• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • industriebouw

Resultaten voor

Industriebouw - Import export

 1. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In ons bedrijf HFP Bandstahl in Bad Salzungen kunnen we terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in koudwalsen en bijna 150 jaar in de metaalsector. Met meer dan 250 medewerkers is het tevens onze grootste locatie.Bandstaal koudgewalst volgens EN 10139/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten op elke vastheidsstaat gewalst, diktes 0, 20 - 2, 50 mm, breedtes 4 - 525 mm toepassings-, veredelings- en veerstaal koudgewalst volgens EN 10132 T1-4/10140 in de gebruikelijke kwaliteiten, vastheidsstaat G of G + K, diktes 0, 20 - 1, 80 mm, breedtes 10 - 370 mm oppervlakte-uitvoering: normaal blank gegloeid, speciaal opgeruwd of ook glanzend, alsook scheur- en poriënvrij, in lagen gewikkelde bundels, zeer plat gerekt en/of ontvet.

 2. W. PILLING KESSELFABRIK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In 1873 richtten de smid Ludwig Lüling en de herbergier Wilhelm Pilling het bedrijf W. Pilling & Co. In bijna 150 jaar is het ambachtelijke bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd opererende bedrijvengroep met circa160 medewerkers op 4 locaties. Pilling-producten zijn te vinden in meer dan 100 landen over de hele wereld.Bijna anderhalve eeuw metaalbewerkingservaring is in onze ketels, smeltkroezen en kuipjes gestoken, maar ook in alle andere W. Pilling-producten. Met deze waardevolle basis ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen wij uw product volgens de hoogste kwaliteitseisen. Maar we gaan ook graag nieuwe uitdagingen aan en blijven flexibel voor de behoeften van industrieën zoals thermisch verzinken, spuitgieten, voor draad- en bandstaalbedrijven en voor metaalsmelterijen en warmtebehandelingsbedrijven.

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Drie bedrijven met één filosofie. De "Schwarzarbeiter" -groep is een traditionele middelgrote ambachtelijke onderneming die werd opgericht in 1921 en zich 30 jaar lang heeft gespecialiseerd in de verwerking van roestvast staal en speciale materialen. Gedurende deze tijd heeft Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH zich niet alleen ontwikkeld tot een internationaal erkende specialist in de bouw van containers, installaties en apparaten, maar ook als een bekende fabrikant van apparatuur voor de productie van siliconen. Schwarz Systems GmbH is uw specialist en dienstverlener op het gebied van oppervlaktebehandeling van roestvast staal, warmwaterproductie, vormtechnologie, robotlassen en grootschalige verspaning. Als het jongste lid van de groep profileert AMP GmbH zich als uw dienstverlener en servicebedrijf op het gebied van niet-destructief materiaalonderzoek, lasermeting en service.

 4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  RVS tankconstructie - kwaliteit en innovatie uit de Allgäu De Bolz-EDEL Group ontwerpt en produceert RVS tanks op het hoogste niveau. Wij zijn uw partner wanneer u competente oplossingen nodig heeft op het gebied van procescontainers en voorraadcontainers. Innovatieve planning met 3D-constructie, state-of-the-art productietechnologieën, kwaliteitsmanagement met volledige containerdocumentatie en geschoolde vakmensen zijn garanties voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw procedurele vereisten worden consequent geïmplementeerd door ingenieurs met ervaring in de industrie - van de farmaceutische batchcontainer met een capaciteit van 10 liter tot de cilindrisch-conische fermentatietanks voor brouwerijen tot de grote tank die ter plaatse wordt gemaakt met een capaciteit van 2 miljoen liter, alle maten en kwaliteiten zijn mogelijk De internationaal bekende merken Bolz Apparatebau en EDEL Tank bestaan ​​al vele jaren Decennia van kwaliteit en innovatie uit de Allgäu!

 5. STAHL-PROJEKTBAU WENTZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn de partner van industrie, constructie & onderzoek "als het gaat om wat zwaardere dingen" Bij ons zijn de disciplines van de staalbouw onder één dak verenigd: Wij bieden u intern alle nodige diensten voor uw project, van ontwerp, planning en statica tot productie en montage. Onze ingenieurs, constructieplanners en constructeurs in het studiebureau plannen uw individueel staalproject en onze monteurs en slotenmakers zorgen voor de uitvoering in de productie en op uw werf. Wij werken voor een grote verscheidenheid van industrieën en bedrijven. Wanneer geconcentreerde knowhow op het gebied van staalconstructie vereist is, kunnen onze klanten op ons rekenen. Tot onze clientèle behoren industriële bedrijven uit verschillende sectoren en van verschillende omvang, alsmede universiteiten en andere onderzoekinstellingen. Als een door de eigenaar geleid bedrijf met een eigen ontwerpbureau, kunnen onze klanten op ons vertrouwen. Wij zijn betrokken, flexibel en enthousiast over technologie

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Buizen en hulpstukken volgens het modulaire systeem.De S & W RohrSysteme GmbH + Co. KG heeft zich gespecialiseerd in de productie van buizen en vormdelen voor de afzuiging en ventilatie. Het assortiment omvat de volgende producten: Leidingen, ellebogen, vorkstukken, bedieningsdozen, gaskleppen, vouwdozen, conussen, overgangen, afzuigkappen, regenkappen en schakelaars. Daarnaast is er een intelligent modulair systeem en een innovatieve flensbuisconstructie met voorgevormde flenzen in diameters van NW 200 mm tot 1.250 mm.In onze eigen productie garanderen ultramoderne lasersnijsystemen, ponsen en tekenpersen een constante kwaliteit.De productie wordt ondersteund door onze productieplanning, die is uitgerust met 2D- en 3D CAD-systemen met plaatbewerkingsprogramma's.Naast onze standaardcomponenten vervaardigen wij ook speciale plaatwerkcomponenten van alle soorten, die op klantspecificatie volgens uw specificaties of tekeningen worden gebouwd - voordelig en snel!

 2. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Of het nu gaat om systemen voor cryogeen ontbramen & strippen, hogedrukreiniging, opwerking van straalmedia of staalconstructie, lastechniek, mechanische bewerking, plaatbewerking & 3D-printen - het door de eigenaar geleide familiebedrijf Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. staat voor eersteklas kwaliteit in ontwikkeling en productie! Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we terugvallen op een brede waaier aan knowhow: ■ Elastomeer ontbramen & cryogeen decoateren, speciaal wassen, straalmedia opwerking, bekleding. ovens ■ 3D printen silicone & kunststof, microscoopanalyse ■ constructies offshore ■ staalconstructies, geluidwerende cabines, bekleding & afdekking, machineframes, assemblages en nog veel meer ■ lasprocessen (MIG, MAG, WIG, weerstandspuntlassen, stiftlassen, E-lassen, lasrobotinstallaties), CNC freesmachines 3/4/5 as tot een freeslengte van 7 m, CNC-draaibanken tot 3 m, CNC-brandmachines, plasma- en autogeen, CNC-afkantpersen, ponsmachines, ronde rollen en nog veel meer ■ oppervlakteafwerking (schilderen, thermisch verzinken, chromateren, zand- en glasparelstralen, beitsen en polijsten) en nog veel meer. Ons brede assortiment aan producten en diensten staat voor u klaar. Wij bezorgen wereldwijd!

 3. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In de Strijders, die de ster afbeelding van ORION weergeeft, zien we de juiste leidende figuur, dat ons de nodige steun in tactische, operationele en strategische vaardigheden geeft. Een sterrenbeeld als een naamgeving was en is voor ons een verbintenis om de toekomst in het heden te behandelen. De ontwikkeling van de ORION bouwsystemen en ORION stadsmeubilair houdt sinds haar oprichting in 1980, tot 1995, dat gelijke tred hout met de van ons bewerkte marktsegment 'stadsmeubilair'. Verandering en mode beschouwen we hiermee niet als een constante, maar begrijpen de variabiliteit die inherent zijn aan de voorwaarden als een stimulans voor onze ambitie om te voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten met voldoende productontwikkelingen en een neus om de concurrentie altijd voor te zijn. Daarom geldt het principe "van de markt, naar de markt" voor onze ontwikkelingen. Ons doel is sinds altijd het bepalen van nieuwe normen in innovatieve stadsontwerpen als een trendsetter en de daarbij passende klanten te werven.

 4. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery onderscheidt zich met projectgebaseerde activiteiten en levert sinds 2016 consequent Zeytaş-kwaliteit aan klanten in wereldwijde markten zoals Duitsland, Frankrijk, Noord-Irak, Ethiopië en de Egeïsche regio. Onze ultramoderne fabriek, met een maandelijkse productiecapaciteit van 12.000 m2 gesloten ruimte, wordt bemand door een team van gekwalificeerde ingenieurs en bekwame productie- en assemblageteams. Onze kernexpertise ligt in de productie van stalen hallen, magazijnen, hangars, parkeergarages, opslagfaciliteiten en soortgelijke constructies. Ontdek onze diverse projectgebaseerde services, op maat gemaakt om te voldoen aan unieke vereisten op het gebied van hallenbouw: •Staalconstructie •Staalconstructie Fabriek •Staalconstructie platform •Staalconstructie machineplatform •Staalconstructie fabrikant •Staalconstructiegebouwen •Staalconstructie hal •Staalconstructie kraan •Staalconstructie fabrieksgebouw catering, voor een brede klantenkring, waaronder leiders in kabelproductie, bio-energiecentrales, scheepswerven, machines en textiel, onze aanpak is aangepast aan de verschillende behoeften van elk project, zowel nationaal als internationaal.Zeytaş Steel Machinery wordt aangedreven door geavanceerde technologie en een onwrikbare toewijding aan hoge kwaliteitsnormen. Het is een veelgevraagd merk in de industrie en levert consequent uitzonderlijke waarde op projectbasis. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op!

 5. ADFIL

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonwerken, kunstvezel, vezel of polypropyleenvezel, beton, Betonwerken, microvezel, bewapening voor beton, vloeren van beton, en betonnen plavuizen. Het is gevestigd in Zele, België.

 1. ISOMAR

  België

  Verified by europages badge
 2. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 1. CIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  De onderneming CIE GROUP® is uw gespecialiseerde partner op het gebied van complete oplossingen voor bedrijfsvastgoed. Het werk van CIE is het aandragen van geschikte oplossingen om een project te creëren dat voldoet aan de aanvraag van de klant en het oplossen van alle problemen van een reeds bestaande site. Het bedrijf CIE biedt een algemene digitale visie van de selectie van de beste partners en dienstverleners.

 2. KANEKA BELGIUM

  België

  Verified by europages badge

  Kaneka Belgium is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige materialen en producten voor uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van geavanceerde materialen, inclusief polymeren, harsen en specifieke chemische producten. Onze producten worden gebruikt in talloze toepassingen, van de auto-industrie tot elektronica en van gezondheidszorg tot de energiesector. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om hun unieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen.

 3. CARBOMECH SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Carbomech Sp. zo o.o. is een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de mijnbouw, succesvol op de binnenlandse en internationale markt. Ons aanbod omvat machines, apparaten en constructies die zowel bedoeld zijn voor werkzaamheden in de ondergrond van mijnen als in andere sectoren van de industrie. Onze leidende producten zijn transportsystemen voor het verplaatsen van elektrische apparaten, zelfsluitende houders voor askabels, platforms voor het aandrijven van mensen met bandtransporteurs en systemen voor handmatig spoorvervoer.

 4. TECHNO-METALL MICHALK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TECHNO-METALL MICHALK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Leutersdorf Ot Spitzkunnersdorf, Duitsland.

 5. WIERIG PROFILTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WIERIG PROFILTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Siegburg, Duitsland.

 6. NIESSING ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NIESSING ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Borken, Duitsland.

 7. TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEMME STAHL- UND INDUSTRIEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Bad Lauchstädt, Duitsland.

 8. STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STAHL- UND TREPPENBAU KUHLA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Vetschau, Duitsland.

 1. MEILLER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MEILLER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Schmallenberg, Duitsland.

 2. KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KLEINMETALLWAREN WEBER INH. GERD WEBER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Bernsbach, Duitsland.

 3. HALTEC HALLENSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HALTEC HALLENSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Hemer, Duitsland.

 4. HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HACOBAU HALLEN UND CONTAINERSYSTEME GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Hameln, Duitsland.

 5. FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FORSTER STAHL- UND ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Mantel, Duitsland.

 6. MENDENER STAHLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MENDENER STAHLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Menden, Duitsland.

 7. GERLACH TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GERLACH TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Wirges, Duitsland.

 8. APROKON GMBH KONSTRUKTIONSBÜRO

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APROKON GMBH KONSTRUKTIONSBÜRO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Leuna, Duitsland.

 9. SEILER MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SEILER MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 10. ALUPOR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALUPOR GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is gevestigd in Osnabrück, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Industriebouw - Import export

Aantal resultaten

36.417 Bedrijven