• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriële kabels

Resultaten voor

Industriële kabels - Import export

 1. BEMKA CABLE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Emka Cable werd opgericht in 1986 en begon zijn productieproces in Istanboel, Turkije. Wij bedienen binnenlandse en internationale klanten met de productie van plug-in kabels volgens kwaliteitsnormen en een betaalbare, hoogwaardige productieaanpak. Bij Bemka Cable combineren we onze productiemogelijkheden met veranderende technologieën en bieden we onze klanten hoogwaardige en actuele producten volgens hun behoeften. Wij produceren kabels van wereldkwaliteit met onze technische infrastructuur in de productiefaciliteit van Bemka Cable. Lijnen en machines in onze vestiging: •4 Volautomatische stekker kabel productie machine •15 Hanke terminal pers machine •4 Spuitgietmachines •8 Verpakkingslijnen •4 Kabellijnen •1 Pvc-granulaatproductiemachine •1 Koper buiglijn •1 Geïsoleerde buiglijn We hebben een breed productportfolio: •PVC-kabels zoals H05VV-F / H05VVH2-F AND H03VVH2-F / H07VV-K - H05VV-K / H05V2V2-F producten van 2x0.50 tot 3G1.5 als kabels. •Plugkabels: 2.5A / 16A HYDROPONIC / 16A EUROPEES TYPE / 16A TURKS TYPE en nog veel meer dat u kunt ontdekken op onze website! Onze missie is om kwaliteitsnormen en beheersystemen te volgen op een manier die vertrouwen en tevredenheid zal geven aan binnenlandse en buitenlandse klanten met een begrip van productie en post-productie service aan onze klanten te dienen. Neem zonder aarzelen contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "industriële kabels"

 2. C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf C.M. OTTAVI PRODUCTIVE S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, assemblage van elektronische componenten, handmatige assemblages, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, assemblage van elektrische apparaten, assemblage van kabels voor derden, monteren, en elektrische bekabeling. Het is gevestigd in Rivoli, Italië.

 3. ERREBI GROUP SRL

  Italië

  ErreBi Cablaggi is in 2009 opgericht in Reggello en is gespecialiseerd in bekabelingen en schakelborden. De onderneming stelt zijn klanten een gedegen ervaring ter beschikking op het gebied van elektrische apparatuur, de bekabeling van netwerken en het assembleren van elektrische componenten. Onze technici verzorgen ook op basis van de specificaties van de klanten het ontwerp en de aankoop van de nodige materialen. Wij garanderen concurrerende prijzen en optimaal vakmanschap bij elke fase van het project.

 4. SICAP ELECTRONIQUE

  Frankrijk

  SICAP Electronique is gespecialiseerd in de uitbesteding van elektronische gehelen en delen daarvan en is in het bijzonder gespecialiseerd in bedrading: Ontwerp en uitvoering van Communicerende Elektronische Systemen (Partenship met Full Electronic System). Technische redactie, uitwerking van fabricagedossiers. Sourcing, beheer en aankoop van componenten, ontvangst en opslag van componenten. Bedrading van traditionele kaarten, CMS en Hyperfrekwentie. Kwaliteitscontrole, specifieke tests. Integratie (realisering van volledige en complexe producten van kunststof of metaal, met of zonder draad, van klein formaat tot grote volumes).Algemene functionele test. Logistiekbeheer. SICAP heeft meer dan 850 actieve productreferenties gecreëerd (200 per jaar) waarvan 40% van de kaarten alleen zijn geleverd en 60% met integratie. SICAP Electronique gebruikt de RoHS, SnPb en herfusie technologie en beheerst de PVD techniek (dampafzetting).

 5. NIDO

  België

  Bij de oprichting van NIDO werden de activiteiten opgedeeld in twee grote delen, namelijk de bouw als eerste en grond-, kabel- en leidingwerken als tweede activiteit. Verschillende evoluties binnen NIDO, zorgden ervoor dat NIDO zich meer en meer terug trok uit de openbare sector en zich ging specialiseren om projecten te helpen verwezenlijken in de industriesector. Het plaatsen van alle soorten kabels en leidingen, zowel bovengronds al ondergronds, kleine of indrukwekkende projecten, zware hoogspanningskabels, en de vele bijkomende werken: NIDO besteedt er de grootste zorg aan. Hiervoor beschikt de firma momenteel over een 70 tal arbeiders welke allen in vaste dienst werken (geen interim of onderaannemers) en die op verschillende domeinen de nodige opleiding kunnen volgen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA

  Portugal

  Het bedrijf NOVACABLE - FABRICAÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE CABLAGENS, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtvaart - uitrusting en instrumenten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kabels, bekabeling, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Vila Nova De Paiva, Portugal.

 2. CONFECTA AG

  Zwitserland

  Het bedrijf CONFECTA AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Sulgen, Zwitserland.

 3. IGUS SCHWEIZ GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf IGUS SCHWEIZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Egerkingen, Zwitserland.

 4. INDUSTRIA CABLE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf INDUSTRIA CABLE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Distributie-automaten, Elektrisch gereedschap, Elektronische componenten, kabels voor de industrie, Distributie-automaten, Elektrisch gereedschap, en Elektronische componenten. Het is gevestigd in Tavullia, Italië.

