• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jenevers en brandewijn

Resultaten voor

Jenevers en brandewijn - Import export

 1. AURIAN SAS

  Frankrijk

  AURIAN SAS is distilleerder en handelaar in wijnen en Armagnac sinds 1880. Het huis AURIAN is fabrikant en handelaar in gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken in het hart van Zuidwest Frankrijk. De oorsprong gaat terug tot 1880 toen Dhr. Dupeyron één van de grootste Armagnac en Wijnhandelaren uit Gascogne was. Enkele decennia later, specialiseert de kleinzoon van Dupeyron, Philippe Aurian, zich in de productie van ambachtelijk bereide gearomatiseerde wijnen, likeuren en sterke dranken naast de handel in Armagnac. Tegenwoordig verkoopt de onderneming meer dan 500.000 flessen per jaar in alle regio's van Frankrijk. Alle AURIAN producten worden met de hand vervaardigd op basis van thuisbereide fruitinfusies, natuurlijk gearomatiseerd en vaak gemengd. In september 2018 worden Florent en Isabella Soulhol eigenaars van het huis AURIAN en streven ernaar de ambachtelijke traditie die ingesteld was door Dhr. Aurian voort te zetten en tevens de specialiteiten van het huis AURIAN op de buitenlandse markt te introduceren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 2. LONDINEL

  Spanje

  Likeuren en brandewijnen. Druivendrafbrandewijn, amberkleurige gedistilleerde dranken, kruidenlikeur, honinglikeur en koffielikeur, wij zijn pioniers in de bereiding van kastanjelikeur en queimada, en niet te vergeten onze crèmelikeur op basis van brandewijn. Overige recente creaties: koffiecrème en toffeecrème gecreëerd, een hemelse drank die een streling voor de tong van fijnproevers is, evenals de korianderlikeur.

 3. PISCO SAVEUR

  Frankrijk

 4. DISTILLERIE DELL'ETNA SRL DEI F.LLI RUSSO

  Italië

  Distilleria F.lli Russo in Sicilië (Etna) produceert alcoholische dranken, brandewijn, digestieven, traditionele likeuren, crèmelikeuren, limoncello en mandarinetto, ambachtelijke likeuren met roos en crèmes. Limoncello uit Sicilië, digestief uit Sicilië, brandewijn van de Etna, cremoncello uit Sicilië. Klassieke likeuren, Cremoncello uit Sicilië (Limoncello en Mandarinetto), ambachtelijke Rosoli, Grappa en Acquavita, Fuoco del Vulcano, likeuren voor cocktails. Online verkoop geschenkverpakkingen. Import en export wereldwijd. Gedistilleerde alcohol.

 5. DISTILLERIE BERTA SRL

  Italië

  In onze onderneming draait het kernidee rond streekcultuur. Onze kostbare stokerij bevindt zich boven op de heuvels van Mombaruzzo. De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen. Kom eens bij ons op bezoek! De zorgvuldige productie van grappa di Moscato, witte grappa, gedistilleerd en likeuren is onze troef om de smaak en behoeften van de consumenten tegemoet te komen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GROUP ALIMENTARE RAPICASES S.L.

  Spanje

  Uit liefde voor een gezonde voeding! - Wij zijn het beste distributiebedrijf in gezonde levensmiddelen en natuurlijke cosmetica. Onze producten zijn in heel Europa te verkrijgen. Wij bieden een breed assortiment producten en grote merken. Wij beschikken over een verkoopnetwerk dat zich over heel Europa uitstrekt en een 24-uursservice biedt.

 2. DE STOOP

  België

  De Stoop te Brugge is een distillerie die garant staat voor ambachtelijke kwaliteit op basis van de aloude recepten en de bereidingswijze van de producten die heden ten dage nog steeds halfautomatisch geproduceerd worden. De distillerie produceert namelijk: ambachtelijke likeuren, jenevers, fruitjenevers, creamjenevers, en apperitieven en geestrijke dranken.

 3. BRAECKMAN GRAANSTOKERIJ

  België

  Braeckman Graanstokerij Oudenaarde is dé specialist bij uitstek voor ambachtelijke jenevers.

 4. LICORES SINC, S.A.

  Spanje

 5. EURL NICOLAS DAVIAUD

  Frankrijk

 1. GENERAL GOODS DISTRIBUTION

  Spanje

 2. IL BENEDUCE

  Italië

 1. BRANDGEISTER.DE

  Duitsland

 2. GRUPA TRADEPOL

  Polen

 3. HELLMARY SPIRITS LDA

  Portugal

 4. WILHELM BÜCHTER GMBH & CO. KG KORNBRENNEREI

  Duitsland

 5. ALCOHOLIC-NON-ALCOHOLIC COMPANY "DNIPRO"

  Oekraïne

 6. ZELÓSU LIQUORIFICIO ARTIGIANALE

  Italië

 7. DISTILLERIE BEL

  Frankrijk

 8. FILLIERS GRAANSTOKERIJ

  België

 1. DISTILLERIE ARTISANALE GAYRAL SARL

  Frankrijk

 2. BRÄLITRO

  Duitsland

 3. GOLDRAUSCH SCHNAPSMANUFAKTUR UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Duitsland

 4. NOR-IBERICA DE BEBIDAS, S.L.

  Spanje

 5. GASONI.DE GMBH

  Duitsland

 6. LA VALDOTAINE S.R.L.

  Italië

 7. RUM-ERZEUGUNGS GMBH

  Oostenrijk

 8. CONALCO OHG

  Duitsland

 9. DESTILLERIE ARMIN JOBST E.K.

  Duitsland

 10. KRUCEFIX DISTILLERY - DRUSTVO DESTILARJEV

  Slovenië