• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jenevers en brandewijn

Resultaten voor

Jenevers en brandewijn - Import export

 1. AURIAN SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. ARDUENNA GIN

  België

  Verified by europages badge

  De geschiedenis van ARDUENNA GIN is begonnen met de wens van Martin en François, twee jonge inwoners uit de Ardennen, levensgenieters en liefhebbers van gin, om de prachtige Ardennen te distilleren en te bottelen. Wij hebben 100% biologische en voor onze streek karakteristieke aroma's in onze flessen Arduenna Gin Organic geconcentreerd. Wij nemen u mee op een ware reis door de bossen en valleien van de Ardennen. Ontdek de Arduenna en laat u meevoeren naar het hart van de natuur en uitgestrekte landschappen. Geniet van de Arduenna-gin on the rocks, in een cocktail of met een tonic. Onze cocktailkaart is geschikt voor alle gelegenheden. Op onze website vindt u nog andere manieren om van de Arduenna Gin te genieten dankzij onze talrijke cocktailrecepten. Laat de barman in u ontwaken en verras uw gasten! Neem gerust contact met ons op voor het organiseren van privé-evenementen, bedrijfsfeestjes of gewoon voor meer informatie! Wij zijn actief in de 10 provincies van België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

 3. DOMAINE FLAGUERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMAINE FLAGUERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jenevers en brandewijn, calvados, Jenevers en brandewijn, perencider, knop, en aperitieven. Het is gevestigd in Ducy-Sainte-Marguerite, Frankrijk.

 4. COGNAC DEROUINEAU

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Als Franse cognacproducent bieden we producten van hoge kwaliteit. Ons domein omvat 30 hectare wijngaarden, waarvan 25 hectare AOC cognac. Onze XO cognac komt uitsluitend van onze wijngaarden. Van het snoeien van de wijnstokken tot het bottelen, alles gebeurt ter plekke op ons landgoed volgens de hoogste normen. Waarschuwing: Alcoholmisbruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.

 5. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italië

  Distilleria F.lli Russo in Sicilië (Etna) produceert alcoholische dranken, brandewijn, digestieven, traditionele likeuren, crèmelikeuren, limoncello en mandarinetto, ambachtelijke likeuren met roos en crèmes. Limoncello uit Sicilië, digestief uit Sicilië, brandewijn van de Etna, cremoncello uit Sicilië. Klassieke likeuren, Cremoncello uit Sicilië (Limoncello en Mandarinetto), ambachtelijke Rosoli, Grappa en Acquavita, Fuoco del Vulcano, likeuren voor cocktails. Online verkoop geschenkverpakkingen. Import en export wereldwijd. Gedistilleerde alcohol.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. LONDINEL

  Spanje

  Likeuren en brandewijnen. Druivendrafbrandewijn, amberkleurige gedistilleerde dranken, kruidenlikeur, honinglikeur en koffielikeur, wij zijn pioniers in de bereiding van kastanjelikeur en queimada, en niet te vergeten onze crèmelikeur op basis van brandewijn. Overige recente creaties: koffiecrème en toffeecrème gecreëerd, een hemelse drank die een streling voor de tong van fijnproevers is, evenals de korianderlikeur.

 2. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italië

  In onze onderneming draait het kernidee rond streekcultuur. Onze kostbare stokerij bevindt zich boven op de heuvels van Mombaruzzo. De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen. Kom eens bij ons op bezoek! De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen.

 3. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 4. GROUP ALIMENTARE RAPICASES S.L.

  Spanje

  Uit liefde voor een gezonde voeding! - Wij zijn het beste distributiebedrijf in gezonde levensmiddelen en natuurlijke cosmetica. Onze producten zijn in heel Europa te verkrijgen. Wij bieden een breed assortiment producten en grote merken. Wij beschikken over een verkoopnetwerk dat zich over heel Europa uitstrekt en een 24-uursservice biedt.

 5. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  België

  Braeckman Graanstokerij Oudenaarde is dé specialist bij uitstek voor ambachtelijke jenevers.

 1. PISCO SAVEUR

  Frankrijk

  Het bedrijf PISCO SAVEUR, is een Distributeur, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cocktails, Jenevers en brandewijn, Drankautomaten, Cocktails, Jenevers en brandewijn, Drankautomaten, en import van dranken. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 2. LICORES SINC, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf LICORES SINC, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren gin, en gearomatiseerde likeuren. Het is gevestigd in Alcoy, Spanje.

 1. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Spanje

  Het bedrijf GENERAL GOODS DISTRIBUTION, is een Distributeur, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren likeuren, brandewijn, wodka, en tequila. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 2. BRANDGEISTER.DE

  Duitsland

  Het bedrijf BRANDGEISTER.DE, is een Distributeur, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Neckargemünd, Duitsland.

 3. IL BENEDUCE

  Italië

  Het bedrijf IL BENEDUCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cider en perencider, Jenevers en brandewijn, Cider en perencider, en Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Sant'antimo, Italië.

 4. CROIX MARON COGNAC

  Frankrijk

  Het bedrijf CROIX MARON COGNAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Segonzac, Frankrijk.

 5. HELLMARY SPIRITS LDA

  Portugal

  Het bedrijf HELLMARY SPIRITS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jenevers en brandewijn, gearomatiseerde likeuren, wodka, en Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Loureiro Oaz, Portugal.

 6. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren saffraan, en peren. Het is gevestigd in Sanvensa, Frankrijk.

 7. FILLIERS GRAANSTOKERIJ

  België

  Het bedrijf FILLIERS GRAANSTOKERIJ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jenevers en brandewijn, Jenevers en brandewijn, gin, gebrande koffie, en whisky. Het is gevestigd in Deinze, België.

 8. DISTILLERIE BEL

  Frankrijk

  Het bedrijf DISTILLERIE BEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jenevers en brandewijn, Dranken - import-export, Jenevers en brandewijn, en Dranken - import-export. Het is gevestigd in Saint Thibéry, Frankrijk.

 1. GRUPA TRADEPOL

  Polen

  Het bedrijf GRUPA TRADEPOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Kurken, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Kurken, en glazen flessen. Het is gevestigd in Łazy, Polen.

 2. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Duitsland

  Het bedrijf WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren wodka, sterke drank, en Distilleerderij. Het is gevestigd in Castrop-Rauxel, Duitsland.

 3. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italië

  Het bedrijf ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is tevens aanwezig in de sectoren cremelikeuren. Het is gevestigd in Cagliari, Italië.

 4. BLACKFOREST WHISKEY

  Duitsland

  Het bedrijf BLACKFOREST WHISKEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Neubulach, Duitsland.

 5. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Oekraïne

  Het bedrijf ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 6. BRÄLITRO

  Duitsland

  Het bedrijf BRÄLITRO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Söhlde, Duitsland.

 7. JOSEF HOFER

  Oostenrijk

  Het bedrijf JOSEF HOFER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, Wijnen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, en Wijnen. Het is gevestigd in Irdning, Oostenrijk.

 8. CHRISTIAN ZÜRCHER

  Zwitserland

  Het bedrijf CHRISTIAN ZÜRCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, Wijnen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, en Wijnen. Het is gevestigd in Dinhard, Zwitserland.

 9. LOBURGER BRENNEREI GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LOBURGER BRENNEREI GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Frisdrank - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, Wijnen, Bier, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, Wijnen, en Bier. Het is gevestigd in Wiesenburg, Duitsland.

 10. MEINRAD MARKOWITSCH

  Oostenrijk

  Het bedrijf MEINRAD MARKOWITSCH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Frisdrank - koolzuurhoudend, Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, Jenevers en brandewijn, Frisdrank - koolzuurhoudend, Dranken - koolzuurhoudend, Gedistilleerde en alcoholhoudende dranken, en Jenevers en brandewijn. Het is gevestigd in Göttlesbrunn, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis