• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • informatiesystemen- advies

Resultaten voor

Informatiesystemen- advies - Import export

 1. E4E ENGINEERS FOR ENGINEERS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Ervaren en zeer gemotiveerde ingenieurs verkrijgen niet alleen de informatie die u nodig heeft van het wereldwijde product- en procesaanbod voor toepassingen, specificaties, materialen en normen, maar kwalificeren ze (bijv. via referentieverzoeken) bovendien, en presenteren ze vakkundig en duidelijk. De technici van e4e kunnen het gedrag van producten in hun applicaties simuleren en waardevolle inzichten geven in hun compatibiliteit. Een belangrijk onderdeel van ons werk bestaat uit de computerondersteunde functie en prestatieanalyse van componenten, assemblages en systemen. Als partner voor ontwikkelaars en ontwerpers bieden we belangrijke beslissingsondersteunende basissen voor elke besluit. We maken een geoptimaliseerd product, nog voor de bouw van het eerste prototype.

  Website Open In New icon
 2. INTERACTIVE SCAPE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. THÜRINGER SPRENGGESELLSCHAFT MBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. CIM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. CAQ AG FACTORY SYSTEMS

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DIPL. KFM. JOCHEN TREUZ BWL-SEMINARE

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. BENELOG GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. IADEA DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Digitale bewegwijzering is onze taal - en dit overal ter wereld. IAdea is sinds 2000, de erkende pionier in de wereldwijde digitale bewegwijzeringsmarkt.Het bedrijf produceert innovatieve digitale bewegwijzerende mediaspelers en geïntegreerde displays voor commerciële toepassingen.Door de focus in deze industrie op internationale partnerschappen is het IAdea geslaagd, om met een breed scala aan apparatuur in verschillende markten in een globale omgeving te groeien.Het doel is een slimme klantenservice die wereldwijd toegankelijk is.Wij, de IAdea Deutschland GmbH als een Europese distributeur, verkopen de technologie van toonaangevende fabrikanten in digitale bewegwijzering met een Europabrede, technische ondersteuning, waaronder Groot-Brittannië.In ons demo-center in Hamburg tonen we u graag wat u van ons kunt verwachten.Neem contact met ons op! Wij bieden state of the art technologieën om naar nieuwe plaatsen voor commerciële service te zoeken.

 4. PROTIME

  België

  Protime werd opgericht in 1995 en is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van tijdregistratie en personeelsplanning. Dankzij een voortdurende focus op innovatie, levert het bedrijf vandaag oplossingen voor Workforce Management in een brede waaier van klanten en sectoren. Zo telt Protime, als enige pan-Europese speler, meer dan 4.000 installaties in Europa en is het een Microsoft Certified Gold Partner. Onlangs heeft Protime hun nieuw product voor projectmatig samenwerking gelanceerd: Protime 360°. Het bedrijf telt 120 medewerkers waarvan het merendeel met een HR-achtergrond. Protime heeft vestigingen in Aartselaar (B) , Namur (B), Waddinxveen (NL), Parijs (F) Manchester (UK) en Dreieich (DE).Meer informatie vindt u op www.protime.eu.

 5. CHRISTIAENS

  België

  Christiaens is een full service IT-leverancier. Onze ervaren medewerkers implementeren Microsoft Dynamics NAV en IT-infrastructuur bij kleine en middelgrote organisaties. Een enorm aanbod aan IT-oplossingen staat vandaag ter beschikking van bedrijven om haar bedrijfsprocessen te ondersteunen en versteken. De succesvolle ondernemer van vandaag wil zich echter meer dan ooit concentreren op de kernactiviteiten van zijn organisatie. Daarom doet hij steeds vaker beroep op een IT-specialist die hem adviseert bij de keuze, de realisatie en de ondersteuning van IT-oplossingen. ‘We make technology work’ is bij Christiaens geen loze slogan. Onze uitdaging bestaat er niet in om IT-infrastructuur en bedrijfssoftware te verkopen, maar om deze componenten samen te brengen tot een werkende oplossing. Daar is heel wat expertise voor nodig en die heeft Christiaens in huis.

