• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • inpakmachines

Resultaten voor

Inpakmachines - Import export

 1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hugo Beck is een toonaangevende wereldwijde specialist in horizontale flowpack-, film- en papierverpakkingsmachines en oplossingen voor automatisering en printverwerking in het prestatiebereik van 3.000 tot 18.000 cycli/uur. Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte machineoplossingen voor het verpakken in folie of papier en leveren ook het gehele assortiment randapparatuur. Op maat gemaakt of als seriemachine: Ons uitgebreide portfolio omvat flowpackmachines, continue en intermitterende buiszakmachines voor flowpack-, pouch- of krimpverpakkingen, bundelpakkers, krimptunnels, printverwerkingssystemen, feeders, robots en handlingsystemen. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan polyolefine, polypropyleen, polyethyleen en composietfolies die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook de nieuwste folies gemaakt van monomaterialen of tot 100% gerecycled materiaal, biofilms en extreem dunne verpakkingsfolies worden verwerkt met Hugo Beck-machines.

 2. MOSCA GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Mosca GmbH produceert efficiënte omsnoeringsmachines, hoogwaardige omsnoeringsbanden en complexe omsnoeringssystemen voor het vastzetten van transportgoederen

 3. BAG IN BOX

  Polen

  Bag in Box is gevestigd in Lublin. Wij zijn al meer dan 20 jaar aanwezig op de markt. We zijn gespecialiseerd in de bouw van verpakkingsmachines en overige installaties. Het bedrijf staat onder leiding van Jacek Jackowski. Onze diensten worden voornamelijk gebruikt door fabriekseigenaren. We bieden verpakkingsmachines, standaard verpakkingsmachines, steriele verpakkingsmachines, bottelaars en Ultra Clean verpakkingsmachines. Onze werknemers zijn specialisten die u helpen en adviseren over het juiste product. U bent welkom voor een bezoek!

 4. TLS TECHNICAL LOGISTIC SOLUTIONS

  Nederland

  TLS BV is producent van palletwikkelaars. Standaard machines maar ook eigen ontwikkeling in grote volautomatische systemen, met de mogelijkheid van maatwerk naar al uw specificaties. Palletwikkelmachines Pallet wikkelaars zijn er in verschillende soorten, maten en capaciteiten. Zo leveren wij "draaiplateau wikkelaars" en "draaiarm wikkelaars" van onze merken Taurus en Mustang. Deze machines zijn er om het werk lichter te maken en zorgen ervoor dat een dergelijke inwikkel klus snel en zorgvuldig geklaard wordt! Draaitafel wikkelmachines Nog nooit was het inwikkelen van pallets zo eenvoudig. Bij draaiplateau wikkelaars draait de pallet automatisch rond door het draaiplateau, terwijl de foliewagen verticaal langs de pallet beweegt. Draaiarm wikkelmachines Ideaal voor het inpakken van grote pallets en grote volumes! Bij draaiarm wikkelaars blijft de pallet stilstaan in plaats van dat deze ronddraait zoals bij de draaiplateau wikkelmachine.

 5. POLPAK MASZYNY PAKUJACE

  Polen

  We produceren verpakkingsmachines die gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit met gebruik van de nieuwst meest innovatie technologieën. We bieden ook professionele verstuivers, feeders, verpakkingsfolie, verpakkingsmachines, sprinklers, polyolefin, professionele verpakkingsssytemen, krimpmachines, lasdrukmachines

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAXPAC

  België

  Welkom bij MAXPAC, specialist in het leveren van installaties, machines en complete verpakkingslijnen voor poeders en granulaten. Voor elke toepassing bieden wij u een geschikte machine of verpakkingsoplossing aan (doseren, wegen, verpakken, palletiseren, rekwikkelen, stretchhoezen, …). Onze uitgebreide ervaring gekoppeld aan hoogstaande merken en een prima sales -en service afdeling maakt dat wij onze klanten een echte toegevoegde waarde kunnen aanbieden.

 2. DIJKSTRA VEREENIGDE

  Nederland

  Dijkstra Vereenigde is ruim honderd jaar een begrip in de branches: Laboratoriumapparatuur, Verpakkingsglas, Verpakkingsmachines.

 3. KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf KRONORM MAKINA AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA

  Polen

  Het bedrijf SUPERMACH SP.K. TOMASZ NITA, is een Multi-Category, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluit- en bindmachines en materiaal, Karton voor verpakkingen, Verpakkingsbedrijven, Sluit- en bindmachines en materiaal, Karton voor verpakkingen, Verpakkingsbedrijven, en in potten doen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 5. THIMON

  Frankrijk

  Het bedrijf THIMON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsbedrijven, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Verpakking - kunststof, conditioneren en verpakking, Verpakkingsbedrijven, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Verpakking - kunststof. Het is gevestigd in Méry, Frankrijk.

 1. ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE

  Turkije

  Het bedrijf ENMAK ENDÜSTRIYEL MAKINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inpakmachines, verpakkingsmachines, etiketteermachines voor verpakking, en Inpakmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FUJI PACKAGING MACHINES SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf FUJI PACKAGING MACHINES SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Goussainville Cedex, Frankrijk.

 1. ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ

  Turkije

  Het bedrijf ÖZELLER MAKINA SANAYII- HUSEYIN KORKMAZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Inpakmachines, Drankenindustrie - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Inpakmachines, Drankenindustrie - machines en materialen, en inpakmachines voor verpakking. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. VIPAK SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf VIPAK SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inpakmachines, verpakkingsrollen en -films, Inpakmachines, neutrale en gepersonaliseerde kleefband, en kleefbanden. Het is gevestigd in Jarocin, Polen.

 3. SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK

  Duitsland

  Het bedrijf SMB SONDERMASCHINENBAU E.K. PÖSSNECK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is gevestigd in Pößneck, Duitsland.

 4. STREMA MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STREMA MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drukkerijen en zetterijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, Inpakmachines, Reprografie - machines en materialen, Boekbinderijen - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, en Inpakmachines. Het is gevestigd in Sulzbach-Rosenberg, Duitsland.

 5. YURTPAK MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf YURTPAK MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is gevestigd in Karatay / Konya, Turkije.

 6. EVOMAC MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf EVOMAC MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inpakmachines, verse kant-en-klare visgerechten, Inpakmachines, machinemodellen, en papiersnijwerk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. ZENTER MS.S MOTAK

  Polen

  Het bedrijf ZENTER MS.S MOTAK, is een Distributeur, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verticale verpakkingsmachines, en Verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Sandomierz, Polen.

 8. AKKOR MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf AKKOR MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren fardelage, halfautomatische verpakkingsmachines, en krimpzakken. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. POZWRO

  Polen

  Het bedrijf POZWRO, is een Distributeur, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren invoermachines, en verpakking en conditioneren en toelevering. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 2. EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER

  Turkije

  Het bedrijf EDDA MAKINE ENDÜSTRIYEL SISTEMLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren verpakkingsmachines, en industriële schroefdraadsnijbanken. Het is gevestigd in BURSA, Turkije.

 3. ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turkije

  Het bedrijf ETKIN AMBALAJ SAN VE TIC LTD ŞTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Offsetdruk, noodtrommels, evaluatie van de stabiliteit van bomen, en verkoopstandaards voor markten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 4. SERWISPAK

  Polen

  Het bedrijf SERWISPAK, is een Groothandelaar, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren vulproducten van kunststof voor verpakking, en machines voor verpakking met thermisch intrekbare film. Het is gevestigd in Przedbórz, Polen.

 5. MC SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf MC SPÓŁKA Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeltlijm, en smeltlijmen. Het is gevestigd in Pawłowiczki, Polen.

 6. WEBSTER GRIFFIN LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WEBSTER GRIFFIN LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Nagel- en nietmachines voor verpakkingen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Nagel- en nietmachines voor verpakkingen, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Crowborough, Verenigd Koninkrijk.

 7. TAI DRAGON MACHINERY CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf TAI DRAGON MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren wikkelmachine, en Folie voor levensmiddelen. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

 8. GREEN INDUSTRIAL CO., LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf GREEN INDUSTRIAL CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inpakmachines. Het is gevestigd in Gyeongsangnam-do, Zuid Korea.

 9. SOCO SYSTEM A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SOCO SYSTEM A/S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Lasmachines voor verpakkingen, Inpakmachines, Lasmachines voor verpakkingen, en Inpakmachines. Het is gevestigd in Taastrup, Denemarken.

 10. REO-PACK A/S

  Denemarken

  Het bedrijf REO-PACK A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inpakmachines, en Inpakmachines. Het is gevestigd in Mariager, Denemarken.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis