• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische pompen

Resultaten voor

Hydraulische pompen - Import export

 1. POMPES JAPY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van semi-roterende handpompen voor het verpompen van diesel, olie, oplosmiddelen en water sinds 1850, stelt JAPY pumps zijn expertise en kennis tot uw dienst bij het bepalen van uw behoeften voor het verpompen van vloeistoffen, ook in een explosiegevaarlijke omgeving (ATEX richtlijn). Pompes JAPY biedt een compleet gamma pompen en toebehoren om de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw probleem met het overbrengen van vloeistoffen, ongeacht of deze corrosief, viskeus of ontvlambaar zijn: Pneumatische pompen- Elektrische pompen- Hydraulische pompen- Pompen voor AD Blue-Lift pompen-Motopompen-Suction kits-Filtratie-Slangen-ATEX pompen-Reels-Controleboxen-Pistolen-Doseerpompen-Flessen-Fittingen...Sectoren: Energie - Maritiem - Agro-voeding - Chemie - Marine. Pompes JAPY biedt ook een gamma elektrische en manuele pompen om aan de aanzuig- en noodbehoeften te voldoen: KWALITEIT - EFFICIËNTIE - DUURZAAMHEID

 2. FOCQUET

  België

  Verified by europages badge

  Sinds de oprichting in 1892 biedt Focquet service in de breedste zin van het woord op het gebied van industriële elektrische motoren en transformatoren (verkoop, revisie, verhuur), van vermogenselektronica en industriële pompen (verkoop, service). Dankzij onze grote voorraad kunnen we snel beantwoorden aan elke vraag naar nieuw of gebruikt materiaal (2EC) en onze werkplaats kan de motoren gericht aanpassen aan de wensen van onze klanten. In 2005 is een speciale afdeling opgericht voor pompen en het repareren ervan en in maart 2011 heeft de afdeling "Vermogenselektronica" het licht gezien als antwoord op de groeiende vraag naar apparatuur met een variabele snelheid. Onze belangrijkste troeven: concurrerende prijzen – de kwaliteit van de producten – een voorraad van 20.000 kooimotoren IE2, IE3, IE4 – sleepringmotoren – midden- en laagspanning – gelijkstroom, transformatoren en reserveonderdelen voor pompen. Uw wens is onze uitdaging!

  Alle producten voor "hydraulische pompen"
 3. HUGE PUMP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Gunalsan Pompa is opgericht in 2002 in Istanboel. Sinds het begin vervaardigt de firma pneumatische membraanpompen (AODD) onder de merknaam HugePump. Er zijn twee producttypes, namelijk plastic pompen en metalen pompen. Gunalsan Pompa streeft constant naar verbetering en uitbreiding van zijn productassortiment. Sinds 2002 heeft Gunalsan Pompa slechts één prioriteit, zijn klanten hoge kwaliteit en redelijke prijzen bieden. Naast de vervaardiging van pneumatische membraanpompen is Gunalsan Pompa actief in de import van vacuümpompen, blazers, dompelpompen en lobbenpompen. Verder is Gunalsan Pompa distributeur van een Turkse tandwielpompfabrikant en ander industriële overdrachtspompen. Het hoofddoel van Gunalsan Pompa is om zijn klanten producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

 4. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Visie: Onze producten maken zowel innovatie als de uitbreiding van procesgrenzen op het gebied van life science, machinebouw en chemie mogelijk. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen pompen en systeemoplossingen voor het snel en nauwkeurig doseren en transporteren van vloeistofhoeveelheden in de microgolf- tot mililitersector. Microtechnologie, materiaalkunde en mechatronica technologieën vormen de basis van onze producten. Missie: Door onze prestaties maken we een beslissend verschil in het concurrentievermogen en de prestaties van de producten van onze klanten. Door onze kwaliteit zorgen we voor de kritieke processen van onze klanten op de lange termijn. We blijven ons productaanbod en serviceaanbod op een klantgerichte en innovatieve manier ontwikkelen.

