• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ansjovis

Resultaten voor

Ansjovis

ItaliëNapels en Campania
  1. DELFINO BATTISTA

    Italië

    Verified by europages badge

    Pasquale Battista startte na de oorlog een klein laboratorium voor de productie van blikconserven in Cetara, dat hij tot in de jaren 90 enthousiast en trots beheerde. In de loop van de jaren is de smaak van onze producten niet veranderd, net zomin als de fasen van het productieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Al deze fasen worden met nauwgezette aandacht uitgevoerd om naleving van de productienormen en de huidige wetgeving te garanderen.

  2. ZIBELLA SRL

    Italië

    Het bedrijf ZIBELLA SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Olijven. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis met zout. Het is gevestigd in San Prisco, Italië.

  3. PAOLO BUON CIBO

    Italië

    Traditionele Italiaanse producten 'Amalfitaanse kust en Cetara', 'Italianfood': ansjovissaus, tonijnfilets, ansjovis, Provolone del monaco DOP, limoncello, romige limoncello, romige meloncello, citrusvruchtenjam, extra vergine Italiaanse olijfolie AOP, uitstekende Italiaanse wijnen, Gragnano pasta AOP, in olie ingemaakte groenten, tomaten San Marzano AOP, auberginefilets met olie van Paestum, marmelade van citroenen van Sorrento, jam van sinaasappelen van Sorrento, baba met Limoncello de Sorrento.