 1. INFOMAT

  België

  IElk KMO/MKB bedrijf vindt bij Infomat een antwoord op nagenoeg al zijn behoeften aan bedrijfssoftware of BUSINESS SOFTWARE: complete ERP pur sang uiteraard, maar ook een onmisbaar web-verlengstuk met zowel e-Commerce (waarmee we het webtoegankelijk maken van de verkoopkant bedoelen met een webshop, ordertracking, offerteaanvragen, klantenportaal) als e-Supply (automatisering van de aankoopkant met volledige electronische berichtenuitwisseling), volledige digitalisering van de documentenstroom met CORSA, full blown CRM of xRM voor relatiebeheer en marketingcampagnes maar ook helpdeskfunctionaliteiten en projectadministratie via genesisWorld, statistische en analysemogelijkheden met de DIMASYS i8 Business Intelligence tool, integratie met SLIM4 voor ver doorgedreven voorraadoptimalisatie en forecasting (zij het dat zich dat tot een beperkte groep van onze klanten richt) en een Taskcentre dat intelligent alarmeert en communiceert op alle mogelijke manieren.

 2. SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

  België

  Sioux is een innovatieve technologiepartner die vooraanstaande hightech bedrijven ondersteunt bij het ontwikkelen en maken van hun producten. Met 500 engineers ondersteunen of vormen we de Research & Development afdeling van onze klanten. Met onze focus op productiviteit helpen wij bij het verkorten van de ontwikkeltijd en bij het ontwikkelen van een duurzaam concurrentievoordeel tegen een betere prijs/prestatie verhouding. Naast de ontwikkeling zorgt Sioux ook voor de levering van producten. Dit gebeurt zowel op het niveau van onderdelen als het assembleren van modules, subsystemen en complete eindproducten.

 3. TEAX TECHNOLOGY UG (HAFTUNSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

  Belangrijkste activiteiten liggen met name op het gebied van Embedded Systems en Remote Sensing. De ontwikkeling en integratie van speciale nuttige ladingen voor onbemande luchtvaartuigen behoort tot onze specialiteiten. De jarenlange ervaring die onze medewerkers hebben op het gebied van onbemande luchtvaartuigen staat garant voor deskundig advies en toepasbare oplossingen. Ook bij algemene ontwikkelings- en integratieopdrachten op het gebied van pc-software en Embedded Systems overtuigt TeAx Technology door maatwerk oplossingen en persoonlijk advies.

 4. VANPEE M & H

  België

  Hoe besparen op uw IT-budget? Grote en kleine organisaties, KMO’s en zelfstandigen, kunnen besparen op hun IT-budget. De oplossing is eenvoudig: gebruik Open Source-software. U bent niet de eerste die overschakelt naar Open Source en Linux. Organisaties met meer dan honderdduizend medewerkers hebben de stap al gezet. Zij betalen niet langer de licentiekost voor dure kantoorsoftware en serversoftware. Naast de prijs biedt Open Source nog meer voordelen. We zetten even alle voordelen op een rijtje. Geen licentiekost. Voor de meeste, niet voor alle, Open Source-toepassingen hoeft u geen eurocent te betalen. U kunt alles gewoon downloaden van het internet. Minimale systeemvereisten. Het Linux-besturingssysteem draait ook op oude hardware. U kan uw bestaande hardware langer gebruiken. Minder hardware vervangen betekent minder kosten. Stabiele software. Gedaan met systeemcrashes. Als een programma in Linux crasht dan hoeft u niet te herstarten en Linux-servers zijn bekend voor hun betrouwbaarheid. Het grootste deel (70%) van de webservers gebruikt Linux. Geen vendor lock-in. U kan van leverancier veranderen wanneer het u past, u bent niet gebonden. De maatsoftware die Vanpee M & H voor u ontwikkelt wordt uw eigendom, met de broncode en alle documentatie. Als bouwheer heeft u toch ook recht op de plannen? Wat u wel betaalt: “There’s no such thing as a free lunch.” U betaalt de hardware en de installatie. Bij het ontwikkelen van maatsoftware betaalt u onze tijd. Dat is het.

 5. HEUVELSEN

  Nederland

  Heuvelsen IT is een innovatieve en dynamische IT-dienstverlener. Een one-stop voor bedrijven waar zij met al hun vragen/problemen geholpen kunnen worden. Met gedreven en gecertificeerde medewerkers geniet u van alle vakkennis die nodig is voor een goede IT-infrastructuur, in deze snel evoluerende digitale wereld. Van server tot netwerk, van telecom tot websites. We zijn uw partner voor uw volledige digitale omgeving. We streven naar een langdurige samenwerkingsrelatie waarin we klanten kosten- en tijdbesparing bieden. We verzekeren onze klanten van continuïteit en kwaliteit. Daarbij denken en helpen we mee om de verwachtingen en behoeften, niet alleen vandaag, maar ook voor de business van morgen te ondersteunen. IT is een onmisbare basis voor de dagelijkse business. Behoeften van bedrijven en zijn medewerkers wijzigen en groeien. Daarom moet de IT-fundering van een bedrijf flexibel zijn. Een opstelling die gemakkelijk kan meegroeien in deze evoluerende maatschappij. Wij van Heuvelsen IT bieden daarom een all around IT-service. Wij zijn een one-stop voor uw bedrijf. Heuvelsen IT levert hoogwaardige IT-oplossingen. Of het nu gaat om één kleine omgeving met weinig werkplekken of omgevingen met een complexe IT-infrastructuur. We leveren het totaalplaatje van advies tot implementatie en beheer. Heeft u behoefte aan professionele oplossingen voor uw organisatie? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van een goed functionerende IT-omgeving. We zijn uw partner voor uw volledige dig

 6. INTERXION BELGIUM

  België

  Wij zijn een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van carrier- en cloud-neutrale datacenterdiensten. Wij ondersteunen meer dan 1.500 klanten, verdeeld over 42 datacenters in 11 landen. Wij stellen onze klanten in staat om op een veilige manier, met uitstekende responsetijden bedrijfskritische applicaties en content af te leveren bij en voor hun eindgebruikers. Onze state-of-the-art datacenters bieden een omgeving, stroomvoorziening en koeling met prestaties en een betrouwbaarheid die de industriële standaarden overstijgen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en wij zijn daarnaast actief in alle belangrijke Europese steden, waaronder Londen, Frankfurt en Parijs. Onze datacenters zijn altijd centraal gevestigd ten opzichte van de belangrijke zakencentra en beschikken over excellente stroomvoorzieningen en connectiviteitsmogelijkheden. Wij huisvesten meer dan 600 connectiviteitsproviders en 21 Europese internet exchanges. Door hun IT-infrastructuur bij ons onder te brengen, kunnen onze klanten hun investerings- en operationele kosten verlagen en tegelijkertijd de prestaties van hun applicaties verhogen, de flexibiliteit van hun organisatie vergroten en voordeel uit de samenwerking met andere partijen halen.

 7. COTRAIN

  België

  Cotrain biedt sinds 1996 IT solutions en personeel aan klanten in de banksector, de industrie en publikeke diensten. Als lokale en onafhankelijke partner kunnen we het verschil maken door oplossingen te bieden op eeen meer duurzame manier. Sinds 2005 hebben we een volldige academie om talenten te ontwikkelen van binnenuit; De Cotrain Academy is vandaag een volledig gekwalificeerd trainingspartner voor project management, It service management en lean management. Wij kunnen onze klanten voorzien van al het nodige talent 'empowerment om hun strategische doelstellingen te bereiken.

 8. SERVICE POINT PARAGON NETHERLANDS

  Nederland

  Service Point Paragon Netherlands B.V. is een ervaren marktspeler met een ruime expertise op het gebied van mail-, print- en document management. Met deze expertisegebieden biedt Service Point Paragon alle diensten om de documentstromen van haar klanten te optimaliseren. Mail Management (Digitaal) Postkamerbeheer. Print Management Printing on Demand. Direct Mailings. Transactional printing. Brochures, manuals, stationary. Klein- en grootformaat. Document Management Archief digitaliseren. Responseverwerking. Digitale postverwerking. Factuurverwerking. Business Proces Outsourcing.

 9. CHERUB

  België

  CHERUB bvba is een Belgische distributeur van gespecialiseerde software oplossingen, afgestemd op de noden van zowel de bedrijven- als de particulierenmarkt. Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Jean Loyens als voortzetting van wat hij in 2003 startte als Norman Belgium. De beveiligings- oplossingen van Norman antivirus, eind 2014 overgenomen door AVG technologies, zijn doorheen de jaren het hoofdproduct geweest van Cherub, als zijnde diens importeur-distributeur. CHERUB bvba verdeelt buiten de beveiligingsproducten van NORMAN ook het eigen ONLINE BACKUP product en verder twee internet communicatie tools: ISLOnline voor online communicatie, ondersteuning en onbeheerde toegang Up-To-Date-Webconcept: een tool om via één aangeefluik een posting te laten verschijnen op alle belangrijkste sociale media.

 10. SDP

  België

  We ontwikkelen onze eigen software en integreren deze met de hardware van partners om zo totaaloplossingen te leveren. Onze klanten kunnen op ons rekenen voor consultancy, installatie, training en support en dit in steeds meer landen in Europa. Producten: - SDP Robinson is de retailsoftware bij uitstek - SDP ActaLibra is het meest gebruikte programma in het Belgische notariaat - SDP Era biedt oplossingen bij personeelsvraagstukken in uw bedrijf - SDP Distripack is een krachtig ERP-pakket voor de groothandel - SDP Solutions biedt een uitgebreide waaier aan technologische oplossingen die kunnen gekoppeld worden aan verschillende softwarepakketten: elektronische etiketten, boekhoudapplicatie, online back-up, betaalautomaten, website, presentatieschermen.

 1. DIGIPOLIS

  België

  Digipolis is een makelaar-consulent-architect die adviseert, actief mee zoekt naar de gepaste ICT-oplossingen en anticipeert op de behoeften van haar partners. Zij reikt stabiele totaaloplossingen aan en onderzoekt telkens opnieuw of andere partners betrokken kunnen worden. Totaaloplossingen omvatten de ontwikkeling van software, de implementatie van hardware, netwerken of telefonie-infrastructuur, het ter beschikking stellen van telematicacompetentie, de begeleiding van de eindgebruikers, de verankering in de organisatie, de opvolging bij de realisatie van ICT-projecten en de nazorg. Een kwalitatieve en stabiele ondersteuning van de operationele toepassingen en infrastructuur blijft één van de belangrijkste taken van Digipolis.

 2. HICT

  België

  hict, consulting in healthcare. hict biedt consulting aan zorgverstrekkers, leveranciers aan zorgverstrekkers en overheidsdiensten binnen de gezondheidszorg. Dankzij haar brede expertise en haar professionele, praktijkgerichte projectaanpak kunt u bij hict terecht voor advies op maat. hict's multidisciplinaire team garandeert de implementatie van het voorgestelde advies en helpt u met de veranderingstrajecten. Een grotere patiënttevredenheid en een optimaal gebruik van de beperkte middelen, dat is waar hict naar streeft met haar resultaatgerichte aanpak.

 3. FARMAD

  België

  Software is de corebusiness van Farmad. We leveren en installeren computers, printers en scanners, sluiten het netwerk aan en configureren de software op maat. Elke officina heeft eigen ICT-behoeften en daar speelt Farmad op in, met alle nodige kennis van zaken en een persoonlijke aanpak. TWIN is het meest complete, veelzijdige en gebruiksvriendelijke softwarepakket op de markt, ontworpen voor en door apothekers. Farmad TWIN optimaliseert de voorraad- en bestelniveaus van elke individuele apotheek en reikt modules aan voor financieel, commercieel en logistiek beheer. Onze software laat toe om patiënten sneller te bedienen, vermindert daarmee de wachttijden in de apotheek en verhoogt onmiddellijk de patiënttevredenheid. Het pakket integreert ook zonder probleem uw apotheekrobot, betaalterminal of spaarkaartensysteem. Kortweg, een officina draait vlotter dankzij Farmad TWIN en de patiënten plukken daar de vruchten van.

 4. SAVACO

  België

  SAVACO is een informaticabedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van IT oplossingen met impact. IT als ‘enabler’ tot het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. SAVACO richt zich op drie grote IT domeinen: 1° ICT Infrastructuur oplossingen. Wij voorzien in een volledig dienstenaanbod (advies, ontwerp, installatie, beveiliging, opleiding, beheer, onderhoud en ondersteuning) en productportfolio van stabiele en robuuste ICT infrastructuur-oplossingen. 2° CAD & PLM oplossingen. Wij voorzien in een volledig dienstenaanbod (advies, ontwerp, installatie, opleiding, begeleiding, beheer, onderhoud en ondersteuning) en productportfolio van Computer Aided Design (CAD) en Product Lifecycle Management (PLM) oplossingen om de bedrijfsprocessen te optimaliseren die gerelateerd zijn aan de productontwikkeling bij onze klanten. 3° Business Productivity oplossingen. Wij voorzien in een volledig dienstenaanbod en productportfolio op vlak van Unified Communications & Enterprise Content Management.

 5. OM PARTNERS

  België

  OM partners tekent voor zijn klanten een globale supply chain software uit vanaf de eerste ontwerpen bij een project tot de uiteindelijke implementatie ervan. Binnen het concept van de supply chain hebben ondernemingen er alle belang bij dat er een perfecte aansluiting kan gecreëerd worden tussen de brede strategische operaties, de aanvoer van grondstoffen, de productie en de belevering van de klanten. De zogenaamde supply chain dient in functie van het rendement optimaal te lopen. OM Partners heeft in dit opzicht een heel eigen software uitgetekend waarmee het bedrijf een brede internationale klantenbasis opgebouwd heeft. De inbreng van de buitenlandse vestigingen in oa. de Verenigde Staten, Brazilië, China e.a. is daar niet vreemd aan. OM staat voor Operations Management. Het bedrijf werkte eerder al voor grote groepen zoals Umicore, ArcelorMittal, …

 6. DO-IT AUTOMATISERING

  Nederland

  DO-IT Automatisering is dé full service ICT specialist van Gelderland met doordacht betere ICT oplossingen voor het MKB. Ons team van netwerkspecialisten en adviseurs richt uw totale kantoorautomatisering met A-kwaliteit hard- en software zo efficiënt mogelijk in. Onze medewerkers van de helpdesk zijn uitstekend bereikbaar voor ondersteuning en houden middels real-time servermonitor uw netwerk en servers op afstand in de gaten waardoor storingen worden voorkomen in plaats van genezen. De belangrijkste diensten van DO-IT Automatisering bestaan uit: ICT Beheer, ICT Onderhoud, ICT Infrastructuur, ICT Advisering. Voor het bestellen van ICT producten kunt u terecht in onze webshop op www.doitshop.nl. Ons assortiment bestaat uit o.a. computers, laptops, monitoren, server, printers, software, telefonie, opslag, netwerk, toetsenborden en muizen. Kwaliteit en garantie staan steeds voorop bij de keuze van onze leveranciers.

 7. CLB GROUP

  België

  CLB Group is een dienstengroep die het beheer van uw onderneming gevoelig verbetert. In de loop der jaren heeft dit bedrijf, gegroeid uit een Alkense tweemanszaak, een bestand van meer dan 5000 klanten opgebouwd. U kunt er terecht voor loonbeheer, consulting, verzekeringen, ICT & hosting, externe preventie en – sinds kort – medische controle & advies. CLB hecht veel belang aan een persoonlijk contact met de klant. Daarom is deze dynamische groep een uitstekende keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen. CLB ging in 1989 van start. De drie letters stonden oorspronkelijk voor Centrum voor LoonBeheer. Vanaf het prille begin heeft CLB een gestage groei gekend, waarbij de activiteiten en het aantal medewerkers almaar uitbreidden.

 8. GRAPHIC SOLUTIONS

  België

  Graphic Solutions is meer dan 20 jaar actief in de bedrijfswereld als consultant. We hebben heel wat ervaring opgedaan in het opzetten van technische infrastructuur (werkposten, netwerken, servers, software) én bedrijfsprocessen voor prepress bedrijven. Van hieruit is onze belangstelling gegroeid in het voortdurend verbeteren van workflows binnen ondernemingen. De firma ontwikkelt onder meer Scribo, een een Entreprise Resource Planning systeem (ERP) voor reclamebureau's, beletteraars en architecten; @Volgmij, een leerlingen volgsysteem ( lvs ) ontwikkeld voor het buitengewoon basis onderwijs; Digicat, een mobiele verkoopinstrument; CMS, om zelf de inhoud van uw site te beheren; AcyMailing, een Joomla! component die het mogelijk maakt om de communicatie met uw contacten te onderhouden via e-mail marketing, nieuwsbrieven, automatische folluw-up mails, marketing campagnes enz ...; en ten slotte Sendé, voor minder administratieve last.

 9. HELLO PROFESSIONALS

  Nederland

  Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil. Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken. De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

 10. AIK GROUP

  Spanje

  CE marktbeheersystemen. Laboratorium, calibreren, proeven, ontwikkeling van producten. Advies over internationalisering, kennis- en opleidingsmanagement. APP PLUS, AENOR, NORMA ISO, ISO, TUV, IQ NET, SPRI, ICEX, DNV.

Filters

Resultaten voor

Informatiesystemen- advies - Import export

Aantal resultaten

34.366 bedrijven