• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor visteelt

Resultaten voor

Installaties voor visteelt - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Met meer dan vijftig jaar ervaring in de kunststofverwerking, produceren wij onze Hel-x vullichaampjes voor biologische behandeling van afvalwater en gasbehandelingen voor gebruik in de aquacultuur. U kunt bouwen op deze ervaring als basis voor kwalitatief hoogwaardige Hel-x vullichaampjes van plastic! De productie vloeit voort volgens een in-house ontwikkeld proces, met strenge naleving van hoge kwaliteits- en milieunormen en uitsluitend op onze locatie in Duitsland. Dankzij de lage investerings- en bedrijfskosten, het eenvoudige gebruik en hoge rendement zijn onze Hel-x vullichaampjes voor u een milieuvriendelijk en economisch alternatief. Hel-x vullichaampjesworden wereldwijd ingezet voor stedelijke en industriële waterzuivering in MBBR- en IFAS-systemen. Ook in de aquacultuur en biogasinstallaties zijn talrijke toepassingen mogelijk.

 2. OLOID SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf OLOID SOLUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 3. HOMARIUM

  België

  Al meer dan 40 jaar produceren wij leefsystemen voor schaaldieren. Wij hebben drie verschillende pijlers in ons aanbod : een standaardgamma, maatwerk en maatwerk stockage.

 4. LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Grafing Bei München, Duitsland.

 5. MAYASERA A.S.

  Turkije

  Het bedrijf MAYASERA A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visnetten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor visteelt, netten voor viskwekerijen, apparatuur voor de hoogzeevisserij, kooien voor viskwekerijen, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Ordu, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI)

  Turkije

  Het bedrijf ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren apparatuur voor de hoogzeevisserij, visnetten, kuipen voor visteelt, en machines en apparatuur voor zee- rivier- en havenwerken. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 2. PLASTILUX

  Luxemburg

  Het bedrijf PLASTILUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Aquacultuur en visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken en kuipen - kunststof, Solderen van rubber en plastic, Installaties voor visteelt, Waterbehandeling - apparaten en installaties, Bakken en kuipen - kunststof, Solderen van rubber en plastic, Installaties voor visteelt, en Waterbehandeling - apparaten en installaties. Het is gevestigd in Wormeldange-Haut, Luxemburg.

 3. AKVATECHNA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf AKVATECHNA, UAB, en actief in de sector Vis. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aquacultuur en visteelt, Installaties voor visteelt, Aquacultuur en visteelt, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in VILNIUS, Litouwen.

 4. ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Adana, Turkije.

 5. FISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FISCHTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor visteelt, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Northeim, Duitsland.

 1. SEMI-STAAL A/S

  Denemarken

  Het bedrijf SEMI-STAAL A/S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevlokken van textiel - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bevlokken van textiel - machines en materialen, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Helsingoer, Denemarken.

 2. AQUAPAC JATURANON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AQUAPAC JATURANON GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Cologne, Duitsland.

 1. ETS FAIVRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS FAIVRE, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandeling - apparaten en installaties, Installaties voor visteelt, Waterbehandeling - apparaten en installaties, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Baume Les Dames, Frankrijk.

 2. DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS

  Griekenland

  Het bedrijf DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Installaties voor visteelt, Vis, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Fthiotida, Griekenland.

 3. ŚWIEŻY WĘGORZ

  Polen

  Het bedrijf ŚWIEŻY WĘGORZ, is een Groothandelaar, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren paling. Het is gevestigd in Elbląg, Polen.

 4. STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor visteelt, Landbouw - installaties en apparatuur, Installaties voor visteelt, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in Olbramovice, Tsjechische Rep..

 5. AERATOR

  Oekraïne

  Het bedrijf AERATOR, is een Dienstverlener, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Brovari, Oekraïne.

 6. NET SUPPLY CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf NET SUPPLY CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor visteelt, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Fleetwood, Verenigd Koninkrijk.

 7. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V., is een Dienstverlener, en actief in de sector Veeteelt - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor visteelt, en Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Zeewolde, Nederland.

 8. PUNTA MOREIRAS S.L.

  Spanje

 1. SIVERT EIDNES AS

  Noorwegen

 2. LANDCATCH LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. MARA AS

  Noorwegen

 4. DOSATRONIC GMBH

  Duitsland

  Welkom bij DOSATRONIC GmbH Meten| Regelen | Doseren | Desinfecteren. Al bijna 15 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen wij wereldwijd hoogwaardige producten en systemen rondom de waterbehandeling, afvalwaterbehandeling, proceswater, drinkwater en zwembadwater en milieutechniek. Met name op de gebieden: afvalwaterbehandeling, afvalwatertechniek, installatiebouw, chemische industrie, drankenindustrie, levensmiddelenindustrie, zwembadtechniek, ziekenhuistechniek, visteelt, agrarische economie, galvanotechniek, oppervlaktetechniek, meet- en regelapparatuur, meetcellen, elektrochemische sensoren, pH-, redox-elektroden, meetsensoren voor geleiding, vertroebeling, temperatuur, elektrochemische sensoren zoals chloor, chloordioxide, ozon, waterstofperoxide, per-azijnzuur, zuurstofdoseerpompen, complete doseersystemen, desinfectiesystemen zoals chloordioxide-installaties, UV-installaties zwembadtechniek