• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • informatica - computerbenodigdheden

Resultaten voor

Informatica - computerbenodigdheden - Import export

 1. LA SOURIS DIGITALE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LA SOURIS DIGITALE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Notebooks, Server, Notebooks, computernetwerken, en Computers. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. VELOFLEX CARSTEN THORMÄHLEN GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf VELOFLEX CARSTEN THORMÄHLEN GMBH + CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Kölln-Reisiek, Duitsland.

 3. BECHTLE REMARKETING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECHTLE REMARKETING GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 4. LOTTERER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LOTTERER GMBH & CO. KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Langenau, Duitsland.

 5. MOUSSA COULIBALY

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MOUSSA COULIBALY, is een Distributeur, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Informatica - computers - middelgrote en grote systemen, Computermateriaal, borstels voor elektr. app., koelinstallaties, en Informatica - computers - middelgrote en grote systemen. Het is gevestigd in Rosny Sous Bois, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. 3DMENSIONALS.DE / PONTIALIS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3DMENSIONALS.DE / PONTIALIS GMBH & CO. KG, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 2. ECONVIVIAL

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECONVIVIAL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 3. TINTENTHEKE SCHWYZ MARCO SCHWALLER

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TINTENTHEKE SCHWYZ MARCO SCHWALLER, is een Distributeur, en actief in de sector Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Seewen, Zwitserland.

 4. BECHTLE DIRECT

  België

  Bechtle direct – uw sterke IT-partner! Bechtle direct behoort tot de toonaangevende IT-leveranciers voor zakelijke eindklanten en de publieke sector en is in 14 landen in heel Europa actief. Als klant profiteert u van een breed portfolio van IT-handelsproducten, van een professionele en persoonlijke advisering alsmede van een snelle en betrouwbare afhandeling van uw order. Wij zijn gecertificeerd door alle bekende fabrikanten. Met bios® bieden wij u een op maat gesneden online inkoopsysteem waarmee u de kosten bij de inkoop van IT-producten drastisch kunt verlagen.

 5. CONRAD ELECTRONIC BENELUX

  Nederland

  Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek. Ons assortiment omvat op dit moment meer dan 400.000 artikelen en wordt continu verder uitgebreid. Conrad levert een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan merkproducten, van de kleinste SMD-componenten tot aan complete pc's van de bekende fabrikanten. Van meettechniek en domotica tot aan moderne communicatietechnologie, modelbouw en modelspoorbaanartikelen. Maar ook onze hoogwaardige eigen merken maken een vast deel uit van ons assortiment, zoals Voltcraft, Toolcraft, C-Control, Reely, Conrad Energy en vele anderen.

 1. ZEKER DIGITAAL

  Nederland

  Computerwinkel ZEKER Digitaal in Capelle aan den IJssel is meer dan een computerwinkel, ZEKER Digitaal is ICT voor thuis en op kantoor. ZEKER Digitaal biedt haar diensten aan in: Capelle aan den IJssel Nieuwerkerk aan den IJssel Moordrecht Gouda Waddinxveen Zevenhuizen Krimpen aan den IJssel Rotterdam Nesselande Zevenkamp. Of het nu gaat om de aanschafvan een nieuwe computer, het laten repareren van uw telefoon, de beste cloudoplossing, backupoplossingen, voip of het bouwen van een website, bij ZEKER Digitaal bent u aan het juiste adres. ZEKER Digitaal is de computerwinkel waar nog tijd voor u wordt genomen. De koffie staat voor u klaar. Bij ZEKER Digitaal kunnen particulieren en bedrijven terecht voor alle ict gerelateerde problemen, vragen en producten. Onze Kennis, Uw Kracht Haal Alles Uit Uw Bedrijf Zzp en klein mkb kan bij ZEKER Digitaal uit Capelle aan den IJssel terecht voor betaalbare ict oplossingen afgestemd op uw bedrijf. Of het nu gaat om telefonie-oplossingen, een website, webhosting of clouddiensten, ZEKER Digitaal kan u helpen bij het implementeren van een betaalbare oplossing. Het team van ZEKER Digitaal bestaat uit jonge en gemotiveerde medewerkers die stuk voor stuk een passie hebben voor ICT. Laat onze kennis u helpen bij het kiezen van de beste ICT oplossingen.

 2. EASY DESK

  België

  Easy Desk, De specialist in kantoorbenodigdheden en computersupplies ! ! ! ! Bij ons vindt u werkelijk alles voor uw bureau, kantoor of bedrijf. Ook uw handelsdrukwerk en uw bedrukte gadgets verzorgen wij tot in de puntjes. EASY DESK staat voor een unieke mix van dynamisme, kwaliteit en service, en dit alles tegen de beste prijs. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook uw firma een meerwaarde kunnen bieden. Ons professioneel team staat ter uwer beschikking. Met vriendelijke groeten Els, Leen, Charlotte, Annelies en Ann

 1. CENTRUM VOOR INFORMATICA

  België

  Cevi NV blijft op de eerste plaats een softwarehuis dat zich in hoofdzaak ten dienste stelt van de lokale besturen en dit vooral voor de automatisering van hun processen en diensten. Cevi NV wil zich daarnaast richten op aanverwante dienstverlening in de openbare sector en dit door producten en diensten te ontwikkelen volgens nieuwe technologieën, vooral webgebaseerde. Ten slotte wil Cevi NV een belangrijke VAR ("Value Added Reseller") blijven op het vlak van hardwareaanbod, installatie en onderhoud ervan naar de lokale openbare besturen toe en dit naast de ontwikkeling van een vormingscentrum. Via systematische acties ter bevordering van ploeggeest en verbeteringen in de organisatie verhoogt Cevi NV stelselmatig de performantie van zijn medewerkers die via betrokkenheid de klantgerichtheid van de maatschappij samen willen maximaliseren. Klanten van Cevi NV moeten zich zoals in het verleden thuis kunnen voelen in deze organisatie.

 2. DISCORP

  België

  Bij Discorp bieden wij alles wat de pc gebruiker nodig heeft om zijn werk te optimaliseren. Dit gaat van alles wat aan een pc hangt tot ergonomische producten en UC headsets, maar ook powerproducten voor de mensen onderweg. Voor diegenen onderweg bieden wij allerlei aangepaste producten aan, zodat ze hun werk onderweg kunnen verder zetten. Maar ook voor diegenen die een vaste werkplek hebben, bieden wij tal van mogelijkheden. Discorp is gespecialiseerd in IT-hardware producten, en biedt zijn Europese klanten de volgende oplossing aan, verspreid over vijf businessunits: Memory Solutions + Components; Ergonomic Solutions; Workplace Concept; UC Hardware Solutions; Printing Solutions; Technical Services.

 3. PAGE

  België

  De Page-pijler: Waar Selexion een zeer groot gamma heeft, om gans Belgie te kunnen bedienen, totaal een 200 tal winkels, proberen wij ons lokaal te beperken tot een zo klein mogelijk gamma, maar wel een gamma dat alle noden afdekt. Voor portabels bvb hebben we een 20 tal typen op voorraad, waarvan we er een 5 tal sterk naar voor schuiven. Dit noemen wij onze TOPPERS. Hét voordeel hiervan is, dat wij een heel gedegen kennis hebben van die typen, kennis, qua configureren, maar vooral ook qua herstellen. Eenmaal de toestellen buiten fabrieksgarantie kunnen we wisselstukken aankopen bij diverse leveranciers, dat betekent, dit toestel kunnen we vele vele jaren, tegen schappelijke kosten, en snel herstellen en onderhouden! Dit is ook de manier waarop we groot geworden zijn: we assembleren al vanaf 1990 zelf PC’s: klanten ervaren dat we direct prijs kunnen geven, direct leveren, en direct herstellen, en dat is zeldzaam geworden. We verkopen ook al jaren occasie merk-PC’s, vast en portabel. Dit is ook weer met diezelfde filosofie. In bedrijfstermen spreekt men graag van TCO (total cost of ownership), daarin scoren we zeer goed. En nog een modewoord: we zijn ook milieuvriendelijk. We kunnen ons materiaal in gebruik houden tot het 6 – 7 - 8 jaar oud is.

 4. HARDWARE INKOOP

  Nederland

  Ons bedrijf is op zoek naar hardware, nieuw en gebruikt. Wij zijn opkoper van restpartijen, overproducties van computer componenten in elke hoeveelheid. Onzekennis van de markt, gekoppeld met onze professionele en goede klantenservice, maakt ons uw ideale partner om uw hardware te verkopen. Wij zoeken voornamelijk: Laptops / PC SystemenTFT / Schermen / Servers / Printers/ Routers/ SwitchesSmartphones / Tablets. Ook losse componenten zoals Processoren, Harde schijven en Geheugenmodules. Wij kunnen u ook van dienst zijn met gecertificeerde data verwijdering met Blancco. Wissen van vertrouwelijke data op Locatie. Fysieke vernietiging vanvertrouwelijke data op locatie. Wilt u geld zien voor uw waar? Ga naar onze site en vul het formulier inof mail ons uw voorraad. Binnen 24 uur een offerte correcte en snelle afhandeling. Direct geld! Ook in het weekend!

 5. TRANSCEND

  Nederland

  Transcend Information Inc., een wereldwijd leider in opslag en multimedia producten, lanceert vandaag de StoreJet 25A, een aanvulling op haar StoreJet draagbare harde schijven productlijn. Deze nieuwe schijf beschikt over een elegant maar schokbestendig ontwerp en is beschikbaar in zowel SuperSpeed USB 3.0, als USB 2.0 versies. Met opvallend snelle gegevensoverdracht snelheden, krachtige software en een opslagcapaciteit tot één terabyte, is de StoreJet 25A ideaal voor dagelijkse back-up, opslag en kan hij veilig worden meegenomen.

 6. ATC (ADVANCED TECHNOLOGY COMPANY)

  België

  ATC is gespecialiseerd in het lokaliseren en aanbieden van high-tech IT produkten, huishoudapparaten, multimedia en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. ATC is ook een vooraanstaand IT distributeur in Belgium, met een gamma voortdurend wordt aanpast en geraadpleegd kan worden op onze webshop. Maandelijks worden meer dan 15.000 apparaten verkocht waaronder 7.000 tablets.

 7. OKPC INFORMÁTICA BARCELONA

  Spanje

  Computermateriaal. Ondersteuning en verkoop. Onderhoud van bedrijfscomputers. POS. Gegevensherstel. Verdeler van 'ONO en telefooncentrales. Wij ontwerpen, innoveren en specialiseren ons in professionele service en staan altijd aan de spits van de computertechnologie. Onze groei is gericht op service aan professionals, specialisten en dienstverlenende bedrijven waarbij wij de hoogste kwaliteit bieden, innovatie en een persoonlijke service.

 8. COMPUTER EDDY LEURS

  België

  Computer Eddy Leurs is gevestigd in Berbroek, Herk-de-Stad. Sinds 1998 zijn wij actief op de computermarkt in al zijn facetten. Namelijk herstellingen van laptops en computers, computeronderdelen en computers op maat van de klant. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Verder doen we ook nog alle herstellingen, netwerk bekabeling en telefonie.

 1. DE BOECK KANTOOR- & COMPUTERBENODIGHEDEN

  België

  De Boeck is specialist in kantoor- en computerbenodigheden: papier, memoblokken en schriften, schrijfwaren, kantoormachines, klassement en archivering, etiketten en enveloppen, meubilair en onthaal, ...

 2. TRANSFERT

  België

  Bij Transfert kan u terecht voor al uw kantoorbenodigdheden en computersupplies: ook het grafisch assortiment van Pantone en Kodak vindt u bij ons terug. Transfert garandeert u uiterst scherpe prijzen dankzij sterke afspraken met de grootste fabrikanten uit de sector.

 3. RAM MOUNTS BENELUX

  Nederland

  RAM Mounts Benelux is de specialist in houders en montage oplossingen binnen Nederland en België. Daarom bieden wij, houders en montage mogelijkheden voor uw smartphone, tablet, camera etc. Wij hebben tot heden de beste techniek, uitgebreid assortiment en levenslange garantie op onze productlijnen. Het systeem bestaat uit de kogel, de arm en de houder. Deze zijn los verkrijgbaar en te combineren voor iedere ondergrond en elektronische toestel.

 4. D & D COMPUTERS

  België

  D & D Distribution is een value-added distributeur van ICT-materialen, gevestigd in Sint-Niklaas, België. Ons assortiment omvat desktop PC's, notebooks, servers, interne en externe onderdelen, netwerkapparatuur, software en nog veel, veel meer. Onze in-house technische en RMA afdelingen staan ​​garant voor een after-sales service van de hoogste kwaliteit, en onze goed opgeleide technisch personeel is altijd bereid om te helpen.

 5. PRESTOP PRODUCTS

  Nederland

  Al meer dan 20 jaar is PresTop actief in de verkoop, installatie en onderhoudt van touch producten zoals touch screens, touchtafels, informatiezuilen, totems, etc. Naast onze eigen lijn verkopen we ook de producten van andere merken zoals Samsung, Nec, 3M, Elo, Benq en Iiyama. PresTop Products Trading BV houdt zich bezig met de export van de door PresTop geproduceerde producten.

 6. ADVANCED SERV. PROVIDER - ADVANCER MAINTENANCE SERV. - AB SOFTWARE

  België

  ABC Soft is een bedrijf op mensenmaat. Met zijn ploeg van 15 personen is team spirit en een goede samenhorigheid essentieel. Communicatie gebeurt snel en efficiënt. ABC Soft is een distributeur met toegevoegde waarde van utility software, video spelletjes, informatica accessoires, creatief papier, speelgoed en veel meer. Wij zijn een facilitator op de markt, door afgewerkt produkten te verdelen of door een op maat aanpak. We helpen ook bij het introduceren van innovatieve produkten.

 7. BUSINESS NETWORK SYSTEMS

  België

  De Essec Telecom Groep en BNS (Business Network Systems) voegen hun bedrijven samen tot één totaalaanbieder in ICT. Zo ontstaat de meest veelzijdige groep in België inzake telecom, data en alarmering.

 8. GEBRUIKTDOTCOM BV

  Nederland

  Gebruiktdotcom b.v. onderscheidt zich in prijs, zonder in te leveren op service en leveringssnelheid. Door een hoog omzetvolume kunnen wij u A-kwaliteit (ex-lease) producten tegen gegarandeerd de allerlaagste prijzen leveren.Bovendien hebben wij een groot aanbod van artikelen die nog zo goed als nieuw zijn, vaak met 50% korting. Het gaat dan voornamelijk om demomodellen

 9. COMPUTER COPIE & PRINT SYSTEMEN (CCAPS)

  België

  CC@PS Westrozebeke biedt u een totaaloplossing voor uw bedrijf. Bij ons kan u terecht voor uw pc, server, netwerk, copier, grootformaatprinter... CC@PS staat garant voor de beste service op maat van uw bedrijf.  Alle onderhoud gebeurt in eigen beheer zodat u steeds op de snelste manier wordt geholpen bij problemen.

 10. SMARTHOUSE4YOU.NL

  Nederland

  Smarthouse4you.nl, is een leverancier van harde schijven, gaming pc, pc componenten en allerlei aanverwante artikelen. Meeste artikelen zijn op voorraad en binnen 3 werkdagen geleverd op een adres binnen Nederland. Heeft u iets nodig en u kunt het op onze website niet vinden, neem dan contact met ons op en we gaan het voor u regelen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Informatica - computerbenodigdheden - Import export

Aantal resultaten

5.962 Bedrijven