelkoppelingen voor gemiddelde druk, lage druk en hoge druk, alsook onze multikoppelingen (handmatig & automatisch) dekken bijna alle denkbare toepassingen: bijv. clean roomt techniek, dichtheidstesten in de koel- en airconditioningtechniek, hydraulica en pneumatica. Zij vervoeren olie, water, lucht en gas. Daarnaast bieden we voor de maritieme en staalverwerkende industrie persluchtgereedschap, zoals pneumatische naaldbikhamers, rondslijpmachines, hoekslijpmachines, vlakslijpmachines, kantenfrezen, excentrische slijpers, draagbare kernboormachines, enz.

  Website Open In New icon
 10. MOH D.O.O

  Slovenië

  Verified by Europages badge

  MOH DOO is een Europees CNC-ingenieursatelier dat gespecialiseerd is in de nauwkeurige verwerking van hoogwaardige onderdelen en prototypes voor de automobiel-, landbouw- en hydraulische industrie. Daarnaast vervaardigen wij onderdelen op maat voor de lucht- en ruimtevaart, defensie, de autolampenindustrie en de motorsport. Als MOH DOO bieden wij CNC freesdiensten aan in de modernste, uiterst precieze 5-assige en 3-assige CNC bewerkingscentra. 3-assig - tot 800 x 2200mm, 5-assig - tot 920mm. Wij kunnen een hele reeks materialen en afwerkingen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in billet staal, aluminium structuurdelen, en behuizingen. Wij realiseren CNC-draaiwerk op moderne tweespillige conussen, tot fi 350 en fi 82, met Y-as en aangedreven gereedschap. Met onze nieuwste productietechnologieën en een eindeloze voorraad gereedschappen en hulpbronnen hebben wij het voordeel van een grotere efficiëntie bij de dienstverlening aan onze klanten. Wij staan in voor elk project en vervaardigd onderdeel. Met onze deskundige kennis bieden wij standaard betrouwbare en snelle ondersteuning. Wij willen uw eerste, betrouwbare partner zijn voor al uw CNC-bewerkingsbehoeften en -vereisten. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

  Website Open In New icon