• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties - stallen

Resultaten voor

Installaties - stallen - Import export

 1. SAGUSTU INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SAGUSTU is uw bekwame partner voor bodembedekking voor de paardensport. Voor iedere ondergrond hebben wij verschillende productoplossingen – van stalmatten voor boxen en buitenstallen tot rubbervloeren en rubbermatten voor paardenaanhangers tot bodembevestiging voor de buitenbak. Met meer dan 20 jaar ervaring in de paardensport zijn wij expert als het gaat om rubbermatten voor paarden.

  Website Open In New icon
 2. OMAZ S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge
 3. VL TRAC

  België

  Door de jaren heen bouwde Vl-trac uit Vlamertinge een uitgebreide kennis op, die toelaat gebouwen voor de agrarische sector tot in de puntjes te verzorgen. Met stevige stalen constructies en een aantrekkelijke afwerking in metaal, beton en/of hout. Helemaal aangepast aan uw budget en bedrijfsvoering. Vl-trac staat zelf in voor de volledige projectopvolging: ontwerp en constructie incl. afwerking. Wij voeren zoveel mogelijk uit in eigen beheer, dat is de beste garantie voor een tijdige en kwalitatieve afwerking. Een luisterend oor en een open communicatie met de klant zijn het fundament van de vertrouwensrelatie. In 2009 nam Group Vanloot Bohez te Waregem over, een bedrijf die een verregaande expertise ontwikkelt in het bouwen van zowel eenvoudige als complexe realisaties, gespecialiseerd in kmo- en industriegebouwen. Door de sterke groei van ons bedrijf in zowel Frankrijk, België & Nederland, werden we genoodzaakt om in 2012 een nieuwe vestiging te realiseren in Boeschepe Frankrijk.

 4. LOKRA

  België

  Montage staalconstructie voor industrie Simpele of ingewikkelde staalstructuren schrikt ons team niet af. Het team zet zich voor 100 procent in om elke montage, volgens de regels der kunst, goed af te werken. Plaatsen van prefabelementen en cellenbeton Dit is één van onze specialiteiten. Beton of cellenbeton, een correcte uitvoering is gegarandeerd. Wand- en dakpanelen Daar sandwichpanelen niet tot onze specialiteit behoort, zijn we toch altijd bereid, op duidelijke aanvraag van de klant ; deze opdracht te aanvaarden en tot een goed einde te brengen. Montage stallenbouw Zelfs de stallenbouwers laten wij niet in de kou staan. Een tweede team bij ons, legt zich volledig toe op dergelijke constructies. Kraanverhuur Een kraan nodig? Daarvoor kunt U bij ons terecht. Onze gediplomeerde kraanmachinisten staan ter uwe beschikking. Service verzekerd.

 5. WIM DE REU

  België

  Als producent en installateur van stalinrichting, voederinstallaties en metaalconstructie, kan u steeds bij ons terecht voor een totaaloplossing voor uw stal! Door ons breed gamma aan gespecialiseerde voedersystemen hebben we voor elk probleem de ideale oplossing. Alle installaties kunnen bezichtigd worden, voorzien van de nodige professionele uitleg. Bij ons kan u ook terecht voor CCM mengers. DE manier om uw voerkosten te beperken. Wij maken uw menger op maat en zorgen ervoor dat deze perfect past in uw bestaande voerinstallatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MEYNEN

  België

  Het metaalconstructiebedrijf Meynen is gespecialiseerd in het vervaardigen van bedrijfsgebouwen, loodsen, hangars, metaalconstructies en complete gebouwen voor landbouw en industrie.We beperken ons niet tot metaalconstructie alleen. We verzorgen de voorbereidende ontwerpen en studie’s van uw bedrijfsgebouw in nauw overleg met u. Wij maken nauwkeurige overzichts- en werkhuistekeningen. Op de werf verzorgen wij voor u alle nodige grondwerken, funderingswerken, rioleringen, montage van staalbouw, prefab wanden, dakbedekking, goten en afwerking winddicht met ramen, deuren, poorten en betonvloeren.

 2. ZOOTECNICA BALLAN

  Italië

  Zootecnica Ballan is met haar activiteit begonnen in 1974 met de verkoop en installatie van de eerste melkmachines, op wielen en vast, in kleine familieboerderijen. Door de tijd heen is de firma langzamerhand gegroeid om de tegenwoordige plaats op de Noord-Italiaanse en Oost-Europese markten te bereiken. Onze firma heeft zich technologisch ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de moderne veeteelttechnieken, waarin zij een ervaring van zeer hoge kwaliteit heeft opgedaan.

 3. MELK & STALINRICHTING DANNEELS

  België

  Vandaag de dag is Jofravan één van de grootste spelers in België op vlak van binneninrichting voor runderen, melktechniek, melkkoeling, poorten, en dergelijke meer. In samenwerking met VL-Trac stellen wij totaalprojecten samen die volledig beantwoorden aan de eisen van onze klanten. Ook als het over renovaties gaat, heeft NV Jofravan de knowhow om u een goede oplossing aan te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u met plezier verder!

 4. METAALCONSTRUCTIE DE VOS

  België

  We zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in agrobouw en industriebouw, actief zowel in België als in Nederland. Voorbeelden van onze producten zijn melkveestallen, mestveestallen, varkenstallen, pluimveestallen, paardenstallen en manéges, bewaarloodsen van groenten en fruit, industriehallen, toonzalen.

 5. MAC ALLAEYS

  België

  MAC Aellys houdt zich bezig met agro-industriële bouwprojecten. We bouwen loodsen voor verschillende sectoren (aardappel-& fruitteelt, algemene akkerbouw, rundveehouderij & paarden- fokkerij). Er wordt altijd rekening gehouden met de visie van de klant om de beste oplossing en design te vinden. Zowel renovatie als nieuwbouw is mogelijk.

 1. ZASS - STALLBODENSANIERUNG

  Oostenrijk

 2. AGRI SERVICE, INH. HARTMUT GEBERT

  Duitsland

 3. STALL-PETER GMBH

  Duitsland

 4. RUDOLF HÖRMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 5. REDWELD STABLES

  Ierland

 6. LIBENA AGRO BILD

  Rusland

 7. ACO FUNKI

  Duitsland

 8. MONARCH EQUESTRIAN LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. KURT WALDIS GMBH

  Zwitserland

 10. STABLESONLINE

  Verenigd Koninkrijk

 1. SFERA ALLESTIMENTI

  Italië

 2. EN-STA ENNIGERLOHER STALLEINRICHTUNGEN GMBH

  Duitsland

 3. ROWA STALLEINRICHTUNG OHG

  Duitsland

 4. NIJENKAMP STALINRICHTING B.V.

  Nederland

 5. PENNEMANN VERWALTUNGS GMBH

  Duitsland

 6. STE ECONOMIE MIXTE ROUSSILLON AMENAGEMENT

  Frankrijk

 7. SONNTAG GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

 8. A. KREBECK - STALLEINRICHTUNGEN UND APPARATEBAU GMBH

  Duitsland

 9. HANS KIRST KG

  Duitsland

 10. BEG SCHULZE BREMER GMBH

  Duitsland