• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van steenkool

Resultaten voor

Import-export van steenkool - Import export

 1. BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA

  Oostenrijk

 2. CS ADDITIVE GMBH

  Duitsland

  CS ADDITIVE GMBH: DE SPECIALIST VOOR CARBON- EN ZWAVEL Premiumkwaliteit en leverbetrouwbaarheid maken ons een van de toonaangevende producenten van koolstof- en zwavelproducten voor staalfabrieken, ijzergieterijen en de chemische industrie. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ons productportfolio ontwikkeld met koolstoffen voor de productie van remblokken en additieven voor de productie van non-ferrometalen en speciale toepassingen (bijv. bijv. smeermiddelen) uitgebreid. In onze fabrieken in Brüggen en Herten produceren wij hoogwaardige additieven die onmisbaar zijn voor onze klanten en die hun producten unieke kenmerken geven.Op het gebied van zwavelproducten bieden wij u het breedste assortiment vaste zwavel- en zwavel specialiteiten in Europa.

 3. TERMINALTRADE LTD

  Rusland

  Terminaltrade Ltd werd opgericht in 2016. Het verzorgt het ontwerp van industriële uitrusting voor het verkolen van hout en het produceren van premium kwaliteit houtskool via interne uitrustingen. GECERTIFICEERDE GRONDSTOFFEN – al onze grondstoffen zijn van non-criminele herkomst en geregistreerd in het houtboekhoudsysteem van de staat; Unified State geautomatiseerd informatiesysteem voor houtboekhouding en de Transacties worden eveneens hierin vermeld. VRIJ VAN SCHADELIJKE SUBSTANTIES EN STOF – Wij gebruiken uitsluitend berkenhout voor het maken van houtskool. Tijdens het verbranden van berkenhout komen er geen geuren vrij. HOOGWAARDIGE HOUTSKOOL – alle producten worden door een voorverpakkings-kwaliteitslijn gevoerd. Naast onze verpakkingen met het BBQLOGY merk, kunnen we, naar wens, onze houtskool in kraftzakken met uw merknaam verpakken. In 2019, onderging het bedrijf met succes een audit voor het FSC certificeringssysteem. In 2021, werden we bekroond met de regionale prijs van het Regionale bestuur van Kostroma – Exporteur van het Jaar 2020 binnen onze industrietak.

 4. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ werd van oorsprong in 1999 in Tallinn opgericht onder de naam Esveko Trade OÜ. Tegenwoordig hebben wij twee grote productielijnen. De hoofdactiviteit van ons bedrijf: 1) brandhout, kleinhandel, groothandel en export 2) productie van verschillende soorten gezaagd hout (timmerhout) voor de klein-handel, groothandel en export. Wij produceren voornamelijk berkenhout, eiken, en essen (timmer)hout van eerste kwaliteit en berken brandhout. Brandhout import–export, zaaghout import–export.

 5. KOLEN TOMAR

  België

  Kolen Tomar specialiseert zich in de aankoop, bewerking en verhandeling van steenkool. Het bedrijf bevindt zich op het industriegebied van de zeehaven van Brugge (Krakeleweg). Daarnaast werken zij ook met andere zeehavens (zoals Gent en Terneuzen) om de producten op te slaan en te bewerken. Via een eigen transportbedrijf kunnen zij u snel bedienen op alle mogelijke manieren (kipwerk - pneumatisch - pallets).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ENERCO

  Nederland

  Steenkool

 2. EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY

  Turkije

 3. LLC UKRRESOURCE.

  Oekraïne

 4. SMART TRADE SRL

  Italië

 5. C&C GLOBAL BUSINESS SOLUTIONS DI FRANCO CASTAGNINO

  Italië

 1. SAMARIS S.R.O.

  Slowakije

 2. IG-COKE

  Italië

 1. INTERACTIVE ENERGY AG

  Zwitserland

 2. OESTEVIP

  Portugal

 3. TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

 4. LTS COMPANY

  Oekraïne

 5. AVANGARD

  Wit Rusland

 6. ÜREYLER

  Turkije

 7. ASIA GILSONITE TRADING CO.

  Iran

 8. COUNTY LOGS & COAL

  Verenigd Koninkrijk

 1. CARBON GRILL SRL

  Italië

 2. AN CONSULTING

  Turkije

 3. IBERICA LED

  Spanje

 4. BERIN PELLET

  Turkije

 5. TD ANTRACIT, LTD

  Oekraïne

 6. MB KOFTA

  Litouwen

 7. AGROTEH

  Oekraïne

 8. RUFLAW NIGERIA LIMITED

  Spanje

 9. BELTRANSCOAL

  Wit Rusland

 10. RESOURCEGROUP

  Oekraïne

Filters

Resultaten voor

Import-export van steenkool - Import export

Aantal resultaten

6.579 bedrijven