 5. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

 2. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Veel van onze klanten en partners kennen ons als specialist op het gebied van hydraulica of als leverancier van speciale smeermiddelen. Niet iedereen weet dat wij ons bezighouden met de productie van intelligente verbindings- en assemblagemachines en testmachines voor de spoorwegindustrie, de distributie van hydraulica en de distributie van chemisch-technische producten. Op sommige gebieden zijn we er al in geslaagd onze passies te combineren, bijvoorbeeld met ons Smart Application System, de metering & Refill-Station voor kleef- & afdichtingsstoffen van het bedrijf ULBRICH. Op het gebied van hydraulica werken wij samen met onze klanten aan de ontwikkeling van innovatieve hydraulische componenten, hydraulische systemen en intelligente persen om de productiviteit en het concurrentievermogen van onze klanten te versterken. Wij hebben naam gemaakt als competente leverancier van hoogwaardige testmachines, met name in de spoorwegsector. Onze chemisch-technische afdeling biedt een breed scala aan speciale smeermiddelen, afdichtingsmiddelen, kleefstoffen, potgrond, enz. Op het gebied van speciale smeermiddelen vertegenwoordigen wij al meer dan 60 jaar het merk Molykote. Dit maakt ons tot een van de meest competente en ervaren gespecialiseerde bedrijven in heel Europa. Omdat onze klanten steeds meer geconfronteerd worden met de steeds hogere eisen van de elektronica-industrie, hebben wij ons de laatste jaren vooral toegelegd op elektrochemie.

 3. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

 4. GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GAM Baumaschinenteile GmbH wordt sinds de oprichting in 2005 gerund door een familie. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn belangrijk voor ons, niet alleen in het gezin, maar ook in het bedrijf. Eerlijk, betrouwbaar en oprecht advies.We weten hoe belangrijk het is om één aanspreekpunt te hebben voor alle merken. Dankzij ons internationale leveranciersnetwerk bieden we een breed assortiment producten van alle bekende fabrikanten, dat we voortdurend uitbreiden. Betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs. We weten hoe moeilijk het is om het juiste product te kiezen uit een breed aanbod. Daarom geven we prioriteit aan een optimale prijs-prestatieverhouding. Als familiebedrijf bieden we daarom betrouwbare kwaliteit tegen meer dan concurrerende prijzen, waar beide partijen van profiteren. GAM Baumaschinenteile GmbH is uw contactpersoon voor reserve- en slijtageonderdelen. We kijken ernaar uit om u te helpen!

 5. AIS HENSCH AUTOMATION-INDUSTRY- SOLUTIONS INH. IGOR HENSCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Welkom bij AIS Hensch Automation-Industry-Solution, uw betrouwbare inkooppartner voor hoogwaardige industriële producten en oplossingen. Als internationaal bedrijf gevestigd in Isernhagen voldoen we aan de behoeften van onze klanten in verschillende industrieën. Wij richten ons op MRO-artikelen en industriële producten voor de bouw en het onderhoud van fabrieken. Kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie zijn de hoekstenen van onze diensten. Dankzij ons wereldwijde netwerk kopen we reserveonderdelen en componenten tegen topprijzen, inclusief fabrieksgarantie en verlengingsoptie. Onze expertise strekt zich uit tot olie &gas, water/afvalwater, raffinaderijen, auto's, mijnbouw, scheepsbouw en windenergie. We bieden niet alleen inkoop, maar ook complete oplossingen voor fabrieksautomatisering. Onze inkoopexperts bieden ondersteuning bij de selectie en uitvoering van optimale technologie. Ons portfolio omvat industriële CPU's, motoren, pompen, hydraulica, meettechnologie en heavy-duty contactors, evenals pompen voor zuiver water van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze onafhankelijkheid van fabrikanten bieden we de beste oplossingen tegen de beste prijs. We bieden ondersteuning bij inkoop, projectplanning en marktonderzoek voor nieuwe ontwikkelingen. Ons doel is langdurige samenwerking en ondersteuning van uw doelen door probleemloze productie. Neem contact met ons op voor baanbrekende projecten en oplossingen op maat.

 1. CALPEDA POMPES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CALPEDA POMPES SA is een filiaal van de Italiaanse groep CALPEDA. Sinds 50 jaar fabrikant van waterpompen: centrifugaalpompen, normpompen, circulatiepompen, In Line, boorpompen, overdrukpompen voor brandweer, sanitairpompen, industriële pompen, irrigatiepompen, afvalwaterpompen. Verkoper Zenit - Little Giant. CALPEDA, lid van Profluid, is sinds 2003 ISO 9001 gecertificeerd en verschillende productreeksen zijn A.C.S. gecertificeerd. CALPEDA staat erop, zijn klanten betrouwbare oplossingen te bieden die goede prestaties garanderen.

 2. DRAGFLOW SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf Dragflow heeft in de afgelopen 25 jaar de markt voor baggersystemen getransformeerd en is uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende fabrikanten. Het bedrijf wordt ondersteund door een internationaal netwerk van gespecialiseerde ingenieurs die zowel nooddiensten als technische bijstand en advies op maat kunnen verlenen. Dragflow probeert voortdurend innovatieve en technologisch geavanceerde oplossingen te bieden die hoge prestaties garanderen met een minimale impact op het milieu. Het bedrijf beschikt ook over robuuste en betrouwbare dompelpompen voor de zwaarste toepassingen. Sectoren: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment en Amphibious dredges.

 1. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Eurogeo Drilling in Bibbona, in de provincie Livorno, werkt met de nieuwste technieken om zo een brede waaier aan diensten en prestaties op het vlak van putten boren en het onderzoek van water voor de drinkwatervoorziening, irrigatiedoeleinden, voor gebruik thuis en in thermen, voor overheidsgebouwen en -instanties, lokale overheden, bedrijven en particulieren. Daarbij maken we geen uitzonderingen op het materiaal waarin geboord moet worden en zijn we gespecialiseerd in stenige en rotsachtige ondergronden.

 2. FLOWHOW SAMOA

  Nederland

  Verified by europages badge
 3. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOTRAC HYDRAULIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleppen en ventielen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren stuurblokken, hydraulische, hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, keerkleppen, en hydraulische filters. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 4. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HENGONG PRECISION EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydraulische collectoren, hydraulische pompen, stuk van gietijzer, katrolschijven van gietijzer, katrollen, korte buizen, auto-onderdelen, en wielen. Het is gevestigd in Hebei, China.

 5. ROTAIR SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTAIR SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oleohydraulische machines en installaties, Sloop - machines en materialen, alternatieve compressoren, RAMPICAR, accessoires voor compressoren, Oleohydraulische machines en installaties, mechanische, pneumatische en hydraulische installaties, Sloop - machines en materialen, en hydraulische pompen. Het is gevestigd in Caraglio, Italië.

 6. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Manometers, aanpassingsstukken, hydraulische filters, hydraulische aggregaten, hydraulische koppelingen, hydraulische pompen, hydraulische slangen, hydraulische vijzels, en industriële slangen. Het is gevestigd in Hammelburg, Duitsland.

 7. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vacuümpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, hydraulisch, onderhoud van vacuümpompen, AFPUMPS, duikpompen, Pompen, hydraulisch, SETTIMA MECCANICA, revisie pompen, SAER, en Centrifugaalpompstarter voor waterbehandeling. Het is gevestigd in Arcola, Italië.

 8. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK, is een Dienstverlener, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is gevestigd in Peuerbach, Oostenrijk.

 1. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PETROLTECNICA SICILIANA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, Bouten en moeren, hydraulische afsluiters, fittingen van gietijzer, Flenzen - sanitair, Buisleidingen - industrieel, en Bouten en moeren. Het is gevestigd in Augusta, Italië.

 2. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf B. CENTER DI BETTINI S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Oleohydraulische machines en installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukschakelaren, verbindingsstukken, hydraulische pompen, en hydraulische afsluiters. Het is gevestigd in San Giovanni In Persiceto, Italië.

 3. SAVINO BARBERA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAVINO BARBERA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, Pompen, Centrifugaalpompen, elektrisch aangedreven pompen, verticale pompen, Dompelpompen, pneumatische pompen, Pompen, en duikpompen. Het is gevestigd in Brandizzo, Italië.

 4. SAMEC SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAMEC SRL, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektromotoren en onderdelen, elektrische motoren, elektrisch aangedreven pompen, Elektromotoren en onderdelen, Eenfasemotoren, transformatoren, elektrische duikpompen, hydraulische pompen, en elektrisch hulpmiddel. Het is gevestigd in Albinea, Italië.

 5. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is gevestigd in Stockerau, Oostenrijk.

 6. EL-MAR

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EL-MAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Pompen, hydraulisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronische componenten, elektrische contacten, motorpompen, Elektronische componenten, en warmtepompen. Het is gevestigd in Bareggio, Italië.

 7. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Hydrauliek specialist: van installatiebouw tot service.Als gerenommeerde installatiebouwer ondersteunen wij u bij het ontwerp, de ontwikkeling en de constructie van hoogwaardige vloeistofinstallaties. Onder het merk ‘combiloop’ maken en verkopen wij hogedrukinstallaties voor koel- en smeermiddelen bestemd voor de werktuigbouw. Wij zijn zowel sterk in nieuwe installaties als in de modificatie van installatie die al in gebruik zijn. Onze producten: Onze producten: Hogedrukpompen, hydraulische aggregaten, hydraulische componenten.

 8. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar staan we voor duurzaamheid en kwaliteit met onze naam.Als producent van hydraulische cilinders en hydraulische aggregaten, evenals complete hydraulische systemen en testbanken, produceren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Naast onze eigen producten bieden wij u als groothandel meer dan 24.000 hydraulische componenten van bekende fabrikanten.Flexibiliteit is ons motto.Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven uit bijna alle sectoren, inclusief mechanische en installatietechniek, automotive, procestechniek, procestechnologie, staalwaterbouw, hout / druk- en papierindustrie, kunststofindustrie, persconstructie, proefbankconstructie.Het hoge niveau van kwaliteit, service en mobiliteit heeft ASSFALG Qualitätshydraulik bekend gemaakt als een gespecialiseerd bedrijf, zowel nationaal als internationaal.ASSFALG produceert bovendien speciale eenheden, cilinders, pompen, kleppen en blokken die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 9. APS GERMANY GMBH

  Duitsland

  In 2005 hebben we de basis gelegd voor ons bedrijf met APS Germany GmbH in het Westfaalse Hochmoor. De afkorting APS staat voor Automotive Product Solutions. Deze naam zegt het al: Want sinds de succesvolle start ziet het bedrijf zichzelf als een competente partner op het gebied van bedrijfsvoertuigen en personenauto's.Met zijn eersteklas gereviseerde vervangingsonderdelen biedt APS zijn klanten een uitstekend alternatief voor nieuwe onderdelen (OE-onderdelen) of gebruikte onderdelen.In de opstartfase richtte het bedrijf zich voornamelijk op de Duitse markt voor bedrijfsvoertuigen onder de vervangingsonderdelen voor bedrijfsvoertuigen.Het bedrijf breidde geleidelijk over de grenzen van Duitsland uit naar andere Europese markten zoals Frankrijk, de Benelux, Oostenrijk, Polen, de Tsjechische Republiek, Slowakije en de Baltische staten.Met het merk 're [matronic]' breidde het bedrijf zijn assortiment uit en biedt het onder deze Naam sinds 2009 ook onderdelen voor auto's wisselen.

 10. BORELEC SAS

  Frankrijk

  BORELEC is opgericht in 1986 en heeft 2 locaties: in Caen (Frans departement 14) en in Coutances (50). BORELEC is gespecialiseerd op het gebied van elektromechanische draaimachines. Wij staan in voor de ontwikkeling, creatie, bouw, en controle van deze machines, het maken van prototypes, het namaken volgens model en/of een serieproductie al dan niet volgens de technische specificaties van de klant. Wij zijn ook gespecialiseerd in microwikkelingen, wikkelingen en nieuwe wikkelingen voor: wikkelingen, statoren, rotoren, inductoren, transformatoren. Wij staan in voor het monteren van kleinere elektromechanische gehelen voor alle soorten motoren in diverse industrietakken, o.m. de vliegtuigbouw, het spoor, de veiligheid, de automobielsector en de voedingssector. Onze prestaties omvatten het gietwerk, het vacuüm harsen, het vacuüm en onder druk impregneren en het polymeriseren tot de categorie C. Onze meetmethoden zijn: spectrale metingen van trillingen, thermisch, proces-energie, uitlijning d.m.v. laser en mechanisch, uitbalancering tot 800 kg, inclusief verslaggeving.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis