• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • indoosmachines

Resultaten voor

Indoosmachines - Import export

 1. KEYMAC PACKAGING SYSTEMS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Keymac werd opgericht in en heeft een goede reputatie opgebouwd als fabrikant van verpakkingsmachines. De constante ontwikkeling van ons aanbod stelt ons in staat onze klanten te voorzien van verpakkingsmachines en installatiediensten. Ons aanbod omvat de volgende machines: Machines voor verpakking van versproducten in PLASTICVRIJE verpakkingen. Oprichtmachines: Verpakkingsmachines voor het vouwen van dozen van platte platen met gebruik van vergrendelingslipjes of lijm. Snelheid tot op 60 cycli per minuut per vormkop. Karton sluiters: Verpakkingsmachine voor automatische afsluiting van gevulde dozen. Met drie flappen of enkele flap. Snelheid tot op 200 dozen per minuut. Verpakkingsmachines voor het verpakken in etuis. Semi- en Volautomatische Horizontale Kartonneermachines: Snelheid tot op 120 dozen per minuut. Sleevers Machines voor het aanbrengen van een tray of een bakje in een voorgelijmde hoes. Verkrijgbaar voor snelheden tot op 80 verpakkingen per minuut. Productverwerking: Invoersystemen, transportbanden en draaitafels. Wij staan tot uw beschikking om al uw verpakkingsprojecten te bestuderen.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een toonaangevende fabrikant van machines en productielijnen. DAT IS WAAROM WIJ OPLOSSINGEN CREËREN VOOR AL UW PRODUCTIELIJNEN. Bovendien is White Steel GmbH een van de grootste technologieleveranciers voor de farmaceutische, de chemische en de voedingsmiddelenindustrie en voor tal van andere sectoren. White Steel GmbH heeft een uitgebreid dienstenpakket. Profiteer van onze enorme ervaring bij de ontwikkeling van uw eigen productieprocessen. Wij opereren wereldwijd vanuit onze vestigingen in Turkije en Duitsland. Onze machines produceren belangrijke producten die rechtstreeks door de eindverbruiker in de regio kunnen worden gebruikt. (levensmiddelen, medische producten, enz.) Bij onze grootschalige projecten zorgen wij ervoor dat de regionale infrastructuur wordt gebruikt en versterkt. Op die manier promoten wij de omliggende regio bij het gunnen van opdrachten en leveren wij tegelijkertijd een bijdrage aan het milieu en de duurzaamheid door bijvoorbeeld het vervoer tot een minimum te beperken..

 3. BASIS, LLC

  Oekraïne

  BASIS is een fabrikant van eenvoudige en betrouwbare machines voor diverse takken van de voedingsmiddelensector en non-foodsector. De lijnen bestaan uit kartonverpakkingsmachines, verticale verpakkingsmachines en aanvullende uitrustingen. Basis LLC werkt al sinds 1996 succesvol op de markt van verpakking en verpakkingsmachines. Dankzij onze 24-jarige ontwikkeling en invoering van installaties voor verpakking en logistiek, beschikken wij over enorm veel ervaring op het gebied van de vervaardiging van oplossingen voor diverse sectoren, van de sector van snacks, kruidenierswaren en suikerwaren tot die van diepvriesproducten en non-food producten. Er werden meer dan duizend projecten uitgevoerd door de firma, zowel standaard als op maat. Een individuele benadering van iedere klant en moderne technologieën voor de ontwikkeling van projecten waarborgen een oplossing voor de specifieke doelstellingen van iedere klant. Onze specialisten bieden gedurende het volledige project ondersteuning, die begint met de uitwerking van een technische taak en die eindigt met de levering, installatie en inbedrijfstelling.

 4. AVERCON

  België

  Producent van verpakkingsmachines en complete productielijnen voor specifieke toepassingen binnen diverse industriën. Specialist in enkele niche segmenten zoals: - productie en verpakkingslijnen voor laminaat, LVT, hout en tapijttegel vloeren - batch-size-1 verpakkingstechnologie - automatische assemblage en montagelijnen - complete verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie, hoofdzakelijk bakkerij, chocolade, confiserie, kaas - machinebouw op maat. Expert qua dienstverlening voor automatisering en programmatie.

 5. TECMA PACK

  Frankrijk

  TECMA PACK, ontwerp en vervaardiging van verpakkingsmachines en -lijnen, grootverpakking door het plakken van golfkarton en automatische lading. TECMA PACK is actief in diverse sectoren en is gespecialiseerd in de agro-industrie en zuivelindustrie, zowel in Frankrijk als in het buitenland. TECMA PACK is in staat complete installaties te leveren, van de afvoer uit de vulmachines voor thermische gevormde potten, voorgevormde potten of flessen tot palletstapelinstallaties.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf TEDMAK DANISMANLIK VE MAKINE SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palettiseermachines, Indoosmachines, bandwikkelmachines voor dozen, automatische wikkelmachine, Palettiseermachines, en Indoosmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. VERPAMA AG

  Zwitserland

  Het bedrijf VERPAMA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vouwmachines voor dozen, kartonvulling, kartonnen doos en verpakking, en Kartonproducten - machines. Het is gevestigd in Freienbach, Zwitserland.

 3. SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SOMIC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische verpakkingsmachines, verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie, en verpakkingslijn. Het is gevestigd in Amerang, Duitsland.

 4. 3S PACTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf 3S PACTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Karton voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Indoosmachines, Globale verpakkingsoplossingen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Indoosmachines. Het is gevestigd in Dietmannsried, Duitsland.

 5. TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL

  Duitsland

  Het bedrijf TRANS-PAK AG FACHGROSSHANDEL FÜR VERPACKUNGSMITTEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulproducten voor verpakking, Folie, Verpakkingsmachine, en kleefbanden. Het is gevestigd in Solms, Duitsland.

 1. ROBOT MULTIPROJECT SRL

  Italië

  Het bedrijf ROBOT MULTIPROJECT SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Indoosmachines. Het is gevestigd in Besnate, Italië.

 2. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Duitsland

  Het bedrijf BAMATEC GMBH SÖMMERDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Banderolleermachines, postzegelmachine, en bandijzer. Het is gevestigd in Sömmerda, Duitsland.

 1. ITAL PAL S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITAL PAL S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, palletontladers, en vormmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Alessandria, Italië.

 2. PENTA SERVIS

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PENTA SERVIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Inkistmachines, Indoosmachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Sluit- en bindmachines en materiaal, Inkistmachines, Indoosmachines, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Holice, Tsjechische Rep..

 3. BOIX EUROPE BV

  Duitsland

  Het bedrijf BOIX EUROPE BV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor de machinale bewerking van metalen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Indoosmachines, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Indoosmachines, Papier- en kartonindustrie - machines en materialen, en Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines. Het is gevestigd in Waging Am See, Duitsland.

 4. TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TRAMANN & MEINEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, Reprografie - machines en materialen, en Boekbinderijen - machines en materialen. Het is gevestigd in Wiesmoor, Duitsland.

 5. BAC À BEC CARTON

  Spanje

  Het bedrijf BAC À BEC CARTON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken, rekken en stellages. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Dozen - karton, Logistiek en opslag, Indoosmachines, Dozen - karton, en Logistiek en opslag. Het is gevestigd in Castellvell del Camp, Spanje.

 6. BOBST MEX SA

  Zwitserland

  Het bedrijf BOBST MEX SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, en Indoosmachines. Het is gevestigd in Lausanne, Zwitserland.

 7. BOXON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BOXON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Karton voor verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Indoosmachines, en etiketmachines en markeermachines van verpakkingen en verpakte producten. Het is gevestigd in Willich, Duitsland.

 8. SIGITASPAK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIGITASPAK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Schio, Italië.

 1. STUDIOPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf STUDIOPACK S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 2. SIFATECH S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SIFATECH S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Masera' Di Padova, Italië.

 3. SC AMC LIGHT PACK SRL

  Roemenië

  Het bedrijf SC AMC LIGHT PACK SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, etui inpakking, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Bragadiru, Roemenië.

 4. G.N.A.

  Italië

  Het bedrijf G.N.A., en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Ozzano Dell'emilia, Italië.

 5. ITALPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALPACK S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Santarcangelo Di Romagna, Italië.

 6. TEAMAC S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf TEAMAC S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Budrio, Italië.

 7. M.C. AUTOMATIONS S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf M.C. AUTOMATIONS S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Casalecchio Di Reno, Italië.

 8. ZAMBELLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ZAMBELLI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in San Pietro In Casale, Italië.

 9. MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MEYPACK VERPACKUNGSSYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Indoosmachines. Het is gevestigd in Nottuln-Appelhülsen, Duitsland.

 10. BPACK S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BPACK S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Indoosmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Indoosmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Perugia, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis