• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inox

Resultaten voor

Inox - Import export

 1. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by Europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

  Website Open In New icon
 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  Rostfrei-Stahl Geisweid GmbH (RFSG) is een klassiek familiebedrijf en kan terugblikken op een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Toen het bedrijf in 1964 werd opgericht, waren wij het eerste servicecentrum in Europa en daarmee de enige leverancier van plasma-gesneden platen van roest-, zuur- en hittebestendig Cr-Ni-staal. Wij leveren momenteel aan de gehele Europese markt zowel plasma-, waterstraal- en lasergesneden als gezaagde componenten van roestvrij staal en wij produceren hoofdzakelijk voor klanten in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en papierindustrie, alsook voor chemische en petrochemische bedrijven. Wij werken ook voor klanten in de sectoren energie, offshore en milieutechnologie. Flexibele reacties op de eisen van de markt zijn kenmerkend voor ons dagelijks leven. Vandaag zijn wij de enige onafhankelijke snijderij van deze omvang in Duitsland.

  Website Open In New icon
 3. ASIACTION SOURCING

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  IMPORT VAN METALEN UIT CHINA.Asiaction is een sourcing en kwaliteitscontrole agentschap gevestigd in China sinds 2008.Met een aanwezigheid in China, Frankrijk en Dubai, garandeert Asiaction, door haar expertise in sourcing en supply chain, de levering van al uw roestvrij staal uit China tegen de beste voorwaarden die de markt biedt. Ons Chinese kantoor in Guangzhou bestaat uit 12 medewerkers en staat in contact met de plaatselijke actoren om de naleving van technische eisen, inkoopvoorwaarden en het vlotte verloop van de logistiek te waarborgen. Om te voldoen aan de inkoop- en leveringsbehoeften van industriële en commerciële bedrijven, bieden wij een compleet assortiment warm- en koudgewalste roestvrijstalen producten die voldoen aan de huidige Europese en internationale normen. Asiaction, als expert in inkoop in Azië, stuurt en beveiligt het inkoopproces om uw metaalleveranties uit China mogelijk te maken.

  Website Open In New icon
 4. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Turkije

  Verified by Europages badge
 5. MLA FIXINGS

  België

  Verified by Europages badge

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

  Website Open In New icon
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. FORJAS 2000 S.L.

  Spanje

  Verified by Europages badge
 2. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 4. DEGLER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 1. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italië

  Verified by Europages badge
 2. SVTM

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 3. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italië

  Verified by Europages badge
 4. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italië

  Verified by Europages badge
 5. INOXEA SRL

  Italië

  Verified by Europages badge
 6. INVEST-TECH SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 7. STAPPERT FRANCE

  Frankrijk

  Verified by Europages badge
 8. BERGMANS KOGELLAGERTECHNIEK

  België

  Bergmans lagertechniek BVBA is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het leveren van kogellagers, Durbal stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, gluibussen en hittebestendige kogellagers. Wij zijn werkzaam als distributeur voor o.a. Durbal, Nadella en A&S Fersa. Onze klanten bevinden zich in elke industrie zoals machinefabrieken, productiebedrijven machinebouwers en engineerings-bureau’s. Naast de levering van standaard lagers zijn wij gespecialiseerd in het leveren van speciaal lagers en wielen volgens tekening voor uw specifieke behoefte. Onze producten: Durbal stangkoppen onderhoudsvrij, Durbal gewrichtslagers, Durbal gaffelkoppen, Durbal stangkoppen kogelgelagerd, Durbal stangkoppen tongelagerd, Durbal INOX stangkoppen, Nadella rechtgeleidingen, actuators, draaikransen, tandkranslagers, miniatuurlagers, hittebestendige lagers, kogels, Glijbussen, filters etc. www.bergmans.net

 9. INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC )

  België

  Inox Maatwerk Constructie ( IMC ) is fabrikant en gespecialiseerd in inox aanrijdbeveiliging voor het beschermen van gebouwen, etalages, poorten, sandwichpanelen en de inrichting van openbare gebouwen zoals: - fietsbeugels, aanleunhekkens, fietsnietjes, parkeerbeugels - inox palen, afbakeningspalen, anti-parkeerpalen, anti-rampalen, rvs palen, roestvaste palen, gelakte palen, bolder, zuilen, verkeerspaal, afzetpaal - markeernagels, wegdeknagel, punaises, voetgangerscirkel, clou, permanente wegmarkering - stootbaar, stoothoek Op onze site www.i-m-c.be kan u onze standaard producten terug vinden, andere afmetingen zijn ook mogelijk. Aarzel niet om ons te contacteren voor de mogelijkheden of voor een offerte kan je mailen naar lies@i-m-c.be.

