• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische pompen

Resultaten voor

Hydraulische pompen - Import export

 1. POMPES JAPY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als fabrikant van semi-roterende handpompen voor het verpompen van diesel, olie, oplosmiddelen en water sinds 1850, stelt JAPY pumps zijn expertise en kennis tot uw dienst bij het bepalen van uw behoeften voor het verpompen van vloeistoffen, ook in een explosiegevaarlijke omgeving (ATEX richtlijn). Pompes JAPY biedt een compleet gamma pompen en toebehoren om de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw probleem met het overbrengen van vloeistoffen, ongeacht of deze corrosief, viskeus of ontvlambaar zijn: Pneumatische pompen- Elektrische pompen- Hydraulische pompen- Pompen voor AD Blue-Lift pompen-Motopompen-Suction kits-Filtratie-Slangen-ATEX pompen-Reels-Controleboxen-Pistolen-Doseerpompen-Flessen-Fittingen...Sectoren: Energie - Maritiem - Agro-voeding - Chemie - Marine. Pompes JAPY biedt ook een gamma elektrische en manuele pompen om aan de aanzuig- en noodbehoeften te voldoen: KWALITEIT - EFFICIËNTIE - DUURZAAMHEID

  Website Open In New icon
 2. HUGE PUMP

  Turkije

  Verified by europages badge

  Gunalsan Pompa is opgericht in 2002 in Istanboel. Sinds het begin vervaardigt de firma pneumatische membraanpompen (AODD) onder de merknaam HugePump. Er zijn twee producttypes, namelijk plastic pompen en metalen pompen. Gunalsan Pompa streeft constant naar verbetering en uitbreiding van zijn productassortiment. Sinds 2002 heeft Gunalsan Pompa slechts één prioriteit, zijn klanten hoge kwaliteit en redelijke prijzen bieden. Naast de vervaardiging van pneumatische membraanpompen is Gunalsan Pompa actief in de import van vacuümpompen, blazers, dompelpompen en lobbenpompen. Verder is Gunalsan Pompa distributeur van een Turkse tandwielpompfabrikant en ander industriële overdrachtspompen. Het hoofddoel van Gunalsan Pompa is om zijn klanten producten en diensten van hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

  Website Open In New icon
 3. R+L HYDRAULICS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS ontwikkelt en produceert een portfolio van hoogwaardige componenten voor vloeistof- en aandrijftechniek die even uitgebreid is als op maat gemaakt voor uw behoeften. Individuele oplossingen voor de hoogste eisen in de machinebouw, scheeps- en voertuigbouw, in de staalindustrie en offshore-technologie, alsmede voor speciale toepassingen in de installatietechniek, vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw onderneming. UW VOORDELEN: Kwaliteitscomponenten tegen eerlijke voorwaarden, verbetering van uw marktpositie door gebruik te maken van onze competenties op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en service, direct en persoonlijk advies van onze klantenservice, snelle levertijden door een geoptimaliseerde toeleveringsketen, projectgebonden ontwikkeling van onze componenten volgens uw individuele eisen, verkorting van uw reactietijden: Het FLUIDWARE APP dimensioneringstool kan onmiddellijk de dimensionering berekenen van een assemblage, zoals een koppelingshuis, askoppeling en toebehoren, op basis van uw individuele omstandigheden.

  Website Open In New icon
 4. GRIBI HYDRAULICS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics maakt sinds 1969 succesvolle, individuele oplossingen in de hydraulische sector. Sinds kort staat op onze homepage een cilinderconfigurator ter beschikking. Onze producten: drukschakelaren, handveilen, hydraulische blokken, hydraulische afdichtingen, hydraulische componenten, hydraulische trandradpompen, hydraulische apparatuur, hydraulische filters, hydraulische motoren, hydraulische pompen, hydraulische ventielen, hydraulische cilinders, hydraulische oliekoelers, reparatiewerkzaamheden van hydraulica, speciale cilinders, stuurblokken, enz.

  Website Open In New icon
 5. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Visie: Onze producten maken zowel innovatie als de uitbreiding van procesgrenzen op het gebied van life science, machinebouw en chemie mogelijk. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen pompen en systeemoplossingen voor het snel en nauwkeurig doseren en transporteren van vloeistofhoeveelheden in de microgolf- tot mililitersector. Microtechnologie, materiaalkunde en mechatronica technologieën vormen de basis van onze producten. Missie: Door onze prestaties maken we een beslissend verschil in het concurrentievermogen en de prestaties van de producten van onze klanten. Door onze kwaliteit zorgen we voor de kritieke processen van onze klanten op de lange termijn. We blijven ons productaanbod en serviceaanbod op een klantgerichte en innovatieve manier ontwikkelen.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | De Duitse vestiging van 'The Lee Company' werd in 1979 in Frankfurt opgericht en werkt sindsdien als volledig zelfstandige dochtermaatschappij in Duitsland en de aangrenzende afzetgebieden Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije. Een betrokken team van commercieel ingenieurs en binnendienstmedewerkers zorgt voor een soepele afwikkeling van projecten en opdrachten. Dankzij een eigen magazijn kan stipte levering aan klanten in binnen- en buitenland worden gegarandeerd. Na de verhuizing in 2008 werken wij vanuit Sulzbach. Een plaats in de direchte omgeving van Frankfurt.

  Website Open In New icon
 2. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hydrauliek specialist: van installatiebouw tot service.Als gerenommeerde installatiebouwer ondersteunen wij u bij het ontwerp, de ontwikkeling en de constructie van hoogwaardige vloeistofinstallaties. Onder het merk ‘combiloop’ maken en verkopen wij hogedrukinstallaties voor koel- en smeermiddelen bestemd voor de werktuigbouw. Wij zijn zowel sterk in nieuwe installaties als in de modificatie van installatie die al in gebruik zijn. Onze producten: Onze producten: Hogedrukpompen, hydraulische aggregaten, hydraulische componenten.

  Website Open In New icon
 3. CALPEDA POMPES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  CALPEDA POMPES SA is een filiaal van de Italiaanse groep CALPEDA. Sinds 50 jaar fabrikant van waterpompen: centrifugaalpompen, normpompen, circulatiepompen, In Line, boorpompen, overdrukpompen voor brandweer, sanitairpompen, industriële pompen, irrigatiepompen, afvalwaterpompen. Verkoper Zenit - Little Giant. CALPEDA, lid van Profluid, is sinds 2003 ISO 9001 gecertificeerd en verschillende productreeksen zijn A.C.S. gecertificeerd. CALPEDA staat erop, zijn klanten betrouwbare oplossingen te bieden die goede prestaties garanderen.

  Website Open In New icon
 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische gereedschappen. Tevens: Service en verkoop van de merken DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...hydraulische pompen, hydraulische aggregaten, Power Pack, Power Unit, hogedrukpompen, handpompen, voetpompen, elektro-hydraulische pompen, accupompen, TracHorse, PTO, nevenaandrijving, generatoren, hydraulische inverters, drukomvormers, snijgereedschappen, kabelscharen, kabelsnijders, hefboomscharen, ratelkabelscharen, ratelkabelsnijders, handkabelsnijders, handkabelscharen, accukabelsnijders, accukabelscharen, snijkoppen, veiligheidssnij-installaties, veiligheidssnijgarnituren, kabelscharen, kabelsnijders, staalkabelsnijders, staalkabelscharen, recyclingscharen, staalsnijders, boutscharen, bouwmattensnijders, draadstangsnijders, kettingsnijders, kettingopener, krimpen, persen, krimptangen, perstangen, kneltangen, hefboompersen, persgereedschap, persinzetten, perskoppen

  Website Open In New icon
 5. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Eurogeo Drilling in Bibbona, in de provincie Livorno, werkt met de nieuwste technieken om zo een brede waaier aan diensten en prestaties op het vlak van putten boren en het onderzoek van water voor de drinkwatervoorziening, irrigatiedoeleinden, voor gebruik thuis en in thermen, voor overheidsgebouwen en -instanties, lokale overheden, bedrijven en particulieren. Daarbij maken we geen uitzonderingen op het materiaal waarin geboord moet worden en zijn we gespecialiseerd in stenige en rotsachtige ondergronden.

  Website Open In New icon
 1. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italië

  Verified by europages badge
 4. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 5. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 6. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 7. SAVINO BARBERA

  Italië

  Verified by europages badge
 8. OFFICINAAPOLLONIO

  Italië

  Verified by europages badge
 9. EL-MAR

  Italië

  Verified by europages badge
 10. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. ALKI TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. PIANETA ACQUA SRL

  Italië

  Verified by europages badge
 3. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Duitsland

  Al meer dan 30 jaar staan we voor duurzaamheid en kwaliteit met onze naam.Als producent van hydraulische cilinders en hydraulische aggregaten, evenals complete hydraulische systemen en testbanken, produceren wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen.Naast onze eigen producten bieden wij u als groothandel meer dan 24.000 hydraulische componenten van bekende fabrikanten.Flexibiliteit is ons motto.Ons klantenbestand bestaat uit bedrijven uit bijna alle sectoren, inclusief mechanische en installatietechniek, automotive, procestechniek, procestechnologie, staalwaterbouw, hout / druk- en papierindustrie, kunststofindustrie, persconstructie, proefbankconstructie.Het hoge niveau van kwaliteit, service en mobiliteit heeft ASSFALG Qualitätshydraulik bekend gemaakt als een gespecialiseerd bedrijf, zowel nationaal als internationaal.ASSFALG produceert bovendien speciale eenheden, cilinders, pompen, kleppen en blokken die zijn afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

 4. APS GERMANY GMBH

  Duitsland

  In 2005 hebben we de basis gelegd voor ons bedrijf met APS Germany GmbH in het Westfaalse Hochmoor. De afkorting APS staat voor Automotive Product Solutions. Deze naam zegt het al: Want sinds de succesvolle start ziet het bedrijf zichzelf als een competente partner op het gebied van bedrijfsvoertuigen en personenauto's.Met zijn eersteklas gereviseerde vervangingsonderdelen biedt APS zijn klanten een uitstekend alternatief voor nieuwe onderdelen (OE-onderdelen) of gebruikte onderdelen.In de opstartfase richtte het bedrijf zich voornamelijk op de Duitse markt voor bedrijfsvoertuigen onder de vervangingsonderdelen voor bedrijfsvoertuigen.Het bedrijf breidde geleidelijk over de grenzen van Duitsland uit naar andere Europese markten zoals Frankrijk, de Benelux, Oostenrijk, Polen, de Tsjechische Republiek, Slowakije en de Baltische staten.Met het merk 're [matronic]' breidde het bedrijf zijn assortiment uit en biedt het onder deze Naam sinds 2009 ook onderdelen voor auto's wisselen.

 5. BORELEC SAS

  Frankrijk

  BORELEC is opgericht in 1986 en heeft 2 locaties: in Caen (Frans departement 14) en in Coutances (50). BORELEC is gespecialiseerd op het gebied van elektromechanische draaimachines. Wij staan in voor de ontwikkeling, creatie, bouw, en controle van deze machines, het maken van prototypes, het namaken volgens model en/of een serieproductie al dan niet volgens de technische specificaties van de klant. Wij zijn ook gespecialiseerd in microwikkelingen, wikkelingen en nieuwe wikkelingen voor: wikkelingen, statoren, rotoren, inductoren, transformatoren. Wij staan in voor het monteren van kleinere elektromechanische gehelen voor alle soorten motoren in diverse industrietakken, o.m. de vliegtuigbouw, het spoor, de veiligheid, de automobielsector en de voedingssector. Onze prestaties omvatten het gietwerk, het vacuüm harsen, het vacuüm en onder druk impregneren en het polymeriseren tot de categorie C. Onze meetmethoden zijn: spectrale metingen van trillingen, thermisch, proces-energie, uitlijning d.m.v. laser en mechanisch, uitbalancering tot 800 kg, inclusief verslaggeving.

 6. PUMPS & VALVES

  Duitsland

  Op 20 en 21 februari 2019 en dit voor de tweede keer, zal de industrie voor industriële pompen, kleptechnologie en industriële uitrusting elkaar ontmoeten op de bedrijfslocatie Dortmund.De vakbeurs biedt wederom een uitstekend zakelijk platform voor exposanten en vakbezoekers.De PUMPS & VALVES Dortmund 2019 vindt gelijktijdig plaats met de toonaangevende vakbeurs voor industrieel onderhoud - onderhoud Dortmund.De portfolio wordt aangevuld met het nieuwe vakgebied voor meet- en regeltechniek.Met deze toevoeging worden oplossingen voor het gehele productieproces van de procesindustrie - van pompen en kleptechnologie tot procesinstrumentatie - voor het eerst op één locatie gepresenteerd.Een zorgvuldig samengesteld ondersteuningsprogramma biedt interessante feiten uit wetenschap en onderzoek.De huidige onderwerpen van de industrie, zoals digitalisering, energie-efficiëntie en modulair ontwerp, zullen worden gepresenteerd op open collegezalen, workshops en rondleidingen.

 7. VILLINA LLC

  Rusland

  Villina LLC is een fabrikant van pompen voor de olie-, gas-, chemische en voedingsindustrie: horizontale en verticale pompen: pompunits met magnetische koppeling; pompen met mechanische asafdichting en gecombineerde afdichting; verticale, horizontale, semi-submersible, combinatiepompen; hogetemperatuurpompen met magnetische koppeling voor het verpompen van media met een temperatuur tot +420°C; vervangende onderdelen voor pompen.Villina produceert zowel standaard als op maat gemaakte pompunits die worden gebruikt door bedrijven in Rusland, Azerbeidzjan, Kazachstan, Oezbekistan en Wit-Rusland. In Rusland worden bijvoorbeeld industriële pompen van Villina gebruikt in het Verre Noorden op ijsbrekers, of door een goudmijnbedrijf in Kamchatka Krai. De apparatuur voldoet aan de TR CU 012, GOST 32601-2013, API 610 en API 685-normen. De fabrikant biedt graag levering van pompen uit het standaardassortiment en pakt de specifieke uitdagingen van de klant aan door de inspanningen van zijn eigen engineering- en ontwerpteam.

 8. BEGA SPECIAL TOOLS

  Nederland

  Bega Special Tools is opgericht in 1978. Bega is fabrikant en distributeur van BETEX ® speciaal gereedschap voor een veilige, kosteneffectieve montage en demontage van lagers en aandrijfcomponenten. De tools worden gebruikt in ​​productie- en onderhouds-afdelingen in MRO-en OEM-bedrijven. Bega exporteert naar meer dan 60 landen en levert aan alle soorten industrieën. Met speciale oplossingen bijvoorbeeld in de Wind-, Rail-, Mijnbouw- en Staal-industrie. Ook is Bega distributeur van perma automatische smeersystemen. Wij zijn Perma-tec's grootste voorraadhoudende Distributeur in Europa ! perma-tec werkt al ruim 20 jaar samen met Bega in de Benelux. Medewerkers van Bega worden regelmatig in Duitsland en Nederland geschoold om de laatste ontwikkelingen op zowel smeer-gebied als -toepassingen te volgen. Producten: Montage, inductieverhitters Demontage Bewaking & Uitlijnen Hydrauliek: pompen, cilinders, vijzels 700 bar Automatisch Smeren

 9. POMAC INDUSTRIES GROUP

  Nederland

  Pomac Pompen ontwikkelt en produceert een complete lijn van roestvaststalen hygiënische pompen. De pompen worden wereldwijd afgezet in de voedingsmiddelenindustrie, drankenindustrie, chemische industrie en de farmacie. De Pomac organisatie kenmerkt zich door een hoge graad van klantgerichtheid, flexibiliteit, uitstekende service en korte levertijden. het leveringsprogramma bestaat uit: Centrifugaalpompen Lobbenpompen Zelfaanzuigende pompen Kanaalwaaierpompen Ontschuimingspompen Truckpompen Waterringpompen Flexibele impellerpompen Wormpompen

 10. EUROMAT

  België

  Wij verhuren, verkopen en onderhouden machines en gereedschap voor de bouw, oppervlaktebehandeling en de industrie. Euromat is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines voor de industriële aannemer en voor oppervlaktebehandeling. Euromat heeft 5 vestigingen (Antwerpen, Brussel, Gent, Charleroi en St.-Pieters-Leeuw) in België om onze klanten zo een goede service voor - tijdens en na de levering te garanderen. Naast de verkoop van nieuw materiaal zoals mobiele compressoren, stationaire compressoren  zoals een schroefcompressor of zuigercompressor,  stroomgroepen, hydraulisch materiaal, verfspuitapparatuur en verreikers, kunt u bij Euromat terecht voor een uitgebreid gamma aan tweedehandsproducten . Kortom, wilt u een compressor huren, een verreiker huren, generator huren, een zandstraalinstallatie huren nieuw of tweedehands kopen? Spring gerust eens binnen in een van onze filialen.