• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ijsfabrikant

Resultaten voor

Ijsfabrikant - Import export

  1. GILFI

    België

    Verified by europages badge

    Al meer dan 40 jaar verheugt de firma Gilfi, gevestigd in het hartje van de Belgische Ardennen, zich erover, uw partner te zijn als het om nagerechten gaat. Fabrikant van roomijs, waterijs en diepvries bavarois voor horecabedrijven die waarde hechten aan het serveren van nagerechten van kwaliteit. Van hoogwaardige roomijs en pure vruchtenijs, soms verwerkt tot een "trou normand" met kruiden, met alcohol, waarbij de kwaliteit alleen wordt geëvenaard door de originaliteit. De grondstoffen van superieure kwaliteit, melk en room van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Alle smaken besteld door de chef-koks, die veel ideeën hebben maar vaak niet de passende grondstoffen, kunnen wij op maat produceren. Wij produceren potten in alle maten, individuele nagerechten, gebak en plakken, zowel roomijs, waterijs als bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om deze in enkele regels allemaal op te noemen! Het beste is dan ook om ze te proeven.

  2. LA NUOVA TRADIZIONE

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf La Nuova Tradizione srl is het werk van een groep specialisten uit de sector, die met professionaliteit een nieuwe lijn halffabricaten hebben ontwikkeld die een waardevolle helpende hand biedt aan ijsfabrikanten. La Nuova Tradizione streeft naar een constante kwaliteit en biedt haar ambachtelijke partners de ingrediënten en moderne hulpmiddelen om eventuele technische problemen te verhelpen.

  3. BABBI S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

  4. EPICES DES ILES MADAGASCAR

    Malagasië

    Sinds 1990 is het doel van EPICES DES ILES MADAGASCAR altijd al geweest de beste biologische vanille te exporteren. Wij maken verschillende soorten vanille klaar voor de export, o.m. zwarte vanille voor fijnproevers, zwarte TK vanille, rode vanille, gesneden vanille en korte vanille. Wij zijn gevestigd in de stad Sambava, in het Oosten van Madagaskar. Vanille is onze passie en beheerst ons leven, want we willen de hele wereld in de ban brengen van haar zo bijzondere parfums. Wereldwijd verwachten gastronomen vanille van deze kwaliteit voor hun gerechten en diverse culinaire creaties. De firma EPICES DES ILES MADAGASCAR heeft een tweede productiecentrum voor natuurlijke vanille geopend in Ambanja, in de regio DIANA, in het Noorden van Madagaskar. Naast biologische vanille uit Madagaskar produceren wij ook andere producten zoals koffie, peper en cacao. Wij bieden u de beste kwaliteit en verkopen onze producten hoofdzakelijk in grote hoeveelheden. EPICES DES ILES MADAGASCAR exporteert wereldwijd, voor diverse sectoren: cosmetica, gebak, industrie, ijsfabrikanten… Wij beantwoorden uw aanvragen en voldoen aan uw verwachtingen binnen korte termijnen. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken (https: //www.epicesdesiles.com). Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten.

  5. FABIO TORRE SRL

    Italië

    De historische onderneming van de familie Torre zet zich constant in voor onderzoek naar de kwaliteit van de biologische hazelnoten van de Montes Cimini, van het kraken tot het drogen, zonder de verwerking van het product te vergeten. We verwerken hoofdzakelijk rauwe, gedopte, gegrilde hazelnoten, gestampte hazelnoten en we produceren halffabricaten zoals gestampte hazelnoten, hazelnotenpasta en hazelnotenpoeder voor banketbakkers, ijsfabrikanten en middelgrote tot grote gebak- en koekfabrieken.