• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ingrediënten voor gebak

Resultaten voor

Ingrediënten voor gebak - Italië

Italië
  1. FORNO SORELLE PALESE SNC

    Italië

    In 1984 hebben drie zussen samen besloten om de 'Forno delle Sorelle Palese" in Potenza op te richten. Sindsdien worden daar op de traditionele manier uit Lucanië, brood en de typische Strazzata van griesmeel van harde tarwe en met natuurlijke gisting gebakken, en ook de klassieke Tarallo aviglianese, Ficculi, Tarallucci al finochietto en de Stozza. Dat zijn slechts een paar van de heerlijke dingen die nu nog steeds met de ambachtelijke zorg van vroeger worden gemaakt en met zorgvuldig geselecteerde, eenvoudige en natuurlijke ingrediënten.

  2. IL GERMOGLIO FOOD SPA

    Italië

    Vandaag de dag is Il Germoglio onontkoombaar op de Italiaanse markt voor broodbakken. Elke dag, komt een breed scala aan vooraf gebakken bevroren brood, bereid met geselecteerde ingrediënten en van premium kwaliteit, uit de oven. Op hetzelfde moment verkopen we andere bakkers- en levensmiddelen om te voldoen aan de eisen van klanten die in Il Germoglio een betrouwbare partner vinden.

Filters

Resultaten voor

Ingrediënten voor gebak - Italië

Aantal resultaten

2 Bedrijven