• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inkten voor drukkerijen

Resultaten voor

Inkten voor drukkerijen - Import export

 1. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Italië

  Verified by europages badge

  De firma E.T.S. Engineering Transfer System vervaardigt sinds 1970 transferpapier voor transfers met behulp van diverse technologieën op allerlei materialen zoals stoffen, metalen, plastic laminaten, glas en keramiek. E.T.S beschikt over een eigen studiebureau en een centrum voor chemisch onderzoek en heeft inkt geoctrooieerd die de onderneming ook vervaardigt voor sublimatiedruk en thermosplasten die kunnen worden gebruikt met alle soorten machines voor zeefdruk, offset, flexografie, heliogravure, plotters en piëzo-inkjetmachines.

 2. BLACKINK

  Turkije

  Het bedrijf BLACKINK, is een Distributeur, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten voor drukkerijen, accessoires en reserveonderdelen, machines en uitrustingen voor drukkerijen, en originele patronen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 3. TONERLINE

  Griekenland

  Het bedrijf TONERLINE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Printers, computer - toebehoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren toner voor laserprinters, Inktpatronen, inkten voor drukkerijen, en compatibele inkt. Het is gevestigd in Athens, Griekenland.

 4. JÄNECKE + SCHNEEMANN DRUCKFARBEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JÄNECKE + SCHNEEMANN DRUCKFARBEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten voor drukkerijen, uv-lak, en offsetdruk op bladen. Het is gevestigd in Höver (sehnde), Duitsland.

 5. DIC EUROPE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DIC EUROPE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bekleding - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, Chemische bindmiddelen, Additieven - industriële kleurstoffen en pigmenten, kunststof- en harsmaterialen, inkten voor drukkerijen, en Chemische bindmiddelen. Het is gevestigd in Düsseldorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SINTOCHEM S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SINTOCHEM S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Chemie - basisproducten en afgeleide producten, Chemie - basisproducten en afgeleide producten, packaging voor levensmiddelen, industriële packaging, en inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Bresso, Italië.

 2. HEUBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HEUBACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, industriele lakverven, poederverf, inkten voor drukkerijen, en Verf en lak. Het is gevestigd in Langelsheim, Duitsland.

 3. ACTEGA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ACTEGA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verf en lak. Het is tevens aanwezig in de sectoren bevestigingsproducten, en inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 4. FLINT GROUP BELGIUM

  België

  Het bedrijf FLINT GROUP BELGIUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren drukgroepen voor flexodruk, inkten voor drukkerijen, en Kleurstoffen voor voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Lessines, België.

 5. DONECK

  Luxemburg

  Het bedrijf DONECK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten, en inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Grevenmacher, Luxemburg.

 1. TONERYZAGROSZE.PL - TUSZE I TONERY DO TWOJEJ DRUKARKI

  Polen

  Het bedrijf TONERYZAGROSZE.PL - TUSZE I TONERY DO TWOJEJ DRUKARKI, is een Distributeur, en actief in de sector Printers, computer - toebehoor. Het is tevens aanwezig in de sectoren toner voor laserprinters, inkten voor drukkerijen, en papier voor laserkopieerapparaten. Het is gevestigd in Białystok, Polen.

 2. EMERY WILLED SLU

  Spanje

  Het bedrijf EMERY WILLED SLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in Malaga, Spanje.

 1. SOLDAN CHIMICA

  Italië

  Het bedrijf SOLDAN CHIMICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukinkten. Het is tevens aanwezig in de sectoren kleurstoffen en pigmenten industrie, en inkten voor drukkerijen. Het is gevestigd in malgesso, Italië.

