• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koks

Resultaten voor

Koks - Dienstverlener - Italië

ItaliëDienstverlener
  1. LOPTEX SRL

    Italië

    Verified by europages badge

    Het bedrijf LOPTEX SRL, is een Dienstverlener, en actief in de sector Textiel - machines voor de voorbereiding, het spinnen en weven. Het is tevens aanwezig in de sectoren textielmachines, SORTER, machines en uitrustingen voor de assemblage van stoffen, weefgetouwen voor buisvormige stoffen, machines en uitrustingen voor de bekleding en afwerking van stoffen, machines en uitrustingen voor het vullen van stoffen, machines en uitrustingen voor het merceriseren van stoffen, machines en uitrustingen voor het verven en koken van stoffen, en machines en uitrustingen voor het vollen van stoffen. Het is gevestigd in Montano Lucino, Italië.

  2. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

    Italië

  3. HOTEL RISI SRL

    Italië

    L'Hôtel Risi di Colico bevindt zich op 500 meter afstand van het treinstation en profiteert van een centrale ligging aan de rand van het meer. Wij bieden u 36 kamers en 2 suites met airconditioning, uitgerust met een TV, telefoon, internettoegang en minibar. U kunt ook genieten van de bar, de pizzeria, de safe, de externe wasserij, het terras, het wellness-centrum met sauna en Turkse baden. Het restaurant “Il Vapore” biedt gastronomische specialiteiten in een romantisch kader met panoramisch uitzicht over het meer: dit is de presentatie van het prestigieuze restaurant Hotel Risi.. In haar ruimtes ingericht met stijl en verfijning, bieden de chef-koks lokale culinaire lekkernijen, evenals uitstekende regionale en nationale wijnen. Als u een uniek karakter wilt geven aan speciale evenementen zoals feesten, vergaderingen, recepties, en buffetten, biedt het restaurant een verfijnde en geraffineerde lounge waar het mogelijk is om zakenlunches in alle rust te organiseren. We zijn ook in het bezit van een salon die ideaal voor meer intieme vergaderingen, buffetten, bruiloften en verschillende ceremonies

  4. RISTORANTE PIZZERIA SANTO STEFANO

    Italië

    Het sinds 40 jaar door de familie Zambon beheerde restaurant, beschikt over 50 plaatsen verdeeld over drie zalen, en honderd overige plaatsen in de grote tuin van Santo Stefano. De chef-kok biedt een traditionele Venetiaanse streekkeuken aan: Italiaanse voorgerechten op basis van vis, tal van risotto's, Linguine pasta met schaal- en schelpdieren, gegrilde visgerechten; overheerlijke nagerechten en taarten van het huis. De specialiteiten zijn, onder andere, kleine gnocchi à la Santo Stefano en in de oven bereide zeebaars. Ruim assortiment pizza's.

  5. LUNCH BAR & RESTAURANT AL 227

    Italië

    De beroemde chef-kok Agostino Balzi bereidt heerlijke innoverende en originele gerechten, vernieuwde gastronomische en traditionele gerechten. Het restaurant zal altijd ten dienste zijn van zijn klanten, van het ontbijt tot het avondmaal. U zult op ieder moment unieke en originele gerechten kunnen proeven, altijd met deze kenmerkende goede smaak. Een gastvrije en professionele dienstverlening staat iedere klant te wachten in een familiale, elegante en innoverende sfeer.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. RISTORANTE IL VELIERO AMABILE DI AMABILE ALASSIO - B.C.M.C. SRL

    Italië

    Met zijn prachtig zicht op de zee verwelkomt Il Veliero Amabile u in een aangename sfeer, ideaal voor een diner bij kaarslicht. Het menu verandert iedere maand en geeft de seizoenproducten altijd een vooraanstaande plek. Uitstekende op de zee geïnspireerde gerechten, sushi's en zeevruchtenschotels. En verder ook lekkere vleesspecialiteiten voor wie niet van vis houdt en heerlijk vers gebak bereid door de chef-kok.

  2. TRATTORIA ADRIATICA DI PALOMBI ROSANNA & C. SNC

    Italië

    Trattoria Adriatica is een in 1958 opgericht restaurant en werd altijd in familieverband gerund, waarbij de liefde voor de regionale culinaire tradities en de passie voor koken van vader op zoon worden doorgegeven. Het restaurant biedt een overheerlijk menu op basis van ultra verse zeevis specialiteiten, streekgerechten en zelfbereid gebak, dit alles geserveerd met de wijnen uit Marken, resultaat van een zorgvuldige selectie. Het biedt plaats aan 60 personen en heeft een aangenaam terras.