• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van leer en imitatieleer

Resultaten voor

Import-export van leer en imitatieleer - Import export

 1. LA FAB RIVIERA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De Fab Riviera is een industrie die gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van artikelen van ecologisch verantwoorde materialen. De Fab Riviera is een 4.0 fabriek gelegen in Grasse, in het zuiden van Frankrijk.Wij ontwerpen, creëren en vervaardigen in onze fabriek kleine lederwaren van hoofdzakelijk ecologisch verantwoorde materialen zoals gerecycleerd leder, gerecycleerd vilt en gerecycleerde pu. Dankzij onze locatie in het zuiden van Frankrijk kunnen wij profiteren van de kortste productietijden en van onze expertise in het ontwerpen en produceren van kleine series op maat op het gebied van kleine lederwaren en relatiegeschenken. Wij hebben een bijzondere expertise ontwikkeld op het gebied van telefoonaccessoires. Wij voeren ontwerp- en productieprojecten uit voor Franse en internationale merken.

 2. TRGOVINA IRMAN MTP D.O.O

  Slovenië

  TRGOVINA IRMAN MTP D.O.O is een familiebedrijf gevestigd in Slovenië met 60-jarige traditie in ontwerp, vervaardiging en verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van hoge kwaliteit voor verschillende toepassingsgebieden: metallurgie, lassen, bouw, scheepsbouw en andere sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van handschoenen van naturel leer (suède, rundleer, varkensleer), kleding en schorten voor diverse beroepen en nog veel meer, om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. Onze producten staan bekend om de betrouwbaarheid, de precieze afwerking en de kwaliteit. Al onze producten worden vervaardigd in Slovenië in overeenstemming met de Europese normen, zoals: EN 407 - Bescherming tegen thermische risico's (hitte en/of brand) en EN 388 - Mechanische bescherming. Vanwege de COVID-19 pandemie leveren wij ook andere PBM-producten, zoals nitril en rubberen wegwerphandschoenen en chirurgische mondkapjes. Wij waarborgen dat alle door ons gemaakte producten van de hoogste kwaliteit zijn en in overeenstemming zijn met alle relevante normen en regelgevingen. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 3. LEATHER IN MIND

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf LEATHER IN MIND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luxe lederwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van leer en imitatieleer, portefeuilles van leer, lederwaren haute couture, Import-export van leer en imitatieleer, en Huismerk. Het is gevestigd in Sheffield, Verenigd Koninkrijk.

 4. CHANGSHU TENGYANG IMPORT&EXPORT CO., LTD

  China

  Het bedrijf CHANGSHU TENGYANG IMPORT&EXPORT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Changshu, China.

 5. PT. SEMPURNAINDAH MULTINUSANTARA (SIMNU)

  Indonesië

  Het bedrijf PT. SEMPURNAINDAH MULTINUSANTARA (SIMNU), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Bandung, Indonesië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SONART TEKSTIL

  Turkije

  Het bedrijf SONART TEKSTIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kunstleer, Kunstleer, kunstleren laarzen, en kunstleren pantoffels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. ALVA LEATHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALVA LEATHER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leder - grondmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van leer en imitatieleer, Schoenenleer, huiden en leder, gelooide huiden voor technisch en industrieel gebruik, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Stadtlohn, Duitsland.

 3. NAFIS CHARM

  Oesbekië

  Het bedrijf NAFIS CHARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Namangan, Oesbekië.

 4. CHRISTINA CABANSKI

  Duitsland

  Het bedrijf CHRISTINA CABANSKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Textiel - import-export, Kunstleer, Import-export van leer en imitatieleer, Leer en huiden voor de meubelindustrie, Textiel - import-export, Kunstleer, Import-export van leer en imitatieleer, en Leer en huiden voor de meubelindustrie. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 5. TANNERIE REMY CARRIAT

  Frankrijk

  Het bedrijf TANNERIE REMY CARRIAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer en huiden voor leerwaren, Import-export van leer en imitatieleer, Zadelmakerijen, Leer en huiden voor leerwaren, Import-export van leer en imitatieleer, Zadelmakerijen, en leren accessoires voor schoenfabrieken. Het is gevestigd in Espelette, Frankrijk.

 1. SOFT WORKS EPI

  Argentinië

  Het bedrijf SOFT WORKS EPI, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Caba, Argentinië.

 2. SUN ENTERPRISES B.V.

  Nederland

  Het bedrijf SUN ENTERPRISES B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires van lederwaren, linten van zijde, sluitingen voor beugels, en sierraden - productie. Het is gevestigd in Almere, Nederland.

 1. MARION ACKER LEDERGROSSHANDLUNG

  Duitsland

  Het bedrijf MARION ACKER LEDERGROSSHANDLUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Waldfischbach-Burgalben, Duitsland.

 2. MY PANTHER GLOVES CO (PVT) LTD.

  Spanje

  Het bedrijf MY PANTHER GLOVES CO (PVT) LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Castelldefels, Spanje.

 3. LIDER KEMER SAN.TIC. A. Ş.

  Turkije

  Het bedrijf LIDER KEMER SAN.TIC. A. Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. WENZHOU HUAXING INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf WENZHOU HUAXING INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 5. MICHAEL BEULEKE

  Duitsland

  Het bedrijf MICHAEL BEULEKE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Schoenen, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, Import-export van leer en imitatieleer, Leer, huiden en pelterijen, Schoenen, Leerwarenindustrie - fournituren en accessoires, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Runkel, Duitsland.

 6. SCHAUENBURG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SCHAUENBURG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van leer en imitatieleer, Stoffen, Textielveredeling, Meubel- en gordijnstoffen, Import-export van leer en imitatieleer, Stoffen, Textielveredeling, en Meubel- en gordijnstoffen. Het is gevestigd in Lüneburg, Duitsland.

 7. FRANZ TRENKWALDER

  Oostenrijk

  Het bedrijf FRANZ TRENKWALDER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slachtafval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Chroomleer, Leer voor de kledingindustrie, Import-export van leer en imitatieleer, Leer, huiden en pelterijen, Chroomleer, Leer voor de kledingindustrie, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Landeck, Oostenrijk.

 8. OBI PELLE

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf OBI PELLE, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Kleine lederwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van leer en imitatieleer, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Chadwell Heath, Verenigd Koninkrijk.

 1. NOVALPINA AG

  Zwitserland

  Het bedrijf NOVALPINA AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Import-export van leer en imitatieleer, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Grenchen, Zwitserland.

 2. PELER ITALIA SRL CONCERIA

  Italië

  Het bedrijf PELER ITALIA SRL CONCERIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Montebello Vicentino, Italië.

 3. LEDER HOFMANN HANDELS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LEDER HOFMANN HANDELS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Leer, huiden en pelterijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, Import-export van leer en imitatieleer, Kleine lederwaren, Tassen, attache-cases en handtassen, Reisartikelen, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Odelzhausen, Duitsland.

 4. EYKA BELT BUCKLES

  Turkije

  Het bedrijf EYKA BELT BUCKLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires van messing. Het is gevestigd in Gaziosmanpasa, Turkije.

 5. JOHANN HOFSTETTER & CO.

  Zwitserland

  Het bedrijf JOHANN HOFSTETTER & CO., is een Groothandelaar, en actief in de sector Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Leer voor de kledingindustrie, Schoenen, Import-export van leer en imitatieleer, Leer, huiden en pelterijen, Leer voor de kledingindustrie, Schoenen, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Flawil, Zwitserland.

 6. ONUR GROUP

  Turkije

  Het bedrijf ONUR GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ÏQBAL FOODS

  Denemarken

  Het bedrijf ÏQBAL FOODS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Import-export van leer en imitatieleer. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontvetters voor leer en huiden. Het is gevestigd in København, Denemarken.

 8. JULIUS LIES GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JULIUS LIES GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bankstellen en fauteuils. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Leer voor de kledingindustrie, Import-export van leer en imitatieleer, Kledingaccessoires, Leer, huiden en pelterijen, Leer voor de kledingindustrie, Import-export van leer en imitatieleer, en Kledingaccessoires. Het is gevestigd in Weinheim, Duitsland.

 9. JBERGER GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf JBERGER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Tassen, attache-cases en handtassen, Schoenen, Import-export van leer en imitatieleer, Leer, huiden en pelterijen, Tassen, attache-cases en handtassen, Schoenen, en Import-export van leer en imitatieleer. Het is gevestigd in Schaffhausen, Zwitserland.

 10. HELMUT KRAEMER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf HELMUT KRAEMER GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kantoorartikelen - papierwaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Leer, huiden en pelterijen, Schoenen, Import-export van leer en imitatieleer, Kleding - heren, Leer, huiden en pelterijen, Schoenen, Import-export van leer en imitatieleer, en Kleding - heren. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van leer en imitatieleer - Import export

Aantal resultaten

246 Bedrijven