 2. TRUDO DRUKKERIJ

  België

  Verzorgd drukwerk is meer dan papier en inkt. Samen met u gaat de Drukkerij Trudo op zoek naar een gepaste, gepersonaliseerde oplossing. Standaard is niet onze norm. Dankzij onze flexibiliteit en ervaring kunnen wij zorgen voor een uniek drukwerk op maat. Wij begeleiden u van ontwerp over druk en afwerking naar een kwaliteitsvol afgewerkt product. Professioneel of particulier, monotoon of meerkleurig, klassiek of nét dat tikkeltje anders. Laat u inspireren! Ga rustig op ontdekking op onze website en maak zo kennis met onze drukkerij. Vindt u niet exact terug wat u zoekt, aarzel niet om ons te contacteren. Wij hebben een gezicht met oog voor detail en helpen u graag verder. Door een persoonlijk contact kunnen wij uw ideeën omzetten in een gepersonaliseerd drukwerk. Onze prepressafdeling maakt voor u, in de mate van de technische mogelijkheden, alles drukklaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de gepaste oplossing om uw boodschap naar voor te brengen en uw drukwerk een opvallende uitstraling te geven. Zo maakt u indruk met uw drukwerk.

 3. HST BENELUX

  België

  OPLOSSINGEN: - Drukwerkinkten, overdrukcoatings en drukwerkhulpmiddelen: Deskundig advies van en inktformulering door onze application engineers zorgen ervoor dat u precies de tinten en nuances krijgt die u wilt. - GMP: Niet alleen moeten de drukinkten en overdrukcoatings die gebruikt worden voldoen aan de vereisten van GMP (good manufacturing practice), maar alle materialen die we gebruiken en stappen die we nemen in de procesketen, moeten ook in overeenstemming zijn met GMP, gecoördineerd zijn met elkaar, op elkaar zijn afgestemd en genetwerkt. - Verpakkingsmateriaal: We helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw specifieke toepassing. - INK ACADEMY: "Share knowledge – gain competence" – dit is het motto van onze INK ACADEMY. - Mengstations: Wanneer u uw eigen mengsysteem voor inkt plaatst in uw drukkerij, heeft u een behoorlijk streepje voor op de concurrentie.

 4. DUO-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Duo-Technik GmbH bestaat nu al meer dan 25 jaar. Het bedrijf heeft zich in die jaren ontwikkeld van een distributeur tot een systeemaanbieder voor alle partijen in de flexo- en digitale druk. Sinds de oprichting van Duo-Technik in 1989 heeft het bedrijf zich van verkooporganisatie ontwikkeld tot producent en biedt nu een groot assortiment aan voorzieningen voor de drukindustrie. De steeds strengere eisen van onze klanten zijn de motor voor onze ontwikkeling. Tegenwoordig omvat ons assortiment: infrarood- en warmeluchtdrogers voor waterverven en lakken op waterbasis, stofvangers voor vellenpers- en rollenpersinstallaties, polymerisatie-installaties voor uv-verven en -lakken, conditionering van verven, wassystemen voor cliché-drukplaten en rasterwalsen, transport van drukvellen

 5. AXRO GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 6. TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE

  Turkije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TEKNOVA PRINTING AND CHEMICAL INDUSTRY TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukwerk - flexografie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukinkten, Drukkerij - benodigdheden, offsetdruk met rollen, Drukinkten, groothandel inkten, Drukkerij - benodigdheden, oplosmiddelen, uv-lak, en LED UV Varnish. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. PRINTMASTA