 5. KURZ ELEKTRONIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KURZ ELEKTRONIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Althengstett, Duitsland.

 1. CRESO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CRESO S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrading voor schakelkast, elektrische, elektronische bekabeling, elektrische bekabeling, en elektrische bedrading voor voertuigen. Het is gevestigd in Piacenza, Italië.

 2. ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI

  Italië

  Het bedrijf ALGAFE SRL CABLAGGI ELETTRICI - PRODUZIONE CAVI SPIRALATI -CABLAGGI INDUSTRIALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren assemblage van elektrische schakelkasten, assemblage van kabels voor derden, en productie van elektriciteitskabels. Het is gevestigd in Pieve Vergonte, Italië.

 1. COOPTEK

  Frankrijk

  Het bedrijf COOPTEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektronica - wetenschappelijk onderzoek, Elektronische componenten, Elektronica - wetenschappelijk onderzoek, assemblage van elektronische kaarten, en Elektronische componenten. Het is gevestigd in Lattes, Frankrijk.

 2. EFINDON.DE H. DIETER AHLERS

  Duitsland

  Het bedrijf EFINDON.DE H. DIETER AHLERS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Elektrische en elektronische onderdelen, Industriële kabels, Componenten, elektrisch en elektronisch - productiemachines, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Elektrische en elektronische onderdelen, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Gleichen, Duitsland.

 3. ADESA KABLO

  Turkije

  Het bedrijf ADESA KABLO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Elektrotechniek - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hoogspanningsleidingen, Industriële kabels, kabel, Bedieningskabels (elek.), Hoogspanningsleidingen, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. ICAME

  Frankrijk

  Het bedrijf ICAME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Elektriciteit - uitvoering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektriciteit - onderdelen en componenten, Industriële kabels, elektrische bekabeling, elektrische gestuurde processen, Elektriciteit - onderdelen en componenten, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Lachapelle Sous Rougemont, Frankrijk.

 5. REALCABLE SRL

  Italië

  Het bedrijf REALCABLE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren bedrading voor schakelkast, led woningverlichting, en LED-straatlamp. Het is gevestigd in Pordenone, Italië.

 6. QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI

  Italië

  Het bedrijf QUADRI SERGIO - MONTAGGIO APP. ELETTRICI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren assemblage van kabels voor derden, assemblage van elektrische schakelkasten, elektrotechnische bedrading, en gestructureerde bekabelingen. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 7. ISO 9001 - ISO 14001

  Turkije

  Het bedrijf ISO 9001 - ISO 14001, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Bornova/izmir, Turkije.

 8. LED S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LED S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren assemblage van kabels voor derden, en bedrading voor schakelkast. Het is gevestigd in Prato, Italië.

 1. GLENAIR

  Frankrijk

  Het bedrijf GLENAIR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren foedralen, ontwerp kabelbomen, bedradingsaccessoires, en connectoren. Het is gevestigd in Toulouse, Frankrijk.

 2. DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf DIETER SCHLOMS KABELKONFEKTION GESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Frastanz, Oostenrijk.

 3. ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf ANT AUSTRIA NETWORK TECHNOLOGY HANDELS- U. DIENSTLEISTUNGS GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is gevestigd in Kematen An Der Krems, Oostenrijk.

 4. CABLESCOM

  Spanje

  Het bedrijf CABLESCOM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren draden en kabels voor de industrie van elektronica en telecommunicatie. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 5. NUOVA CABLATORI SRL

  Italië

  Het bedrijf NUOVA CABLATORI SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen en accessoires voor telefoontoestellen, assemblage van kabels voor derden, en bekabeling schakelpanelen. Het is gevestigd in Asti, Italië.

 6. IM.SER.PU SRL

  Italië

  Het bedrijf IM.SER.PU SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren assemblage van kabels voor derden, advies en ontwerp van elektromechanische installaties, advies en ontwerp van elektrische verlichtingsinstallaties, en elektrotechnische bedrading. Het is gevestigd in Terni, Italië.

 7. ESTE KABELVERLEGUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESTE KABELVERLEGUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren kabeltrekkers. Het is gevestigd in Neu Wulmstorf, Duitsland.

 8. G - INTERNATIONAL TRADE

  Turkije

  Het bedrijf G - INTERNATIONAL TRADE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Draad en kabels - koper. Het is tevens aanwezig in de sectoren Industriële kabels, kabel, bekabeling, speciale kabels, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. SPEZIALKABEL SCHMID GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPEZIALKABEL SCHMID GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transmissie, mechanisch - onderdelen, Connectoren, elektronische toepassingen, Industriële kabels, Transmissie, mechanisch - onderdelen, Connectoren, elektronische toepassingen, en Industriële kabels. Het is gevestigd in Affing-Mühlhausen, Duitsland.

 10. FRA-MAR S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf FRA-MAR S.A.S., is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriële kabels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Woningautomatisering, Woningautomatisering, assemblage van kabels voor derden, elektrische bekabeling, en kabel. Het is gevestigd in Ronca', Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis