• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van aardolie

Resultaten voor

Import-export van aardolie - Import export

 1. RUCATHO B.V.

  Nederland

  Verified by europages badge

  RuCaTho B.V. is een Internationale fabrikant van 100% Geraffineerde Koksolie over de hele wereld.Wij zijn een trotse speler in de productie/levering aan de voedingsindustrie.Onze hoofdproducten zijn : - Geraffineerde zonnebloemolie - Geraffineerde maïsolie - Tarwe, gerst - Gele maïs - Zonnebloempitten - Linzen. De onderneming is gevestigd in Nederland.Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. RuCaTho B.V. kenmerkt zich door haar flexibiliteit, pragmatisme en snelle reactie op veranderende marktomstandigheden. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vanuit een wereldwijd perspectief, halen wij producten uit de grootste productiezones van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productcategorieën zijn palmpitolie, palmolie, koolzaadolie, sojaolie, zonnebloemolie, oliemixen, maïsolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, gevogelte, varkensvlees, rundvlees, vis, patat, groenten, frisdranken en zuivelproducten. Als levensmiddelen- en olieleverancier levert Foratia Europe OU spijsolieën, energiedranken, frisdranken, Whisky's, wijn en diepvriesproducten aan meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn met name werkzaam in Europa, Afrika, Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied. Wij leveren onze diensten en producten aan onze klanten in de volgende levensmiddelensectoren: Fabrikanten, Groothandelaren in grondstoffen, Winkeliers. Wij staan bekend als een betrouwbare partner die hoogwaardige producten en merken aanbiedt. Wij bieden professionele service voor elk aspect van uw bedrijf, inclusief onze verpakkingen, kwaliteitscontrole, documentatie, logistiek en klantenservice. Wij bieden al onze diensten tegen aantrekkelijke prijzen. Foratia Europe OU is dan ook uw wereldwijde specialist voor de levering van levensmiddelen en olie. Kom onze website bezoeken of neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. NATURELL AB

  Zweden

  Verified by europages badge

  Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot norm verheven. Wij zijn overtuigd van een wereld waarin 100% biologisch voedsel de standaard is. Als specialist in biologische voeding bieden wij producten van hoge kwaliteit. Zo zijn we langzaam maar zeker opgeklommen tot het toonaangevende bedrijf op het gebied van biologische voeding. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsvoeding in bulk verkopen. Wij bieden alleen volledig biologische producten aan. In totaal verkopen wij als groothandel in biologische levensmiddelen meer dan 1000 verschillende biologische producten. Deze producten worden geproduceerd door onze eigen biologische boeren en producenten. Ons biologisch netwerk reikt over de hele wereld.Wij streven ernaar onze producten zo dicht mogelijk bij huis te krijgen om het transport tot een minimum te beperken.Onze producten zijn: Amandelnoten, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, walnoten. Meel, Amandelmeel, Pijlwortel, Gerstmeel, Boekweitmeel, Cassavemeel, Kuikenerwtenmeel, Kokosmeel, Maïsmeel, Hazelnootmeel, Havermeel, Aardappelzetmeel, Quinoameel, Rijstmeel, Roggemeel, Speltmeel, Tapiocazetmeel, Teffmeel, Tarwemeel. Suiker en zoetstoffen, Agavesiroop, Gerstmoutextractpoeder, Gerstmoutstroop, Bietsuikerstroop, Rietsuiker, Kokossuiker, Maïsglucosepoeder, Maïsmoutstroop, Honing EKO Melange, Ahornsiroop, Palmsuiker, Suikerrietpoeder, Rijststroop, Tarwestroop, Tapioca Stroop, Tapioca Maltodextrine. Rijst, Basmati-rijst, Arborio-rijst...

 4. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

  Nederland

  Verified by europages badge

  VOF Plantendienst is een internationale fabrikant van 100% geraffineerde bakolie en is wereldwijd aanwezig. De hoofdproducten zijn geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie, tarwe, gerst, gele maïs, zonnebloempitten, linzen. Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd voor het produceren van geraffineerde zonnebloemolie, geraffineerde maïsolie evenals in het verhandelen van granen en zaden wereldwijd. Wij bieden de best mogelijke oplossingen voor de logistieke behoeften en kwaliteitseisen van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een sterke band kunnen opbouwen en behouden met elke klant door constant nauwgezette maatregelen voor kwaliteitscontrole, scherpe prijzen en professionele diensten te bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring, heeft ons team van onderhandelaars een grote kennis van het functioneren van de internationale levensmiddelenmarkt. In combinatie met onze toewijding en vakkennis zijn wij hierdoor de beste keuze als internationale fabrikant en exporteur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 5. GROW THE WORLD

  Tsjechische Rep.

  Verified by europages badge

  GTW is een groep familiebedrijven opgericht in 2018 om biologische Oekraïense landbouwers te ondersteunen bij het promoten en de directe verkoop aan de consumenten van hun gewassen. Naargelang van tijd zijn de vraag en de leveringen aanzienlijk gestegen waardoor GTW zijn betrokkenheid bij projecten die de biologische en GMO vrije sectoren promoten en steunen uitgebreid heeft. Dit omvat activiteiten zoals het vervaardigen van producten, het financieren van landbouwers en meer. Wij richten ons op de volgende categorieën: •Dierenvoeder• Zonnebloem & Soja•Zaden•Oliezaden •Peulen Onze diverse productreeksen omvatten biologische spelt, graansoorten voor dierenvoeder, biologische bonen, sojabonen, mosterdzaad, sojakoeken, maïs, vlaszaad, groene erwten, gele bonen mungbonen, soja-olie en tal van overige artikelen die u kunt bekijken op onze website. Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een brede selectie biologische en GMO vrije gewassen uit de hele wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JOLIO LLC

  Georgië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf JOLIO LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Oliën en vetten voor de voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Import-export van aardolie, zonnebloemolien, zonnebloemzaad, aardolie en derivaten, zonnebloemzaadmeel, Aardolie, Oliën - plantaardige, en Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Tbilisi, Georgië.

 2. ARGOUDELAION

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ARGOUDELAION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Olijfolie, Petroleum - distributie, Import-export van aardolie, biologische oliën, olijfolien eerste kwaliteit extra, olien, tijm, en Honing. Het is gevestigd in Heraklion, Griekenland.

 3. A&B IMPORT EXPORT

  Réunion

  Sinds 2006, is de onderneming A&B IMPORT EXPORT, gevestigd op het eiland La Réunion, gespecialiseerd in de import-export van een brede waaier grondstoffen en industriële benodigdheden. A&B Import Export voldoet aan de diverse behoeften van de klant door industriële benodigdheden aan te bieden waaronder ongezuiverde aardolie, Jet-A1, ULSD, LNG-LPG, klinker, grijs en wit cement, ijzerstaven, industriële banden, organische en minerale meststoffen maar het bedrijf levert tevens laptops en tablets met aanraakschermen. Het bedrijf biedt hoogwaardige, gecertificeerde en duurzame producten dankzij overeenkomsten met bekende merken. Het levert 100% gecertificeerde producten van topkwaliteit die beschikbaar zijn tegen schappelijke prijzen. De firma levert tevens logistieke diensten per vliegtuig of schepen. Het zijn professionals die ervoor zorgen dat ons volledige assortiment voldoet aan de geldende industriële normen. Daarnaast beschikt A&B Import Export over een reusachtige opslagruimte, betrouwbare transportinstallaties en is het in staat de industriële benodigdheden binnen de afgesproken tijden te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. MAYKIM YAG VE KIMYA SAN. TIC. A.S

  Turkije

  Als één van de leidende fabrikanten van Eetbare plantaardige oliën en Oleo Chemicaliën, produceert MAY GROUP haar producten volgens Internationale Normen en exporteert over de hele wereld. Wij zijn er trots op u te zeggen dat onze producten van topkwaliteit zijn en meerdere verpakkingsmogelijkheden bezitten. Wanneer u ons informatie verstrekt over het product waarvoor u interesse hebt samen met uw maandelijkse importhoeveelheden en alle informatie van uw bedrijf, zullen wij u graag onze beste prijs toezenden. Wij importeren Vetzuur en Geraffineerde Palmolie.

 5. ASIA GLOBAL SERVICES LLP

  Italië

  Asia Global Service LLP is een veelzijdig en dynamisch bedrijf met een sterke groei dat een uitgebreid dienstenpakket aanbiedt. Zijn diensten zijn voornamelijk gericht op de aardolie-, gas- en levensmiddelenindustrie. De onderneming werd opgericht in 2013.

 1. SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED

  India

  Het bedrijf SAH FRAGRANCES & ESSENTIAL OILS PRIVATE LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parfums en schoonheidsproducten, import-export van parfums, en Parfums en schoonheidsproducten. Het is gevestigd in Hyderabad, India.

 2. LA GOULETTE INC

  Canada

  Het bedrijf LA GOULETTE INC, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aankoop en verkoop van goud, en Gouderts. Het is gevestigd in Toronto, Canada.

 1. BAVAY & FILS

  België

  Het bedrijf BAVAY & FILS, is een Distributeur, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stookolie, Import-export van aardolie, Stookolie, Import-export van aardolie, brandstof voor verwarming, en pelletinstallaties. Het is gevestigd in Gottignies, België.

 2. PINEFF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PINEFF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieselbrandstof, pellet granulatoren, houten pallets, en nlg. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. TYREX DIS TICARET A.S

  Turkije

  Het bedrijf TYREX DIS TICARET A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen, aardolie en derivaten, koperlegeringen, Teer en asfalt - wegenbouwmaterialen, en voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. DW OIL TRADING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DW OIL TRADING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren paraffine was, en paraffine. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

 5. PERDAC GLOBAL

  Roemenië

  Het bedrijf PERDAC GLOBAL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Voluntari, Roemenië.

 6. ALEPH TRADE

  Turkije

  Het bedrijf ALEPH TRADE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. PARSCO INTERNATIONAL LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf PARSCO INTERNATIONAL LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Milton Keyens, Verenigd Koninkrijk.

 8. RAYKAN CO

  Turkije

  Het bedrijf RAYKAN CO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren chemische producten voor de chemische en petrochemische industrie. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. BIDOROZA INTERNATIONAL LIMITED

  Oekraïne

  Het bedrijf BIDOROZA INTERNATIONAL LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren handelsmaatschappij. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 2. LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf LASER FOR COMMERCIAL BROKERAGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in 553428450, Verenigde Arabische Emiraten.

 3. INVESTMENT IN TURKEY

  Turkije

  Het bedrijf INVESTMENT IN TURKEY, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Investeringen - adviesbureaus, Import-export van aardolie, bemiddeling voor import-export, geneeskundige artikelen, Investeringen - adviesbureaus, en Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL

  Spanje

  Het bedrijf CAZORLA & MUÑOZ BUSINESS GROUP SL, is een Distributeur, en actief in de sector Edelstenen, halfedelstenen en parels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dranken - import-export, Import-export van aardolie, Levensmiddelen - import-export, plantaardige oliën voor de voeding, Dranken - import-export, Import-export van aardolie, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 5. GLOBAL BUSINESS CONSULTING

  Polen

  Het bedrijf GLOBAL BUSINESS CONSULTING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Warsaw, Polen.

 6. STANDIC STORAGE & TERMINALS

  Nederland

  Het bedrijf STANDIC STORAGE & TERMINALS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren reservoirs vloeibare aardolieproducten, handel van aardoliehoudende producten, en opslaginstallaties van vloeibare aardolieproducten. Het is gevestigd in South Holland, Nederland.

 7. BEO PRO GROUP LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BEO PRO GROUP LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 8. GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES

  Nederland

  Het bedrijf GS E-BIZZ BV STORAGE AND SHIPPING LOGISTICES, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren catalysatoren voor het raffineren van aardolie, en gekoelde tanks voor de opslag van waren. Het is gevestigd in Amsterdam, Nederland.

 9. BUTLER FUELS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BUTLER FUELS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is gevestigd in Cardiff, Verenigd Koninkrijk.

 10. MAKOLI LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf MAKOLI LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van aardolie. Het is tevens aanwezig in de sectoren zonnebloemolien, en Geraffineerde zonnebloemolie. Het is gevestigd in Karabynivka,, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van aardolie - Import export

Aantal resultaten

6.331 Bedrijven