  Polen

  Verified by europages badge

  Printmasta drukkerij en CD / DVD / Blu-Ray perserij is een specialist op het gebied van drukwerk. Persen en duplicatie van CD's en DVD's. Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en middelgrote oplages, digitale bedrukking met UV-inkt, offsetdruk en zeefdruk, duplicatie en persen van CD's / DVD's, productie van CD- en DVD-verpakkingen zoals: digipack, ecopack, kartonnen hoesje, CD / DVD covers, selectieve UV coating ook mogelijk voor kleinere oplages. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Wij zijn fabrikant van analoge audiocassettebanden. Wij kunnen uw cassettebandje dupliceren, stickers voor uw cassette bedrukken en de verpakkingsdruk voor uw cassettebandje verzorgen. Nu in ons aanbod hoesjes en verpakkingen voor creditcards, cadeaubonnen etc. met custom print en RFID bescherming. We drukken ook op papier: catalogi, folders, flyers, visitekaartjes. We produceren ook bedrukte verpakkingen en op maat gemaakte kartonnen dozen voor vele soorten producten - zeep- en cosmeticadozen, geschenkdoos, productdoos, brievenbus, bedrukte CDB-oliedoos, papieren geschenkdoos, parfumdoos, verpakkingsdoos, wijngeschenkdoos, sieraden doos, cosmetische doos, chocoladedoos, verpakkingsdoos. Vraag een offerte aan voor kartonnen dozen en op maat bedrukte kartonnen verpakkingen, we kunnen het formaat en type maken dat u nodig heeft, zelfs in kleine hoeveelheden. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit. Nu in ons aanbod vinyl look cd's.

 8. DRUKKERIJ BEST

  Nederland

  Drukkerij Best is een drukkerij voor kwaliteits drukwerk en printwerk. Uw opdrachten worden met de uiterste zorg vervaardigd! Drukkerij Best B.V. is al sinds 1987 een begrip in Brabant en verre omstreken. Drukkerij Best B.V. is een no-nonsense grafisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het snel en vakkundig opmaken, drukken en afwerken van diverse grafische producten en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit en oog voor detail Eén kleur Veel mogelijkheden. Rasters van 5 tot 95%, scherp en duidelijk. Wij drukken met onze pers (Shinohara 52 IIP) één kleur dubbelzijdig in één drukgang. Twee kleuren Met een veelvoud aan tinten. We draaien enkelzijdig twee kleuren in één drukgang (ook enveloppen). Het maximale papierformaat is 520 x 360 mm (min. 100 x 150 mm). 4-kleurendruk Met ongekende mogelijkheden. Op onze pers (Ryobi 524 HX) draaien we 4 kleuren in één drukgang (ook enveloppen). Het maximale papierformaat is hier 520 x 360 mm (min. 100 x 150 mm). Via het controle-station is het mogelijk om elke mogelijke instelling te perfectioneren als het gaat om de gebruikte hoeveelheid inkt en andere instellingen. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke kwaliteit van uw drukwerk. Grootformaat Wilt u een formaat groter? Ook dat kan bij ons. Met onze Ryobi 662 HX 2 kleuren drukpers kunnen we vellen van 52 x 72 cm voorzien van prachtig drukwerk!

 1. DRUKKERIJ AUWERPRINT

  België

  Drukwerk dat de zintuigen beroert: dat is ons métier. De vezel van een papier aan uw vingertoppen, het ruisen wanneer u het papier streelt. De geur van de inkten met de hint van hout in de neus.De kleuren die beginnen leven onder licht... Dat gevoel, dat is drukwerk proeven. Met 75 jaar ervaring in offset en typo hebben we bij drukkerij De Hauwere alle knowhow in huis om elke job perfect en met een snelle levertijd af te werken. Ook digitaal drukwerk vormt voor ons geen probleem. Een gemotiveerd team en een modern machinepark garanderen u telkens opnieuw kwaliteitsvol drukwerk. Of het nu B2B-drukwerk is of gelegenheidsdrukwerk, wij bieden altijd een oplossing op maat.

 2. GOEDHART REKLAME EN ONTWERP

  Nederland

  Goedhart Reklame BV is een ervaren ROTA-erkend media- reclamebureau. Al meer dan 16 jaar actief op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeven van logo’s en huisstijlen, advertenties, websites, brochures en nog veel meer. Alles vanaf idee tot en met levering van het drukwerk of een professionele en vindbare website. Zowel voor het bedrijfsleven, retail als de culturele sector. Goedhart werkt samen met professionals voor fotografie, copywriting, belettering, illustraties, muziek en geluid, advertentieplaatsingen en website-ontwikkeling. Goedhart is FSC®-gecertificeerd [FSC-NLD-0064] en levert milieuvriendelijk en verantwoord drukwerk, voorzien van milieuvriendelijker inkten en persvernis op waterbasis. Wij hebben veel ervaring met duurzaam en verantwoord inkopen en werken daarvoor samen met diverse gecertificeerde drukkerijen. Om die reden werken we voor diverse loyale bedrijven die groen en lokaal zaken doen. Bel ons voor een kennismaking. Een goede espresso is zo gemaakt.

