• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kaasbereidingsmachines

Resultaten voor

Kaasbereidingsmachines - Import export

 1. BELGOMILK IA SA

  Griekenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company is een toonaangevende organisatie op het gebied van landbouw en veefokkerij. Het in 1996 opgerichte bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring in handelsactiviteiten. In 2005, heeft het bedrijf in de toekomst geïnvesteerd en stelde een specifiek team van managers samen om een nieuwe productie-unit te ontwikkelen gespecialiseerd in een brede waaier categorieën. Het bedrijf biedt betaalbare vee-units, klassieke gebouwen, opslagruimtes, melkstallen, luiken, voederbanden, malers, silo's, kaas- en zuivelmachines en koeltanks. Het bedrijf Belgo-Milk werkt met hoogwaardige veerassen zoals Lacaune schapen, ASSAF en Friese schapen, om de beste melkproducten te bieden. Het bedrijf maakt tevens gebruik van TYROBOX®, een geavanceerd systeem om de kwaliteit en de veiligheid van zijn producten te garanderen. Het bedrijf Belgo-Milk zet zich in voor uitmuntendheid en innovatie en biedt de klanten op constante wijze hoogwaardige producten en diensten.

 2. TOMEGA SA

  België

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Fabrikant van machines voor de verwerking van zuivelproducten. Uw partner binnen de zuivelverwerking. Onze machines worden op maat gebouwd en aan uw wensen en behoeften aangepast. Hoogwaardige materialen (uitsluitende Europese uitrustingen). Wij distribueren producten als, vruchten op suiker voor yoghurt, giststoffen, stremsel, kaaswei, zeefdoek, accessoires voor het maken van kaas, meetinstrumenten, enz.

 3. MOZZARELLA NAPOLI

  Spanje

  Verified by europages badge

  Kies het type kaas dat u wenst en wij zorgen voor het mengen ervan. Dankzij continu advies van een team van Italiaanse deskundigen hebben wij onze productiewijze georganiseerd volgens moderne crtieria met behoud van de authentieke smaak van traditionele mozzarella. Ons innoverend haksyseem zorgt ervoor dat de mozarella zijn vervaldatum haalt zonder kleverig te worden. Wij maken getrokken kaas die smelt met behoud van zijn bijzonder vorm en zich leent voor gratineren.

 4. ROUSSEL INOX

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROUSSEL INOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, machines voor de behandeling van melk, installaties en apparatuur voor de productie van zachte kazen, Kaasbereidingsmachines, en installaties en apparatuur voor de productie van harde kazen. Het is gevestigd in Creissels, Frankrijk.

 5. I E C INTER ENGINEERING CORPORATION AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf I E C INTER ENGINEERING CORPORATION AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Kaiseraugst, Zwitserland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALBORA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

 2. SERA TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf SERA TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Suben, Oostenrijk.

 3. COMAT

  Italië

  Het bedrijf COMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Bellizzi, Italië.

 4. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Turkije

  Het bedrijf DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Yoghurtbereidingsmachines, en Koeltanks. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. ALPMA ALPENLAND MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALPMA ALPENLAND MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Reparatie van industriële uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Aanbouw fabrieken, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Rott Am Inn, Duitsland.

 1. M-TEK MUHENDISLIK VE MAKINA SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf M-TEK MUHENDISLIK VE MAKINA SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Voeding - machines en uitrustingen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, en Voeding - machines en uitrustingen. Het is gevestigd in Sakarya, Turkije.

 2. CMT SPA

  Italië

  Het bedrijf CMT SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, en installaties voor zuivelfabrieken. Het is gevestigd in Peveragno, Italië.

 1. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TREIF MASCHINENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, Kaasbereidingsmachines, Machines en materialen voor de vleesindustrie, Gereedschapsmachines voor knippen, blokkensnijmachines, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Oberlahr, Duitsland.

 2. SCHMIRO - PETER SCHMID AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHMIRO - PETER SCHMID AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Basadingen, Zwitserland.

 3. PHIMAR GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PHIMAR GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, industriele engineering, installaties voor de zuivelindustrie, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Aumuehle, Duitsland.

 4. GÜLER FOOD PROCESSING MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf GÜLER FOOD PROCESSING MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voeding - machines en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakken, rekken en stellages, Kaasbereidingsmachines, installaties en apparatuur voor de productie van room, boter en yoghurt, pasteuriseermachines, Bakken, rekken en stellages, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Serdivan, Turkije.

 5. FRIGOJOLLINOX SRL

  Italië

  Het bedrijf FRIGOJOLLINOX SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conservenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, autoclaven voor sterilisatie en pasteurisatie, installaties en apparatuur voor de productie van jam, marmelades en gekristalliseerde vruchten, Kaasbereidingsmachines, en autoclaven voor voedingsmiddelen- en conservenindustrie. Het is gevestigd in Campobasso, Italië.

 6. DUE CI INOX SNC

  Italië

  Het bedrijf DUE CI INOX SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Guastalla, Italië.

 7. ATC PROCESS

  Turkije

  Het bedrijf ATC PROCESS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zuivelindustrie - machines en materialen, Zuivelindustrie - machines en materialen, zuivelfabrieken, en pasteuriseermachines voor de consumptie-ijsindustrie. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. SOGEBUL SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf SOGEBUL SAS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, industriële apparatuur, producten voor de voedingsmiddelen- en conservenindustrie, Kaasbereidingsmachines, en Horden voor kaasmakerij. Het is gevestigd in Poligny, Frankrijk.

 1. ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C.

  Italië

  Het bedrijf ROVERSI UMBERTO E FIGLI MASSIMO FAUSTO & C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Suzzara, Italië.

 2. BELGOMILK

  Griekenland

  Het bedrijf BELGOMILK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkmachines en materialen, installaties en apparatuur voor ontvangst voor zuiveliindustrie, en Melkmachines en materialen. Het is gevestigd in Thesssaloniki, Griekenland.

 3. PANDUR LTD

  Bulgarije

  Het bedrijf PANDUR LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Dobrich, Bulgarije.

 4. DENKROM

  Turkije

  Het bedrijf DENKROM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, Kaasbereidingsmachines, Koeltanks, en Kookmateriaal. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 5. SORDI IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SORDI IMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Montanaso Lombardo, Italië.

 6. BREUER-VERSAND: INH. WERNER BREUER

  Duitsland

  Het bedrijf BREUER-VERSAND: INH. WERNER BREUER, is een Distributeur, en actief in de sector Melk. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, machines voor de behandeling van melk, en Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Bad Birnbach, Duitsland.

 7. MILKYLAB SRL

  Italië

  Het bedrijf MILKYLAB SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is gevestigd in Modena, Italië.

 8. REMMA, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf REMMA, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren kaasmakerijen, en installaties en apparatuur voor zuivelfabrieken. Het is gevestigd in Tomelloso, Spanje.

 9. DOMA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DOMA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaasbereidingsmachines, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kaasbereidingsmachines, en Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Koblenz, Duitsland.

 10. UZERMAK GIDA ENDUSTRI MAKINA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf UZERMAK GIDA ENDUSTRI MAKINA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeerkazen. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis