• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jonge bosbomen

Resultaten voor

Jonge bosbomen - Import export

 1. BOOMKWEKERIJ SCHEPERS

  België

  Op bijna 40 ha kweken wij een zeer compleet assortiment streekeigen bos-, haag- en landschapsplanten, alsook zetstammen en plantgoed voor doorteelt en kerstboomcultuur. Wij kweken aldus voor tuinaanleg, tuincentra, bebossing, openbare groenaanleg, groengroothandel. Dit zowel voor binnen- als buitenland. Met meer dan 200 jaar ervaring staan wij garant  voor een zeer professionele opvolging van uw bestellingen en specifieke wensen. Wij besteden bijzondere aandacht voor het kweken met respect voor natuur en milieu.

 2. FLEUR

  België

  Dankzij een samenwerking met meer dan 300 kwekers kan FLEUR u een gevarieerd gamma producten aanbieden. Op een totale oppervlakte van 11 ha vindt u een ruim assortiment bomen, struiken, vaste planten, (sier)grassen, coniferen, waterplanten, bosgoed, perkgoed… maar ook een uitgebreid gamma aan tuingereedschap, vijvermateriaal, gazon, aarde, substraten, potten en houtwerk. Kortom: een professionele groene partner!

 3. VANDEPUTTE

  België

  Vandeputte Belgium is een Belgische boomkwekerij gespecialiseerd in het produceren van coniferen en heesters plantgoed in pot en is sinds vele jaren toonaangevend in de wereld van het groen. Dag na dag wordt een optimale service aan de klanten aangeboden: een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit en professioneel advies.

 4. BONNET FRERES

  België

  Het bedrijf BONNET FRERES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruitbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, Fruitbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, en bomen. Het is gevestigd in Jollain-Merlin, België.

 5. HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN ROTHE GARTENBAU GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PÉPINIÈRE DES ARDENNES

  België

  Het bedrijf PÉPINIÈRE DES ARDENNES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Carlsbourg, België.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Potplanten, Sierplanten, Potplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Roemenië

  Het bedrijf PAULOWNIA EUROPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Planten, Potplanten, Sierplanten, Jonge bosbomen, Planten, Potplanten, en Sierplanten. Het is gevestigd in Cristian, Roemenië.

 4. BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BAYERISCHE BLUMEN ZENTRALE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Parsdorf, Duitsland.

 5. PLANT GROUP EUROPE

  Denemarken

  Het bedrijf PLANT GROUP EUROPE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Organisaties voor de handel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, en Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Sdr. Omme, Denemarken.

 1. W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf W. BUTEN BAUMSCHULEN UND GARTENGESTALTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Geeste, Duitsland.

 2. GUNEYAGRIPARK

  Turkije

  Het bedrijf GUNEYAGRIPARK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge planten van de kwekerij. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, kiwiplanten, Jonge bosbomen, Boomkwekerijen en bosbouw, en bananenbomen. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 1. WORLD OF SAPLING

  Turkije

  Het bedrijf WORLD OF SAPLING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, Landbouwproductie, import, export, Landbouw - import-export, en Landbouwproductie. Het is gevestigd in Hatay, Turkije.

 2. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Italië

  Het bedrijf VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loofbomen, en Loofbomen. Het is gevestigd in Caltanissetta, Italië.

 3. SAPLING KINDS

  Turkije

  Het bedrijf SAPLING KINDS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren notenhout, amandelen, en notenbomen. Het is gevestigd in Bandirma, Turkije.

 4. PEPINIERES JONATHAN RIGAUX

  België

  Het bedrijf PEPINIERES JONATHAN RIGAUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Jonge bosbomen, en bosbouwwerken. Het is gevestigd in Neufchateau, België.

 5. PEPINIERES PONCIN

  België

  Het bedrijf PEPINIERES PONCIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Jonge bosbomen, en bosbouwwerken. Het is gevestigd in Bertrix, België.

 6. PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN

  België

  Het bedrijf PEPINIERES MARC GAILLY - JOURDAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Jonge bosbomen, en sparrenhout. Het is gevestigd in Paliseul, België.

 7. PEPINIERE YVES PIROTHON

  België

  Het bedrijf PEPINIERE YVES PIROTHON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, Jonge bosbomen, en sparrenhout. Het is gevestigd in Manhay, België.

 8. UNITRACTORES,LDA

  Portugal

  Het bedrijf UNITRACTORES,LDA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Jonge bosbomen. Het is tevens aanwezig in de sectoren technisch advies in de voedingsmiddelen- en bossector. Het is gevestigd in Vila Nova De Poiares, Portugal.

 1. SAILER BAUMSCHULEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAILER BAUMSCHULEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Boomkwekerijen en bosbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Jonge bosbomen, en Jonge bosbomen. Het is gevestigd in Mertingen, Duitsland.