• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • insecticiden

Resultaten voor

Insecticiden - Import export

 1. GOLF COSMETICS

  Turkije

  Verified by europages badge

  GOLF COSMETICS is een in Istanbul gevestigd bedrijf dat sinds 1982 gespecialiseerd is in de productie van cosmetica.Met een hoge productiecapaciteit produceren we ons eigen merk spuitbussen met behulp van de nieuwste technologische machines. Inderdaad, we hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het afvullen van spuitbussen met een uitgebreid productassortiment, waaronder handdesinfecterende middelen, ontsmettingsmiddelen, colognes, luchtverfrissers enzovoort, die allemaal op alcohol zijn gebaseerd. Dan kunnen ze ook over de hele wereld onder private label worden geproduceerd.We bieden ook producten voor persoonlijke verzorging, zoals haarlak, deodorants, wattenstaafjes, vochtige doekjes of vloeibare zeep. Het steeds groeiende wereldwijde succes van ons bedrijf stelde ons in staat aanwezig te zijn op zowel binnenlandse als interne markten in meer dan 40 landen, met name in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Europa, dankzij onze hooggekwalificeerde exclusieve distributiepartners. We zijn er trots op gecertificeerd te zijn voor de ISO 9001 en normen. Bovendien werken we elke dag volgens GMP-normen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen.

 2. WOODCHEM

  Nederland

  We are supplier of biocides, insecticides and fungicides. We are focussing to the development of biological solutions. * Enclean - Biological Algae Control * BIOREPEL - Biological product against fungi * Biological - black coating for wood * Chitosan – Biological pesticides * Presta - Wood protection biocides * Shed & Fence - Wood protection and pigment in one * Vinkocide – preservatives for paints & coatings * Permethrin * Propicanazole * IPBC * Benzalconiumcloride

  Alle producten voor "insecticiden"

 3. OR.MA. SRL

  Italië

  De firma OR.MA. vervaardigt automatische dispensers, ontgeurders en insecticiden, spuitbussen op basis van natuurlijk pyrethrum, insectenlampen en andere artikelen om insecten te bestrijden en de lucht te zuiveren. De Orma catalogus bestaat uit twee delen. Voor de bestrijding van parasieten bieden wij de lichtvallen met kleefplaat Eurofly, Flycontrol, Ecofly, alsmede de beveiligde houders voor rattenaas (rattenbestrijdingseenheid) Masterbox, beschikbaar in 5 verschillende maten. Voor alle verdere informatie: www.pirovanoluigi.it

 4. PROTEX

  België

  Protex werd als een van de pioniers in de fytofarmacie in België opgericht in 1928. Als erkenningshouder en exclusief nationaal verdeler bieden wij een breed gamma producten (herbi-, insecti- en fungiciden, slakkenkorrels, oliën, …) aan in de meest verscheidene culturen. Wij zien het onze taak dagelijks onze kennis met u te delen en u te ondersteunen. Daarom leggen wij jaarlijks proefvelden aan. Om u nog beter te wapenen tegen nieuwe belagers en om aan nieuwe noden te beantwoorden werken wij aan uitbreidingen van bestaande erkenningen en proberen wij u elk jaar nieuwe producten voor te stellen, samen met een aangepast advies.

 5. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkije

  Entosav is een toonaangevende groep die in 1995 opgericht werd in Turkije als een in ongediertebestrijding gespecialiseerd bedrijf. Tegenwoordig telt de groep 4 bedrijven en meer dan 1.000 werknemers, en we blijven activiteiten ontplooien in andere domeinen, hoofdzakelijk binnen de productie, dienstverlening, volksgezondheid, ongediertebestrijding, bio-veiligheid voor de gezondheid van dieren in boerderijen en pluimveebedrijven, gewasbescherming, ecologische planning, Landschapsinrichting, bouw en afsluiten van contracten. Entosav levert op een wetenschappelijke manier tal van nieuwe en uiteenlopende oplossingen voor de marktvereisten. Entosav is marktleider binnen de sector voor volksgezondheid met een marktaandeel van circa 40% in Turkije in de afgelopen 7 jaar. We bieden exclusieve technische diensten (knowhow), speciale voertuigen, uitrustingen en werktuigen en een uniek en compleet aanbod producten op maat zoals insecticide, schimmeldodende middelen, onkruidbestrijdingsmiddelen en rattenbestrijdingsmiddelen. We produceren over het algemeen alle types op de markt verkrijgbare geformuleerde producten voor diverse landen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. A.H.B.O.

  België

  AHBO is een jonge dienstverlenende firma die zich situeert in West Vlaanderen, gespecialiseerd in ‘pest control’, of het bestrijden en verdelgen van ongedierte, zwammen en schimmels. Sinds een tiental jaar heeft ze zich ontwikkeld tot een onderneming gekenmerkt door een kwaliteitsvolle en snelle service, op maat van elke klant. Onze klanten situeren zich in alle mogelijke sectoren, van de overheid, over de industrie, horeca, landbouw tot de particulier. Bij diensten vindt U alles welke services wij U kunnen aanbieden, van gebouwenzorg tot het bestrijden van knaagdieren of insecten, en specifieke diensten in de voedingsindustrie.

 2. LABORATOIRE ACI

  Frankrijk

  De LABORATOIRES ACI , opgericht in 1974, hebben als doel: het samenstellen, ontwikkelen en distribueren van chemische en biologische producten en concepten voor de toepassing voor gezondheid, industrieel onderhoud en oppervlaktebehandeling. Wij beheersen die essentiële functies: het onderzoek en de ontwikkeling van producten in onzelaboratoria, de producti en distributie in Frankrijk, met ene netwerk van zeer goed opgeleide alleenvertegewoordigers "V.R.P".binnen het bedrijf, distributie in een dertigtal landen door de Laboratoires ACI International, via een netwerk van distributeurs. Ons assortiment van 200 producten is verdeeld in zes categorieën: Hygiëne, ontsmetting, sanering, waterzuivering, ontvetting en chemisch voorbereiden van opperlakten, oppervlaktebekleding, diverse soorten onderhoud en behandeling van species

 3. MELROSE CHEMICALS LTD.

  Canada

  Melrose Chemicals Ltd. produceerd desinfecteermiddelen en andere chemikalien voor speciale doeleinden sinds 1978. Melrose Chemicals Ltd. is geregistreerd onder nummer 100563-A van Health Canada om geneesmiddelen to produceren. Het adres van onze fabriek is 2323-46th Ave. Lachine, QC. CANADA H8T 3C9. Tel: +1-514-631-2998; Fax: +1-514-631-2997 Het Maleisie kantoor bevindt zich op WISMA MELROSE, 51-1 Jalan 10/116B, Kuchai Entrepreneurs Park, 58200 Kuala Lumpur, Malaysia. Tel.: 03-7981-6818 Fax: 03-7981-5818 Cel.: 016-366-4829 / 016-220-8896 Managing director Mr. Mike Say - e-mail: mike@melrosechem.com

 4. INDUSTRIAS QUÍMICAS MEGAR

  Spanje

  Wij vervaardigen reinigingsmiddelen, insectenverdelgers tegen kakkerlakken, muggen, maar produceren tevens zeep, olie, reinigingsmiddelen en luchtverfrissers. We leveren reinigingsmiddelen in spuitbussen.

 5. DENKA INTERNATIONAL

  Nederland

  Sinds 1932 is Denka International richtinggevend in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bestrijdingsmiddelen. De bescherming van milieu, mens en dier staat daarbij centraal. Producten: - bestrijding van ratten en muizen - houtbescherming - bestrijding van parasieten bij vogels - veebeschermingsmiddelen - professionele ongediertebestrijding.

 1. TERRA NOSTRA GMBH

  Duitsland

  Terra Nostra GmbH is fabrikant en leverancier van het veelzijdig toepasbare Margosa-extract voor biocideproducten. Ontwikkelaar van biocide actieve ingrediënten, leverancier van Margosa-extract, huisstofmijtspray, mijtenspray, neem-extract, insectenwerend, afweermiddel tegen mijt, afweermiddel tegen mieren, afweermiddel tegen vliegen, afweermiddel tegen teken, afweermiddel tegen vlooien, fabrikant van insectenwerende middelen waaronder huisstofmijt, afweermiddel tegen rood mijt.

 2. SAP INTERNATIONAL CORPORATION

  België

  SAP International Corporation SA is actief in de vervaardiging van meststoffen, agiochemicaliën, diervoeding en medische producten en als onafhankelijke export handel bedrijf of als de exclusieve export kantoor van diverse Belgische en buitenlandse fabrikanten. SAP International biedt: farmaceutische grondstoffen, hulpstoffen, instrumenten en apparatuur, staal, metaal en non-ferro, desinfecteermiddelen en hygiëneproducten, chemicaliën voor de volksgezondheid, …

 1. VIRIDAXIS

  België

  Viridaxis kweekt bladluisparasitoïden en maakt hiervoor gebruik van een uniek proces waar geen planten bij komen kijken. Onze producten staan bekend om hun buitengewone kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij investeren voortdurend belangrijke bedragen in R&D , waarbij het accent gelegd wordt op de ontwikkeling van praktische en betrouwbare bestrijdingsmiddelen tegen bladluizen om meer algemeen duurzame landbouw te bevorderen.

 2. AGROSAVFE

  België

  AgroSavfe ontwikkelt innoverende technologie voor duurzame gewasbescherming, via de Agrobody-technologie. Het voordeel: ze kunnen in een lagere dosis gebruikt worden of een langdurigere werking hebben zonder herhaalde applicaties, en kunnen zo dus bijdragen tot een verbeterde en meer duurzame landbouwproductie, en zijn milieuvriendelijker. Bovendien is het een product van dierlijke afkomst en dus zelf bio-based!

 3. SYNGENTA

  België

  Met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen helpt Syngenta telers over de hele wereld aan de groeiende vraag naar voedsel en brandstof te voldoen. Syngenta draagt bij aan de verbetering van gezondheid en de kwaliteit van leven. Gewasbescherming: fungiciden, herbiciden, insecticiden, zaaizaadbehandeling, groeiregulator. Zaden: akkerbouw, groenten onder glas, groenten brassica's, groenten bladgewassen, groenten vollegrond.

 4. PRODUCTOS LC LA CORBERANA

  Spanje

  Ontwerp, fabricage en verkoop van chemische producten voor reiniging, ontsmetting, waterzuivering, onderhoud van zwembaden, industriële processen en lichamelijke verzorging.

 5. GESTISAN

  Spanje

  Insectenbestrijding - Rattenverdelging - ARMPC - Xylofagen - Controle op en preventie van legionella.

 6. BIE-DRO PHARMAZEUTISCHE HANDELSGESELLSCHAFT C. NUYKEN KG

  Duitsland

  Het bedrijf BIE-DRO PHARMAZEUTISCHE HANDELSGESELLSCHAFT C. NUYKEN KG, is een Distributeur, en actief in de sector Haarverzorgingsproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren deodorant, insecticide, cosmetica op basis van natuurlijke producten, en fotosanitair product. Het is gevestigd in Bielefeld, Duitsland.

 7. GUANGDONG ZHUHAI JIAHONG TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf GUANGDONG ZHUHAI JIAHONG TECHNOLOGY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Insecticiden. Het is gevestigd in Guangdong, China.

 8. PROCASA-SOCIEDADE EUROPEIA DE REPRESENTAÇÕES, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf PROCASA-SOCIEDADE EUROPEIA DE REPRESENTAÇÕES, LDA., is een Groothandelaar, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren insectenwerend middel. Het is gevestigd in Cascais, Portugal.

 1. ITAL TIGER LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf ITAL TIGER LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rattenbestrijdingsmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insectenverdelging, Insecticiden, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, Insectenverdelging, Insecticiden, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Dnepropetrovsk, Oekraïne.

 2. BIOCINOV

  Frankrijk

  Het bedrijf BIOCINOV, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen, en Ongediertebestrijding, desinfectie en rattenbestrijding - machines en materialen. Het is gevestigd in Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk.

 3. NUISIPRO

  Frankrijk

  Het bedrijf NUISIPRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Houtbehandelingsproducten, verjaging van duiven, Houtbehandelingsproducten, en tussenhandelaar in rattenverdelgingsmiddelen. Het is gevestigd in Annecy, Frankrijk.

 4. EXPEL ILAC

  Turkije

  Het bedrijf EXPEL ILAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Insecticiden. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 5. SPAA

  Italië

  Het bedrijf SPAA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Planten en mest. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meststoffen en grondverbeteringsproducten, Insecticiden, Meststoffen en grondverbeteringsproducten, biostimulerende middelen, biostimulanten - meststoffen, en Insecticiden. Het is gevestigd in Pescara, Italië.

 6. NASEKOMYMNET

  Oekraïne

  Het bedrijf NASEKOMYMNET, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren insectenwerend middel, kooien, tuig, en rattenkruit. Het is gevestigd in Odessa, Oekraïne.

 7. BIO TRENDS IBÉRICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf BIO TRENDS IBÉRICA S.L., is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren pesticiden, laboratoria voor de biologische veiligheid, kiemdodend middel, en biociden. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 8. PESTICIDES CONSULT AND SUPPLIES

  België

  Het bedrijf PESTICIDES CONSULT AND SUPPLIES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Insecticiden, en Insecticiden. Het is gevestigd in Tervuren, België.

 9. ZAFER BOCEK ILACLAMA SERVISI

  Turkije

  Het bedrijf ZAFER BOCEK ILACLAMA SERVISI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Insectenverdelging. Het is tevens aanwezig in de sectoren behandeling tegen kakkerlakken, pesticiden voor vloeren en omgevingen, en insecticide. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. MOLINA AGRO

  Spanje

  Het bedrijf MOLINA AGRO, is een Distributeur, en actief in de sector Insecticiden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gewasbeschermende producten, Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten, insecticide, insectendodende middelen voor de landbouw, Gewasbeschermende producten, en Verdelgingsmiddelen, fytosanitaire en schimmelwerende producten. Het is gevestigd in Jaén, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis