• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • ijzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties

Resultaten voor

Ijzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties - Import export

 1. SBM-IRFI S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge

  In Italië en daarbuiten ontwerpt, levert, monteert en demonteert SBM-IRFI installaties van de volgende types: staalindustrie, petrochemie/aardolie & gas, afvalwaterzuivering, chemische installaties, klaarvaten, verdikkers, anaerobe gistingstanken, warmtewisselaars, gasmeters, bruggen voor primaire tanks, klaringsbekken, ventilators, transportschroeven, installaties voor de productie en distributie van energie, gasleidingen en oliepijpleidingen, verwijderingsinstallaties van rook en stof, pneumatisch transport van stof, installaties voor het recyclen van huishoudelijk en/of industrieel afval, verbrandingsovens, persleidingen. SBM-IRFI SPA produceert alle soorten recipiënten onder druk volgens de normen ASME VIII div. I en II, PED en GOST. De onderneming biedt tevens de volgende diensten: mechanische verwerking, lassen gecertificeerd volgens UNI EN ISO 3834-2: 2006, kalanderen, verven, zandstralen en alle soorten middelzwaar timmerwerk en speciaal timmerwerk.

  Website Open In New icon
 2. THERMOMELT SRL

  Italië

  Verified by Europages badge

  Thermomelt ontwerpt, fabriceert en levert bedrijfsklare elektrische boogovens en EAF-EBT. De firma ontwikkelt, bouwt en installeert tevens panovens, torens voor panovens, transportwagentjes voor panovens, installaties voor vacuüm/ontgassing VD-VOD, koeltorens alsmede alle nodige werktuigen voor de staalfabrieken. Thermomelt heeft specialisten op dit gebied in dienst die meer dan tien jaar ervaring ten dienste stellen van utramoderne uitrustingen voor staalfabrieken. De tot nu verkregen uitmuntende resultaten stellen Thermomelt in staat zich te positioneren als een betrouwbare marktleider op de nationale en internationale markt.

  Website Open In New icon
 3. IPP SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. ACQUISITIE BELIË

  België

  Acquisitie België heeft permanent een groot aanbod machines in voorraad en beschikt over een wereldwijd netwerk van relaties. Onze uitdaging bestaat eruit de door u beoogde machine binnen een redelijke tijd te kunnen leveren. Hebben wij de machine niet in voorraad, dan overlopen wij ons netwerk. Zo vinden we voor u altijd wat u zoekt én aan de beste condities. Machines van topkwaliteit De meeste machines die wij in huis hebben, komen uit onze eigen bron. Vooraleer ze in ons verkoopaanbod terecht komen, ondergaan ze een grondige inspectie en worden ze gerepareerd waar nodig. De herstellingen worden uitgevoerd door deskundig opgeleid personeel. Sterke knowhow Acquisitie België beschikt over een team met ruim 30 jaar Caterpillar ervaring en kan u zodoende uitstekend adviseren over de juiste machines voor al uw projekten. Individuele service Wenst u bepaalde aanpassingen aan de machine? Of wil u ze geschilderd zien in de kleur van uw eigen vloot en voorzien van uw logo? Acquisitie België voert alle transformaties met de grootste zorg uit.

 5. CJSC KUSHVA ROLLS MANUFACTURING FACTORY

  Rusland

  Walserij Kushvinsky (KZPV), Rusland, is gespecialiseerd in de productie van plaatwalsrollen (ICDP, ICDP-HICR, ICDP-GG, HICR I HICR I (WR), HICR S, HSS, HSS-GS), profielrollen, rolhulzen en loopwalsenDankzij ultramoderne apparatuur kunnen we rollen op maat ontwerpen voor bijna elke denkbare klantspecificatie.Onze rollen zijn onderworpen aan strikte kwaliteitscontrole tijdens het productieproces, met behulp van Europese en Russische apparatuur.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. AVACO

  België

  U bent bij Avaco aan het goede adres voor alle machines en gereedschappen die u nodig heeft op de bouwwerf en daarbuiten. Daarbij zijn gespecialiseerde machines interessant om te huren. Het veelzijdige assortiment bevat uitsluitend merkmachines, u bent zeker van de goede kwaliteit van het gereedschap.

 2. SNIJERS BOUWKRANEN

  België

  SNIJERS BOUWKRANEN verkoopt en verhuurt allerlei merken en types van kleine tot grote kranen. Voor nieuwe kranen maken wij onderscheid tussen: - Snelmontagekranen met open mast (28m en 33m); - Snelmontagekranen met dichte mast (17m tot 36m); - Topless torenkranen (35m tot 66m). Wij verkopen ook 2de handse kranen. Daarnaast verzorgen wij voor transport, mon- en demontage, revisie en herstellingen.

 3. ALIMAK HEK

  België

  Alima Hek biedt klanten in de bouwindustrie en andere sectoren veilige en passende verticale oplossingen aan. De onderneming biedt wereldwijd personen- en goederenliften, indutriële liften, transportsteigers, materiaalliften en hefsteigers en voor meerdere sectoren als mijnbouw, energiecentrales, chemie, bouw, olie en gas, ...

 4. CLEYMANS SMEDERIJ

  België

  Smederij Cleymans is een bedrijf dat zich vooral richt op de bouwwereld. Het heden (nieuwbouw) en het verleden (restauratie) door ons samen gesmeed in een unieke smederij. De monumentale toegangspoorten die Smederij Cleymans voor u kan realiseren zijn een lust voor het oog. Indien uw toegangshek een opknapbeurt kan gebruiken, dan bent u ook bij Smederij Cleymans aan het juiste adres!

 5. HACO

  België

  De HACO-groep is, dankzij een sterke export- georiënteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk- machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

 1. BONNE TRADING

  België

  Verkoop-verhuur-montage van alle soorten ladders, ook voor particulieren.

 2. TECHNOLOGIJA, UAB

  Litouwen

 3. ORKUN MAKINE IMALAT SAN. TIC LTD. ŞTI.

  Turkije

 4. KÜTTNER GMBH&CO.KG

  Duitsland

 5. CONTE METAL MEC S.R.L.

  Italië

 6. VIET NAM CAST IRON COMPANY LIMITED

  Vietnam

 7. MMS, LDA

  Portugal

 8. HIRSCHEIDER GMBH

  Duitsland

 9. MERGER

  Frankrijk

 10. AS METALS TECHNOLOGIES

  Zwitserland

 1. CM SWISS SAGL

  Zwitserland

 2. BÖHLER-UDDEHOLM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 3. NUM SA

  Frankrijk

 4. LAZZARI S.P.A.

  Italië

 5. MARCHANDISE

  België

 6. A2MI - ATELIER DE MONTAGE ET DE MAINTENANCE INDUSTRIELLE

  Frankrijk

 7. MASSARD

  Luxemburg

 8. DANIEL

  Frankrijk

 9. FEROTEC FRANCE

  Frankrijk

 10. STRABLA SRL

  Italië

Filters

Resultaten voor

Ijzer- en staalindustrie en gieterijen - machines en installaties - Import export

Aantal resultaten

805 bedrijven