• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inerte bouwmaterialen

Resultaten voor

Inerte bouwmaterialen - Import export

 1. ESTRAZIONE GESSO S.R.L.

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italië

  Verified by Europages badge
 3. BOURGONDISCH KRUIS

  België

  Dit zijn we... Het Bourgondisch Kruis is dé interieurexpert die zorgvuldig authentieke bouwmaterialen selecteert en verwerkt in telkens unieke binnenhuisontwerpen. Uw persoonlijke smaak en levensstijl krijgen vorm in handen van ons eigen creatief designteam. Of u nu houdt van tijdloos klassiek of van strak modern, het Bourgondisch Kruis geeft uw woning een stijlvolle touch met een exclusieve meerwaarde. …en dat doen we Waardevolle collectie Dankzij een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland legt het Bourgondisch Kruis geregeld de hand op antieke en rustieke bouwmaterialen van uitzonderlijke kwaliteit. Elk bouwelement in onze collectie en al het authentiek materiaal dat we op maat van uw interieur bewerken, heeft die veel geïmiteerde maar nooit na te maken gloed van het verleden. Op zoek naar iets exclusiefs? Het Bourgondisch Kruis gaat voor u op zoek.

 4. SAINT-GOBAIN DISTRIBUTION THE NETHERLANDS

  Nederland

  De Saint-Gobain Groep heeft vier Divisies, waarvan er twee nogmaals zijn onderverdeeld in verschillende activiteiten. Innovatieve Materialen Saint-Gobain is hier nummer 1 in de wereld voor High Performance Materialen, en nummer 1 in Europa en nummer 2 werelwijd op het gebied van glas. Bouwproducten Saint-Gobain is hier nummer 1 in Europa. De belangrijkste producten zijn gipskartonplaat, akoestische plafonds, glas- en steenwol, pleisters, mortels en gietijzeren leidingen. Distributie Bouw Saint-Gobain is hier nummer 1 in Europa. Geleverd worden onder meer producten voor de civiele techniek en de droogbouw alsmede tegels, daken, bouwapparatuur en gereedschap. Verpakkingsmaterialen Saint-Gobain is hier nummer 1 in Europa. Het productspectrum reikt van glazen flessen voor alle soorten dranken tot glazen potten voor verschillende levensmiddelen.

 5. KEMPISCHE BOUWMATERIALEN

  België

  Sinds 1930 heeft Kempische Bouwmaterialen ervaring als kwaliteitsvol verkooppunt van bouwmaterialen.  U vindt vast uw keuze uit ons aanbod oude bouwmaterialen, verspreid over 11ha, in een uniek Kempens natuurkader.  Onze grootste troef is de enorme voorraad en verscheidenheid in oude antieke bouwmaterialen. Geef uw woning een ziel : gebruik karaktervolle oude bouwelementen die de eeuwen hebben getrotseerd. Zowel moderne als klassieke of landelijke woonstijlen verdienen hiermee hun meerwaarde. Na recuperatie en een vakkundige selectie, reiniging en of restauratie kan u deze waardevolle elementen integreren in uw woning. Uw woning krijgt een tijdloze charme met het doorleefde karakter van oude bouwmaterialen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. DENAYER

  België

  Denayer NV is een familiebedrijf dat bouwmaterialen verdeelt voor zowel de professional als de particulier. Denayer biedt: grondstoffen, binnenmuurstenen, rector gewelven, putten beton, PE, gevelstenen, buitenbepleistering, isolatiematerialen, gyproc, hout, betonmetinginstallatie, natuursteen, tuin-terras-oprit materialen, een uitgebreid aanbod aan bouwspecialiteiten en een leveringsdienst. Denayer heeft sinds 2012 een filiaal, de 'Werfwinkel", te Pepingen.

 2. CLAESSEN PAUL

  België

  Als een echt familiebedrijf wordt Woningbouw Paul Claessen al 25 jaar geleid door Paul en Christine. De dagelijkse opvolging van de ruwbouwwerken wordt nog altijd gedaan door Paul Claessen zelf en de afwerking gebeurt onder toezicht van Christine. Hierdoor staan de klanten continu in contact met de bedrijfsleiders wat een persoonlijke en snelle aanpak verzekert.

 3. VANDENBROECK

  België

  Bouwmaterialen Van den Broeck is gespecialiseerd in bouwmaterialen, gereedschappen, doe-het-zelfartikelen en stortklaar beton. Het familiebedrijf beschikt over een voorraad van ruim 35.000 artikelen en heeft alle kennis in huis om zowel particuliere bouwheren als professionals met raad en daad bij te staan. Onze specialiteiten zijn: doe-het-zelf, beton, professionele bouwmaterialen, dakmaterialen en gevelbekledingsmaterialen.

 4. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  België

  Als leverancier van één van de breedste assortimenten aan bouwmaterialen kan Bouwmaterialen Van Peteghem rekenen op meer dan 75 jaar ervaring in de bouwsector, uiterst concurrentiele prijzen gecombineerd met een ijzersterke service en een kwaliteitsgarantie van de meest bekende fabrikanten uit de bouwwereld. Drie factoren dewelke Van Peteghem nummer één maken als leverancier van al uw benodigdheden bij zowel nieuwbouw als renovatie, voor particulieren & professionelen.

 5. INTERIEURCENTER DEKEYSER

  België

  Bij Interieurcenter Dekeyser te Veurne kan u sedert 20xx terecht voor een ruim aanbod aan kwalitatieve vloeren, terrassen en wandbekleding. Naast een prima service biedt Bernd Dekeyser u ook advies aan bij uw zoektocht naar de perfecte vloer voor uw woning. Interieurcenter Dekeyser is gespecialiseerd in vloeren en tegels, parket en laminaat, wandbekleding en faiences, kurkvloeren en verschillende terrassen.

 1. TRADECC

  België

  TRADECC NV biedt op de Belgisch-Luxemburgse markt diverse materialen aan voor nieuwbouw, renovatie, wegenbouw, waterbouw en burgerlijke bouwkunde. Tradecc biedt: producten voor grondstabilisatie en grondwapening, waterdoorlatende verharding, erosiecontrole, drainagesystemen, werfafscheidingsnetten, waterdichting, structureel herstel, harsgebondenvloersystemen, asfaltwapening en groendaken.

 2. WIENERBERGER

  België

  Gevelstenen, binnenmuur, kleiklinkers, kleidakpan… Wienerberger ontwikkelt energie-efficiënte en duurzame bouwmateriaaloplossingen die een betere levenskwaliteit geven. We streven naar een continue verbetering om de hoogst toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten. Tijdens het productieproces houden we rekening met mens, milieu en natuur.

 3. XELLA BE

  België

  Xella BE is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld. We staan bekend als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw en industriebouw. Het assortiment van Xella bevat enkel A-merken: Silka- kalkzandsteen, Ytong- en Hebel-cellenbeton en YtongMultipor minerale isolatieplaten.

 4. BOUWMATERIALEN J. VAN PEER

  België

  Alle bouwmaterialen van kelder tot dak. Specialiteit DAKROLGRIND. Kant-en-klare chape en gestabiliseerd zand. Levering van aanvulzand. Leveren en plaatsen van klinkers. Alle grote merken onder één dak. Zeer voordelige prijzen voor doe-het-zelvers. Transport naar derden. Ecologisch en milieubewust bouwen.

 5. BASTLEER GEBROEDERS R & D

  België

  Specialist uit Brugge in bouwmaterialen en grondwerken.

 6. MATERIALES DE CONSTRUCCIÓN TONI LLULL

  Spanje

  Bouwmaterialen. Vloerbedekkingen. Open haarden.

 7. BOUWBEDRIJF VERSLUYS

  België

  Groep Versluys, met kantoren in Oostende en Bredene, realiseert toonaangevende vastgoed- en projectontwikkelingen als ruwbouwaannemer.

 8. DE WITTE BETON EN BOUWMATERIALEN

  België

  Enorm uitgebreid assortiment van alle materialen voor de bouw.

 9. DE KONINCK

  België

  Alle materialen voor de professionele bouwvakker.

 10. DECAT BOUWMATERIALEN

  België

  Bouwmaterialen en grondwerken.

 1. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Duitsland

 2. RES FRATELLI SOLDI

  Italië

 3. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italië

 4. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Portugal

 5. ACCESSBAT

  Frankrijk

 6. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. BIGMAT

  België

 8. VATAN CABLE COMPANY

  Turkije

 9. EUROCALCIO, SA

  Portugal

 10. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Italië