 10. WALZWERKE EINSAL GMBH

  Duitsland

  Walzwerke Einsal is uw multispecialist voor lengtemateriaal. Als Duitse producent van plat- en vierkantstaal, evenals speciale profielen volgens tekening, onderscheiden wij ons door onze grote flexibiliteit, efficiëntie en deskundigheid. Walzwerke Einsal kan bogen op een grote klanttevredenheid en de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit. Met onze volgens de nieuwste industrienormen procesgestuurde installaties kunnen meer dan 400 kwaliteiten edelstaal in de meest uiteenlopende plat- en vierkantafmetingen worden verwerkt (traploos). Ook kleine partijen vanaf 500 kg kunnen al volgens de specifieke wensen van de kant bij Walzwerke Einsal worden gemaakt. Uitdagende eisen op het gebied van toleranties, oppervlaktegesteldheid en microstructuur worden in acht genomen. Wij staan als projectpartner voor u klaar van proefbatches tot serieproductie. Gecertificeerd volgens EN 9100, DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 14001, DIN EN ISO 50001. Made in Germany.

 1. CHIMIDEROUIL BELGIUM

  België

  Chimiderouil S.A. is een KMO gespecialiseerd in het chemisch reinigen van metalen en in het elektrolytisch polijsten van roestvrij stalen oppervlakken. De dienstverlening vindt plaats in de werkplaats voor oppervlaktebehandeling of op locatie bij de klanten. De fabricage en verkoop van de producten van Chimiderouil gebeurt op de productielocatie in (Luik). De toepassingen zijn voornamelijk bedoeld voor de farmaceutische sector, de voedingssector, kernenergie en alle andere sectoren waar een nauwkeurige reiniging van de oppervlakken noodzakelijk is.

 2. DMA HAMBURG INOX & ALLOYS GMBH

  Duitsland

  DMA Inox & Alloys GmbH is een Service Center voor roestvrij staal dat zich in Hamburg bevindt. We leveren niet alleen aan klanten in Duitsland maar ook in Europa en de overzeese gebieden. Onze jaren lange ervaring in de bewerking en levering van roestvrij stalen gesneden breed- en precisieband, coils, plaatstaal en draad, zoals ook van nikkel- en andere legeringen, hebben ons in staat gesteld om met kleine en wereldberoemde bedrijven uit meer dan 10 verschillende industriesectoren samen te werken.

 3. STAINLESS BAND LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Wereldwijde leverancier van roestvast staal in coils, smalle strips, schijven en omsnoeringsband. Stainless Band is een klantengerichte leverancier, marktleider in een groot aantal sectoren, o.a. de auto-industrie, de bouw en de petrochemiesector, die in heel VK en wereldwijd levert. Onze verwerkingsafdeling is uitgerust met ultramoderne productie- en testinstallaties, waarmee het team van Stainless Band kan polijsten en slitten: schijven in grade 304, roestvaststalen coils, meervoudige/op spoel gewikkeld in diverse grades, diktes en breedtes. Daarnaast hebben wij onze installaties voor het slijpen en afwerken van randen en een vlak- en walslijn, dit alles onder één dak - een ware one stop shop voor klanten.

 4. KITZINGER-PROGRESS AS

  Estland

  AS Kitzinger-Progress werd opgericht in 1992 en is volledig opgebouwd uit Duits kapitaal. 80-90% van de productie wordt naar Duitsland geëxporteerd. Onze hoofdproductie bestaat uit roestvrijstalen producten voor diverse industrietakken: bouw; levensmiddelenindustrie en cateringbedrijven, landbouw; scheepsbouw; zuivelindustrie, bakkerijen; Vleesindustrie. Het heeft industriële bakkenwasmachines ontwikkeld voor de levensmiddelenindustrie: Viva, Contino, Rotaari, Takar - diverse series voor verschillende gebruikers.

 5. NICOMET TRADING B.V.

  Nederland

  Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van overtollige, tweede keus of beschadigde halffabricaten. Hierbij gaat het voornamelijk om buizen, platen, coils, staf en draad. Met ons magazijn midden in het Rotterdamse havengebied kunnen wij snel schakelen op logistiek gebied en hebben wij alle faciliteiten voor de import en export van onze materialen. Bent u op zoek naar scherpe prijzen voor uw overtollige of tweede keus materiaal? Met onze jarenlange ervaring in de metaalbranche kunnen wij u snel een prijs geven voor uw overtollige materialen.

 6. IMA CREATIES

  België

  Ima creaties is gespecialiseerd in de ontwikkeling van allerlei projecten in roestvrij staal ook wel inox genaamd. Ook bewerkingen en realisaties in metaal behoren tot ons gamma. De combinatie van een jarenlange ervaring en een zeer grote vakkennis van inox enerzijds en een modern machinepark met ruime voorraad anderzijds maakt dat er in ideale omstandigheden kan geproduceerd worden. Wij beschikken over zeer degelijk geschoold personeel en gecertificeerde lassers die kwaliteit en een perfecte afwerking hoog in het vaandel dragen. Zo streven wij er elke dag naar om onze klanten een kwalitatief hoogstaand product aan te bieden. - trappen - leuningen - deuren - poorten - afdaken - 3d letters - diversen

 7. CD CONSTRUCTS

  België

  TOPTECHNOLOGIE VOOR GROOTKEUKENS Wij importeren een uitgelezen selectie topmerken voor grootkeukentechnologie. Ontdek ze allemaal. Bovendien zijn wij uw exclusieve Benelux-verdeler voor Thermodyne warmhoudtoestellen, Retigo combisteamers, Adande koel-en vrieskasten en Victorian baking ovens aardappelovens. EIGEN ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE U zaak is uniek en heeft aparte noden. Praat dus met onze deskundigen over uw wensen. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw pasklare kader in inox. En leveren en plaatsen kwalitatief hoogstaande kooktoestellen en voedingsmachines. Inclusief een intensieve test-, demonstratie- en opleidingsfase. Het resultaat? Uw keuken is bedrijfsklaar. Kom nu praten over uw plannen. LEVERINGEN OVER DE GRENZEN U koopt onze inox-oplossingen in België en daarbuiten. Via een netwerk van nationale en internationale freelance verdelers. Dat is grenzeloos vakmanschap.

 8. DIMA CONSTRUCT

  België

  DIMA CONSTRUCT is een bedrijf gelegen te Lommel, Kristalpark dat zich onderscheidt in de markt door zijn sterke vakmanschap en inzicht op het gebied van staal en inox verwerking. Sinds vele jaren wordt in ons atelier vakmanschap en de beste materialen samengebracht om tot een hoogwaardig product te komen dat aan al uw eisen voldoet. Vakkundige opgeleide medewerkers vervaardigen diverse constructies zoals trappen, leuningen, bordessen, luifels, carports, balustraden, handgrepen, allerlei ondersteuningen voor de bouwindustrie enz. Een van onze specialismes betreft het perfect combineren van staal of inox met andere materialen zoals glas en/of hout. Deze combinaties leveren vaak unieke resultaten op! Onze constructies maken we voor zowel industrie en professionals alsook voor particulieren.

 9. NIALCO

  België

  Nialco is een staalleverancier: platen en platte klossen van koolstofstaal (warm- of koudgewalst, herbekleed, gegalvaniseerd, elektrisch verzinkt, aluzink, galvalume, met magnelis coating, met aluminium coating, geplastificeerd of bekleed met PVC). Wij bieden constant technische en commerciële oplossingen die nauw aansluiten op de behoeften van onze klanten. Nialco is tevens glasleverancier: ruiten, aluminium profielen, pakkingen, accessoires voor het plaatsen, aanvullende producten, werktuigen en overige.

 10. I.T.M.

  België

  Al 15 jaar lang maakt ITM bvba uit Wuustwezel inox trappen, balustrades, loopbruggen, meubels, terrassen, logo’s, belettering en andere metalen constructies. Alles wordt door onze vakmannen gemaakt in eigen atelier, volledig op maat van de klant. In onze ruime toonzaal kan u alvast wat inspiratie komen opdoen en de verschillende materialen, afwerkingen en kleuren bekijken. Nadat we gepolst hebben naar uw wensen, maken we met veel plezier een vrijblijvende offerte voor u op. Als u besluit met ons in zee te gaan, maken we ook altijd eerst de nodige ontwerpen. Pas nadat deze door u werden goedgekeurd, gaan wij over tot de productie. Vervolgens leveren wij alles aan huis en zorgen we voor een feilloze plaatsing. ITM biedt een uitstekende service en werkt zeer flexibel. Onze ambitieuze, gedreven medewerkers staan garant voor een persoonlijke opvolging van elk project, met een zorgvuldige afwerking. Op deze website kan u enkele van onze reeds gerealiseerde projecten bekijken.

Filters

Resultaten voor

Inox - Import export

Aantal resultaten

908 bedrijven