• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische installaties en uitrustingen

Resultaten voor

Hydraulische installaties en uitrustingen - Import export

 1. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

 3. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Burre Hydraulik werd in 1964 door gediplomeerd ingenieur dhr. Karl-Heinz Burre opgericht en in 1965 werd het bedrijf operationeel. Het oorspronkelijke idee van een ingenieursbureau werd al snel terzijde geschoven, waarna een eigen kleine productiefaciliteit werd gestart. De eerste ontwikkelingen omvatten verdeelkleppen voor hydraulische graafmachines, explosieveilige elektromagnetische kleppen en membraanafsluiters. In 1972 verhuisde het bedrijf naar de nieuw gebouwde productiehal op het terrein, waar zich tot op de dag van vandaag het hoofdkantoor van Burre Hydraulik bevindt. 540 m² aan productieoppervlak bood nu meer ruimste om alle innovatieve ideeën van de oprichter ten uitvoer te kunnen brengen. Burre Hydraulik ontwikkelde en vervaardigde bijvoorbeeld explosieveilige magneetventielen voor de tankinstallaties van diesellocomotieven van de Deutsche Bahn. Dipl.-Ing. Karl-Heinz Burre besefte echter al sneldat de toekomst in hydraulische besturingen en apparaten lag en richtte het bedrijf daarop. Hier ging hij de uitdaging aan en betrad hij vaak nieuw technisch terrein. Zo speelde hij een belangrijke rol bij de automatisering van machines voor de textielindustrie.Maar hij was ook succesvol op andere technische gebieden, zo ontwikkelde hij bijvoorbeeldeen automatisch controlesysteem voor luiken voor overzeese schepen. In lijn met deze ontwikkeling is ook de productieoppervlakte gestaag gegroeid en bedraagt nu meer dan 5000 m².

 4. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Duitsland

  Op maat gemaakte hydraulische systemen, speciale cilinders en cilinderreparaties - dit is onze specialisatie, waarmee wij sinds 1929 een competente partner zijn voor fabrieksbouw, bouwmachines, persconstructie, mobiele hydraulica en procestechniek.We gebruiken onze knowhow bij het ontwerpen en produceren van geavanceerde hydraulische cilinders, units en andere hydraulische componenten.ISO-gecertificeerd en met de hoogste kwaliteitsnormen - voor technologie die beweegt. We zien onszelf als een fabrikant van veeleisende kleine series en speciale cilinders.Daarnaast bieden wij het ontwerp en de bouw van geschikte units.We reviseren defecte cilinders en hydraulische componenten graag met ons op maat gesneden recylinderingsconcept.Of we bouwen een vervangende cilinder bij onherstelbare schade.Dat is de reden waarom wij een bovengemiddeld aantal ingenieurs in dienst hebben die altijd tot uw beschikking staan voor alle hydraulische vragen. Hoven Hydraulik - technologie die beweegt.

 5. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Duitsland

  Het merk HydraCraft wordt beheerd door Paul Wiegand GmbH uit Eichenzell-Kerzell onder leiding van Ottmar Rauch en Martin Schulz. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in de groothandel in hydraulische onderdelen. In totaal omvat het assortiment meer dan 5.000 verschillende artikelen. Deze zijn zowel afkomstig van gerenommeerde merkfabrikanten zoals Parker en Bosch Rexroth als van goedkope alternatieve fabrikanten. Het productassortiment is verdeeld in de thema's en segmenten pneumatiek, hydraulische accumulatoren en warmtewisselaars, hydraulische kleppen, hydraulische pompen, hydraulische motoren, hydraulische filtratie en tanks, controle- en regeltechniek, aandrijftechniek, solenoïdespoelen, hydraulische verbindingstechniek, hydraulische meettechniek en resterende items. Op haar website biedt HydraCraft haar klanten en bezoekers veel meer informatie over het bedrijf en de producten die het aanbiedt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Het bedrijf handelt in de levering van in-house productie voor verschillende takken van de faculteit werktuigbouwkunde. Wij voeren de gehele werkcyclus uit, vanaf de voorbereiding van de productie en fabricage van monsters voor de benodigde producten, tot een volwaardige start van de serieproductie en regelmatige aanvoer met optimale logistieke oplossingen, waardoor het mogelijk is om ervoor te zorgen dat producten op de juiste plaats op het juiste moment aankomen, en die overeenkomen met de vereiste voorwaarden, met inbegrip van volledige douane-inklaring.

 2. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  UNIFLEX is de systeemaanbieder voor de productie van slangen - van werkplaatsuitrusting tot productiesystemen

 3. INOSOL GMBH

  Duitsland

 4. ETN -EQUIPEMENT TECHNIQUE DU NORD

  Frankrijk

 5. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Duitsland

 1. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Duitsland

 2. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Oostenrijk

 1. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Duitsland

 2. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Duitsland

 3. ECKART GMBH

  Duitsland

 4. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Duitsland

 5. AROS HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 6. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 7. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

 8. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Duitsland

 1. HOLTICK HYDRAULIK

  Duitsland

 2. SIMSON POWER TOOLS GMBH

  Duitsland

 3. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 4. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Duitsland

 5. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. SCHOLING GMBH

  Duitsland

 7. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Duitsland

 8. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

 9. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Duitsland

 10. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Duitsland

Filters

Resultaten voor

Hydraulische installaties en uitrustingen - Import export

Aantal resultaten

3.310 bedrijven