• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch

Resultaten voor

Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch - Import export

 1. 3P FRANCE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 3P FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJsboxen, en IJsboxen. Het is gevestigd in Saint-Ouen-L'aumône, Frankrijk.

 2. SIGNODE INDUSTRIAL GROUP GMBH STRAPEX & ORGAPACK VERTRIEB SCHWEIZ

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIGNODE INDUSTRIAL GROUP GMBH STRAPEX & ORGAPACK VERTRIEB SCHWEIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Dietikon, Zwitserland.

 3. SCHLUGA KUNSTSTOFFWERK GMBH VERPACKUNGEN AUS POLYETHYLEN

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHLUGA KUNSTSTOFFWERK GMBH VERPACKUNGEN AUS POLYETHYLEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in St. Veit An Der Glan, Oostenrijk.

 4. TIESSECART SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf TIESSECART SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dozen - karton, dozenfabriek, dozen voor verpakking, Dozen - karton, en verkoopstandaard. Het is gevestigd in Copertino, Italië.

 5. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Landig + Lava GmbH & Co. KG is een vooraanstaande fabrikant van vacuümmachines en vacumeerapparaten voor huishouding, winkels en industrie. De handige professionele apparaten overtuigen helemaal en bieden een vacuüm in zakken of containers. Lava heeft bij vergelijkende testen van vacumeerapparaten al meer dan eens het resultaat 'Zeer goed' bereikt en kan met trots zeggen dat geen enkel ander merk vacumeerapparaat in Duitsland op de gebieden huishouding en outdoor zo vaak de hoogste waardering heeft behaald. De vacuümmachines van de fabrikant zetten daarbij benchmarks op het gebied van bouwkwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht of er dagelijks 1 of 1000 zakken vacuüm verzegeld worden. Naast vacumeerapparaten biedt de firma ook toebehoren aan, zoals vacuümzakken, vacuümrollen, vacuümdozen en vacuümcontainers.Vers leven met een Lava vacuümapparaat en levensmiddelen 5-10 x langer bewaren alsook industriële onderdelen, metalen onderdelen of elektronica of vacuüm tegen oppervlaktebeschadiging of roest beschermen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SLG KUNSTSTOFF GMBH

  Duitsland

  Al meer dan 40 jaar is SLG Kunststoff de ontwikkelaar van het Zwarte Woud voor grote series op het gebied van kunststof spuitgieten.We ondersteunen middelgrote bedrijven en wereldwijde spelers uit vele sectoren met een niet-volledig pakket dat bestaat uit inspiratie, innovatie en realisatie voor meer concurrentievoordeel en succes. Plastic onderdelen voor verschillende toepassingen en klanten uit de bouwsector, componenten voor elektrotechnische producten en installatiebouw, stoelen en meubels , Huishoudelijke en witte goederen en transport- en verpakkingsindustrie.NIEUW: INNOVATIEVE KOELTRANSPORTCONTAINERS VOOR VOEDSEL EN FARMACEUTISCHE PRODUCTEN

 2. DELTA T GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINTECHNIK MBH

  Duitsland

  Delta T ontwikkelt en produceert transportoplossingen voor temperatuurgevoelige producten in de "life science sector". Onze speciale temperatuurregelelementen en geïsoleerde containers en zakken maken het mogelijk om tot 120 uur te vervoeren bij een constante temperatuur Delta T is opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkantoor in Fernwald. Onze klanten zijn de kwaliteitsfactor - of het nu gaat om bloeddonatieservices die isolatiedozen en batterijen kopen voor hun bloedzakken, ingeblikte goederen, buisjes of plasma - of het nu gaat om farmaceutische fabrikanten of groothandelaren die de juiste isolerende verpakkingen voor medicijnen en monsters uit onze systemen samenstellen - of het nu gaat om laboratoria of apotheken, fijne distributeurs die met Delta T geïsoleerde containers of geïsoleerde zakken onderweg zijn.

 3. SEUROPAK

  België

  Verpakking geëxpandeerd polystyreen. Schokwerende - thermische & isolerende verpakking - maatwerk. Food: Verpakkingen voor vlees, vis, oesters, paté, kaas, ijs, warme maaltijden, diepvriesproducten, pralines, wijnflessen enz. Voordelen: isolerend, beschermend, gemakkelijk stapelbaar, hygiënisch. Nonfood: Verpakking voor meubels, glas, electronica, postverpakking. Voordelen: schokabsorberend, waterdicht en stofvrij. Technisch: Buizen, spots, verlichting, testmallen voor de auto-industrie. Constructie: Douchecellen, Airconditioning, Afzuigkappen, Autostoelen. Contoursnijden (spaart de kostprijs van een mal uit): L-profielen, V-profielen, Sierpanelen, Buizen, Vlakke platen. Maatwerk : Meedenken met de klant. Start vanaf ontwerp tot realisatie, opvolging en verzorging van de mal. Elk produkt wordt voor zijn toepassing bestudeerd. Seuropak is sterk in kleine aantallen. Zeer gevarieerd. Seuropak kan een densiteit van 15kg/m³ tot 70kg/m³ aan. Eigen vervoer.

 4. CAJA CARTÓN EMBALAJE

  Spanje

  Een toonaangevend bedrijf in Spanje op het gebied van snelle fabricage, klantrelaties en scherpe prijzen. Gesneden of bedrukte kartonnen dozen. Referentie op de markt voor kartonnen dozen, dozen voor wijn- of olieflessen, verhuisdozen, kerstpakketten, Amerikaanse kisten en gesneden en bedrukte kartonnen dozen. Wij bieden verpakkingsmateriaal en beschikken over een uitstekende productiecapaciteit van meer dan 480.000 kartonnen dozen per dag.

 5. CHAPE-ROYAUX.BE

  België

  Chape-Royaux.be staat aan de top van de chapesector in Oost- en West-Vlaanderen. Al meer dan 67 jaar leveren zij chape op alle mogelijke werven. Groot, klein, industrieel en particulier. Daarbij houdt het bedrijf voortdurend de vinger aan de pols van de sector. Daarom gebruiken ze hier de nieuwste materialen en technieken. Denk bijvoorbeeld aan onze chape plus, zoveel meer dan een klassieke chape. Bij Chape-Royaux.be is klanttevredenheid het hoogste goed.

 1. JANU'SAC

  Frankrijk

  Het bedrijf JANU'SAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticfolie, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Folie - kunststof, Perforatie van rubber en plastic, Plasticfolie, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Folie - kunststof, en Perforatie van rubber en plastic. Het is gevestigd in Saint Pal De Mons, Frankrijk.

 2. SIRIUS PACK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SIRIUS PACK GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Nürtingen, Duitsland.

 1. TEXSPED SPEDITION GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf TEXSPED SPEDITION GES.M.B.H., is een Dienstverlener, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Wiener Neudorf, Oostenrijk.

 2. E-PACK GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf E-PACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Gunskirchen, Oostenrijk.

 3. DRUCKBERATUNG NORD GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DRUCKBERATUNG NORD GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Dötlingen, Duitsland.

 4. MAGISAC-SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf MAGISAC-SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zakken - kunststof, Folie - kunststof, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Zakken - kunststof, plasticfolie ter bescherming, Folie - kunststof, en Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Luxeuil Les Bains, Frankrijk.

 5. JSC LENBRA

  Litouwen

  Het bedrijf JSC LENBRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Plasticfolie, Folie - kunststof, Plasticfolie, plastic zakken, en Folie - kunststof. Het is gevestigd in Kaunas, Litouwen.

 6. PEXPRO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PEXPRO GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Oelde, Duitsland.

 7. C&S PACKAGING SUPPLIER

  Spanje

  Het bedrijf C&S PACKAGING SUPPLIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Santa Perpètua De Mogoda, Spanje.

 8. POLYDEN FOLIENFABRIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLYDEN FOLIENFABRIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kleefband. Het is tevens aanwezig in de sectoren Folie - kunststof, Zakken - kunststof, Plasticfolie, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Folie - kunststof, Zakken - kunststof, Plasticfolie, en Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Heilsbronn, Duitsland.

 1. BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX

  Duitsland

  Het bedrijf BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Transportbakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, dozen voor transport van groente en fruit, en Transportvaten van kunststof. Het is gevestigd in Kirchheim/teck, Duitsland.

 2. THERMOHAUSER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf THERMOHAUSER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportsystemen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, levensmiddelentransport in tankwagens, en Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Uhingen, Duitsland.

 3. VIMESFARMA SL

  Spanje

  Het bedrijf VIMESFARMA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingen - glas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spuitbusverpakkingen, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - kunststof, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Spuitbusverpakkingen, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - kunststof, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Vallirana, Spanje.

 4. TECPAC GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf TECPAC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is gevestigd in Wilhelmsburg, Oostenrijk.

 5. MEDILINE ISOTHERMAL SOLUTIONS S.A.

  Griekenland

  Het bedrijf MEDILINE ISOTHERMAL SOLUTIONS S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakken - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Koelboxen - kampeeruitrusting, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Koelboxen - kampeeruitrusting, Isoleerkannen - industrieel, en geisoleerde caisson. Het is gevestigd in Inofyta, Griekenland.

 6. KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf KAUTEX TEXTRON GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Flessen - kunststof, Tonnen, vaten en bussen - kunststof, Trommels - kunststof, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Flessen - kunststof, Tonnen, vaten en bussen - kunststof, en Trommels - kunststof. Het is gevestigd in Bonn, Duitsland.

 7. PAJORA DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf PAJORA DISTRIBUTION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Verpakking - papier en karton, verpakkingen van kunststof, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, films voor verpakking, en Verpakking - papier en karton. Het is gevestigd in Istres, Frankrijk.

 8. EXAM PACKAGING

  België

  Het bedrijf EXAM PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken - kunststof, en Bakken - kunststof. Het is gevestigd in STROMBEEK-BEVER, België.

 9. MR. SHRINK LTD.

  Kroatië

  Het bedrijf MR. SHRINK LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch. Het is tevens aanwezig in de sectoren rekbare folie, machines voor verpakking met thermisch intrekbare film, en thermosamenstrekkende kunststoffilms. Het is gevestigd in Pirovac, Kroatië.

 10. ADEESA

  Spanje

  Het bedrijf ADEESA, is een Distributeur, en actief in de sector Verpakking - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, verpakkingen van papier en karton, Isolerende verpakkingsmaterialen - thermisch, Plastic verpakking voor salades, en Ronde plastic verpakking. Het is gevestigd in Valencina De La Concepció, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis