• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijsboxen

Resultaten voor

Ijsboxen - Import export

 1. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  50 jaar ervaring heeft van ZIEGRA een wereldleider gemaakt in exclusieve industriële ijsmachines en aanverwante technologie: van de kleinere laboratoriummachine, middelgrote formaten voor handel en verwerking tot grote, volledig automatische systemen voor de industrie. Meer dan 80 specialisten bij ZIEGRA richten zich op alles wat met ijs te maken heeft.Ervaring, onvoorwaardelijk kwaliteitsbewustzijn en continue ontwikkeling maken ZIEGRA tot de Europese referentie. Vandaag de dag worden Ziegra ijsmachines gebruikt in meer dan 160 landen op alle continenten.onze eigen nationale en internationale klantenservice, dochterondernemingen en vertegenwoordigingen bieden de nodige ondersteuning voor alle installaties.Voor het familiebedrijf in de tweede generatie blijft de productie "Made in Germany".

 2. 3P FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3P FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Saint-Ouen-L'aumône, Frankrijk.

 3. PROFESSIONAL TECHNICS

  België

  ProfTech is gespecialiseerd in gekoelde Inox/RVS meubelen en machines voor ijsbereiding, waarvan wij dan ook een zeer uitgebreid assortiment hebben. Dit assortiment helpt ons uw individuele en specifieke eisen te verwezenlijken.Naast Inox/RVS koelmeubelen en ijsbereiding machines bieden wij nog verschillende producten aan op het gebied van koel/vrieskasten, wijnkoelingen, ijsmachines, koeltoonbanken, gastronorm producten en ijsroom producten.

 4. TECNO EUROTRADING SL

  Spanje

  Het bedrijf TECNO EUROTRADING SL, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Carrosseriebedrijven - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, koelkamers voor diepvriesproducten, koelkamers voor vergankelijke producten, professionele aanhanger, en IJsboxen. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 5. VINOTECAS.COM

  Spanje

  Het bedrijf VINOTECAS.COM, is een Distributeur, en actief in de sector IJsboxen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf BREMA ICE MAKERS S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, machines voor ijs uit water in blokken en schilfers, IJsblokjes en -splinters - machines, en ijsproducent. Het is gevestigd in Villa Cortese, Italië.

 2. LA GLACIÈRE

  België

  Het bedrijf LA GLACIÈRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. WITT HVIDEVARER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf WITT HVIDEVARER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvrieskisten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmachines - huishoudelijk, IJsboxen, Wasmachines - huishoudelijk, en IJsboxen. Het is gevestigd in Herning, Denemarken.

 4. MR ICE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MR ICE S.R.L., en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 5. TEFCOLD A/S

  Denemarken

  Het bedrijf TEFCOLD A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvrieskisten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, IJsboxen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en IJsboxen. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 1. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Denemarken

  Het bedrijf VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Diepvrieskisten - huishoudelijk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, IJsboxen, Koelvitrines, en IJsboxen. Het is gevestigd in Viborg, Denemarken.

 2. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf POLO NORD ICE CUBES S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Pastrengo, Italië.

 1. TATEO

  Italië

  Het bedrijf TATEO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkfonteinen, automatisch, Waterkoelers, Drinkfonteinen, automatisch, en Waterkoelers. Het is gevestigd in Conversano, Italië.

 2. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Ierland

  Het bedrijf REFRIGERATION ENGINEERING LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Airconditioning - materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, IJsboxen, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en IJsboxen. Het is gevestigd in Kilkenny, Ierland.

 3. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Nieuwegein, Nederland.

 4. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Italië

  Het bedrijf ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van consumptiegoederen, IJsboxen, Reparatie van consumptiegoederen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Torino, Italië.

 5. KOELE-MOELLER A/S

  Denemarken

  Het bedrijf KOELE-MOELLER A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wasmachines - huishoudelijk, en Wasmachines - huishoudelijk. Het is gevestigd in Frederiksberg C, Denemarken.

 6. DOMETIC

  Frankrijk

  Het bedrijf DOMETIC, en actief in de sector IJsboxen. Het is gevestigd in PLAILLY, Frankrijk.

 7. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Italië

  Het bedrijf GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Meubelen - horeca. Het is tevens aanwezig in de sectoren Professioneel meubilair, IJsboxen, Professioneel meubilair, en IJsboxen. Het is gevestigd in Basiglio, Italië.

 8. DI.LA.R. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DI.LA.R. S.R.L., en actief in de sector Kasregisters. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reparatie van consumptiegoederen, IJsboxen, Reparatie van consumptiegoederen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 1. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Nederland

  Het bedrijf FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koelvitrines, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koelvitrines, en Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is gevestigd in Etten-Leur, Nederland.

 2. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Italië

  Het bedrijf CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zout - industrieel, IJsboxen, Zout - industrieel, en IJsboxen. Het is gevestigd in Pagani, Italië.

 3. A/S VESTFROST

  Denemarken

  Het bedrijf A/S VESTFROST, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Diepvrieskisten - huishoudelijk, en Diepvrieskisten - huishoudelijk. Het is gevestigd in Esbjerg Oe, Denemarken.

 4. BAKER, SUSAN

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAKER, SUSAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Consumptie-ijsmachines, professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Minehead, Verenigd Koninkrijk.

 5. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Italië

  Het bedrijf BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, Visverwerking, IJsboxen, en Visverwerking. Het is gevestigd in Catania, Italië.

 6. GRAM EQUIPMENT A/S

  Denemarken

  Het bedrijf GRAM EQUIPMENT A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koeltechniek - installaties voor handel en industrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Vojens, Denemarken.

 7. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsblokjes en -splinters - machines, ijsmakers voor thuis, en IJsblokjes en -splinters - machines. Het is gevestigd in Portopalo Di Capo Passero, Italië.

 8. TECNOGRUPPO

  Italië

  Het bedrijf TECNOGRUPPO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Horeca - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, en IJsboxen. Het is gevestigd in San Giovanni In Marignano, Italië.

 9. PATRICK PURCELL

  Ierland

  Het bedrijf PATRICK PURCELL, is een Groothandelaar, en actief in de sector IJsboxen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, Koelvitrines, Koeltechniek - installaties voor handel en industrie, en Koelvitrines. Het is gevestigd in Thurles, Ierland.

 10. PANICHI GINO

  Italië

  Het bedrijf PANICHI GINO, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelen - horeca, IJsboxen, Meubelen - horeca, en IJsboxen. Het is gevestigd in Roma, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis