• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • installaties voor visteelt

Resultaten voor

Installaties voor visteelt - Import export

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Met meer dan vijftig jaar ervaring in de kunststofverwerking, produceren wij onze Hel-x vullichaampjes voor biologische behandeling van afvalwater en gasbehandelingen voor gebruik in de aquacultuur. U kunt bouwen op deze ervaring als basis voor kwalitatief hoogwaardige Hel-x vullichaampjes van plastic! De productie vloeit voort volgens een in-house ontwikkeld proces, met strenge naleving van hoge kwaliteits- en milieunormen en uitsluitend op onze locatie in Duitsland. Dankzij de lage investerings- en bedrijfskosten, het eenvoudige gebruik en hoge rendement zijn onze Hel-x vullichaampjes voor u een milieuvriendelijk en economisch alternatief. Hel-x vullichaampjesworden wereldwijd ingezet voor stedelijke en industriële waterzuivering in MBBR- en IFAS-systemen. Ook in de aquacultuur en biogasinstallaties zijn talrijke toepassingen mogelijk.

 2. OLOID SOLUTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OLOID SOLUTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor visteelt. Het is gevestigd in Leipzig, Duitsland.

 3. HOMARIUM

  België

  Al meer dan 40 jaar produceren wij leefsystemen voor schaaldieren. Wij hebben drie verschillende pijlers in ons aanbod : een standaardgamma, maatwerk en maatwerk stockage.

 4. LIH LIGHT IMPEX HENZE GMBH

  Duitsland

 5. ASAKUA AQUACULTURE & MARINE (ASAKUA SU URUNLERI)

  Turkije

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ZAK FISH & SEAFOOD COMPANY

  Turkije

 2. ETS FAIVRE

  Frankrijk

 3. FISCHTECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. AQUAPAC JATURANON GMBH

  Duitsland

 5. TECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF C.A. BERGER B.V.

  Nederland

 1. AERATOR

  Oekraïne

 2. MARA AS

  Noorwegen

 1. AKVATECHNA, UAB

  Litouwen

 2. ŚWIEŻY WĘGORZ

  Polen

 3. SEMI-STAAL A/S

  Denemarken

 4. PLASTILUX

  Luxemburg

 5. STS OLBRAMOVICE,SPOL, S R.O.

  Tsjechische Rep.

 6. SIVERT EIDNES AS

  Noorwegen

 7. DIM. MANTE BROS & CO. AQUACULTURE FARMS

  Griekenland

 8. PUNTA MOREIRAS S.L.

  Spanje

 1. NET SUPPLY CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

 2. LANDCATCH LTD

  Verenigd Koninkrijk

 3. DOSATRONIC GMBH

  Duitsland

  Welkom bij DOSATRONIC GmbH Meten| Regelen | Doseren | Desinfecteren. Al bijna 15 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen wij wereldwijd hoogwaardige producten en systemen rondom de waterbehandeling, afvalwaterbehandeling, proceswater, drinkwater en zwembadwater en milieutechniek. Met name op de gebieden: afvalwaterbehandeling, afvalwatertechniek, installatiebouw, chemische industrie, drankenindustrie, levensmiddelenindustrie, zwembadtechniek, ziekenhuistechniek, visteelt, agrarische economie, galvanotechniek, oppervlaktetechniek, meet- en regelapparatuur, meetcellen, elektrochemische sensoren, pH-, redox-elektroden, meetsensoren voor geleiding, vertroebeling, temperatuur, elektrochemische sensoren zoals chloor, chloordioxide, ozon, waterstofperoxide, per-azijnzuur, zuurstofdoseerpompen, complete doseersystemen, desinfectiesystemen zoals chloordioxide-installaties, UV-installaties zwembadtechniek