• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties - stallen

Resultaten voor

Installaties - stallen - Import export

 1. SAGUSTU INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SAGUSTU is uw bekwame partner voor bodembedekking voor de paardensport. Voor iedere ondergrond hebben wij verschillende productoplossingen – van stalmatten voor boxen en buitenstallen tot rubbervloeren en rubbermatten voor paardenaanhangers tot bodembevestiging voor de buitenbak. Met meer dan 20 jaar ervaring in de paardensport zijn wij expert als het gaat om rubbermatten voor paarden.

 2. OTTO ARENA SYSTEM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OTTO ARENA SYSTEM GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties - stallen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stalmatten, en silicumzand. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

 3. OMAZ S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OMAZ S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Installaties - stallen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metalen skeletbouw, installaties en apparatuur voor zootechniek, mengmachines voor mestgieren, Metalen skeletbouw, en emmertransporteurs. Het is gevestigd in Bagnolo In Piano, Italië.

 4. VL TRAC

  België

  Door de jaren heen bouwde Vl-trac uit Vlamertinge een uitgebreide kennis op, die toelaat gebouwen voor de agrarische sector tot in de puntjes te verzorgen. Met stevige stalen constructies en een aantrekkelijke afwerking in metaal, beton en/of hout. Helemaal aangepast aan uw budget en bedrijfsvoering. Vl-trac staat zelf in voor de volledige projectopvolging: ontwerp en constructie incl. afwerking. Wij voeren zoveel mogelijk uit in eigen beheer, dat is de beste garantie voor een tijdige en kwalitatieve afwerking. Een luisterend oor en een open communicatie met de klant zijn het fundament van de vertrouwensrelatie. In 2009 nam Group Vanloot Bohez te Waregem over, een bedrijf die een verregaande expertise ontwikkelt in het bouwen van zowel eenvoudige als complexe realisaties, gespecialiseerd in kmo- en industriegebouwen. Door de sterke groei van ons bedrijf in zowel Frankrijk, België & Nederland, werden we genoodzaakt om in 2012 een nieuwe vestiging te realiseren in Boeschepe Frankrijk.

 5. HULSBOSCH BOUWBEDRIJF

  België

  Als full-service bedrijf heeft Hulsbosch Bouwbedrijf actief ingespeeld op de vraag van onze klanten om naast het bouwen zelf ook het ontwerpen van de gebouwen voor onze rekening te nemen. In al meer dan 50% van de projecten verzorgen wij het ganse voortraject. Omdat u vanaf het begin spreekt met een specialist ter zake, levert dit vele voordelen op : Vanuit onze ervaring zijn wij in staat creatieve oplossingen te bedenken die sneller en goedkoper uitvoerbaar zijn. Onze eigen ontwerpafdeling is in staat uw bouwtekeningen doordacht te ontwikkelen in 3-D waarbij met al uw wensen en de opgelegde bouwvoorschriften rekening wordt gehouden. Wij hebben een breed zicht op de planologische eisen en de wensen van de Nederlandse welstandscommissie in uw woonplaats. Het volledige vergunningstraject nemen wij desgewenst voor onze rekening, inclusief constructieberekeningen en eventuele bijkomende gevraagde studies, waardoor u kosten en tijd bespaart. U kunt zich blijven concentreren op uw bedrijf. Bijna alle onderdelen van het bouwproces kunnen door onze eigen werknemers uitgevoerd worden. U heeft maar 1 aanspreekpunt van ontwerp tot de oplevering: geen communicatiestoornissen tussen opdrachtgever, ontwerper een aannemer. Het ontwerp voldoet aan uw eisen en is meteen technisch uitvoerbaar. Ook bij de constructieberekeningen wordt al rekening gehouden met de praktische eisen van het gebouw.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METAALCONSTRUCTIE DE VOS

  België

  Metaalconstructie De Vos is een bouwbedrijf gespecialiseerd in agrobouwen industriebouw, actief in België en Nederland. Ons bedrijf heeft al tal van projecten gerealiseerd: - melkveestallen - mestveestallen - varkenstallen - pluimveestallen - paardenstallen en manéges - bewaarloodsen van groenten en fruit - industriehallen - toonzalen Het bedrijf is gevestigd in de Gentse kanaalzone, meerbepaald in Ertvelde-Rieme. Door de centrale ligging van het bedrijf zijn veel projecten terug te vinden in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Met ons enthousiast team realiseren wij jaarlijks een 40-tal projecten.

 2. GEERKENS-HIPPICO

  België

  Geerkens-Hippico neemt de integrale afwerking van uw hippisch project voor zijn rekening! Van het ontwerp en de bouwaanvraag over de productie tot en met een sleutel op de deur afwerking. We beschikken over een eigen fabriek voor de productie van staal, beton, stalinrichting, ramen en deuren (in hout, aluminium en metaal). Een ultramoderne zaag-, boor- en straalstraat staat in voor het bewerken van de basiselementen van de staalconstructies. Deze worden samengesteld en afgelast door gecertificeerde lassers met behulp van meerdere lasrobotten. Iedere constructie wordt daarna afgewerkt in een eigen verfspuitafdeling of warmbad verzinkt.

 3. LOKRA

  België

  Montage staalconstructie voor industrie Simpele of ingewikkelde staalstructuren schrikt ons team niet af. Het team zet zich voor 100 procent in om elke montage, volgens de regels der kunst, goed af te werken. Plaatsen van prefabelementen en cellenbeton Dit is één van onze specialiteiten. Beton of cellenbeton, een correcte uitvoering is gegarandeerd. Wand- en dakpanelen Daar sandwichpanelen niet tot onze specialiteit behoort, zijn we toch altijd bereid, op duidelijke aanvraag van de klant ; deze opdracht te aanvaarden en tot een goed einde te brengen. Montage stallenbouw Zelfs de stallenbouwers laten wij niet in de kou staan. Een tweede team bij ons, legt zich volledig toe op dergelijke constructies. Kraanverhuur Een kraan nodig? Daarvoor kunt U bij ons terecht. Onze gediplomeerde kraanmachinisten staan ter uwe beschikking. Service verzekerd.

 4. WIM DE REU

  België

  Als producent en installateur van stalinrichting, voederinstallaties en metaalconstructie, kan u steeds bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw stal! Door ons breed gamma aan gespecialiseerde voedersystemen hebben we voor elk probleem de ideale oplossing. Alle installaties kunnen bezichtigd worden, voorzien van de nodige professionele uitleg. Bij ons kan u ook terecht voor CCM mengers. DE manier om uw voerkosten te beperken. Wij maken uw menger op maat en zorgen ervoor dat deze perfect past in uw bestaande voerinstallatie!

 5. MEYNEN

  België

  Het metaalconstructiebedrijf Meynen is gespecialiseerd in het vervaardigen van bedrijfsgebouwen, loodsen, hangars, metaalconstructies en complete gebouwen voor landbouw en industrie.We beperken ons niet tot metaalconstructie alleen. We verzorgen de voorbereidende ontwerpen en studie’s van uw bedrijfsgebouw in nauw overleg met u. Wij maken nauwkeurige overzichts- en werkhuistekeningen. Op de werf verzorgen wij voor u alle nodige grondwerken, funderingswerken, rioleringen, montage van staalbouw, prefab wanden, dakbedekking, goten en afwerking winddicht met ramen, deuren, poorten en betonvloeren.

 1. ZOOTECNICA BALLAN

  Italië

  Zootecnica Ballan is met haar activiteit begonnen in 1974 met de verkoop en installatie van de eerste melkmachines, op wielen en vast, in kleine familieboerderijen. Door de tijd heen is de firma langzamerhand gegroeid om de tegenwoordige plaats op de Noord-Italiaanse en Oost-Europese markten te bereiken. Onze firma heeft zich technologisch ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de moderne veeteelttechnieken, waarin zij een ervaring van zeer hoge kwaliteit heeft opgedaan.

 2. MELK & STALINRICHTING DANNEELS

  België

  Vandaag de dag is Jofravan één van de grootste spelers in België op vlak van binneninrichting voor runderen, melktechniek, melkkoeling, poorten, en dergelijke meer. In samenwerking met VL-Trac stellen wij totaalprojecten samen die volledig beantwoorden aan de eisen van onze klanten. Ook als het over renovaties gaat, heeft NV Jofravan de knowhow om u een goede oplossing aan te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u met plezier verder!

 1. METAALCONSTRUCTIE DE VOS

  België

  We zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in agrobouw en industriebouw, actief zowel in België als in Nederland. Voorbeelden van onze producten zijn melkveestallen, mestveestallen, varkenstallen, pluimveestallen, paardenstallen en manéges, bewaarloodsen van groenten en fruit, industriehallen, toonzalen.

 2. MAC ALLAEYS

  België

  MAC Aellys houdt zich bezig met agro-industriële bouwprojecten. We bouwen loodsen voor verschillende sectoren (aardappel-& fruitteelt, algemene akkerbouw, rundveehouderij & paarden- fokkerij). Er wordt altijd rekening gehouden met de visie van de klant om de beste oplossing en design te vinden. Zowel renovatie als nieuwbouw is mogelijk.

 3. BOELENS-DE SMET

  België

  Stallenbouw, metaalconstructies en industriebouw.

 4. VAN DEN PLAS

  België

  We verkopen allerlei producten voor de stalinrichting van uw varkenshouderij: Kraamhokken LigboxenBiggenbatterijenVleesvarkens

 5. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Duitsland

  Het bedrijf AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Melkmachines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Drinkbakken voor dieren, Installaties - stallen, Drinkbakken voor dieren, Rieten omheiningen, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Lübben, Duitsland.

 6. ZASS - STALLBODENSANIERUNG

  Oostenrijk

  Het bedrijf ZASS - STALLBODENSANIERUNG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Installaties - stallen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sanering - uitvoering, kooien, snijden en boren van normaal en gewapend beton, en Sanering - uitvoering. Het is gevestigd in Niedernsill, Oostenrijk.

 7. STALL-PETER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STALL-PETER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties - stallen, Stalreiniging - machines en materialen, Drinkbakken voor dieren, Installaties - stallen, Stalreiniging - machines en materialen, installaties en apparatuur voor afvoering van mest, en Drinkbakken voor dieren. Het is gevestigd in Pyrbaum, Duitsland.

 8. BEEREPOOT AGRARTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEEREPOOT AGRARTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties - stallen, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Leer, Duitsland.

 1. REDWELD STABLES

  Ierland

  Het bedrijf REDWELD STABLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties - stallen. Het is gevestigd in Youghal, Ierland.

 2. ACO FUNKI

  Duitsland

  Het bedrijf ACO FUNKI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Troggen en voederbakken, Installaties - stallen, stortgoten, Troggen en voederbakken, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Büdelsdorf, Duitsland.

 3. RUDOLF HÖRMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUDOLF HÖRMANN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties - stallen. Het is gevestigd in Buchloe, Duitsland.

 4. LIWA UNTERNEHMENSBERATUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIWA UNTERNEHMENSBERATUNG GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Rekken en bakken, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Rekken en bakken. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. KURT WALDIS GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf KURT WALDIS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Ruwbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Uttwil, Zwitserland.

 6. THOMAS GOLDBACH GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THOMAS GOLDBACH GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Tractoren en aanhangers - landbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Hofbieber, Duitsland.

 7. TTE STEINBÖCK, JOSEF STEINBÖCK

  Oostenrijk

  Het bedrijf TTE STEINBÖCK, JOSEF STEINBÖCK, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw - installaties en apparatuur. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, en Installaties - stallen. Het is gevestigd in Asperhofen, Oostenrijk.

 8. AGROTEL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf AGROTEL HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalconstructies - licht, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Ruwbouw, Metaalconstructies - licht, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Enzenkirchen, Oostenrijk.

 9. MANFRED ALBRECHT

  Duitsland

  Het bedrijf MANFRED ALBRECHT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Kunststofproducten voor de bouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Kunststofproducten voor de bouw. Het is gevestigd in Rot Am See, Duitsland.

 10. DANBAUER HOCH- UND INDUSTRIEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DANBAUER HOCH- UND INDUSTRIEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, Ruwbouw, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Veeteelt - machines en materialen, Installaties - stallen, en Ruwbouw. Het is gevestigd in Waren, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis