• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kachels - gietijzer

Resultaten voor

Kachels - gietijzer - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ketels - gietijzer, Relatiegeschenken, platen van gietijzer, pannen, paellaschotels, pannen, anti-aanbakpannen, kastanjeovens, en koekenpannen. Het is gevestigd in Bila Tserkva, Kiev Region, Oekraïne.

 2. AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Schalksmühle, Duitsland.

 3. DOVRE

  België

  Dovre : haarden, inserts en kachels voor een gezellige warmte, een hoog rendement en een milieubewuste verbranding. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden.  In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

 4. SIMGE SOBA

  Turkije

  Het bedrijf SIMGE SOBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, open haarden en kachels, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 5. PANADERO DENIA SL

  Spanje

  Het bedrijf PANADERO DENIA SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, Kachels - gietijzer, ecologische kachels, pelletkachels, en houthaard. Het is gevestigd in Albacete, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MARBLE HEARTH

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MARBLE HEARTH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Open haarden. Het is tevens aanwezig in de sectoren openhaard van gietijzer, open haarden van marmer, houthaard, en gietijzeren kachel. Het is gevestigd in Leicester, Verenigd Koninkrijk.

 2. SABAH EMAYE VE SOBA SAN. LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SABAH EMAYE VE SOBA SAN. LTD STI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren pizzaoven, houtfornuizen, pizzaoven, gietijzeren kachel, en openhaard van gietijzer. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 3. GÜLŞEN SOBA

  Turkije

  Het bedrijf GÜLŞEN SOBA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. MILAS DIZANY PELET

  Turkije

  Het bedrijf MILAS DIZANY PELET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hernieuwbare energiebronnen. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkachel, keukenkachel, pelletinstallaties, en gietijzeren kachel. Het is gevestigd in Mugla, Turkije.

 5. PEFOC.RO SRL

  Roemenië

  Het bedrijf PEFOC.RO SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Open haarden - accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels - gietijzer, Rookkanalen - woningbouw, Open haarden, Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels - gietijzer, en Rookkanalen - woningbouw. Het is gevestigd in Sibiu, Roemenië.

 1. KECK & LANG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KECK & LANG GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Böhmenkirch, Duitsland.

 2. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Frankrijk

  Het bedrijf ATELIER CERAMIQUE REGNIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, Kachels, Keramiek - tegels en plavuizen, Kachels - gietijzer, Kachels, Keramiek - tegels en plavuizen, en tegels van aardewerk. Het is gevestigd in Desvres, Frankrijk.

 1. MAYSTERNYA

  Oekraïne

  Het bedrijf MAYSTERNYA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietijzerproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, gietijzer, tafelgerei, Kachels - gietijzer, en persen. Het is gevestigd in Odesa, Oekraïne.

 2. INVICTA

  Frankrijk

  Het bedrijf INVICTA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke - grote apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, gieterij, gieterijproducten, houtverwarmingen, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Donchery, Frankrijk.

 3. DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD.

  China

  Het bedrijf DANDONG RUIDING FOUNDING CO., LTD., en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Dandong, China.

 4. QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf QINGDAO HAWK RIGGING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Jimo, China.

 5. UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS

  Oekraïne

  Het bedrijf UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 6. TARNAVA SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TARNAVA SP. Z O.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden - accessoires, Open haarden, Open haarden - accessoires, Open haarden, gietijzeren kachel, en ovens en industriële schoorstenen. Het is gevestigd in DABROWA TARNOWSKA, Polen.

 7. RIKA PORNIC

  Frankrijk

  Het bedrijf RIKA PORNIC, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Pornic, Frankrijk.

 8. HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD

  China

  Het bedrijf HEBEI QIANSHENG TRADE CO., LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Shijiazhuang City, China.

 1. UNICA TERM G.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf UNICA TERM G.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren pelletketel. Het is gevestigd in Sillian, Oostenrijk.

 2. MANUEL C. FERREIRA, LDA

  Portugal

  Het bedrijf MANUEL C. FERREIRA, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren houtkachels voor privé gebruik. Het is gevestigd in Pigeiros, Portugal.

 3. DEM CELIK

  Turkije

  Het bedrijf DEM CELIK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels. Het is tevens aanwezig in de sectoren schoorsteen, keukenkachel, gietijzeren kachel, en houtfornuizen. Het is gevestigd in Denizli, Turkije.

 4. NYIMA

  België

  Het bedrijf NYIMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden, sierhaarden en accessoires, Open haarden, sierhaarden en accessoires, tradionele houtkachels, en ontwerp en installatie op maat gemaakte kachel. Het is gevestigd in Presles, België.

 5. SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD

  China

  Het bedrijf SHANDONG STRONG CASTING CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Qingdao, China.

 6. HÜRPAŞ ŞÖMİNE A.Ş.

  Turkije

  Het bedrijf HÜRPAŞ ŞÖMİNE A.Ş., en actief in de sector Open haarden. Het is tevens aanwezig in de sectoren openhaard van gietijzer, installatie openhaarden, krabber, en gietijzeren kachel. Het is gevestigd in İstanbul, Turkije.

 7. SA.VI.CHEM. S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SA.VI.CHEM. S.R.L., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kachels - gietijzer, Kachels, Kachels - gietijzer, en Kachels. Het is gevestigd in Cadeo, Italië.

 8. VILLENEUVE STUFE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf VILLENEUVE STUFE S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ovens en schoorstenen - industrieel, Kachels - gietijzer, Ovens en schoorstenen - industrieel, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Villeneuve, Italië.

 9. DE MICHELI MARCO S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf DE MICHELI MARCO S.A.S., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Vaste brandstoffen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Open haarden, sierhaarden en accessoires, Kachels - gietijzer, Open haarden, sierhaarden en accessoires, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Saronno, Italië.

 10. LA FORNACE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf LA FORNACE S.R.L., en actief in de sector Open haarden, sierhaarden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landmeters - adviesbureaus, Kachels - gietijzer, Landmeters - adviesbureaus, en Kachels - gietijzer. Het is gevestigd in Pescantina, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis