• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • isolatiematerialen- akoestisch

Resultaten voor

Isolatiematerialen- akoestisch - Import export

 1. ACE STOSSDÄMPFER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We dempen alles, behalve uw verwachtingen.ACE is de wereldwijd erkende specialist op het gebied van industriële dempingstechnologie - met kantoren in 45 landen, op alle continenten.ACE is sinds 1978 zeer succesvol op de Duitse markt vertegenwoordigd. Hier alleen, werken 25 ingenieurs elke dag aan de verdere ontwikkeling van het assortiment.ACE's klanten profiteren van goed doordachte oplossingen, waardevolle innovatie en uitmuntende service rond het onderwerp van dempingstechnologie.Door nauwe samenwerking met toonaangevende technische bedrijven, heeft het Duitse ACE filiaal zich gevestigd als een pionier van technische vooruitgang.De voordelen van de klanten zijn duidelijk: Deskundig advies ter plekke en aan de telefoon, ontwerp op maat, levering zonder minimum hoeveelheid vanaf één stuk en binnen de kortste tijd, goed doordachte montage- en functie-accessoires, realistische prijzen

 2. AKSA ACOUSTIC SOUND INSULATION MATERIALS

  Turkije

  Verified by europages badge

  AKSA ACOUSTIC SOUND INSULATION MATERIALS is gespecialiseerd in middelen voor akoestische geluidsisolatie sinds 2004. Wij vervaardigen akoestische panelen voor wanden en plafonds, akoestische schermen, geluidwerende afschermingen, geluidwerende tapes, akoestische deuren, akoestische capsules of speciale akoestische schuimrubbersoorten, inclusief oplossingen voor de akoestische isolatie van bioscopen en theaterzalen. Vanaf het begin is het altijd ons doel geweest om oplossingen voor geluidsisolatie van hoogwaardige kwaliteit en innoverende systemen voor lokale en buitenlandse markten te leveren. Onze ervaren geluidstechnici en ontwerpers maken dit mogelijk met behulp van moderne onderzoekinstallaties, waaronder geluid- en echolaboratoria en geluidwerende vertrekken, om onze producten exceptioneel te maken door constant te testen en te analyseren. Door rekening te houden met de maatstaven en vereisten van de klant, passen wij ons aan bij de omgeving om de akoestiek en geluidsisolatie naar een hoger niveau te brengen. Met onze 17-jarige ervaring zijn wij één van de grootste geluidsisolatiefabrikanten en -distributeurs in Turkije geworden.

 3. TEKNOFOAM AKUSTIK IZOLASYON SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij TEKNOFOAM, de beste bestemming voor geavanceerde akoestische oplossingen en uitmuntende productie in Turkije en het Midden-Oosten. Wij zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van diverse vragen van de klant met een focus op akoestische regeling, projectontwerpen en de productie van akoestische materiaal. Onze uitgebreide oplossingen omvatten: •Akoestische sponzen • Geluidsisolatieschuim •Akoestische wandbekleding •Akoestische plafondcoating •Akoestische vloercoating •Akoestische vloertegels •Akoestische raamcoatings •Isolatiemateriaal en veel meer wat bekeken kan worden op onze website! Bij TeknoFoam, zetten wij ons in voor constante verbetering en maken wij gebruik van de laatste technologie en innovatie voor onze ontwerpen. Ons ervaren team integreert op naadloze wijze traditionele ontwerpkennis met toekomstgericht denken. Wij maken gebruik van geavanceerde digitale ontwerptools en streven sinds de oprichting van onze fabriek naar constante ontwikkeling. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe TeknoFoam oplossingen op maat kan bieden die aan uw specifieke vereisten voldoen! Til uw akoestische ervaring naar een hoger plan met TeknoFoam.

 4. GEPI SRL ISOLAMENTO TERMOACUSTICO

  Italië

  Verified by europages badge

  Gepi srl, actief in de sector van industriële isolatie, beschikt over geavanceerde expertise en uitgebreide technische kennis. THERMISCHE ISOLATIE: Wij produceren en installeren industriële thermische isolatie voor temperaturen van -200 tot 1400°. Als marktleider garandeert GEPI S.r.l. maximale energie-efficiëntie en duurzaamheid door het gebruik van gecertificeerde materialen. AKOESTISCHE ISOLATIE: Detectie, analyse en demping van lawaai van machines, apparatuur, enz. om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften en om de impact op het milieu te verminderen. We ontwikkelen geluidsabsorberende constructies die voldoen aan de huidige regelgeving en aan de behoeften van de klant. We gebruiken hiervoor gecertificeerde ontwerpers en de modernste materialen. PASSIEVE BRANDCOMPARTIMENTERING: Gepi s.r.l. herstelt brandwerende onderdelen en plafonds (REI) en garandeert hun efficiëntie tegen de verspreiding van rook en vuur in geval van brand en geeft documentatie af in overeenstemming met de regelgeving.

 5. ISOMAR

  België

  Verified by europages badge

  Isomar biedt een breed gamma van materialen voor warmteisolatie en akoestische isolatie. Onze twee sites in Couillet en in Machelen zijn de referentie in België voor alle professionals uit de bouwsector, dankzij, o.a.: onze specialisering in isolatieproducten bestemd voor verwarmingen met, daarnaast, een complete reeks van oplossingen. Sinds 1992 is Isomar de partner van de vakmensen, maar ook van particulieren.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAPPY ITALIA SPA

  Italië

  Verified by europages badge

  Mappy Italia is marktleider op het gebied van geluids- en warmteisolatie met meer dan 40 jaar ervaring. Het bedrijf produceert en verkoopt geluidsisolerende materialen voor elk probleem in verband met geluidsoverlast. Dankzij de voortdurende investeringen in zowel onderzoek en ontwikkeling als nieuwe machines, kan het bedrijf een beroep doen op technologie en apparatuur waarmee het producten op maat kan bieden met snelle leveringstijden voor de sectoren: Industrie/bouw/doe-het-zelf/binnenhuisarchitectuur/scheepvaart.

 2. HÖHE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÖHE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren ventilatoren, bouw van industriële installaties, industriële ventilatoren, rookgasventilatoren, en zandstraalcabines. Het is gevestigd in Zusmarshausen, Duitsland.

 3. HANNO WERK GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HANNO WERK GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Geluidsisolatie, en geëxpandeerd polyurethaan. Het is gevestigd in Laatzen, Duitsland.

 4. STIFERITE S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STIFERITE S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen - thermisch, thermische isolatie voor de bouwindustrie, STIFERITE, isolatiepanelen, Isolatiematerialen - thermisch, materialen voor openbare werken, materiaal voor de bouwindustrie, thermo-isolerende materialen, en thermische isolaties. Het is gevestigd in Padova, Italië.

 5. SISTEMI INDUSTRIALI S.P.A.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SISTEMI INDUSTRIALI S.P.A., is een Dienstverlener, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren veiligheidsartikelen, geluidswerende cabines voor operateur, geluidsisolatie werkruimtes, akoestische isolaties, geluidsabsorberende platen, geluidsisolerende materialen, en geluiddemper. Het is gevestigd in Cusago, Italië.

 1. STA SCHALLTECHNISCHE ANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf STA SCHALLTECHNISCHE ANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Hamm, Duitsland.

 2. HBT-ISOL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HBT-ISOL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. BECKER GMBH SCHALLSCHUTZ UND METALLBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECKER GMBH SCHALLSCHUTZ UND METALLBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Friedewald, Duitsland.

 2. R. KASCHWIG SCHALLSCHUTZTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf R. KASCHWIG SCHALLSCHUTZTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Sendenhorst, Duitsland.

 3. PARTL-KRAINER GMBH WÄRME-, KÄLTEISOLIERUNG U. BRANDABSCHOTTUNGEN

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PARTL-KRAINER GMBH WÄRME-, KÄLTEISOLIERUNG U. BRANDABSCHOTTUNGEN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Pölfing-Brunn, Oostenrijk.

 4. TROCELLEN INSULATION

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TROCELLEN INSULATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Troisdorf, Duitsland.

 5. ANTARES GMBH - INDUSTRIELLES ENGINEERING

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANTARES GMBH - INDUSTRIELLES ENGINEERING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Hartmannsdorf, Duitsland.

 6. HÜWA SCHALLSCHUTZ & ANLAGENBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HÜWA SCHALLSCHUTZ & ANLAGENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren zandstraalcabines, beplating van machines, en geluidsabsorberende barrieres. Het is gevestigd in Bendorf, Duitsland.

 7. ISOLA-VERMICULITE AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ISOLA-VERMICULITE AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Bözen, Zwitserland.

 8. FLEXOPAK INDUSTRIENÄHEREI ELKE WALLEK

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FLEXOPAK INDUSTRIENÄHEREI ELKE WALLEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Altena, Duitsland.

 1. SCHARENBERG INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHARENBERG INDUSTRIEANLAGEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Tarmstedt, Duitsland.

 2. INNOVACUSTICA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf INNOVACUSTICA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Panelen - akoestisch, architectonische akoestiek, sfeerakoestiek, Panelen - akoestisch, en geluidsbarrieres. Het is gevestigd in Casalnuovo Di Napoli, Italië.

 3. FAST COVERING SYSTEMS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FAST COVERING SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewerking van kunststoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen, akoestisch, akoestische isolaties, geluidsisolatie van gebouwen, Isolatiematerialen, akoestisch, geluidsisolatie werkruimtes, controle akoestische milieuvervuiling, thermische en akoestische isolatiematerialen, industriele engineering, en panelen voor systeemplafond. Het is gevestigd in Alessandria, Italië.

 4. PRODUCTION SERVICE DRACH GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PRODUCTION SERVICE DRACH GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 5. PERNIKL GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PERNIKL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Alberschwende, Oostenrijk.

 6. GFS GETTO & FISCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GFS GETTO & FISCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren balustrades. Het is gevestigd in Schifferstadt, Duitsland.

 7. ART - KUSTIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ART - KUSTIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 8. SOUNDSORBA LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOUNDSORBA LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Panelen - akoestisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolatiematerialen, akoestisch, geluidsisolerende tegels, geluidsisolerende planken, geluidsisolerende wandpanelen, geluidsisolerende plafondpanelen, geluidsisolerende panelen, geluidsabsorberende tegels, akoestisch paneel, en Isolatiematerialen, akoestisch. Het is gevestigd in Buckinghamshire, Verenigd Koninkrijk.

 9. VANHUMBEECK FRERES

  België

  Vanhumbeeck Frères is een familiebedrijf dat ten dienste van de vakman en van particulieren staat, met twee showrooms in Brussel (Vilvoorde en Evere) in België. Gespecialiseerd in hout, platen, vloeren, deuren, meubels op maat... Een brede keuze aan artikelen op voorraad, maar ook een zeer gevarieerd gamma van producten op bestelling. Productassortiment: deuren (schuifdeuren, binnendeuren, branddeuren), prijs parket, winkel vloer (hout, eikenhout), terras, wandkast en dressing op maat, keuken werkblad, corian, gemelamineerde platen, geluidsisolatie en warmteisolatie, gyproc, fermacell, promat, enz. Wij verzorgen de hele week de levering aan huis of op de bouwplaats in heel België. Wij beschikken over drie grote vrachtwagens die permanent beschikbaar zijn, de hele dag van maandags tot vrijdags, en tevens over een kleinere bestelwagen voor eventuele spoedeisende reparaties. Verder zijn twee van onze grote vrachtwagens uitgerust met goederenliften voor het laden en lossen.

 10. TECHNOSONUS

  Letland

  Productiebedrijf TechnoSonus is een van de leiders op de Russische markt van geluidsisolatie, akoestische en trillingsdempende materialen, technologieën en technisch advies op het gebied van architectonische akoestiek. Specialisatie: Introductie van geavanceerde materialen en technologieën om eventuele problemen in verband met geluid en trillingen op te lossen; Uitwerken en testen van zeer doeltreffende geluidsbeschermingssystemen; Productie en verkoop van materialen voor geluidsdemping, trillingsisolatie en akoestisch comfort; Constructie en installatie. TechnoSonus produceert al jaren betrouwbare, hoogwaardige en uiterst effectieve materialen die door miljoenen klanten worden erkend. Met behulp van innovatieve technologieën ontwikkelt, test en brengt het bedrijf elk jaar nieuwe producten uit die voldoen aan de modernste kwaliteitsnormen. Deze omvatten zeer populaire decorerende en akoestische panelen Akustiline en Belner.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis