• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor besproeiing

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkije

  Ons bedrijf werd opgericht in 1994 in Mersin/Turkije als een productiebedrijf. Het vervaardigt machines en machineonderdelen voor industriële fabrieken in het binnen- en buitenland onder de naam van Acarsan sinds de oprichting tot nu. Het tweede bedrijf van de Acarsan Groep, Acar-Lazer, verzorgt de bewerking van plaatproducten (zoals het snijden, buigen, lassen, elektrostatische behandeling, verven, enz.). De Acarsan Groep heeft daarnaast Acar-Mak-San opgericht om op zijn technologische ervaring gebaseerde producten voor de landbouw te produceren. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co. gebruikte de 16 jaar ervaring voor het ontwerpen en produceren van landbouwmachines en metalen uitrustingen onder het “Flower®” merk, en heeft zich vervolgens gericht op filtersystemen en irrigatie. Acar-Mak-San. Ltd.Co. vervaardigt filtersystemen onder de merknaam ACRV Filter® welke gecertificeerd zijn volgens het TS EN ISO 9001: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem.

 3. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 4. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

 5. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RIEGOS RUIZ

  Spanje

  Riegos Ruiz: Wij zijn een competent en doeltreffend team met talrijke technische kennis. Meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden een ruim assortiment eersteklas producten tegen zeer scherpe prijzen. Sproei- en irrigatie-installaties. Installaties van irrigatie via besprenkeling. Irrigatie-installaties via druppelirrigatie. Spil. Motorpompen. Regenhaspels. Filtersystemen Vernevelaars. Projecten voor eigenaren. Topografie. Pompmateriaal. Filter. Ophogingen.

 2. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 3. IBEROGARDEN

  Spanje

 4. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Turkije

 5. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. IRRILAND S.R.L.

  Italië

 2. PRILUX

  Portugal

 1. HELITENE, LDA

  Portugal

 2. ZUPAN D.O.O.

  Slovenië

 3. WWW.TZATOOLS.GR

  Griekenland

 4. NILAM

  Spanje

 5. INSTALADORES GAS MADRID

  Spanje

 6. WERCO, SPOL. S R.O.

  Tsjechische Rep.

 7. FARMSOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

 8. BARVAUX

  België

 1. A.R.D.M. - SISTEMAS DE REGA, LDA.

  Portugal

 2. UNIRAIN SA

  Spanje

 3. TRAXCO S.A.

  Spanje

 4. RIEGOS SHADDAI

  Spanje

 5. VANNINI GIUSEPPE

  Italië

 6. TECNO RAIN DI GRAZIOLI FLAVIO

  Italië

 7. IRRIGAZIONE PALLADIO DI RAFFAELLO ANDREA

  Italië

 8. I GIARDINI DI ANNA

  Italië

 9. RAINTEC IRRIGATION S.R.L.

  Italië

 10. BESTETTI IRRIGAZIONE DI BESTETTI DAVIDE MARIA

  Italië

Filters

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

Aantal resultaten

857 bedrijven