• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kabels - toebehoren

Resultaten voor

Kabels - toebehoren - Import export

 1. LEMMENS

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LEMMENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Singels en sjorriemen, Takels en lieren, Koorden en touwen, Hijswerk - materiaal en accessoires, Touwen en draden, Draad en kabels - staal, Singels en sjorriemen, Takels en lieren, en metalen kabels. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 2. PATELEC-ELPENA SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  De Patelec Groep is al meer dan 50 jaar actief op de markt.Wij houden ons bezig met de productie en verwerking van koper, en onze producten worden geleverd aan fabrieken die elektrisch gereedschap, dompelpompen, medische instrumenten en nog veel meer ontwerpen. Vermeldenswaard is dat alle door ons vervaardigde elektrische kabels, blanke draden en strips worden onderworpen aan sterkte- en verouderingstests, en dat de verwerking van koperstaafjes wordt uitgevoerd volgens EN 13602 en EN 60228. Door een strikte controle van het gehele productieproces, vervaardigen wij ook: – elektriciteitsstekkers; – platte kabels en gesplitste platte kabels; – kabels van PVC; – ronde kabels en spiraalkabels; – elektrische bedrading; – draadijzers. De belangrijkste producten in ons assortiment zijn laagspanningskabels met PVC of rubber isolatie voor 300/500 V- 450/750 V. Wij leveren kabels die voldoen aan normen als SPT, SV, VCTF en SJ.Wij produceren ook kabelbomen die geschikt zijn voor de bevoorrading van machines die in een natte omgeving werken, of werkzaamheden die volledig onder water worden uitgevoerd. Onze eigen technische oplossingen omvatten Ghelios-producten die worden vervaardigd voor gebruik in gebieden waar een lage rookontwikkeling en toxiciteit in geval van brand is vereist, en Thorex-producten die in gevaarlijke (ATEX) zones worden gebruikt. Daarnaast bevelen wij een gepatenteerd Hercules-ontwerp aan voor toepassingen met hoge belasting, gekenmerkt door water- en oliebestendigheid.

 3. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  In een geglobaliseerde wereld voldoen we sinds 1876 dagelijks aan de eisen van de wereldmarkt.Al meer dan 140 jaar staat PÖSAMO VAUKA synoniem voor kwaliteits- en fabricage-expertise op het gebied van kettingen, touwen, gebogen draaddelen en accessoires, evenals hun assemblage.De verwerkende industrie en de professionele handel in binnen- en buitenland zijn onze partners.Onze acties worden gekenmerkt door standvastigheid, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu, de maatschappij en de toekomst.De consistente vervulling van de vereisten van onze partners, de gezamenlijke ontwikkeling en implementatie van oplossingen voor u zijn een dagelijkse uitdaging voor PÖSAMO VAUKA, maar bovenal een passie.Een in-house galvanisatie, CNC-gestuurde draadbuig- en lasmachines en nauwe logistieke netwerken binnen de groep van bedrijven stellen ons in staat om flexibel en individueel te reageren op uw wensen.Dit geldt zowel voor massaproductie als voor kleine hoeveelheden.

 4. CARL STAHL TECHNOCABLES GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Technische touwen voor veeleisende toepassingen.Staalkabels, strengen en bowdenkabels van Carl Stahl TECHNOCABLES doen wat klanten van u verwachten: betrouwbare, scheurvaste en langdurig stabiele producten in alle industrieën en toepassingen. In 1880 begonnen we als een kleine landbouwkoordfabriek.Tegenwoordig zijn we een innovatieve ontwikkelingsleverancier met een goed onderbouwde knowhow en zijn we wereldwijd actief.Onze eigen touwfabriek met onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling op de locatie Süßen staat garant voor de hoogste kwaliteit.De producten worden per meter geleverd of kant-en-klaar voor de klant.Ook hebben wij een ruim assortiment aan staalkabelhouders en gestandaardiseerde ophangkabels. Nieuw hier: Snelle prototyping ter ondersteuning van innovatieve productontwikkelingen.

 5. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Fabrikant van alle soorten kabel of HR-stroppen en verdeelstroppen en textielstroppen zoals touwen, eindeloze vlakke en ronde riemen.Wij produceren kabelschoenen, krimpbuisuiteinden, kabelsplitsingen en laadnetten.Wij zijn distributeur van allerlei accessoires en hijs- en behandelingsapparatuur.Verkoop van bootarmaturen zoals wantspanners, spanschroeven, boeien, karabijnhaken, schakels, etc.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KORTPACK

  Nederland

  Verified by europages badge

  Kortpack is als familiebedrijf sinds 2007 actief op het gebied van de import en export kabelbinders, afzetlint en opslagdekens. Wij leveren niet alleen in de Benelux en Duitsland maar ook ver daarbuiten via uitstekende logistieke bedrijven. Ons specialisme ligt op het gebied van de kabelbinders. Zo hebben wij een zeer ruim assortiment van onder andere: standaard polyamide 6.6 (PA 66) kabelbinders, hittebestendige kabelbinders, koudebestendige kabelbinders, extra uv-bestendige kabelbinders, detecteerbare kabelbinders, rvs kabelbinders, drilbinders, hersluitbare kabelbinders, de bijbehorende bevestigingstangen en plakzadels. Daarnaast leveren wij bedrukte kabelbinders met bv nummerreeksen, teksten en logo’s. Tevens leveren we Thomas & Betts cable ties Op het gebied van dekens, hebben we diverse soorten. O.a verhuisdekens en opslagdekens. Deze hebben we in diverse uitvoeringen en verpakkingen. Afzetlint, hebben we standaard in veel soorten, zo leveren we het met standaard teksten, maar ook kunnen het op maat maken of bedrukken met logo’s. Ook hebben diverse soorten afzetlintpalen. Naast dit hoofdassortiment, leveren we o.a diverse soorten ducttapes, nomapack schuimprofielen, meubelhondjes, strechtfolie, gatenfolie, drilbinders en andere verpakkingsmaterialen. Wij als Kortpack garanderen u een breed en diep assortiment én een consistent hoge kwaliteit zowel van onze producten als in onze klantbenadering.

 2. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LORTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hijswerk - materiaal en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Torenkranen, Kabels - toebehoren, Kettingen, Takels en lieren, Veiligheidstuig, Singels en sjorriemen, Rolbruggen en portaalkranen, Torenkranen, en Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bettembourg, Luxemburg.

 3. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Verenigde Staten

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf vervult al meer dan 20 jaar een voortrekkersrol in de ontwikkeling van componenten en toebehoren voor de industrie en is betrokken bij meer dan 450 projecten wereldwijd. Ons primaire doel is om bedrijven te helpen hun kosten te verlagen en hun kwaliteit te verbeteren en onze gewaardeerde klanten naadloze toeleveringsprocessen te bieden zonder extra kosten. Onze deskundigheid betreft de levering van hoogwaardige onderdelen en componenten, waarbij sterk de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en continue verbetering.

 4. HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HAMBURGER DRAHTSEILEREI A. STEPPUHN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Stuurkabels, kabels van RVS-draad, touwen, en lieren. Het is gevestigd in Bad Oldesloe, Duitsland.

 5. LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf LS+S LIFTING SUPPLY + SERVICE GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Bochum, Duitsland.

 1. ASMUS GMBH

  Duitsland

  Asmus GmbH is een middelgroot bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, verhuur, verkoop en service van draadgeleidende takels en hoogwerkers.Rotorblad navigatiesystemen en speciale constructies voor de standalone installatie van liftsystemen zijn verdere aandachtspunten van ons bedrijf.Asmus-voertuigen zijn wereldwijd verkrijgbaar en kunnen gemakkelijk binnen de EU worden gehuurd met volledige service aan onze klanten.Een huur buiten de EU zal van geval tot geval worden beoordeeld en zal afhangen van de douanevoorschriften, import- en exportregelingen van elk niet-EU-land.Asmus-voertuigen zijn TÜV of typegetest volgens EN1808 en bereiken maximale flexibiliteit door speciaal ontwerp en individuele productie.Onze gecertificeerde trainers voeren wereldwijd producttraining en stagehandleidingen uit op locatie of op ons hoofdkantoor.Made in Germany is bij ons nog steeds belangrijk!

 2. REBE GMBH

  Duitsland

  ReBe GmbH in Velbert. Uw specialist voor besturingskabels, hefbomen en schakelapparatuur in Duitsland. ReBe GmbH staat voor competentie en kwaliteit bij de productie van schakelaars en kabels. Door de hoge normen die we hanteren bij de productie, assemblage en verkoop van Bowden- / touw- en transmissiessystemen, schakel- en kieskabels, evenals mechanische en elektronische afstandsbedieningen voor bouw- en landbouwmachines, heeft het bedrijf een solide klantenbasis opgebouwd in talrijke industriesectoren in de hele wereld. We hebben een hoge verticale integratie, korte doorlooptijden en flexibiliteit in alle facetten. Gekwalificeerde professionals, ontwikkelde machines en apparatuur garanderen een zorgvuldige, tijdige en prijsconforme productie Made in Germany!

 1. HUBERT WALTERMANN EISENWARENFABRIK & GESENKSCHMIEDE GMBH & CO.

  Duitsland

  Hubert Waltermann Eisenwarenfabrik en Gesenkschmiede GmbH & Co. Uw sterke partner voor: draadkabelaccessoires, kettingsystemen, architectuur kabelsystemen. Wij zijn wereldwijd werkzaam. Wij exporteren onze producten naar alle continenten en verheugen ons over de vertrouwelijke samenwerking met onze partners in het binnen- en buitenland. Sinds 1982 hebben wij een vestiging in Frankrijk die vandaag de dag zeer succesvol actief is. Onze onderneming heeft zich in de loop van de laatste decennia steeds verder ontwikkeld. De ruimtes en productie werden uitgebreid. De onderneming leeft en groeit. De leiding van de onderneming berust intussen in handen van de derde generatie van de familie Waltermann.

 2. ELKY GESELLSCHAFT FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGEN MBH

  Duitsland

  Elky is specialist in kant-en-klare fijne touwen met de kleinste diameter volgens normen en klantspecificaties. Wij bieden een brede toepassingskennis voor systeemoplossingen op maat.Vooral de auto-industrie waardeert deze ontwikkelingscompetentie en gebruikt onze fijne kabels om mechanische functies in het voertuig te waarborgen. Maar we bieden ook interessante oplossingen voor andere complexe fijnmechanische systemen zoals transmissie-, veiligheids- en geleidingselementen of gevoelige medische toepassingen. Vertrouw op kennis en ervaring. Wij adviseren u en vinden de ideale combinatie van fijne touwen en verbindingselementen voor uw individuele toepassing. Wij assembleren uw product in vrijwel elke hoeveelheid met reproduceerbare precisie en kwaliteit Onze ervaring met talloze taken staat garant voor intelligente oplossingen die elke vergelijking kunnen doorstaan ​​in economische termen Wij leveren draad, strengen en touwen.

 3. ATHILEX

  Nederland

  Athilex is een internationale kabel leverancier voor de specifiek zakelijke markt. Beschikbare voorraad gaat van enkel aderig montage snoer tot grote secties midden spanning. Athilex heeft een zeer breed assortiment kabels uit eigen voorraad beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat het assortiment altijd zo volledig mogelijk is en toepasbaar in vele markten. Voorraad van o.a. stuurstroom, alarmkabels, montagesnoeren, brandmeldkabel, rubberkabel, aarding kabel, midden spanning of Pur kabels zijn bij ons beschikbaar. Door onze aanhoudende groei & leverbetrouwbaarheid zien we constant mogelijkheden om te groeien in onze productlijn en uit te wijken naar extra nieuwe markten.

 4. TRAYCO

  België

  DE KUNST VAN INNOVATIEF PRODUCEREN VAN KABELDRAAGSYSTEMEN Op zoek naar kabeldraagsystemen die afgestemd zijn op uw gebruiksgemak? Dan bent u bij Trayco aan het juiste adres. Trayco biedt een antwoord op al uw vragen. Want voor we Trayco opstartten, waren we 17 jaar actief in de sector van kabeldraagsystemen . We bundelden alle klantenvragen en -wensen die we toen kregen, maar nog niet konden invullen. Door die kennis en ervaring te koppelen aan de allernieuwste technieken trachten we nu alle kwaliteits-, capabiliteits-, software- en automatisatiebeperkingen de markt uit te helpen. En dat is goed nieuws voor u. Als Belgische producent van kabeldraagsystemen maken we in Oudenaarde de nieuwste kabeldraagsystemen met de allernieuwste designs. Ons machinepark is volledig afgestemd op de noden van de sector en gebouwd in functie van productverbeteringen. Ook onze magazijnen, interne structuren, beslissingslijnen en softwarepakketen staan in functie. DE KUNST VAN KWALITEIT LEVEREN Een betrouwbare partner nodig voor uw kabelsystemen, die net zoals u van kwaliteit houdt? U wilt kwaliteit leveren, want daarop wordt u tenslotte beoordeeld. Voor Trayco geldt net hetzelfde. Dit kwaliteitsdenken maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie. Jarenlang deden we expertise op in normeringen, door zelf actief mee te werkten met testbureaus. Al onze kabeldraagsystemen worden getest volgens de internationale norm IEC 6153. Ons basismateriaal voldoet aan de hoogste verwachtingen.

 5. VIKING CABLE

  Nederland

  Viking Cable is de expert in bekabeling voor audio-, licht- en hifi-toepassingen. In onze eigen werkplaats worden alle kabels volgens de wens van de klant op maat gemaakt. We gebruiken uitsluitend kabels en connectoren van topmerken zoals Tasker, Neutrik, Syntax LK en Harting. Maatwerk In onze webshop vindt u het standaard assortiment. Daarnaast levert Viking Cable ook maatwerk: wij kunnen elke kabel exact volgens uw specificaties maken. Interesse? Kijk dan eens bij maatwerk. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij maken graag kosteloos een offerte op maat voor u. Ook op locatie Viking Cable werkt ook voor professionals, bijvoorbeeld voor opnamestudio’s en concertzalen. Zo installeren we patchbays, multibekabeling en stageboxes. Wij werken zowel in onze eigen werkplaats als op locatie. Kwaliteit Alle producten van Viking Cable zijn met de hand samengesteld, gesoldeerd en gecontroleerd. Zo garanderen we de beste kwaliteit

 6. VELDA CABLE TECHNICS

  België

  Velda Cable Technics: assemblage fijne staalkabels. Fietsen en bromfietsen: - kabels voor remmen voor en achter - kabels voor versnellingen - kabels voor ATB -Mountainbikes - kabels voor koersfietsen - speedo en tachokabels - kabels voor kartingmachines... Automotive industrie: - kabels voor aanhangwagens - kabels voor motorbediening - kabels voor rembedieningen... Verlichting en interieur: - kabels voor verlichting ophanging - kabels voor trapleuningen - kabels voor winkelinrichting - kabels voor plafond ophanging... Paramedisch: kabels voor ziekenbedden - kabels voor tandartsstoelen - kabels voor operatietafels... Industriële toepassingen: - kabels voor manuele bediening - kabels voor stopsystemen - kabels voor blokkeringssystemen... Sport en ontspanning: - kabels voor zonnebanken - kabels voor fietsen en crossfietsen... Veiligheid: - kabels voor brandbeveiliging - kabels voor beveiligingsdeuren... Land- en tuin: - bouwkabels voor tractoren - kabels voor grasmachines...

 7. STAGOBEL

  België

  Stagobel Electro is marktleider in kostenbesparende systemen voor kabelkanalisaties. In deze sector heeft Stagobel Electro reeds meer dan 25 jaar naam en faam voor vernieuwende oplossingen, betrouwbare duurzaamheid en kwaliteit. Stagobel specialisten bieden optimale kanalisatieoplossingen. In samenspraak met de klant verzamelen zij alle nodige gegevens, die bestudeerd en geïnterpreteerd worden. Zo wordt de basis gelegd voor een kanalisatiesysteem dat aangepast is aan elke specifieke situatie. Verder is Stagobel Electro verdeler van industrieel contactmateriaal, elektrisch installatiemateriaal, van domotica en gebouwenbeheersystemen en van beveiligingen tegen bliksem en overspanningen.

 8. B-CABLES

  België

  B-Cables is partner en verdeler van PRYSMIAN Cables & Systems en andere MASTER Cable voor de Belux markt. We staan rechtstreeks in contact met de meest erkende fabrikanten die zich onderscheiden door het toepassen van hoogwaardige technologie, innovatie, kwaliteit en prijs. Centraal gelegen te Lokeren met 9000 m² voorraad (energie- en telecomkabels) zijn wij één van de leiders in kabel, draad en toebehoren voor de Belgische markt. Onze twee afdelingen - Energie en Telecom - worden ondersteund door een ploeg commerciële buiten- en binnenmedewerkers die instaan voor de onmiddellijke ondersteuning, direkte opvolging en snelle logistiek.

 1. BELRAM SA/NV

  België

  BELRAM importeert en verdeelt een brede selectie kabels, connectoren en accessoires voor audio- en videosystemen, bediening, aanvoer en overdracht van gegevens, hoofdzakelijk bestemd voor de industrie en professionele audiovisuele sector in België en Luxemburg. Verdeler van talrijke merken: Neutrik, Belden, Sommer Cable, Schill, Harting, Syntax, NTi Audio, EXFO, PureLink, BTX, Ceep, PCE, Titanex, Optronics, Whirlwind, Keraf en Nichiban.

 2. A2E

  Spanje

  a2e is het merk gebruikt door Alianza 2 Emprendedores, S.L. Wij wijden ons aan research & development van octrooien en nuttige modellen, de productie daarvan, het beheer van de rechten van industrieel eigendom en de verkoop en verdeling van producten resulterend uit de toepassing daarvan.

 3. BOOTSTEILE BRAUER

  Duitsland

  BOOTSTEILE® BRAUER Wij leveren accessoires, motor en accessoires, leidingen en accessoires, touwen en klemmen, verbindingselementen, oogplaten, Loxx - is een veilige bevestiging voor dekzeilen, biminis, spuitkappen en dekzeilen en nog veel meer .. We hebben een nieuw magazijn in Hamburg, waar u de goederen kunt ophalen.

 4. ADBCOMP

  België

  ADB Comp heeft ervaring in zowel de industriële als de elektronica wereld. Het vorrziet industriële componenten (behuizingen in aluminium, polyester, abs en polycarbonaat), kabeltoebehoren (kabelbinders, wartels, krimpkousen, kabelschoenen, eindhulzen), voedingen (dinrailvoedingen voor domotica, toegangcontroles, alarminstallaties, CCTV en UPS; voedingen metbatterijondersteuning) en klemmen (printklemmen en veerklemmen).

 5. NEXANS

  België

  Nexans is gespecialiseerd in kabels en kabelsystemen. Ze produceren voor de industrie, infrastructuurwerken en gebouwen kabels ‘op maat’. Om de productie af te stemmen op de behoeften van de industrie werkt Nexans nauw samen met de klant.

 6. ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS

  Turkije

  Het bedrijf ONELECS ELECTRICAL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. IMPERA ELEKTRONIK

  Turkije

  Het bedrijf IMPERA ELEKTRONIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren elektrische bekabeling. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 8. VALDINOX

  Spanje

  Het bedrijf VALDINOX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabellijsten roestvrij staal, fabricage van elektrische materiaal, dragers voor elektrische bedrading, en draadvlechtwerk van gaas. Het is gevestigd in San Mamés De Meruelo/cantabria, Spanje.

 9. HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING

  Duitsland

  Het bedrijf HAMBURGER TAUWERK-FABRIK GMBH & CO.KG KNUT KAEDING, is een Distributeur, en actief in de sector Kabels - toebehoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren harnas, en touwwerk. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 10. KAS METAL ELEKTRONIK

  Turkije

  Het bedrijf KAS METAL ELEKTRONIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schakelpanelen - elektriciteit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kabels - toebehoren, Uitrusting van datacenters, Kabels - toebehoren, en kasten voor elektrotechniek. Het is gevestigd in Eskişehir, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis