• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • hydraulische veren

Resultaten voor

Hydraulische veren - Import export

 1. ING.-BÜRO HERBERT HOFMANN INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. BANSBACH EASYLIFT GMBH

  Duitsland

 3. WEFORMA DÄMPFUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. TEVEMA

  Nederland

  TEVEMA is een van Europa's grootste leveranciers van technische veren. TEVEMA heeft productiefaciliteiten in Nederland en in Polen. Ons doel is om tegen redelijke prijzen zo snel mogelijk een breed scala van kwaliteitsproducten te leveren. Bekijk onze catalogus https: //bit.ly/2wOGH7j Naast ons standaardassortiment is TEVEMA in staat om grote en kleine partijen compressie-, extensie-, torsie- en bladveren, verendraden, klokveren, precisieveren, medische veren en ophangveren enz. te produceren volgens specificaties van onze klanten. Ons productiebereik omvat draden met diameters tussen 0, 05 en 20 mm. Met meer dan 80 jaar ervaring helpt TEVEMA zijn onze klanten met gespecialiseerd technisch advies. ------------------------------------------------------------------------------------------- TEVEMA is one of Europe's largest suppliers of technical springs. TEVEMA has production facilities in the Netherlands and Poland. Our goal is to deliver a wide range of quality products as quickly as possible at reasonable prices at https: //bit.ly/2wOGH7j In addition to our standard range, TEVEMA is able to produce large and small batches of compression, extension, torsion and leaf springs, spring wires, clock springs, precision springs, medical springs and suspension springs etc. according to our customers' specifications. Our production range includes wires with diameters between 0.05, 20 mm. With more than 80 years experience, TEVEMA helps customers with specialized technical advice.

  Alle producten voor "hydraulische veren"

 5. TWENTEC GASVEREN

  Nederland

  Twentec Gasveren is de specialist als het gaat om gasveren, blokkeerbare gasveren, trekveren, dempers en aanverwante artikelen. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen, om één of tienduizend stuks, aan Twentec Gasveren heeft u de juiste partner.Wij zijn de ideale partner op het gebied van ondersteuning en advies in verstellingen ten behoeve van nieuwe toepassingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde software, kennis en ruime ervaring, kunnen wij u inzicht geven in het te verwachten krachtenspel, gekozen aansluitpunten en bevestigingsmateriaal om de gewenste beweging in uw constructie te laten plaatsvinden. Alle (on)mogelijkheden worden door ons onderzocht om u de passende oplossing te bieden en wordt vervolgens in een geheel vrijblijvend voorstel aan u voorgelegd.POWER TO RELY ON, PEOPLE TO RELY ON

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MECASPRING

  België

  De groep MECASPRING ontwerpt, produceert & verkoopt allerlei soorten veringen.MECASPRING heeft een internationale reputatie in de uitvoering van: Precisieveren in draad en van band (compressieveren, trekveren, draaiveren, veren met een vorm of op aanvraag van de klant), Mechanis precisielassen (gehelen en subgehelen), Uitvoering op maat in samenwerking met de klant voor de volgende sectoren: luchtvaart, ruimtevaart, auto's, bewapening, enz.

 2. YZR GLOBAL DIS TIC. LTD.

  Turkije

 3. SUSPA UK LTD.

  Verenigd Koninkrijk

 4. SUSPA VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

 5. HELIPEBS (HOLDINGS) P L C

  Verenigd Koninkrijk

 1. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugal

 2. LODUHA, S.R.O.

  Slowakije

 1. EELTINK VEERTECHNIEK

  Nederland

  Specialist in veersystemen voor bus-, truck-, trailer- en railtransport en industrie. Veren, verzwaarsets, luchtveerbalgen, hulpluchtvering, schokdempers, veerstroppen en montage onderdelen. Eeltink Veertechniek is officieel importeur van uitsluitend A-merken als ContinentalContitech, Phoenix, Schomacker, Firestone, Koni en Gomma. Eeltink Veertechniek ontwikkelt complete verzwaarsets voor nagenoeg elk type lichte bedrijfswagen. Eeltink Veertechniek produceert én repareert bladveren, veerstroppen en technische veren. Eeltink Veertechniek past veren aan: verhogen, verlagen, strekken en versterken.

 2. WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE

  Duitsland

  Pneumatische starter voor verbrandingsmotoren Lucht/veer/hydraulische/nitrogeen, starter voor dieselmotoren tot 320 cilinderinhoud. Reserveonderdelen voor stuurinrichtingen. Hydraulische montages. Reparatie van stuurinrichtingen Scheepsstuurinrichtingen. Agentschap voor SCAN stuurinrichtingen tot 800 KNm. Oliebranders voor schepen Zee-agentschap voor OILON branders. Steel/flens-reparatuuronderdelen, filter/elementen, olieslangen, ontstekingskabels/transformators, oliesproeiers/ventielen, pompen, voorverwarmers, LUCIFER magneten, elektromotoren.

 3. FLUID-COMPETENCE GMBH

  Duitsland

  Een startup met geschiedenis! De Fluid Competence Story. Toen de term nog niet eens was uitgevonden en het PCB-schandaal van de jaren tachtig nog ver weg was, ontwikkelde Helmut Theunissen minerale olievrije en milieuvriendelijke hydraulische vloeistoffen met een uniek eigenschappenprofiel. Ze moeten brandvertragend zijn, machines langer dan ooit onderhoudsvrij kunnen bedienen en tegelijkertijd het milieu beschermen door een extreem snelle biologische afbreekbaarheid. En daarmee moesten ze precies het tegenovergestelde zijn van de kankerverwekkende organische chloorverbindingen die tot dan toe overheersend waren en tot de jaren tachtig in hydraulische systemen werden gebruikt. Het leek een beetje op de cirkel.Maar dankzij zijn volharding gedurende vier decennia en een ongelooflijke diepte van onderzoek en ontwikkeling, kwamen LUBESAVE, CORSAVE en FREEZESAVE naar voren als kant-en-klare producten met exact dezelfde mix van eigenschappen.

 4. ABODA

  België

  Aboda is partner voor zowel professionele aannemers als particulieren. Ze verhuren kranen, elektrische- en hydraulische liften aan concurrerende prijzen. Kranen en liften met grote capaciteitsgegevens, perfecte en veilige werkuitvoeringen, tot ver op het andere dakvlak reikend wenkbereik en hogere belasting dankzij verbeterde torsie- en doorbuigweerstand.