• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor besproeiing

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Verified by Europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

  Website Open In New icon
 2. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkije

  Ons bedrijf werd opgericht in 1994 in Mersin/Turkije als een productiebedrijf. Het vervaardigt machines en machineonderdelen voor industriële fabrieken in het binnen- en buitenland onder de naam van Acarsan sinds de oprichting tot nu. Het tweede bedrijf van de Acarsan Groep, Acar-Lazer, verzorgt de bewerking van plaatproducten (zoals het snijden, buigen, lassen, elektrostatische behandeling, verven, enz.). De Acarsan Groep heeft daarnaast Acar-Mak-San opgericht om op zijn technologische ervaring gebaseerde producten voor de landbouw te produceren. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co. gebruikte de 16 jaar ervaring voor het ontwerpen en produceren van landbouwmachines en metalen uitrustingen onder het “Flower®” merk, en heeft zich vervolgens gericht op filtersystemen en irrigatie. Acar-Mak-San. Ltd.Co. vervaardigt filtersystemen onder de merknaam ACRV Filter® welke gecertificeerd zijn volgens het TS EN ISO 9001: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem.

 3. ARTS TUINEN

  België

  Ons familiaal bedrijf heeft zich inderloop der jaren zowel toegespitst op onderhoud als aanleg van tuinen in zijn brede spectrum. Wij voeren onze job steeds uit met een passie voor tuin, ontwerp en beplanting. Zo komt alles steeds tot zijn recht en zijn de klanten steeds tevreden. In de loop der jaren hebben wij een specialisatie opgenomen in het plaatsen van beregening en drainage in tuinen dit zowel in bestaand gazon (schadeloos) als bij nieuwaanleg.Voor ons zijn kwaliteit, service en prijs onze troeven. Onze referenties liggen hoofdzakelijk in de privé en omsluiten al een heel groot aantal adressen .De jonge team-geest geef ik dan ook door aan mijn twee werkkrachten zodat de klant zich thuis voelt bij ons team en er alle nodige inlichtingen kan raadplegen. Om een vlotte evolutie van de werken te garanderen hebben wij steeds geïnvesteerd in de uitbouw van ons machinepark om te komen tot op het punt waar we nu staan. Om grotere projecten binnen een redelijke termijn te kunnen opleveren doen wij steeds beroep op dezelfde bekwame vakmensen zodat we er van overtuigd zijn dat de werken goed en tijdig geleverd worden.

 4. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 5. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 2. RIEGOS RUIZ

  Spanje

  Riegos Ruiz: Wij zijn een competent en doeltreffend team met talrijke technische kennis. Meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden een ruim assortiment eersteklas producten tegen zeer scherpe prijzen. Sproei- en irrigatie-installaties. Installaties van irrigatie via besprenkeling. Irrigatie-installaties via druppelirrigatie. Spil. Motorpompen. Regenhaspels. Filtersystemen Vernevelaars. Projecten voor eigenaren. Topografie. Pompmateriaal. Filter. Ophogingen.

 3. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 4. BOUTE STEPHAN

  België

  Tuinen en techniek, tuinarchitectuur, tuinberegening, tuinarchitect, tuinaanleg.

 5. IBEROGARDEN

  Spanje

 1. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanje

 2. ALFAFLEX

  Frankrijk

 3. IRRILAND S.R.L.

  Italië

 4. WWW.TZATOOLS.GR

  Griekenland

 5. HELITENE, LDA

  Portugal

 6. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. PRILUX

  Portugal

 8. ZUPAN D.O.O.

  Slovenië

 9. DETLEF GIERHAKE

  Duitsland

 10. A.F.T. BIRIBAUER GSTETTNER GMBH

  Oostenrijk

 1. REGENMEISTER GARTENBEWÄSSERUNG

  Duitsland

 2. RICHARD HARDER

  Duitsland

 3. S&S GMBH

  Duitsland

 4. WENINGER GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Oostenrijk

 5. S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 6. HIRT RUDOLF SA

  Zwitserland

 7. DIP GMBH

  Duitsland

 8. VALPLEXI SA

  Zwitserland

 9. ECO RAIN GMBH

  Duitsland

 10. FARMSOLUTIONS GMBH

  Oostenrijk

Filters

Resultaten voor

Installaties voor besproeiing - Import export

Aantal resultaten

868 bedrijven