• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijsblokjes en -splinters - machines

Resultaten voor

Ijsblokjes en -splinters - machines - Import export

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

 2. CUBIFORMA S.L.

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CUBIFORMA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verkoop ijsblokjesmachines, ijsmachines, IJSBLOKJESMAKER, industriële ijsmachines, vervaardiging van ijs, en IJSBLOKJESMACHINES. Het is gevestigd in Orihuela-Alicante, Spanje.

 3. ICE CUBE SRL

  Italië

  Ice Cube is marktleider in Italië wat betreft de productie van verpakt ijs van levensmiddelenkwaliteit. De onderneming onderscheidt zich op de Italiaanse en Europese markt door een uitgesproken marketinggerichte aanpak, door het gebruik van grondstoffen van uitstekende kwaliteit en door de bijzondere aandacht die aan milieubehoud wordt besteed. Zo kunnen producten worden aangeboden met een uiterst lage koolstof- en watervoetafdruk en met zeer concurrerende productiekosten. Ze is in het bezit van de productcertificatie IFS FOOD V.6 Higher Level.

 4. SLUSH CONCEPTS

  Nederland

  Frostini is een product van Slush Concepts en is wereldwijd de enige tapbare sneeuw die zich per consumptie laat mengen met alle denkbare dranken. Het product is volledig biologisch en bevat zeer weinig suiker in vergelijking met andere producten. Waarom sneeuw? In vergelijking tot het alom bekende ijsschaafsel absorbeert Frostini de toevoeging w l. Door het absorberen van de gekozen toevoeging zullen de geuren, kleuren en smaken niet verloren gaan maar juist versterkt worden. Frostini cre ert hierdoor een unieke beleving. Door de brede mogelijkheden met Frostini kan elke doelgroep, in elk seizoen, voorzien worden en hoeft er nooit “Nee” verkocht te worden. Daarnaast wordt het aantal handelingen, en vooral de tijd, met Frostini flink verkort. Aan Frostini hoeft slechts een kleine hoeveelheid smaak toegevoegd te worden voor de ideale beleving. Gezien de mogelijkheden gebruiken wij graag de slogan: “Your choice, but frozen”

  Alle producten voor "ijsblokjes en -splinters - machines"

 5. TUTTOGHIACCIO

  Italië

  Tuttoghiaccio productie en verkoop wij houden ons bezig met de productie van ijsblokjes voor levensmiddelen, voor de lokale bevolking en particulieren. Al het ijs wordt gegarandeerd door strenge controles en certificeringen. Dankzij onze ervaring blijven we voortdurend nieuwe technologieën ontwikkelen om altijd een uitmuntende kwaliteit te bieden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEX ICE

  België

  TEX ICE is een Belgisch distributeur van ijsblokjes en crushed ijs. Wij leveren hoofdzakelijk in de streek van Brussel, Waals-Brabant, Antwerpen en Mechelen, maar kunnen ook elders in België bezorgen. Onze ijsblokjes en ons crushed ijs van ideaal formaat zijn van topkwaliteit en worden met moderne machines geproduceerd. Ze voldoen aan de Europese normen qua kwaliteit en hygiëne.

 2. FREEZ CENTER BIERVLIET

  België

  FREEZ CENTER BIERVLIET is een bedrijf, gestart sinds 1 juli 2009, die alle producten (food en non-food) levert aan de horeca. We zijn met een ploeg van 6 personen die u ten dienste staan. Wij hebben ook een winkel, wijnendalestraat 2, waar al onze producten ook beschikbaar zijn voor iedereen, zowel particulier als horeca. Ideaal voor al uw benodigdheden binnen en buiten de keuken.

 3. HIELO VALMAR

  Spanje

  We fabriceren ijs. We zijn gespecialiseerd in de productie, de verkoop en de distributie van ijs, ijsblokjes, enz., zowel aan groot- en kleinhandelaren als particulieren. Wij hebben 20 jaar ervaring in de sector.

 4. JOHAN MATTHYS-ICEMAN

  België

  JOHAN MATTHYS ICEMAN biedt verschillende dingen in verban met het ijs: ijsblokjes, gemalen ijs, korrelijs, droogijs (CO2), ijssculpturen, Verhuur van koelaanhangwagens ...

 5. FLANDERS ICE PRODUCTS

  België

  Flanders Ice Products produceert en distribueert de volgende ijsproducten: scherfijs, ijsblokjes, droogijs, crushed ice, ijsmachines en vloeibare CO2.

 1. GELO.PT

  Portugal

  Het bedrijf GELO.PT, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikanten van ijs voor de voedingsindustrie, ijsklontjes, en vervaardiging van ijs. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 2. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italië

  Het bedrijf ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Altavilla Silentina, Italië.

 1. HOSHIZAKI FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf HOSHIZAKI FRANCE, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, tafels met koelsysteem, koelkasten, Koelvitrines, en ijsblokjesmachine. Het is gevestigd in Roissy Charles De Gaulle Cedex, Frankrijk.

 2. BUZMAT

  Turkije

  Het bedrijf BUZMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsklontjes, ijsblokjes in zakjes klaar voor gebruik, en fabrikanten van ijsblokjes. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 3. OCEANICE CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf OCEANICE CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsblokjesmachine, uitrustingen en installaties voor ijs uit water, productie-installatie bevroren water, en ijsblokken. Het is gevestigd in Busan, Zuid Korea.

 4. ESPAI SOTA ZERO

  Spanje

  Het bedrijf ESPAI SOTA ZERO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvriesproducten, Diepvriesproducten, opslagplaats diepvriesproducten, vervaardiging van ijs, en professionele diepvriezers. Het is gevestigd in Campredó, Spanje.

 5. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren machines voor ijs uit water in blokken en schilfers, industriële koeling, en koude kamers voor gemeenschappen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 6. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ZIEGRA ESPAÑA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, fabrikanten van ijs voor de voedingsindustrie, consumptieijs met stukjes, ijsproducent, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Lorquí, Spanje.

 7. MISTER ICE

  België

  Het bedrijf MISTER ICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. GLA-GLA

  België

  Het bedrijf GLA-GLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsblokjes in zakjes klaar voor gebruik, koelingsinstallaties voor de productie van consumptie-ijs, en productiemachines van ijs voor winkels, bars, restaurants. Het is gevestigd in Wavre, België.

 1. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BREMA ICE MAKERS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, machines voor ijs uit water in blokken en schilfers, IJsblokjes en -splinters - machines, en ijsproducent. Het is gevestigd in Villa Cortese, Italië.

 2. ICEPROD JM

  België

  Het bedrijf ICEPROD JM, is een Distributeur, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsblokjes in zakjes klaar voor gebruik. Het is gevestigd in Chénée, België.

 3. ICE GROUP SRL

  Italië

  Het bedrijf ICE GROUP SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ijsklontjes, en productiemachines van ijs voor winkels, bars, restaurants. Het is gevestigd in Settimo Milanese, Italië.

 4. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italië

  Het bedrijf STAFF ICE SYSTEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren bereidingsmachines voor consumptieijs, ijsblokjesmachine, ijsmachines, en productiemachines van ijs voor winkels, bars, restaurants. Het is gevestigd in rimini, Italië.

 5. FREE ICE

  Italië

  Het bedrijf FREE ICE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikanten van ijs voor de voedingsindustrie, en productiemachines van ijs voor winkels, bars, restaurants. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 6. LABOTRONICS INC.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf LABOTRONICS INC., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biomedische installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, ijsbestrijders voor koel uitrustingen en -installaties, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Va, Verenigde Staten.

 7. HIELO EXPRESS

  Spanje

  Het bedrijf HIELO EXPRESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fabrikanten van ijs voor industrieel gebruik, en ijsklontjes. Het is gevestigd in Ripollet, Spanje.

 8. ICE TECH

  Spanje

  Het bedrijf ICE TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 9. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsblokjes en -splinters - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Machines voor ijsstaven of ijsschilfers, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Fuyong, China.

 10. CALAIS ENERGIE

  Frankrijk

  Het bedrijf CALAIS ENERGIE, en actief in de sector Persluchtinstallaties en -gereedschap. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, IJsblokjes en -splinters - machines, Verwarming, industrieel - installaties en materialen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Calais, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis