• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export - voertuigen en vervoersmiddelen

Resultaten voor

Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen - Import export

 1. IMV SPEDITION LTD

  Bulgarije

  Verified by europages badge

  IMV SPEDITION LTD is een vrachtvervoersbedrijf gespecialiseerd in de organisatie van internationale verzendingen, gevestigd in Sofia, Bulgarije. Wij zijn een dienstverlener werkzaam in de Import-export - voertuigen en transportuitrustingen industrie. Wij zijn tevens werkzaam binnen het internationale vrachtvervoer, opslagruimtes en entrepots en de industrie voor internationale transporten. Het is onze taak om onze klanten betrouwbaar en veilig transport te bieden. Wij bieden diverse categorieën diensten: Groepage verzendingen Volledige ladingen, Overmaatse vrachten Goederen die op gecontroleerde temperatuur vervoerd moeten worden, gevaarlijke goederen (ADR) Neem gerust contact met ons op!

 2. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De autosloperij AUTO PIECE BURGUIERE, gevestigd in het Franse departement Aveyron, staat la meer dan 30 jaar tot uw dienst. Ons team biedt u een uitgebreid assortiment tweedehands mechanische onderdelen en accessoires voor auto's en/of van verongelukte voertuigen in de oude staat. Wij bieden een grote keus aan tweedehands onderdelen voor: personenauto's, bedrijfswagens, brommobielen, 4X4 en af en toe voor motoren en landbouwmachines. Voor alle opnieuw te gebruiken onderdelen geldt een garantie van 3 maand. Wij kunnen uw onderdelen binnen 48 à 72 uur in heel Frankrijk leveren. Om optimaal aan uw vraag te voldoen stellen wij u een terrein van 6000 m² ter beschikking om uw onderdelen te demonteren. U treft er ook alle verongelukte voertuigen in de oude staat aan die in hun geheel te koop staan. Onze externe transportbedrijven kunnen u binnen 8 dagen leveren. Wij stellen alles in het werk om de milieunormen in acht te nemen en om u ten dienste te staan.

 3. MAYUMBE CONNECTING

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAYUMBE CONNECTING, is een Multi-Category, en actief in de sector Luchtvrachttransport. Het is tevens aanwezig in de sectoren Internationaal vrachttransport, Containervervoer - luchttransport, Luchtvracht, Scheepsvracht, Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, Auto's - tweedehands, Bestelwagens - tweedehands, Import-export - elektrisch materiaal en elektronica, en Import-export - informatica. Het is gevestigd in Liège, België.

 4. TRANSAUTOMOBILE SA

  België

  Sinds zijn oprichting in 1973 is Transautomobile altijd actief geweest in de "tax free en douane vrije" verkoop van voertuigen voor de export, met name naar Afrika. Transautomobile is in constante groei. Door de jaren heen heeft de onderneming de aan zijn klanten geleverde producten en diensten sterk uitgebreid, evenals zijn handelszones. Gevestigd in Brussel, in het hartje van Europa. Wegvoertuigen, auto's van alle merken en types, alsmede 4X4, pick-up. Minibussen, bussen, reisbussen, bedrijfsvoertuigen.

 5. STENZEL LOGISTICS E.K.

  Duitsland

  Ons principe: Een onmogelijk project bestaat niet. We nemen graag de volledige logistieke afhandeling over van binnenlands en internationaal transport (van algemene ladingen tot zware ladingen), en handelen altijd snel, flexibel en betrouwbaar – zelfs bij tijdsafhankelijke of ongebruikelijke verzoeken. Onze klanten ontvangen hun transportondersteuning uit één hand, in een all-inclusive pakket. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van intelligente logistiek- en transportoplossingen met extreem korte reactietijden en levertijden, zijn wij een hooggekwalificeerde en bewezen partner van een groot aantal gevestigde bedrijven die 'just-in-time' produceren of express-artikelen wereldwijd verzenden. Gereguleerde agent, AEO-gecertificeerde wereldwijde handelaar.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GHASSAN ABOUD CARS

  België

  Ghassan Aboud General Trading is de grootste dealer van Europa voor nieuwe wagens voor Export. Wij exporteren nieuwe wagens naar alle landen in de wereld. Ghassan Aboud General Trading is gespecialiseerd in getropicaliseerde voertuigen die geoptimaliseerd zijn voor elk continent. Deze voertuigen zijn voorzien van een betere motor, koeling systeem, reservoir, ophanging, suspensie en andere opties die de kwaliteit van de wagen verbeteren.Ghassan Aboud General Trading heeft meer dan 3000 voertuigen op stock beschikbaar in de haven van Antwerpen, aan de beste kwaliteit en aan de beste prijzen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in aangepaste wagens zoals ambulances, interventie voertuigen en alle andere uitvoeringen op maat.

 2. GEBR. LAEREMANS

  België

  Reeds jaren is 'Gebroeders Laeremans b.v.b.a.' een vast begrip als het gaat over import en export van jonge accident-wagens. Via een eigen uitgebouwd internationaal netwerk slagen wij er steeds weer in om niet alleen in eigen land, maar ook in de ons omringende landen jonge ongevalwagens op de kop te tikken. Maar ook in aankoop en verkoop van lichte bestelwagens staan wij aan de top. Ben je op zoek naar occasie wisselstukken, haast nieuwe banden of batterijen, neem dan zeker even met ons contact op. Wat u zoekt hebben wij beslist in voorraad.

 3. TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES

  Frankrijk

  TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILE is marktleider in de doorverkoop van tweedehands voertuigen in Frankrijk. Het is gespecialiseerd in de fysieke en elektronische verkoop op veilingen. Met 8 verkopen per maand, bieden de veilingshuizen (Toulouse, Bordeaux en Vitrolles) personenauto's, bedrijfsvoertuigen, niet rijdende voertuigen of schade-auto's. TOULOUSE ENCHERES organiseert een keer per maand de verkoop van industriële apparatuur via de entiteit ENCHERES MAT. In 2008 lanceerde de groep AUTOCERTI.COM, een B2B internetplatform uitsluitend voor professionals uit de automobielsector en waarmee VO-handelaren , Franse of buitenlandse, toegang hebben tot een brede selectie van tweedehands auto's afkomstig van alle professionals uit de automobielbranche (verhuur korte en lange termijn, fabrikanten, vereniging van concessiehouders). Er worden elke week 25 tot 30 internetverkopen georganiseerd: klassieke veilingen, live veilingen, onmiddellijke aankopen, open of gesloten aanbestedingen.

 4. ENC

  Frankrijk

  ENC is een van de belangrijkste exportbedrijven voor tweedehands transportvoertuigen in de Oost-Europese landen, alle soorten trekkers, dragende vrachtwagens voor grote volumes, vrachtwagens, trekkers en opleggers van alle types; een tijdelijke IMPORT/EXPORT-verzekering wordt u aangeboden, ongeacht de bestemming van het geëxporteerde voertuig. Sinds 15 jaar zijn wij een professionele onderneming in de automobielsector en de belangrijkste exporteur van tweedehands industriële voertuigen naar Rusland, gespecialiseerd in de Oost-Europese landen vanuit Frankrijk.

 5. DEGROOTE TRUCKS & TRAILERS

  België

  Met meer dan 40 jaar ervaring en een gespecialiseerd team is de firma Degroote Trucks & Trailers de referentie in de wereld van tweedehands transportmateriaal. Dit is niet alleen zo in België, maar wereldwij. Met een permanent aanbod van 1500 voertuigen, zorgvuldig geselecteerd door onze professionele aankopers, bekoort men bij DEGROOTE  klanten uit alle windstreken. Dit maakt dat wij wereldwijd onze vrachtwagens, trekkers en opleggers uitleveren en zodoende ook marktleider zijn binnen onze branche. Om ons aanbod constant te houden, boren wij steeds nieuwe valabele kanalen aan. Wij zijn onbetwist uw ideale zakenpartner inzake tweedehands transportmateriaal.

 1. DEMIMPEX

  België

  Demimpex is een wereldwijde export bedrijf voornamelijk gericht op Afrika. Het bedrijf exporteert nieuwe getropicaliseerd voertuigen (saloons, 4X4, bussen, getransformeerd voertuigen, tractoren), mijnbouw en engineering installaties, industriële apparatuur en onderdelen. Demimpex centraliseert en coördineert de distributie van merken zoals Nissan, Mercedes, Volkswagen, Audi, JMC, Hitachi (Bouw, Openbare Werken en mijnbouw), John Deere Bouw & Bosbouw, John Deere Landbouw, Merlo (verreikers en betonmixers), Michelin, Ingersoll-Rand binnen tal van Afrikaanse landen. Demimpex geniet kantoorruimte ongeveer 1.500 m2, een showroom in de buurt van Nationale luchthaven van Brussel, evenals een logistiek centrum van 30.000 m2 in het hart van de haven van Antwerpen.

 2. AGATE TRASPORTI SRL

  Italië

  Agate Trasporti srl is actief in de sector van nationaal en internationaal transport van voedingsmiddelen, bederfelijke goederen onder gecontroleerde temperatuur (-20° +1). Wagenpark van 7 opleggercombinaties van de laatste generatie, bewaakt door een veiligheidssysteem via satelliet. Wij verzorgen regelmatige transporten in heel Italië, Spanje en Portugal en wij coördineren de transportopdrachten op het volledige internationale grondgebied, met volledige ladingen of door groepage.

 1. COLLIVERVOER VAN THUYNE

  België

  Collivervoer Vanthuyne, DE koerierdienst in Gent heeft zich sinds 1989 gespecialiseerd in het vervoeren van paketten, documenten, brieven en stukgoederen van en naar bedrijven in binnen- en buitenland. Vanwege de excellente ligging in Gentbrugge, het kruispunt van E17 en E40 hebben wij toegang tot het belangrijkste wegennet in België.

 2. HOLBRECHT

  België

  De firma Holbrecht is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en machines voor export naar Afrika en andere Arabische landen. We betalen steeds een correcte marktprijs op een snelle en eerlijke manier. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar de aangekochte vrachtwagens gecontroleerd en indien nodig gerepareerd worden. NV Holbrecht beschikt over een eigen vrachtwagen en oplegger voor het transporteren van ingekochte en verkochte voertuigen.

 3. EASY IMPORT

  Nederland

  Wil je een nieuwe auto maar is je budget niet zo hoog? Zelf een auto importen is best lastig, er komt nogal wat papierwerk bij kijken, kies daarom voor een specialist zoals easy import! Het importeren van een auto is vaak goedkoper dan het kopen van een tweedehands auto in eigen land. wacht niet langer en schakel deze specialist in om je te helpen bij het importen van een motor of auto!

 4. COUPETRANS

  België

  Vervoer van zeecontainers vanuit de haven van Antwerpen door gans België en Europa, hoofdzakelijk naar Duitsland en Frankrijk. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met een GPS tracking systeem dit om de positie van uw lading ten allen tijde te kunnen controleren.

 5. BEHERMAN GROUP

  België

  De Beherman Group is actief in de automobiel sector. Het is officieel importeur van Mitsubishi auto's en FUSO voor België en Luxemburg. De groep is ook actief in real estate, expertise, en ICT voor de automobiel sector.

 6. PAX TRUCKS

  België

  Import en export van vrachtwagens en machine's.

 7. BUYSE CONTAINERS

  België

  Verhuur en vervoer van containers - - Van 7 tot 30m³ - - Voor alle doeleinden - - Privé en industrie - - Land- en tuinbouw.

 8. JAN VAN DIJK HANDELSONDERNEMING

  Nederland

  Jan van Dijk Handelsonderneming in Someren is uw adres voor Mercedes oldtimer onderdelen. Als ervaren autosloperij bieden wij u een uitstekende service! "

 1. TRUCIMEX

  België

  Import & Export. Verkoop van vrachtwagens MERCEDES, M.A.N., IVECO. Gespecialiseerd in export naar het Afrikaans continent.

 2. MIJNSCOOT

  Nederland

  ‘Scootmobiel vergelijken en kopen. Op mijnscoot.nl kunt u snel en eenvoudig scootmobielen vergelijken en kiezen uit de beste deal van alle 150 leverbare scootmobielen in Nederland.'

 3. COMMERCIAL TRADING AGENCY - C.T.A.

  België

  CTA levert zware voertuigen en machines voor de mijnbouw faciliteiten in Afrika en over de hele wereld.

 4. MHH INTERNATIONAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MHH INTERNATIONAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Auto's - tweedehands. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, en Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is gevestigd in Cranleigh, Verenigd Koninkrijk.

 5. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen, remklemmen voor voertuigen, abs pulsringen, en blaasbalgen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 6. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is gevestigd in Garges Les Gonesse, Frankrijk.

 7. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

  Italië

  Het bedrijf SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bus- en vrachtwagenstations. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen, intermodustransport en verzendingen van goederen, Transport ADR, weggroupage van goederen, en Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is gevestigd in Castelnuovo Scrivia, Italië.

 8. INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren internationale transport, en vrachtwagenvervoer. Het is gevestigd in Worcester, Verenigd Koninkrijk.

 9. BRINA CELIJA S.P.

  Slovenië

  Het bedrijf BRINA CELIJA S.P., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is gevestigd in Ljubljana, Slovenië.

 10. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

  Turkije

  Het bedrijf CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export - voertuigen en vervoersmiddelen - Import export

Aantal resultaten

447 Bedrijven