• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijzer- en metaalverwerking

Resultaten voor

Ijzer- en metaalverwerking - Import export

 1. STANTOOL

  België

  Verified by europages badge

  STANTOOL (voormalig HEWA ) is gespecialiseerd in het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Sinds 1986 zijn wij een professionele partner voor het ponsen en het dieptrekken van fijne metalen. Gereedschapswerkplaats - Prototypes en monsters - Kleine, middelgrote en grote series - Transformatie in dikten van 0, 05 tot 1 mm - Afwikkelen - ponsen - winden. Wij produceren kleine en grote series, prototypes en monsters. Van de productie van diepgetrokken onderdelen voor de automobielindustrie tot aan de bewerking van fijnmetalen. In onze werkplaats produceren we eveneens al het gereedschap. Onze productie is voor een zeer groot gedeelte geautomatiseerd en technisch gezien ultra modern. Ponsen en dieptrekken - dat is ons beroep!

 2. TEPROSA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEPROSA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Magdeburg, Duitsland.

 3. DAMEKS

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DAMEKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Precisie gietvormen, IJzer- en metaalverwerking, CNC-freeswerk, Draaiwerk met digitale bediening, Metaalveredeling, machinale bewerking van kunststoffen, Precisie gietvormen, spuitgietwerk, en industriële freesmachines. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 4. 3METALL DOERING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3METALL DOERING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Stutensee, Duitsland.

 5. JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JH METALL- & MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draaien - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frezen - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, Metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, gereedschapsbouw, en lichte structuren. Het is gevestigd in Thyrnau, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kroonkurken, IJzer- en metaalverwerking, Handgereedschap - zonder motor, Stampwerk - staal- en metaalbewerking, Trekken - staal- en metaalbewerking, precisiestansdelen, gestanste onderdelen, Kroonkurken, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Olpe, Duitsland.

 2. RS METALL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RS METALL GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Görlitz Ot Hagenwerder, Duitsland.

 3. VBA EDELMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VBA EDELMANN GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Horhausen, Duitsland.

 4. PROFI METALL & TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROFI METALL & TECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Stadtlohn, Duitsland.

 5. EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf EMK ALLSTEDT EMAIL-, METALL- UND KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Allstedt, Duitsland.

 1. AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AKS HARTMETALLTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Schwäbisch Gmünd, Duitsland.

 2. MFO S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MFO S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Buigen - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, constructiemateriaal, profielmetaal, speciaal profielstaal, profielen van staal, fabricage van profielen van staal, en Knippen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Sochaczew, Polen.

 1. HEINZ STEPHAN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HEINZ STEPHAN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Steinach, Duitsland.

 2. STALMA S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STALMA S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren geslepen staven, getrokken vierkant, getrokken zeskantige draden, getrokken stangen van staal, en getrokken draad. Het is gevestigd in Lublin, Polen.

 3. PMZ PLOTTERMESSER ZIESER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PMZ PLOTTERMESSER ZIESER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Meiningen, Oostenrijk.

 4. W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf W&K METALLVERARBEITUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Hüllhorst, Duitsland.

 5. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LASERTECHNIK WÜNSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, Koper en -legeringen, CNC-buigstukken, onderdelen voor de ruimtevaart, Knippen - staal- en metaalbewerking, Plooien - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Unna, Duitsland.

 6. KS INDUSTRIAL SUPPLY

  Nederland

  KS Industrial Supply is de strategische one-stop partner voor de uitbesteding van industriële maakdelen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met de levering van enkelstuks tot kleine- en middelgrote series. Dit kunnen enkelvoudige producten zijn, maar ook complete samenstellingen. Bij KS Industrial Supply geloven wij dat we onze klanten kunnen helpen met slimme supply chain oplossingen. Door onze klanten te ontzorgen, kunnen zij zich richten op hun core business. Op basis van de klantvraag bepalen wij de oplossing. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen daarom altijd de best passende oplossing bieden, gebaseerd op: Kwaliteit Betrouwbaarheid Schaalbaarheid Ondanks dat we pas in 2022 gestart zijn, kunnen we bouwen op een jarenlange ervaring in de maakindustrie en een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers. Hoe kunnen we van dienst zijn? Laat het ons weten!

 7. 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM

  Nederland

  3D Hubs is een online productieplatform (voor 3D-printen, verspanen, frezen, spuitgieten en plaatbewerking) waarmee ingenieurs toegang hebben tot vrijwel onbeperkte, direct toegankelijke productiemogelijkheden via een wereldwijd netwerk van productiepartners. Ingenieurs kunnen hun ontwerpen rechtstreeks uploaden, een onmiddellijke offerte ontvangen en met slechts een paar klikken de productie van hun prototypes en onderdelen starten.

 8. MICRO TECH METAL LTD

  Polen

  MICRO-TECH is een Pools bedrijf in Suwalki. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van koudgevormde stalen artikelen voor internationale markten. Met moderne machines, goed opgeleid personeel en ruime ervaring kunnen wij de meest veeleisende orders uitvoeren. Het resultaat is een snelle en nauwkeurige uitvoering van elke order, gecombineerd met professionele klantenservice, professioneel advies en concurrerende prijzen op de markt. We zijn al meer dan 25 jaar actief op de markt en zijn gespecialiseerd in de productie van: •MACHINES EN APPARATEN: Handmatige, semi-automatisch en automatische machines om onze productie uit te voeren. Volledige aanpassing van gefabriceerde machines aan de individuele behoeften van de klant. •PRODUCTEN : Koudgevormde stalen accessoires en verschillende producten op bestelling van de klant: - Fotolijsten - metalen beugels, schroeven, bevestigingen - metalen kasten - metalen accessoires - metalen schuttingen en relingen - metalen pannen - grillen en haarden. •SERVICES : Op beproefde materialen, zoals laserbranden van logo's op metalen voorwerpen, poedercoaten van details, buigen van metalen zittingen, constructie van meubelframes voor planken en displays. - Lasersnijden - poedercoating - CNC-frezen - reparatie van machines - revisie van onderdelen - machinebouw - lassen - draaien - meubelframes - buigen van metaalplaten - mallen maken - schuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 1. BAUMANN GMBH

  Duitsland

  Baumann GmbH is een middelgroot familiebedrijf.Het is opgericht in 1954 en staat voor meer dan 65 jaar aan productie van innovatieve precisieproducten.Onderdeel van ons assortiment: Fabricage en wereldwijde verkoop van hoogwaardige gestanste en gebogen onderdelen - inclusief als autoleverancier.Prototypebouw, gereedschapsbouw (ponsen, progressief, buigen, tekengereedschap), machinebouw.Krachtige vorm-, laser-, CNC-vouwtechnologie en geautomatiseerde lasprocessen, alle gangbare metalen materialen kunnen worden verwerkt. Verdere verwerking van de onderdelen, b.v. door oppervlakteveredeling in ons eigen automatische poedercoatingsysteem of door toeleveranciers. Montage en verpakking tot assemblages of gebruiksklare componenten.Verkoop van het in eigen beheer ontwikkelde montagesysteem Baumann voor het bevestigen van zonnepanelen. Veelzijdige en competente partner voor complete oplossingen, door klanten zeer gewaardeerd om hun knowhow, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

 2. GROUPE CARTEL

  Frankrijk

  GROUPE CARTEL is een MKB gespecialiseerd in de bewerking van metalen.Dankzij de geavanceerde uitrustingen, verzorgen wij het snijden, buigen, bewerken en assembleren via lassen van kleine en grote onderdelen, de voorbereiding van oppervlakken en het spuiten ervan.Onze expertise op het gebied van hydraulica en pneumatiek of binnen mechanische of via robots uitgevoerde mechanische assemblages maakt ons tot uw ideale partner voor uitbesteding en het uitvoeren van uw projecten.Onze merken Lerin Cartel, Silofarmer of Robot-System bieden u een brede reeks landbouwmachines, geautomatiseerde distributie-apparatuur voor voedingssupplementen en melkuitrustingen.U hebt de keuze uit diverse melkuitrustingen zoals aanhangwagens voor het transport als melkhekken. We leveren ook overige activiteitensectoren: windenergie, auto-industrie, elektriciteit, voedingsindustrie, spoorindustrie en luchthavens.

 3. SOL STIJLVOL HEKWERK

  Nederland

  Bij het maken van de hoogste kwaliteit sierhekwerken, heeft Sol Stijlvol Hekwerk alles zelf in de hand. Alle producten worden in eigen huis vervaardigd en in eigen beheer gemonteerd en geïnstalleerd. Desgewenst voorzien van de modernste gemakken, zoals automatische aandrijvingen, toegangscontrole en intercom videosystemen. Daarnaast biedt Sol Stijlvol Hekwerk onderhoudscontracten voor extra service en zekerheid. In onze moderne showroom kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken en ontvangt u binnen een paar dagen een transparante en concurrerende offerte. De productie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Voor de montage en installatie beschikt Sol over deskundige medewerkers en een breed wagenpark met o.a. een eigen kraan op de vrachtwagen.

 4. MOTOVELOZAVOD LLC

  Wit Rusland

  AIST biedt een breed scala aan modellen waar iedereen precies de fiets vindt die hij nodig heeft. Wij produceren meer dan 120 verschillende modellen kinder-, hardtail-, vouw-, stads- en racefietsen onder de merken AIST en KRAKKEN. Ons bedrijf produceert ook brommers en scooters.. Er is een grote keuze aan brommers met verschillende motorcapaciteiten voor elke smaak en elk ontwerp.Tegenwoordig bestaat het M/NSK-modelprogramma uit 13 motorfietsen voor verschillende doeleinden: Klassiek, Stedelijk, Enduro, Avontuur, Scooter.

 5. TILBOX

  Nederland

  Tilbox uit Valkenswaard is dé leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1994 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Wij produceren zelf en zijn op dit gebied dé specialist. En met succes: Tilbox is de marktleider in haar segment en bedient vele meer dan tevreden klanten. Wij opereren zowel nationaal als internationaal en leveren aan bedrijven in heel Europa. De opbouw- en onderbouwkisten voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. De opbergkisten zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben standaard een hoog afwerkingsniveau. Tilbox heeft voor u de oplossing met optimale benutting van de beschikbare ruimte. Bij Tilbox staat de klant centraal. Het team van medewerkers binnen het bedrijf denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Of het nu gaat om grote aantallen, specifiek maatwerk of gewenste (voor)bewerking van vrachtwagenkisten: alles is mogelijk. Klanten weten bij Tilbox waar ze aan toe zijn. Afspraak is afspraak en snelle levertijden zijn een vanzelfsprekendheid. De wens van de klant is het uitgangspunt. Deze klantgerichtheid vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid.

 6. HAECK

  België

  Haeck is een metaalverwerkend bedrijf, gespecialiseerd in industriële toelevering. Het biedt een grote capaciteit en flexibiliteit aan kwaliteitsvol CNC- draai- en freeswerk voor zowel complex stukwerk als grotere series. Het bedrijf beschikt over 11 CNC-draai- en multitaskingmachines en 7 CNC-freesmachines waarvan sommige 24u/24u actief zijn. De productiecapaciteit omvat draaiwerk tot 550 mm diameter en 3-, 4-, en 5-assig freeswerk tot 3.000 mm lengte. Door de vergevorderde expertise op het vlak van automatisering, robotbelading en palletwisselaarsystemen, kan het bedrijf zich bijzonder flexibel opstellen naar de noden van de klant, om zo op korte termijn zowel complex stukwerk als grotere series af te leveren.

 7. ALUTRADING B.V.

  Nederland

  Alutrading is een erkend Truss dealer van het merk Global Truss. Wij kunnen dit speciaal voor u op maat leveren! Toepassingen waarvoor onze constructies gebruikt worden zijn: Beursstands, Podiumbouw, Theaters, Reclamezuilen en interieurbouw. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met Alutrading in Coevorden.

 8. ACENKO CO. LTD.

  Turkije

  Het bedrijf ACENKO CO. LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vervormen - staal- en metaalbewerking, IJzer- en metaalverwerking, mechanische machinale bewerking, Steel construction, Vervormen - staal- en metaalbewerking, en IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 9. FORJA NEPTUN SRL

  Roemenië

  Het bedrijf FORJA NEPTUN SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is gevestigd in Baicoi, Roemenië.

 10. ORGECO S.R.O

  Slowakije

  Het bedrijf ORGECO S.R.O, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector IJzer- en metaalverwerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren kerstverlichting, en wandlampen. Het is gevestigd in Nové Zámky, Slowakije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Ijzer- en metaalverwerking - Import export

Aantal resultaten

35.759 Bedrijven