• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor irrigatie

Resultaten voor

Installaties voor irrigatie - Import export

 1. GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GHS SEPARATIONSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Landshut, Duitsland.

 2. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - installaties en apparatuur, motorpompen, elektrisch aangedreven pompen, Landbouw - installaties en apparatuur, en landbouwproducten. Het is gevestigd in Roncoferraro, Italië.

 3. ACARMAKSAN LTD CO.

  Turkije

  Ons bedrijf werd opgericht in 1994 in Mersin/Turkije als een productiebedrijf. Het vervaardigt machines en machineonderdelen voor industriële fabrieken in het binnen- en buitenland onder de naam van Acarsan sinds de oprichting tot nu. Het tweede bedrijf van de Acarsan Groep, Acar-Lazer, verzorgt de bewerking van plaatproducten (zoals het snijden, buigen, lassen, elektrostatische behandeling, verven, enz.). De Acarsan Groep heeft daarnaast Acar-Mak-San opgericht om op zijn technologische ervaring gebaseerde producten voor de landbouw te produceren. Ltd. Co. in 2009.Acar-Mak-San. Ltd. Co. gebruikte de 16 jaar ervaring voor het ontwerpen en produceren van landbouwmachines en metalen uitrustingen onder het “Flower®” merk, en heeft zich vervolgens gericht op filtersystemen en irrigatie. Acar-Mak-San. Ltd.Co. vervaardigt filtersystemen onder de merknaam ACRV Filter® welke gecertificeerd zijn volgens het TS EN ISO 9001: 2008 Kwaliteitsbeheersysteem.

 4. SAMLONGDA PLASTIC INDUSTRIAL CO., LIMITED

  China

  SAMLONGDA Plastic Industrial Co., Ltd is een high-tech onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en markeren van plastic slangen. Belangrijkste producten: Polyurethaan slangen, nylon slangen, spiraalslangen, PE slangen, schilderen slanger en PVC Plat Oprolbare slangen voor uiteenlopende toepassingen: Pneumatische Automatisering, Automobielindustrie, Geautomatiseerde montagelijnen, Luchtgereedschappen, Landbouw & Industrieel water, Lakwerk, enz. Onze producten worden vervaardigd van 100% nieuw materiaal. Wij blijven nieuwe producten ontwikkelen, OEM service en nieuwe monsters zijn altijd welkom.

 5. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Turkije

  Alchemist Technologies, opgericht in 2016, produceert landbouwmachines uit Turkije.Wij produceren voornamelijk landbouwaanhangwagens onder het merk ALCHEMIST TRAILER, zoals balenaanhangwagens, traditionele aanhangwagens en monocoque aanhangwagens die zijn afgestemd op de behoeften en het comfort van landbouwers. Onder hetzelfde dak leggen wij onze marketingdiensten voor aan onze zakenpartners om met een professioneel verkoop- en technisch team de behoeften van onze klanten te dienen en te bevredigen. Wij bieden landbouwoplossingen zoals: •Grondbewerkingmachines, •Plantmachines, •Lader en toebehoren, •Hooibewerkingsmachines, •Meststoffen en mestverspreiders, •Energieoplossingen, •Verpakkingsmachines, •Spuitapparatuur en veehouderijapparatuur, bezoek onze website om meer te ontdekken! Onze belangrijkste partner KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, is de echte leider in Turkije en staat bekend om zijn kracht en meest geavanceerde functies (Deze machines kunnen tomatenpulp en droge materialen zoals katoen verpakken). Onze tweede belangrijke partner is OPAL PIVOT, bekend om zijn hoogwaardige sproeier- en tandwielkasten met centrale, lineaire en universele spillen voor agrarische irrigatiebehoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Italië

  VIVAIO DEI MOLINI is opgericht in 1940. Wij produceren planten in de volle grond en potplanten voor de Italiaanse en internationale markt. Wij ontwerpen en onderhouden groenvoorzieningen. De teelt van exemplarische fruitplanten en sierplanten beslaat vrijwel 75 hectaren in de volle grond, 20 000 m² in potten in de open lucht en 12 000 m² in kassen. Wij investeren regelmatig om producten met een constant hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren.

 2. ITALDRIP SRL

  Italië

  "ITALTAPE" is de druppelaar gerealiseerd met de meest geavanceerde productietechnieken voor de druppelsgewijze irrigatie in kassen en kweekbodems voor de tuinbouw, boomkwekerijen en tuinieren.

 3. ASYA IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf ASYA IRRIGATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, sproeispuiten, Installaties voor irrigatie, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, en druppelirrigatie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf PILTAR PLASTIK KIMYA VE TARIM ÜRÜNLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER

  Duitsland

  Het bedrijf PUMPEN UND WASSERTECHNIK NAUNHOF INH.: MANUELA SCHULZE-SCHNEIDER, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Naunhof, Duitsland.

 1. NARTAN SULAMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf NARTAN SULAMA SISTEMLERI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische irrigatie, sproeispuiten, en buisverbindingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, Broeibedden, Kassenbouw, Kassen voor huis en balkon, en Broeibedden. Het is gevestigd in Plovdiv, Bulgarije.

 1. HUSNU KALYON CO.,LTD

  Turkije

  Het bedrijf HUSNU KALYON CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelsgewijze besproeiingsbuizen, irrigatie via besprenkeling, irrigatiematerialen, en irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italië

  Het bedrijf PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Installaties voor irrigatie, en bemestende irrigatie. Het is gevestigd in Vittoria, Italië.

 3. SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPECHTENHAUSER PUMPEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, druppelsgewijze besproeiingsbuizen, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, en irrigatie via besprenkeling. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf AVEAPLAST IRRIGATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. EZPORT IRRIGATION SYSTEM

  Turkije

  Het bedrijf EZPORT IRRIGATION SYSTEM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren micro-irrigatiesysteem. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 7. YULUG ENGINEERING

  Turkije

  Het bedrijf YULUG ENGINEERING, is een Dienstverlener, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Izmir/ Alsancak, Turkije.

 8. IRRILAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRRILAND S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, automatische sproeiers, en beregeningstoestellen. Het is gevestigd in Guastalla, Italië.

 1. H.L. TECHNOLOGY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf H.L. TECHNOLOGY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren irrigatiematerialen, accessoires voor irrigatiesystemen, en druiprekken voor irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Castelfidardo, Italië.

 2. NETAFIM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf NETAFIM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Installaties voor irrigatie, en broeikassen. Het is gevestigd in Gardanne, Frankrijk.

 3. AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE

  Turkije

  Het bedrijf AGROZER AGRICULTURE AND FOREIGN TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, gereedschap voor landbouw, pootmachines, en Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 4. BETA PLAST SRL

  Italië

  Het bedrijf BETA PLAST SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelirrigatie, en druiprekken voor irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Foggia, Italië.

 5. ALASU COMPRESSION FITTINGS

  Turkije

  Het bedrijf ALASU COMPRESSION FITTINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren plastic handafsluiters. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 6. SERASAN

  Turkije

  Het bedrijf SERASAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren druiprekken voor irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Sandikli, Turkije.

 7. BRITEFIL SA

  Portugal

  Het bedrijf BRITEFIL SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Algarve, Portugal.

 8. WATER SYS LTD.

  Bulgarije

  Het bedrijf WATER SYS LTD., is een Dienstverlener, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Sofia, Bulgarije.

 9. A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN

  Oostenrijk

  Het bedrijf A.RAUCH GMBH BEFEUCHTUNGSSYSTEME + WAAGEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is gevestigd in Graz, Oostenrijk.

 10. RUBAB GROUP A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf RUBAB GROUP A.Ş., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren besproeiing van tuinen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis