• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • alcoholen

Resultaten voor

Alcoholen

ItaliëBologne en Emilia-Romagna
  1. DISTILLERIE MAZZARI SPA

    Italië

    Het bedrijf DISTILLERIE MAZZARI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Distilleerderijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wijnsteenzuur, ethylalcohol, gedenatureerde ethylacohol, en alcoholen. Het is gevestigd in Santa'agata Sul Santerno, Italië.

  2. ZIMELLA DI PRAMPOLINI ANNALISA

    Italië

  3. TAMPIERI SPA

    Italië

    Verified by europages badge

    Tampieri Spa, leader in de productie van ruwe en geraffineerde plantaardige oliën voor zoötechnische toepassingen en van brandstof. Het bedrijf beschikt over de nodige installaties voor de bewerking van bijproducten uit het vinificatieproces. Vervaardigt al dan niet geraffineerde voedingsoliën, alcohol, distillaten, grappa en meel voor zoötechnische toepassingen en tartraten; brandbare borden. Marktleider in Europa op het gebied van de productie van druivenpitolie.

  4. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Wij zijn aanwezig in de belangrijkste tomaten- en fruitverwerkingsgebieden van de wereld. Wij leveren complete lijnen voor de bereiding van tomatensauzen en ketchup. Wij produceren complete lijnen en machines voor de productie van vruchtensappen, proceslijnen, installaties voor de productie van vruchtenmoes, met name appels, peren, perziken en abrikozen. Productie van machines voor de productie van confituren en conserven. Installaties voor de be- en verwerking van tomaten. Onze nieuwe productlijn voor het transport en de behandeling van bladgroenten is bijzonder geschikt voor het verwijderen van zand en grove verontreinigingen. Door de speciale technologie en de transformatieprocessen die tot op heden zijn toegepast, is het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn als bijproducten van de productie van (al dan niet geklaarde) siropen te verkrijgen. Ing. A. Rossi beschikt over alle knowhow die is vereist om te voldoen aan de technische vereisten van de zuivelsector.