• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële containers

Resultaten voor

Industriële containers - Import export

 1. UNITAINER TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf UNITAINER TRADING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 2. MERCURY CONTAINER TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MERCURY CONTAINER TRADING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMBIENTE RAUMSYSTEME GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Montabaur, Duitsland.

 4. THIELMANN UCON GMBH

  Duitsland

  Een merk dat aan al uw verwachtingen voldoet. Onze inzet en voortdurende inspanningen om de beste containerkwaliteit en -service te leveren, hebben ons gedurende vele jaren een uitstekende reputatie opgeleverd bij onze diverse klanten over de hele wereld.Als gevolg daarvan dekken onze merken UCON, WEW, THIELMANN, COMET en PORTINOX vandaag het grootste deel van de containermarkt en nemen ze een leidende positie in vele industriesegmenten, maar de ervaring heeft ons geleerd dat we de tijd mee kunnen houden en flexibel en responsief kunnen zijn. om zich aan te passen aan veranderingen in de markt.Daarom, en in een poging om op de best mogelijke manier aan de behoeften van onze klanten te voldoen, hebben we nu besloten om de verschillende bedrijven samen te voegen onder één merk: THIELMANN. Door onze knowhow en onze krachten onder één dak te combineren, bieden we onze klanten de meest uitgebreide containerexpertise die er is.

 5. CARU CONTAINERS BELGIUM

  België

  CARU Containers Belgium is uw specialist in nieuwe en gebruikte zeecontainers, opslagcontainers en DNV gecertificeerde offshore containers. De voordelen van CARU Containers zijn: Ruim 20 jaar ervaring in de containerbranche10.000 containers wereldwijd beschikbaarEigen kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Tsjechië, Polen, Zwitserland, Duitsland, de Verenigde Staten en AziëWereldwijde levering160.000 containers in de verhuur en leaseDe oprichting van CARU Containers vindt plaats in het jaar 2000. Drie bedrijven die al lange tijd in Rotterdam gevestigd waren, CATU Rotterdam (opgericht in 1992), Trade Craft (1984), en Lease Craft (1991), kwamen samen tot de beslissing om de krachten te bundelen.Deze bedrijven waren stuk voor stuk specialisten in de verkoop- en leasing van opslagcontainers en zeecontainers.Onder de gloednieuwe naam CARU Containers zijn deze drie bedrijven, mede dankzij fusies en openingen van eigen kantoren in Duitsland, Frankrijk, België, Tsjechië, Zwitserland, Polen, Verenigde Staten, Singapore en Zweden, uitgegroeid tot een mondiaal opererende grootmacht voor de verkoop en leasing van containers. CARU Containers heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een absolute grootmacht en specialist op het gebied van containers. Daarnaast is het zo dat de gehele leasevloot ervoor gezorgd heeft dat CARU Containers in de top 15 staat van groot leasingmaatschappijen wereldwijd! En daar zijn we trots op.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONTAINER BOUW BUDE

  België

  Budé is de containerspecialist bij uitstek. Ben je op zoek naar een container om in te werken, te wonen, voor opslag, beurzen en evenementen? Of als veilige overkapping voor installaties? Dan vind je bij Budé ongetwijfeld de oplossing, standaard of op maat. Zowel nieuw als tweedehands. Maatwerk Budé levert een grote hoeveelheid aantrekkelijk geprijsde kant-en-klare oplossingen, maar hét uithangbord blijft maatwerk op vraag van de klant. Vind je op deze website niet onmiddellijk wat je zoekt, geef ons dan een seintje op info@bude.be of bel op 089/758 271.

 2. CLIJSTERS

  België

  Vandaag de dag is een container veel meer dan een 'bak' op een vrachtwagen. Een moderne laadbak wordt zorgvuldig ontworpen en in oersterke materialen uitgevoerd. Zodat hij tegen een stootje kan, altijd, in alle omstandigheden. Clijsters is een vertrouwde naam in de containerwereld. Clijsters containerbouw fabriceert ook een nieuwe generatie containers, die volledig naar maat worden gemaakt, aangepast aan elke specifieke vracht of lading. De ene transporteur heeft kleine vrachtwagens, de andere grote of zelfs supergrote. En bij elke vrachtauto past een eigen laadbak. Maatwerk is in vele gevallen een must! · Staat er een kraan op de vrachtauto? · Moet je de container kunnen kippen of optrekken? · Hoe hoog moeten de deuren staan, en hoe moeten ze openen? · Hoe dik moeten de wanden worden? · Wordt de container aan bepaalde stoffen blootgesteld? · Wordt hij alleen maar in het bedrijf opgesteld? · Wordt er een pers aan voorzien? · Moet je de laadbak ook kunnen afsluiten?

 3. CBOX CONTAINERS BELGIUM BVBA

  België

  CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: Zeecontainers en opslagcontainers Offshore DNV containers Koelcontainers Cabincontainers Milieucontainers In 2011 werd de eerste vestiging van CBOX Containers geopend in Hongkong, China. Het duurde niet lang voordat we ons uitbreiden naar Australië. In 2015 vestigden we ons in Amsterdam. Per 1 juli 2018 werd de vestiging in Antwerpen geopend. Naast het Amsterdamse hoofdkantoor hebben we eigen kantoren in Hongkong, Sydney en Shanghai. Tot onze klanten behoren onder andere rederijen, verladers, expediteurs, transporteurs, aannemers, bouwbedrijven, verhuisbedrijven, installateurs, gemeenten, defensie, hulporganisaties, handelaren, verhuurbedrijven en particulieren.

 4. BUDE

  België

  Budé is de containerspecialist bij uitstek. Ben je op zoek naar een container om in te werken, te wonen, voor opslag, beurzen en evenementen?

 5. VARIEL, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VARIEL, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Metaalconstructies - licht. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriebouw, IJzer- en metaalverwerking, Industriële containers, Industriebouw, IJzer- en metaalverwerking, en Industriële containers. Het is gevestigd in Zruc Nad Sázavou , Tsjechische Rep..

 1. CONRO CONTAINER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf CONRO CONTAINER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 2. ABSETZMULDEN24.DE

  Duitsland

  Het bedrijf ABSETZMULDEN24.DE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Leiblfing, Duitsland.

 1. AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AS CONTAINERHANDEL & SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Berne, Duitsland.

 2. CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE

  Duitsland

  Het bedrijf CONTAINERHANDEL THOMAS DRESKE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Salzwedel, Duitsland.

 3. BULLBOX

  Spanje

  Het bedrijf BULLBOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containervervoer - scheepvaart, Containervervoer - scheepvaart, en containers. Het is gevestigd in Llanera, Spanje.

 4. SUMAL SLU

  Spanje

  Het bedrijf SUMAL SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, metalen kooien, en Containers - metaal. Het is gevestigd in Rubi, Spanje.

 5. GD-CON S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf GD-CON S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, en Containers - metaal. Het is gevestigd in Hlohovec, Slowakije.

 6. MORANDIN CONTENITORI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MORANDIN CONTENITORI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Kiepwagens, Containers - metaal, containers met bodemopening, en Kiepwagens. Het is gevestigd in Santa Lucia Di Piave, Italië.

 7. PROSPER STAR EUROPE

  Duitsland

  Het bedrijf PROSPER STAR EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Brokstedt, Duitsland.

 8. P+W METALLBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf P+W METALLBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Silo's - landbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële containers, Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen, Opslagsilo's, Industriële containers, silo's, en Metaalbeslag en smeedijzer - machines en materialen. Het is gevestigd in Meckenbeuren, Duitsland.

 1. ZEITRAUMMODULE UG

  Duitsland

  Het bedrijf ZEITRAUMMODULE UG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Tonnen en vaten, metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Containers - metaal, Bouwketen, Woonmodules - systemen, Industriële containers, Containers - metaal, Bouwketen, Woonmodules - systemen, en Industriële containers. Het is gevestigd in Tuntenhausen, Duitsland.

 2. CONTAINERAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf CONTAINERAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren koelcontainers voor opslag, en speciale containers voor opslag. Het is gevestigd in Chasse Sur Rhône, Frankrijk.

 3. MOBILBOX AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MOBILBOX AUSTRIA GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Münchendorf, Oostenrijk.

 4. POLYCUBE SRL

  Italië

  Het bedrijf POLYCUBE SRL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stapelbakken, bakken met net voor de industrie, en Metalen stapelbakken. Het is gevestigd in Poppi, Italië.

 5. TTC LOGISTIC SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TTC LOGISTIC SERVICE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Afdeling handelszaken, ingenieursbureau, gepersonaliseerd onderzoek en productie van producten, en Afdeling handelszaken. Het is gevestigd in Sanitz, Duitsland.

 6. MELFORM

  Italië

  Het bedrijf MELFORM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Monasterolo, Italië.

 7. KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Het bedrijf KÖNIG STAHLBAU UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Nordwestuckermark, Duitsland.

 8. PROMENS FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROMENS FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële containers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opslagsystemen en materialen, Opslagcontainers, Opslagsystemen en materialen, Geneeskundige opslag, en opslagoplossingen. Het is gevestigd in Montoir De Bretagne, Frankrijk.

 9. CHATARRAS HERMANOS MARQUINA

  Spanje

  Het bedrijf CHATARRAS HERMANOS MARQUINA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verwerking en recycling van afval. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële containers, beheer van afval, sloop van auto's, Industriële containers, en schroot. Het is gevestigd in Huesca, Spanje.

 10. CONTAINERCHAIN

  Duitsland

  Het bedrijf CONTAINERCHAIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële containers. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis