• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor besproeiing

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkije

  Ons bedrijf werd opgericht in 1994 in Mersin/Turkije als een productiebedrijf. Het vervaardigt machines en machineonderdelen voor industriële fabrieken in het binnen- en buitenland onder de naam van Acarsan sinds de oprichting tot nu. Het tweede bedrijf van de Acarsan Groep, Acar-Lazer, verzorgt de bewerking van plaatproducten (zoals het snijden, buigen, lassen, elektrostatische behandeling, verven, enz.). De Acarsan Groep heeft daarnaast Acar-Mak-San opgericht om op zijn technologische ervaring gebaseerde producten voor de landbouw te produceren. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co. gebruikte de 16 jaar ervaring voor het ontwerpen en produceren van landbouwmachines en metalen uitrustingen onder het “Flower®” merk, en heeft zich vervolgens gericht op filtersystemen en irrigatie. Acar-Mak-San. Ltd.Co. vervaardigt filtersystemen onder de merknaam ACRV Filter® welke gecertificeerd zijn volgens het TS EN ISO 9001: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem.

 3. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 4. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

 5. ARTS TUINEN

  België

  Ons familiaal bedrijf heeft zich inderloop der jaren zowel toegespitst op onderhoud als aanleg van tuinen in zijn brede spectrum. Wij voeren onze job steeds uit met een passie voor tuin, ontwerp en beplanting. Zo komt alles steeds tot zijn recht en zijn de klanten steeds tevreden. In de loop der jaren hebben wij een specialisatie opgenomen in het plaatsen van beregening en drainage in tuinen dit zowel in bestaand gazon (schadeloos) als bij nieuwaanleg.Voor ons zijn kwaliteit, service en prijs onze troeven. Onze referenties liggen hoofdzakelijk in de privé en omsluiten al een heel groot aantal adressen .De jonge team-geest geef ik dan ook door aan mijn twee werkkrachten zodat de klant zich thuis voelt bij ons team en er alle nodige inlichtingen kan raadplegen. Om een vlotte evolutie van de werken te garanderen hebben wij steeds geïnvesteerd in de uitbouw van ons machinepark om te komen tot op het punt waar we nu staan. Om grotere projecten binnen een redelijke termijn te kunnen opleveren doen wij steeds beroep op dezelfde bekwame vakmensen zodat we er van overtuigd zijn dat de werken goed en tijdig geleverd worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 2. RIEGOS RUIZ

  Spanje

  Riegos Ruiz: Wij zijn een competent en doeltreffend team met talrijke technische kennis. Meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden een ruim assortiment eersteklas producten tegen zeer scherpe prijzen. Sproei- en irrigatie-installaties. Installaties van irrigatie via besprenkeling. Irrigatie-installaties via druppelirrigatie. Spil. Motorpompen. Regenhaspels. Filtersystemen Vernevelaars. Projecten voor eigenaren. Topografie. Pompmateriaal. Filter. Ophogingen.

 3. BOUTE STEPHAN

  België

  Tuinen en techniek, tuinarchitectuur, tuinberegening, tuinarchitect, tuinaanleg.

 4. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 5. IBEROGARDEN

  Spanje

  Het bedrijf IBEROGARDEN, is een Distributeur, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 1. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelirrigatie, sprinkler ırrigatie systeem, en irrigatie via besprenkeling. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS DEL DUERO SA, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Installaties voor besproeiing, aanleg van irrigatiesystemen, automatismen voor besproeiingsinstallaties, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Olmedo-Valladolid, Spanje.

 1. IRRILAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRRILAND S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, automatische sproeiers, en beregeningstoestellen. Het is gevestigd in Guastalla, Italië.

 2. ALFAFLEX

  Frankrijk

  Het bedrijf ALFAFLEX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rubberslangen en - buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, soepele slangen voor druk, sproeispuiten, fittings en accessoires van messing voor slangen, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Sermaize Les Bains, Frankrijk.

 3. PRILUX

  Portugal

  Het bedrijf PRILUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - installaties, Besproeiing en irrigatie - installaties, irrigatie via besprenkeling, en irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Ponte De Vagos, Portugal.

 4. HELITENE, LDA

  Portugal

  Het bedrijf HELITENE, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slangen, buizen en pijpen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Albergaria-A-Velha, Portugal.

 5. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren rookmelders, en schermafsluiters. Het is gevestigd in Willenhall, Verenigd Koninkrijk.

 6. ZUPAN D.O.O.

  Slovenië

  Het bedrijf ZUPAN D.O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Male?nik, Slovenië.

 7. SPHERAG

  Spanje

  Het bedrijf SPHERAG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische irrigatie, telebeheer, telesurveillancesysteem, en optimalisering van de irrigatie. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 8. WWW.TZATOOLS.GR

  Griekenland

  Het bedrijf WWW.TZATOOLS.GR, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dompelpompen, motorgeneratoren, wikkeling, Dompelpompen, en tuingereedschap. Het is gevestigd in Farsala, Griekenland.

 1. BEREGNUNGSPARADIES GUNNAR BADENDICK

  Duitsland

  Het bedrijf BEREGNUNGSPARADIES GUNNAR BADENDICK, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Markkleeberg, Duitsland.

 2. AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL

  Duitsland

  Het bedrijf AH BEREGNUNGSTECHNIK INH. A. HERTEL, is een Distributeur, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur. Het is gevestigd in Lichtenow, Duitsland.

 3. RICHARD HARDER

  Duitsland

  Het bedrijf RICHARD HARDER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, Hydraulische installaties en uitrustingen, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tuinbouw en kwekerijen - machines en apparatuur, en Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is gevestigd in Seevetal, Duitsland.

 4. BEINLICH AGRARPUMPEN UND -MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BEINLICH AGRARPUMPEN UND -MASCHINEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Boomkwekerijen en bosbouw, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Ulmen, Duitsland.

 5. ULRICH WYSS AG

  Zwitserland

  Het bedrijf ULRICH WYSS AG, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Tractoren en aanhangers - landbouw, Installaties voor besproeiing, Landbouw - installaties en apparatuur, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, en Tractoren en aanhangers - landbouw. Het is gevestigd in Bützberg, Zwitserland.

 6. AQUA.NATURALE BEREGNUNG EXPERTEN FÜR BEWÄSSERUNG

  Duitsland

  Het bedrijf AQUA.NATURALE BEREGNUNG EXPERTEN FÜR BEWÄSSERUNG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Neuss, Duitsland.

 7. FARMSOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FARMSOLUTIONS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Landbouw en bosbouw - machines en accessoires, Boomkwekerijen en bosbouw, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, en Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is gevestigd in Markt Hartmannsdorf, Oostenrijk.

 8. BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER

  Duitsland

  Het bedrijf BEREGNUNGTECHNIK E. SCHÖPPLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Lehrberg, Duitsland.

 9. INSTALADORES GAS MADRID

  Spanje

  Het bedrijf INSTALADORES GAS MADRID, is een Distributeur, en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Madrid, Spanje.

 10. AIR EAU TEC AG

  Zwitserland

  Het bedrijf AIR EAU TEC AG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Tuinbouwgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, Installaties voor besproeiing, Boomkwekerijen en bosbouw, Vezelplanten, Besproeiing en irrigatie - installaties, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Reinach, Zwitserland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

Aantal resultaten

840 Bedrijven