• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische installaties

Resultaten voor

Hydraulische installaties - Import export

 1. DÜSTERLOH FLUIDTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Al meer dan 100 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Düsterloh hydraulische en pneumatische motoren. Het wereldwijde klantenbestand waardeert de absolute betrouwbaarheid van de radiale, axiale en tandwielmotoren uit Hattingen, zelfs onder extreme bedrijfsomstandigheden. De precisie-aandrijvingen garanderen een exacte synchronisatie, zelfs bij zeer lage snelheden. Düsterloh Fluidtechnik GmbH is ook een one-stop-shop voor speciale vereisten, speciale oplossingen voor de aggregaatconstructie en korte levertijden: de interne ontwikkelings- en ontwerpafdeling en een breed scala aan producten van het bedrijf dat door de eigenaar wordt beheerd, zorgen voor een hoge mate van flexibiliteit en klantgerichtheid.

 2. INDUSTRIEBEDARF KRÜGER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Krüger - Onze hydraulica verbindt en beweegt. Industriebedarf Krüger GmbH maakt deel uit van de KHK-Group. De KHK-Group is een van de belangrijkste leveranciers van roterende koppelingen en hydraulische ventiel- en regelbloksystemen. Bovendien bieden wij onze klanten met de CH50-serie een afsluiterserie die individueel kan worden samengesteld uit handbediende hendelafsluiters, alsmede blokafsluitingstechnologie en patroonafsluiters. Dankzij ons hoge verticale productiebereik en onze jarenlange ervaring in hydraulica, kunnen wij u systeemontwerp aanbieden, incl. constructie en productie uit één hand aanbieden. Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van hydraulica en staan als middelgroot familiebedrijf voor samenwerking in een geest van partnerschap en duurzaam handelen. De ondernemingen Industriebedarf Krüger GmbH, Krüger Maschinenbau GmbH en Czetec spol s.r.o. maken deel uit van de KHK-Group. Onze producten worden geïnstalleerd in de bouw, de landbouw, de gemeentes en de werktuigbouw, alsook in bedrijfsvoertuigen en aandrijftechniek. Ons team van meer dan 50 zeer gemotiveerde medewerkers op drie locaties in Duitsland en Tsjechië werkt elke dag met de hoogste precisie aan kwalitatief uitstekende producten. De bevordering en ontwikkeling van onze werknemers is voor ons van bijzonder belang.

 3. RVS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. werd opgericht in 1981. Al vanaf het eerste begin is het bedrijf actief in de sector van hydraulische automatisering en elektronica/software voor hydraulische systemen. Het personeel is uitermate competent en houdt rekening met de verschillende eisen binnen de sector. Ze passen zich reactief aan de technische eigenschappen van de klant aan.

 4. ADIS FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groep ATEO, is fabrikant en distributeur van materialen voor watervoorziening en van kranen en appendages. Op onze website zult u talrijke producten vinden die u nodig hebt, met name materialen voor watervoorziening hoofdzakelijk bestemd voor bedrijven. In onze interactieve catalogus kunt u ons assortiment van gietijzeren en messing producten raadplegen en hun technische informatiebladen downloaden. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Dit is voor u de waarborg van een beheerst productieproces en van strenge controles in alle productiefases. Onze producten zijn in overeenstemming met de CE-normen en bieden kwaliteit, innovatie en veiligheid. De firma ATEO zet zich sinds het begin in voor haar klanten om diensten en producten van kwaliteit te bieden. De binnen onze structuur ingevoerde processen zijn ware hulpmiddelen voor een optimale kwaliteit en om onze verbintenissen ten opzichte van onze klanten na te komen.

 5. BOTT GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BOTT GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is gevestigd in Mössingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NOVA CLIMA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NOVA CLIMA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Constructies, hydraulisch, onderhoud hydraulische installatie, reparatie van hydraulische installaties, Constructies, hydraulisch, en elektrische stookketels. Het is gevestigd in Novafeltria, Italië.

 2. HYDROTERMICA 2000 DI ROTA SERGIO E BERNINI IVAN S.N.C.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYDROTERMICA 2000 DI ROTA SERGIO E BERNINI IVAN S.N.C., is een Dienstverlener, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, reparatie airconditioning, klimaatregelingsinstallaties, Verwarming, klimaatregeling - uitvoering, en airconditioning. Het is gevestigd in Cene, Italië.

 3. GRICES HYDRAULIC CYLINDERS SRL

  Italië

  Al meer dan 35 jaar ontwerpt en produceert Grices Hydraulic Cylinders hydraulische cilinders en oleodynamische standaard cilinders (ISO, DIN), gelaste, compacte en speciale cilinders, op verzoek van het technische bureau of de klant. Symbool van Made in Italy, biedt Grices: online configurators; een internationale distributie; een directe technische ondersteuning; een hydraulische test van het hele gamma; verwisselbaarheid met de belangrijkste producenten, waaronder Rexroth, Parker en Atos; een reparatieservice; een kit van onderdelen en pakkingen.

 4. WILLY ZAHN MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Wij zijn uw partner voor hydraulica. Zahn Maschinenbau is een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van hydraulica. Wij vervaardigen hydraulische cilinders, speciale cilinders, hydraulische systemen en elektrohydraulische verstelapparaten. Reparatie en nieuwe productie van: Standaard hydraulische cilinder. Standaardcilinders. Speciale cilinders. Dubbele cilinders. Plunger. Vulcilinders. Roterende kolommen. Zuigerstangen. Zuigers. Cilinderbuizen. Elektrohydraulische verstelinrichtingen. Hydraulische systemen.

 5. HYDRAULIEK MORREELS

  België

  Verkoop van hydraulische componenten. Ontwikkeling, constructie, on field start-up, na-verkoop en herstelling van hydraulische systemen. Rétrofitting van bestaande installaties voor het opdrijven van de prestaties, de veiligheid en het naleven van de nieuwste normen voor milieu en gezondheid. Ontwikkeling, constructie, on field montage, na-verkoop en herstelling van hydraulische cylinders. Ontwikkeling en constructie van alle mechanische delen nodig voor de constructie van hydraulische systemen en cylinders. Hardverchromen van cylinderstangen. On-field maintenance van hydraulische systemen.

 1. HYMATEC

  België

  Bij Hymatec kan u terecht voor de verkoop van hydraulische systemen, bovendien heeft Hymatec een eigen hersteldienst voor onderhoud en depannage. U heeft een nieuwe hydraulische arm of containersysteem nodig voor uw bedrijfsvoertuig? Hymatec installeert uw hydraulische installatie met oog voor detail. Wij monteren laadkranen, containersystemen en andere hydraulische toepassingen op uw vrachtwagen. Wij werken op maat en zoeken voor uw specifiek probleem een geschikte oplossing. Bij keuring van hydraulische kranen kan u bij Hymatec terecht voor een grondig nazicht. “Hymatec levert producten van hoge kwaliteit en zorgt voor een uitmuntende dienstverlening.”

 2. HYDRAULIK SCHWERIN GMBH

  Duitsland

  Sinds 2017 is Hydraulik Schwerin GmbH onderdeel van de Hydraulik Nord Group. Samen met Hydraulik Nord Fluidtechnik GmbH & Co. KG, KMF Kemptener Maschinenfabrik GmbH en Litronic Steuer- und Regeltechnik GmbH is een Federatie ontstaan, die met een met een gediversifieerde productportfolio en klantenbenadering in netwerk, talrijke concurrentievoordelen genereert en de internationale groei consequent opvoert.Opgericht als een toonaangevende specialist in hydraulische systemen biedt Hydraulik Nord Group individuele productoplossingen voor de verschillende uitdagingen op de wereldmarkten.Deze portfolio is gebaseerd op een solide basis van tientallen jaren expertise in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van hoogwaardige producten in de sector van mobiele hydraulica, stationaire hydraulica, alsook de daarbij horende allround-service..

 1. NAP TECHNIEK

  Nederland

  NAP Techniek B.V. heeft zich gespecialiseerd in het repareren en oplossen van de meest uiteenlopende storingen aan hydraulische installaties. Ook ontwerpen, modificeren en plaatsen wij hydraulische systemen. NAP Techniek B.V. is werkzaam in de staalindustrie, papierindustrie, voedselindustrie, landbouwmechanisatie en in de infratechniek. Ook voor aggregatenbouw kunt u bij ons terecht! Wij staan in voor het snel oplossen van storingen en technische problemen. Ook bieden wij een mogelijkheid om uw reparatie in onze moderne werkplaats uit te laten voeren. Ook voor alle nieuwe en gebruikte onderdelen kunt u bij ons terecht. NAP Hydraulics & NAP Hydrauliek zijn handelsnamen van NAP Techniek B.V.

 2. BOSCH REXROTH

  België

  Sneeuw ruimen bij min 30 graden en maïs oogsten bij plus 40 graden. Op een duizendste van een millimeter nauwkeurige fabricage van onderdelen; tonnenzware sluisdeuren en de beroemdste podia ter wereld bewegen; rotorbladen van windenergie-installaties optimaal op de wind afstellen en de energie uit de zee bruikbaar maken: als globale partner ondersteunt Bosch Rexroth de wereldwijde machine- en installatiebouw met technologische topprestaties en een unieke kennis van de desbetreffende sector. Meer dan 38.000 medewerkers wereldwijd werken aan veilige en milieuvriendelijke oplossingen op maat. Onze innovaties leiden tot multidimensionale verbeteringen voor machinefabrikanten en gebruikers. Ze helpen bijvoorbeeld om de uitstoot van het schadelijke kooldioxide te reduceren en tegelijkertijd om de productiviteit te verhogen. Bosch Rexroth zorgt vooral voor een eenvoudige omgang met technologie-overkoepelende automatiseringsoplossingen.

 3. HIDROPNEUMATIKA D.O.O.

  Kroatië

  Hidropneumatika d.o.o. is een middelgrote firma gespecialiseerd in de bouw en productie van hydraulische en pneumatische cilinders. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze vakbekwaamheid zijn uw waarborg voor de perfecte oplossing en producten van hoogwaardige kwaliteit. ISO 9001 gecertificeerd. Professionele adviesservice, grondstoffen van hoge kwaliteit uit EG-landen, productie neemt de ISO-normen in acht, reële prijs-prestatie-ratio.

 4. AIR COMPACT BELGIUM

  België

  Air Compact staat voor 40 jaar ervaring als service- en toeleveringsbedrijf in pneumatische en hydraulische componenten. Ons team bestaat uit 10 medewerkers die u op een dynamische en vakkundige manier helpen. Air Compact levert ook service na verkoop en installatie.

 5. DOUCE HYDRO (SA)

  Frankrijk

  Fabrikant van standaard en speciale hydraulische vijzels in alle maten, van grote afmeting en levert cilinders voor elk type gevoede hydraulische persen. Wij leveren ook perskolommen, hydraulische collectors, of perslijsten Wij brengen een KERADOUCE deklaag aan op de cilinderstangen. Het gaat hier om een innoverende beschermlaag, uitgebreid getest en uiterst efficiënt.

 6. JANSSEN TRACK

  België

  Een greep uit de activiteiten: rijwerken, diverse laswerken, hydraulische systemen, aandrijvingen, ... Daarnaast is er een ruime kennis van algemene mechanica zodat u optimaal geholpen kan worden bij al uw herstellingen.

 7. VERGUCHT HYDRAULICS

  België

  Vergucht Hydraulics is uw ervaringsdeskundige in hydraulica! Vergucht Hydraulics te Erpe-Mere is gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van o.a. hydraulische cilinders, ventielen, pompen, motoren, filters, manometers, peilglazen, slangen, koppelingen, adapters, leidingbeugels, en centrales. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunt u bij ons rekenen op een correcte service met oog voor detail. Op onze website kunt u onze volledige catalogus en promoties bekijken.

 8. SO.LA.RIS. SRL

  Italië

  Het bedrijf SOLARIS is een referentie in de provincie van Milaan ten aanzien van hydraulische en thermo-hydraulische sites, verwarmingsinstallaties, brandbeveiliging en airconditioning. Breng ons een bezoek in ons verkooppunt van Melegnano voor meer informatie en maak een afspraak.

 1. ALLHYDRO

  België

  Allhydro verzekert u een groot kwaliteit in service en componenten dankzij hun steeds streven naar kwaliteit werden ze gekwalificeerd als Park Hydraulic Center. De maatschapij is ook bevoegd voor aggregatenbouw en componenten verkoop.

 2. HYDRAULIQ

  Nederland

  Engineering van hydraulische installaties en aandrijvingen.

 3. DBS DI SIMONE DI BITETTO

  Italië

  Het bedrijf DBS DI SIMONE DI BITETTO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties, warmtewisselaars met panelen voor privé en industrieel gebruik, onderhoud hydraulische installatie, Hydraulische installaties, en reparatie van hydraulische installaties. Het is gevestigd in Chieri, Italië.

 4. IDROTERMICA LENISA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IDROTERMICA LENISA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, onderhoud hydraulische installatie, reparatie van hydraulische installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, en technische assistentie. Het is gevestigd in Cordignano, Italië.

 5. HYDROPNEU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HYDROPNEU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is gevestigd in Ostfildern, Duitsland.

 6. AROS HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AROS HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cilinders, hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, Cilinders, hydraulisch, Motoren en pompen - hydraulisch, Kleppen en ventielen, hydraulisch, en hydraulische vijzels. Het is gevestigd in Memmingen, Duitsland.

 7. ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF)

  Duitsland

  Het bedrijf ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap zonder motor voor metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische installaties, bevestigingssystemen, en installaties en apparatuur voor de bereiding van patat. Het is gevestigd in Fellbach, Duitsland.

 8. VERZELLA CLAUDIO TERMOIDRAULICA

  Italië

  Het bedrijf VERZELLA CLAUDIO TERMOIDRAULICA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderhoud hydraulische installatie, en reparatie van hydraulische installaties. Het is gevestigd in Santhia', Italië.

 9. CHRONO FLEX

  Frankrijk

  Het bedrijf CHRONO FLEX, is een Dienstverlener, en actief in de sector Hydraulische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren flexibele reparatie, en hydraulische uitrustingen. Het is gevestigd in Saint-Herblain, Frankrijk.

 10. OLEODINAMICA REVA SRL

  Italië

  Het bedrijf OLEODINAMICA REVA SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oleohydraulische machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hydraulische installaties en uitrustingen, hydraulische apparaten, pneumatische en hydropneumatische installaties, Hydraulische installaties en uitrustingen, en hydraulische installaties. Het is gevestigd in Reggio Emilia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Hydraulische installaties - Import export

Aantal resultaten

3.513 Bedrijven