• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • import-export van steenkool

Resultaten voor

Import-export van steenkool - Import export

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgizië

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Groep is uw betrouwbare partner voor de levering van thermische kool sinds 2019. Wij zijn een toonaangevende leverancier van of 'D', DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, 'G', en 'T' klasse harde steenkool. Het wordt wereldwijd gebruikt voor huishoudelijk gebruik en is absoluut nodig voor hoogovens. Het wordt ook gebruikt voor thermische krachtcentrales voor het opwekken van energie. Wij streven naar langdurige win-win samenwerkingen met onze klanten en partners, om de beste service en optimale oplossingen te bieden. Dankzij onze betrouwbare samenwerkingen en een uitgebreid logistiek netwerk, garanderen we de tijdige en veilige levering van onze producten overal ter wereld. Wij leveren energie aan de meest vermaarde megafabrikanten. Onze belangrijkste partners zijn grote industriële bedrijven in China, Indië en Turkije. Wij willen onze samenwerking met buitenlandse partners uitbreiden evenals de structuur van geleverde producten. Het is ons doel stabiele leveringen te verzorgen om uw productieproces lopend te houden. Wij ontwikkelen tevens het leveren van aardolie.

 2. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BRASAS VIVAS UNIP LDA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Houtskool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van steenkool, Vaste brandstoffen, houtskool barbecue, Houtskool voor verkoop in supermarkten, Houtskool van kwaliteit voor barbecue, ecologisch product, brandstoffen met weinig impact op milieu, Import-export van steenkool, en Vaste brandstoffen. Het is gevestigd in Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 3. CS ADDITIVE GMBH

  Duitsland

  CS ADDITIVE GMBH: DE SPECIALIST VOOR CARBON- EN ZWAVEL Premiumkwaliteit en leverbetrouwbaarheid maken ons een van de toonaangevende producenten van koolstof- en zwavelproducten voor staalfabrieken, ijzergieterijen en de chemische industrie. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ons productportfolio ontwikkeld met koolstoffen voor de productie van remblokken en additieven voor de productie van non-ferrometalen en speciale toepassingen (bijv. bijv. smeermiddelen) uitgebreid. In onze fabrieken in Brüggen en Herten produceren wij hoogwaardige additieven die onmisbaar zijn voor onze klanten en die hun producten unieke kenmerken geven.Op het gebied van zwavelproducten bieden wij u het breedste assortiment vaste zwavel- en zwavel specialiteiten in Europa.

 4. TERMINALTRADE LTD

  Rusland

  Terminaltrade Ltd werd opgericht in 2016. Het verzorgt het ontwerp van industriële uitrusting voor het verkolen van hout en het produceren van premium kwaliteit houtskool via interne uitrustingen. GECERTIFICEERDE GRONDSTOFFEN – al onze grondstoffen zijn van non-criminele herkomst en geregistreerd in het houtboekhoudsysteem van de staat; Unified State geautomatiseerd informatiesysteem voor houtboekhouding en de Transacties worden eveneens hierin vermeld. VRIJ VAN SCHADELIJKE SUBSTANTIES EN STOF – Wij gebruiken uitsluitend berkenhout voor het maken van houtskool. Tijdens het verbranden van berkenhout komen er geen geuren vrij. HOOGWAARDIGE HOUTSKOOL – alle producten worden door een voorverpakkings-kwaliteitslijn gevoerd. Naast onze verpakkingen met het BBQLOGY merk, kunnen we, naar wens, onze houtskool in kraftzakken met uw merknaam verpakken. In 2019, onderging het bedrijf met succes een audit voor het FSC certificeringssysteem. In 2021, werden we bekroond met de regionale prijs van het Regionale bestuur van Kostroma – Exporteur van het Jaar 2020 binnen onze industrietak.

 5. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ werd van oorsprong in 1999 in Tallinn opgericht onder de naam Esveko Trade OÜ. Tegenwoordig hebben wij twee grote productielijnen. De hoofdactiviteit van ons bedrijf: 1) brandhout, kleinhandel, groothandel en export 2) productie van verschillende soorten gezaagd hout (timmerhout) voor de klein-handel, groothandel en export. Wij produceren voornamelijk berkenhout, eiken, en essen (timmer)hout van eerste kwaliteit en berken brandhout. Brandhout import–export, zaaghout import–export.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KOLEN TOMAR

  België

  Kolen Tomar specialiseert zich in de aankoop, bewerking en verhandeling van steenkool. Het bedrijf bevindt zich op het industriegebied van de zeehaven van Brugge (Krakeleweg). Daarnaast werken zij ook met andere zeehavens (zoals Gent en Terneuzen) om de producten op te slaan en te bewerken. Via een eigen transportbedrijf kunnen zij u snel bedienen op alle mogelijke manieren (kipwerk - pneumatisch - pallets).

 2. ENERCO

  Nederland

  Steenkool

 3. EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 4. SMART TRADE SRL

  Italië

  Het bedrijf SMART TRADE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtskool, Houtskool, en houtskoolbriketten. Het is gevestigd in Busnago, Italië.

 5. LLC UKRRESOURCE.

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC UKRRESOURCE., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool, steenkool voor huishoudelijk gebruik, actieve kool voor waterfiltreringsinstallaties, en steenkool uit coke. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 1. INTERACTIVE ENERGY AG

  Zwitserland

  Het bedrijf INTERACTIVE ENERGY AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Lucerne, Zwitserland.

 2. OESTEVIP

  Portugal

  Het bedrijf OESTEVIP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Ramalhal, Portugal.

 1. BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA

  Oostenrijk

  Het bedrijf BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren bruinkool. Het is gevestigd in Traun, Oostenrijk.

 2. IG-COKE

  Italië

  Het bedrijf IG-COKE, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool uit coke, coke uit steenkool voor gieterijen, plantaardige steenkool en derivaten, en houtskool. Het is gevestigd in Casalnuovo Di Napoli, Italië.

 3. LTS COMPANY

  Oekraïne

  Het bedrijf LTS COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool, en houtskoolbriketten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 4. TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI

  Turkije

  Het bedrijf TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Zonguldak, Turkije.

 5. ASIA GILSONITE TRADING CO.

  Iran

  Het bedrijf ASIA GILSONITE TRADING CO., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Natuurasfalt. Het is gevestigd in Tehran, Iran.

 6. AVANGARD

  Wit Rusland

  Het bedrijf AVANGARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtskool barbecue, Houtskool voor verkoop in supermarkten, en Houtskool van kwaliteit voor barbecue. Het is gevestigd in Minsk, Wit Rusland.

 7. ÜREYLER

  Turkije

  Het bedrijf ÜREYLER, is een Onderaannemer, en actief in de sector Goederentransport - internationaal vrachtverkeer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van steenkool, bedrijfslogistiek, en Import-export van steenkool. Het is gevestigd in istanbul, Turkije.

 8. AN CONSULTING

  Turkije

  Het bedrijf AN CONSULTING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Kippen en kuikens - vers, houtkorrels, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, en Kippen en kuikens - vers. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. CARBON GRILL SRL

  Italië

  Het bedrijf CARBON GRILL SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Nuvolento, Italië.

 2. MB KOFTA

  Litouwen

  Het bedrijf MB KOFTA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van steenkool, en Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Vilnius, Litouwen.

 3. SAMARIS S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf SAMARIS S.R.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van energie en grondstoffen, Diesel - brandstoffen, houtkorrels, Import-export van energie en grondstoffen, en Zwarte koolstof. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 4. PROMRESURS, JSC.

  Oekraïne

  Het bedrijf PROMRESURS, JSC., is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren gecomprimeerd beukenhout, en Hout als brandstof, houtskool, briketten. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 5. TD ANTRACIT, LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf TD ANTRACIT, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren steenkool, anthraciet, steenkool, en houtskool. Het is gevestigd in Lugansk, Oekraïne.

 6. COUNTY LOGS & COAL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf COUNTY LOGS & COAL, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Halstead, Verenigd Koninkrijk.

 7. IBERICA LED

  Spanje

  Het bedrijf IBERICA LED, is een Distributeur, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren fotovoltaïsche lampen. Het is gevestigd in Gijon, Spanje.

 8. BERIN PELLET

  Turkije

  Het bedrijf BERIN PELLET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Gaziantep, Turkije.

 9. AGROTEH

  Oekraïne

  Het bedrijf AGROTEH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export van steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cokes. Het is gevestigd in Kharkiv, Oekraïne.

 10. KIVILCIM KÖMÜRLERI

  Turkije

  Het bedrijf KIVILCIM KÖMÜRLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Steenkool. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export van steenkool, eik, spaanplaat, trektoestellen, en Import-export van steenkool. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Import-export van steenkool - Import export

Aantal resultaten

5.270 Bedrijven