• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijsblokjes en -splinters - machines

Resultaten voor

Ijsblokjes en -splinters - machines - Import export

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

  Website Open In New icon
 2. CUBIFORMA S.L.

  Spanje

  Verified by Europages badge
 3. ICE CUBE SRL

  Italië

  Ice Cube is marktleider in Italië wat betreft de productie van verpakt ijs van levensmiddelenkwaliteit. De onderneming onderscheidt zich op de Italiaanse en Europese markt door een uitgesproken marketinggerichte aanpak, door het gebruik van grondstoffen van uitstekende kwaliteit en door de bijzondere aandacht die aan milieubehoud wordt besteed. Zo kunnen producten worden aangeboden met een uiterst lage koolstof- en watervoetafdruk en met zeer concurrerende productiekosten. Ze is in het bezit van de productcertificatie IFS FOOD V.6 Higher Level.

 4. THE ROCKS IJSBLOKJES

  Nederland

  Voldoende ijsblokjes voor in de geserveerde drankjes of voor het koelen van de champagne of wijn zijn een van de praktische voorwaarden van iedere succesvolle party, professionele productpresentatie, swingend festival of liefdevolle viering. Je wilt hier tijdens het hele event geen omkijken naar hebben en zeker weten dat het met de hoeveelheid en kwaliteit van de bestelde ijsblokjes gewoon helemaal goed zit. Rocks ijsblokjes worden gemaakt van gezuiverd leidingwater, ze zijn dan ook kristalhelder en zijn perfect vierkant van vorm. Omdat de ijsblokjes worden gevroren bij -25 °C blijven ze altijd droog en los, hierdoor kunnen je bartenders tijdens de hele gelegenheid, ook tot in de late uurtjes, snel en efficiënt je gasten bedienen. Rocks levert het ideale blokje ijs voor het koelen van de uitgeschonken dranken of het gekoeld presenteren van de flessen champagne, witte wijn, eersteklas wodka of smakelijke fruitsappen.

 5. ICERETAIL BVBA

  België

  Icefactory - Ice Retail is Europa's toonaangevende producent en leverancier van ijsblokjes. Opgericht in 2008 is het Europa's toonaangevende ijsblokjesmaker en No1-merk dat Belgische producten zoals ijsblokjes, crushed, XL Gin & Tonic-blokjes en ijsballen in heel Europa verkoopt. We hebben een gloednieuwe hightech productiefabriek in België en Polen. Onze klanten zijn 98% retail in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Scandinavië, Baltische staten, Polen, Zwitserland en Duitsland. Onze Visie Onze missie is het leveren van premium ijsblokjes van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze eigen opslag en distributienetwerk zorgt dit voor een succesvolle lange termijn samenwerking met onze klanten. Op deze manier creëren we een hoge klantentevredenheid. We laten immers onze kwaliteit en professionele werking spreken en dat zorgt voor resultaat. Onze waarden Innovatie, professionaliteit en kwaliteit gedreven door ervaring en expertise

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. SLUSH CONCEPTS

  Nederland

  Frostini is een product van Slush Concepts en is wereldwijd de enige tapbare sneeuw die zich per consumptie laat mengen met alle denkbare dranken. Het product is volledig biologisch en bevat zeer weinig suiker in vergelijking met andere producten. Waarom sneeuw? In vergelijking tot het alom bekende ijsschaafsel absorbeert Frostini de toevoeging w l. Door het absorberen van de gekozen toevoeging zullen de geuren, kleuren en smaken niet verloren gaan maar juist versterkt worden. Frostini cre ert hierdoor een unieke beleving. Door de brede mogelijkheden met Frostini kan elke doelgroep, in elk seizoen, voorzien worden en hoeft er nooit “Nee” verkocht te worden. Daarnaast wordt het aantal handelingen, en vooral de tijd, met Frostini flink verkort. Aan Frostini hoeft slechts een kleine hoeveelheid smaak toegevoegd te worden voor de ideale beleving. Gezien de mogelijkheden gebruiken wij graag de slogan: “Your choice, but frozen”

 2. TUTTOGHIACCIO

  Italië

  Tuttoghiaccio productie en verkoop wij houden ons bezig met de productie van ijsblokjes voor levensmiddelen, voor de lokale bevolking en particulieren. Al het ijs wordt gegarandeerd door strenge controles en certificeringen. Dankzij onze ervaring blijven we voortdurend nieuwe technologieën ontwikkelen om altijd een uitmuntende kwaliteit te bieden.

 3. FREEZ CENTER BIERVLIET

  België

  FREEZ CENTER BIERVLIET is een bedrijf, gestart sinds 1 juli 2009, die alle producten (food en non-food) levert aan de horeca. We zijn met een ploeg van 6 personen die u ten dienste staan. Wij hebben ook een winkel, wijnendalestraat 2, waar al onze producten ook beschikbaar zijn voor iedereen, zowel particulier als horeca. Ideaal voor al uw benodigdheden binnen en buiten de keuken.

 4. HIELO VALMAR

  Spanje

  We fabriceren ijs. We zijn gespecialiseerd in de productie, de verkoop en de distributie van ijs, ijsblokjes, enz., zowel aan groot- en kleinhandelaren als particulieren. Wij hebben 20 jaar ervaring in de sector.

 5. FLANDERS ICE PRODUCTS

  België

  Flanders Ice Products produceert en distribueert de volgende ijsproducten: scherfijs, ijsblokjes, droogijs, crushed ice, ijsmachines en vloeibare CO2.

 1. JOHAN MATTHYS-ICEMAN

  België

  JOHAN MATTHYS ICEMAN biedt verschillende dingen in verban met het ijs: ijsblokjes, gemalen ijs, korrelijs, droogijs (CO2), ijssculpturen, Verhuur van koelaanhangwagens ...

 2. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italië

 3. GELO.PT

  Portugal

 4. SARL GLACIERE DE PORTET

  Frankrijk

 5. HOSHIZAKI FRANCE

  Frankrijk

 6. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanje

 7. MISTER ICE

  België

 8. GLA-GLA

  België

 9. OCEANICE CO., LTD.

  Zuid Korea

 10. BUZMAT

  Turkije

 1. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italië

 2. ICEPROD JM

  België

 3. ICE GROUP SRL

  Italië

 4. ESPAI SOTA ZERO

  Spanje

 5. ICE TECH

  Spanje

 6. FREE ICE

  Italië

 7. HIELO EXPRESS

  Spanje

 8. LABOTRONICS INC.

  Verenigde Staten

 9. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italië

 10. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China