 3. KLUNDER SCREEN- & DIGITALPRINT

  Nederland

  Wij zetten jouw opdracht om in vakwerk! Bij Klunder Screen & Digital Print ben je aan het juiste adres voor zeefdruk en digitale print. Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan drukwerk: - in kleine en grote oplages - in zwart-wit, éénkleurendruk of full colour - met zeefdruk en digitale print - van polo’s en sporttassen - van paraplu’s en kraskaarten - met fluorescerende inkt en glitterinkt - met transfers en uv-spotvernis - voor stickers en reclameborden - bedrukken van werkkleding Eigenlijk zijn de mogelijkheden oneindig. Onze zeefdrukkerij gaat voor het beste eindresultaat en we gaan daarin zo ver, dat we ook technieken combineren. In iedere order ziet Klunder een uitdaging en dat is ook meteen de kracht van onze drukkerij. Samen met de klant wordt bekeken welke techniek het meest geschikt is voor het gewenste eindresultaat. Dankzij de verschillende machines die in ons bedrijf staan, kunnen we altijd maatwerk leveren. We bekijken per order welke techniek we toe gaan passen. Wij combineren jouw wens met de kennis, ervaring en technieken in onze zeefdrukkerij. De uitkomst: een tevreden klant!

 4. ARETS GRAPHICS

  België

  Arets Graphics realiseert de productie van verf, vernis en drukinkt. ARETS GRAPHICS is een van de belangrijkste spelers op de UV-markt en investeert continu in nieuwe technologieën. ARETS GRAFISCHE was de eerste die UV-inkten te voeren voor coldset drukwerk in Europa, en in zijn moderne UV-fabriek, het produceert een consistente kwaliteit en biedt klanten een uitstekende service. De toekomst van de boekdrukkunst is UV, en de invoering van de UV-technologie in de coldset drukkerij wereld in staat zal stellen het drukken van kranten huizen te printen op gecoat steunen en verbetering van het kwaliteitsniveau.

 5. DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND

  Duitsland

  Het bedrijf DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Inkten, Drukkerijen, Tampondruk, Zeefdrukmachines en materialen, Inkten, Drukkerijen, en Tampondruk. Het is gevestigd in Wesel, Duitsland.

 6. TAMPO-SERVICE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TAMPO-SERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Hout - onbewerkt, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, en Hout - onbewerkt. Het is gevestigd in Garching, Duitsland.

 7. ERWIN JARIUS DRUCKEREI-BEDARF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ERWIN JARIUS DRUCKEREI-BEDARF GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Informatica - computerbenodigdheden, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, en Informatica - computerbenodigdheden. Het is gevestigd in Langenhagen, Duitsland.

 8. BERND SCHMIDT

  Duitsland

  Het bedrijf BERND SCHMIDT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zeefdrukmachines en materialen, Verf en lak, Inkten, Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure, Zeefdrukmachines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Zetterijen, fotozetterijen en fotogravure. Het is gevestigd in Braunschweig, Duitsland.

 9. FLINT GROUP SWITZERLAND AG

  Zwitserland

  Het bedrijf FLINT GROUP SWITZERLAND AG, is een Distributeur, en actief in de sector Chemische industrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, Drukinkten, Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen, Verf en lak, Inkten, en Drukinkten. Het is gevestigd in Burgdorf, Zwitserland.

 10. UNITEK

  Polen

  Het bedrijf UNITEK, is een Multi-Category, en actief in de sector Drukkerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Uitgeverijen - diversen, Uitgeverijen - diversen, Drukmachines en materiaal, drukwerk, en chinese inkt. Het is gevestigd in Trzebinia, Polen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis