• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • jonge planten van de kwekerij

Resultaten voor

Jonge planten van de kwekerij - Import export

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Griekenland

  Milis Nurseries is gespecialiseerd in de productie en de handel van kiemplanten van fruit en noten. Halverwege de jaren 1960, sprong Konstantinos Milis in op de behoeften van de Griekse bomenkweek voor gezond reproductiemateriaal, via gebruik van oude en bekende praktijken uit de regio en in samenwerking met geotechnische ingenieurs van de streek. Hij start met de aanleg van de eerste fruitbomen kwekerij (perziken, kersen, abrikozen, pruimen, appels, peren, amandelen, walnoten, hazelnoten, enz.). Enkele jaren laten, neemt zijn zoon en de huidige eigenaar, Vassilios Milis, de teugels van het bedrijf in handen en breidt de reeks van aangeboden plantsoorten, artikelen en variëteiten uit. Wij hebben, in samenwerking met de landelijke en Europese universitaire instituten, bomen ontwikkeld die voldoen aan de groeiende vraag van producenten en wij streven naar constant hoogwaardige kwaliteitsnormen voor onze fruit kiemplanten. Daarnaast investeren we in human resources met agronomen en richten we ons op de klantenservice. Wij werken samen met landbouwers, door waar nodig kennis voer de kweek te verstrekken (beschermen van de kiemplanten, bemesten, snoeien, enz.) en volgen de internationale moderne trends op de voet. Gezien het bedrijf een goede reputatie heeft in Europa, krijgt het een gestaag groeiende vraag voor informatie en nieuwe variëteiten. Talloze jaren ervaring en constant onderzoek stelden ons in staat nieuwe technologieën te beheersten om zo deel te nemen aan grote projecten, inclusief op het internationale vlak. We zijn betrokken bij alle stappen van het planten tot het oogsten. Neem contact met ons op voor verdere informatie!

 2. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Servië

 3. FLORA WERELD

  Nederland

  Wij werken op onze locatie in Polen, waar wij beschikken over ruime en voldoende koelcellen voor het bewaren van Uw producten. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het knippen van stek, dit gebeurd met inachtneming van strenge regels van hygiëne tijdens verwerking en bewaring.Zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren. De werkwijze : Het op maat knippen , zodat er een gelijkmatig product verkregen wordt; Stek sorteren ; In overleg blad halveren ; In overleg poederen van het stek ; Steken van stek in stektrays ; De trays en stek bevochtigen na het steken ; Insealen van de karren ; Bewaren bij de juiste temp. en R.V. ; Geconditioneerd transport. Kwaliteit waarborgen. Doordat wij over moderne cellen beschikken, kunnen wij na ontvangst en verwerking Uw product onder de juiste omstandigheden bewaren, zodat wij een gelijkmatig en kwalitatief product kunnen leveren. We work from our location in Poland, where we have spacious and sufficient cold stores for the storage of your products. Our employees have years of experience in making and processing cuttings, while observing strict hygiene rules during processing and storage. So that we can deliver the highest quality. The method: Cutting to size, so that an even product is obtained; Sort cuttings ; Halve leaf in consultation; Powdering of the cutting in consultation; Sticking cuttings in cutting trays ; Moisten the trays and cuttings after cutting; Sealing the carts ; Store at the correct temp. and R.V.

  Alle producten voor "jonge planten van de kwekerij"

 4. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italië

  Green Center is het grootste tuincentrum in het hele centrum van Italië en biedt producten van uitstekende kwaliteit en met zorg verleende diensten. De firma kan voldoen aan iedere vraag naar planten. U kunt hier allerlei soorten planten kopen (vruchtplanten, water- en moerasplanten, tuinplanten, vetplanten, vleesetende planten, palm, olijfbomen, geënte planten en veel meer), maar ook priëlen, metalen tuinmeubels, artistiek aardewerk, meststoffen, pot- en tuinaarde, kunstbloemen en bovengrondse zwembaden.

 5. HOUTMEYERS

  België

  Wij richten ons zowel tot particulieren als tot professionele klanten zoals (tuin)architecten, tuinaanleggers en openbare besturen. Ons plantencentrum is ingericht als zelfbedieningszaak, maar indien nodig helpen Marleen en Wim je uiteraard graag bij het vinden van de planten die je zoekt. Het terrein is overzichtelijk ingedeeld en bewegwijzerd zodat je niet verloren loopt in het gigantische aanbod. Bij elke soort en variëteit vindt je uitleg en enkele wetenswaardigheden. Op verschillende plaatsen kom je ook infozuilen tegen met gedetailleerde informatie over de planten die je in die omgeving terugvindt. We bieden een enorm assortiment planten aan, van kleine tot grote maten, van jonge tot oude planten (bv. 35 jaar oude Taxus en Pinus). Specialiteiten die je tuin een heel ander cachet kunnen geven. De laatste trends volgen en nieuwe ideeën lanceren vinden wij vanzelfsprekend, maar onze belangrijkste doelstelling is steeds kwalitatief goed materiaal aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Via verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen houden wij onze kennis ‘up-to-date’ en volgen wij op de voet wat er ‘leeft’ onder de plantenliefhebbers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. WILLAERT

  België

  Bij boomkwekerij Willaert kunt u terecht voor het kleinste plantje tot de meest uit de kluiten gewassen boom. Op onze 12 hectare grote site, vindt u een uitgebreid assortiment van meer dan 5.000 soorten en variëteiten terug. Ons aanbod omvat : heesters, bodembedekkers, klimplanten, coniferen, haag- en bosplanten, bomen, fruitgewassen, rozen, vaste planten, kruiden, varens, siergrassen, bamboes, water-en moerasplanten, bloembollen, gras-en bloemenzaden, graszoden, meeneemhagen, dakbegroeningssystemen en sedummatten. Wat ons plantenaanbod betreft, doen we enerzijds beroep op een netwerk van vaste familiale kwekers. Deze professionals worden zorgvuldig geselecteerd door Willaert om voor u de beste planten te kweken. Anderzijds werkt Willaert ook nauw samen met leveranciers uit heel Europa. Op die manier kunnen we onze bestellingen nog completer maken.

 2. ALNABATAT

  Nederland

  We work directly with nurseries, growers, and wholesalers to help you buy plants and flowers at the best prices available anywhere in the market. With thousands of plants and flowers available, we still grow our portfolio with diverse and exotic plants to ensure your satisfaction every time. Our team of buyers is experienced working with the Royal Flora Holland Aalsmeer, Naaldwijk, and Rijnsburg auction clock systems in the Netherlands to get the most exotic and diverse plants of every size, shape, and color at the best prices possible. You can pick your plants and flowers from us as soon as purchase is made. Delivery straight to your door? Yes. From packaging in auction carts, water, or boxes to shipping and delivery by air, land, or sea, our team is ready to take on the challenge. Our logistics team is experienced in plants and flower-handling, packaging, and delivery to ensure that you receive your plants on time and in the best condition for use.

 3. PRODUDELTA 2000 SL

  Spanje

  Wij zijn een maatstaf op de binnenlandse en internationale markt van palmen en mediterrane bomen. Wij beheren de productie en verkopen duizenden bomen van de palmenfamilie op een oppervlakte van 50 ha.

 4. JOHN DE WILDE

  België

  John De Wilde  profileert zich als een toonaangevend,   snel groeiend teelt- en exportbedrijf van Azalea - Rhododendron, coniferen, haag- en seizoensplanten,   in Europa. We concentreren ons voornamelijk op groothandel en supermarkten en exporteren een grote verscheidenheid aan producten over gans Europa.

 5. D & V PLANT PRODUCTION

  België

  D & V Plant Production is een unieke kwekerij met een heel uitgebreid assortiment kruiden en vergeten groenten, doch ook steeds meer gespecialiseerd in een uitgebreid assortiment sierstruiken. Het bedrijf richt zich voor de verkoop voornamelijk tot tuincentra, marktkramers, bloemenwinkels en zij het in kleine mate, tot tuinaannemers en groothandels in groen, vooral in België en Frankrijk, maar sporadisch ook in andere Europese landen.

 1. VAN DER AUWERA

  België

  Plantencentrum Van der Auwera is een familiebedrijf dat reeds 4 generaties groen bloed heeft. Dit uit zich in een verkoopbaar assortiment van 2500 verschillende soorten en variëteiten. Hier vindt elke tuinliefhebber beslist zijn keuze! Met een kwekerij van 40ha groot, heeft het de mogelijkheid om veel zelf te produceren. Het plantencentrum biedt ook potten en materialen.

 2. VIVAI E PIANTE DEI F.LLI PANTE' FRANCESCO, SALVATORE E STEFANO M

  Italië

  Productie van olijfbomen spiraal, sierplanten en citrusplanten.

 1. GROENKREATIEF MARKVOORT

  Nederland

  Groenkreatief Markvoort kweekt vegetatiematten voor groene daken, daarnaast zijn alle materialen voor de aanleg van een groendak te koop

 2. NARLI BOTANIK

  Turkije

 3. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrijk

 4. ESTEL KOREKT LTD

  Bulgarije

 5. GLI ACERI DI OMATE

  Italië

 6. JPV MIDDENDORF LTD.

  Bulgarije

 7. MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH

  Duitsland

 8. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Roemenië

 1. FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY

  Turkije

 2. NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS

  Griekenland

 3. IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI

  Italië

 4. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turkije

 5. DEIFIL TECHNOLOGY LDA

  Portugal

 6. GRAVINA PIANTE S.S.

  Italië

 7. OOO "VINOGRAD-ODESSA"

  Oekraïne

 8. FIDANSEC

  Turkije

 9. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE MARIUSZ SZCZERBA

  Polen

 10. FIORERIA FLEURS

  Italië