• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kalfsvlees

Resultaten voor

Kalfsvlees - Import export

 1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  België

  Verified by europages badge

  Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

 2. HOREMEAT

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HOREMEAT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, Varkensvlees, Slagerijvlees en vers pluimvee, Vleessnijden, Kalfsvlees, en Varkensvlees. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 3. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, is een Distributeur, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, kalfsvlees, varkensvlees, schapenvlees, vlees pluimvee, Kaas, en hamburger. Het is gevestigd in Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanje.

 4. ILCO FOOD

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ILCO FOOD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, Slachtafval, varkensvlees, Kalfsvlees, Lammeren - slagerijvlees, en Slachtafval. Het is gevestigd in Rungis Cedex, Frankrijk.

 5. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., is een Distributeur, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren diepvriesvlees groothandel, vers vlees groothandel, vlees, varkensvlees, export ingevroren vlees, en export vers vlees. Het is gevestigd in Modica, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARMO

  België

  Ons bedrijf CARMO bvba Bvba CARMO werd in 2001 opgestart door Christoffels Cor (25 jaar zaakvoerder bvba Christoffels Vleesgroothandel) en Phillipaerts Willy (Veehandelaar van vader op zoon). Zij sloegen de handen in elkaar en namen met z'n tweeën nv CARMO over. Na een grondige verbouwing volgens EU-normen van een bestaande vleeshal te Wellen konden zij in september 2001 hun deskundigheid via deze nieuwe zaak uitvoeren. Op dit moment werken wij met 8 toegewijde beenhouwers om elke dag opnieuw onze klanten extra kwaliteit in een familiale sfeer aan te bieden. Kortom, een dynamisch bedrijf ten dienste van de klant. Onze sterke punten: Levering in heel België aan zowel grootwarenhuizen, slagers als restaurants. Verdeling wit-blauw ras, Meritus en Vita vlees. In het bezit van HACCP en BRC-label. Prima prijs-kwaliteit. Rechtstreekse levering bij de klant.

 2. MK-FLEISCH GMBH

  Duitsland

  "De ideale partner in de internationale vleeshandel." MK-Fleisch GmbH is een IFS Higher Level , QS en Bio gecertificeerde importeur en exporteur voor verse en diepgevroren vleesproducten van rund, kalf, lam en pluimvee. Tot onze klanten behoren worst- en vleeswarenproducenten, uitsnijderijen, groothandelaren, handelaren in gastronomische diensten, C+C cash and carry-markten, grote slagers en de bijproductenindustrie. Wij leveren producten uit Europa, de VS, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland. Premium vlees zoals Angus rundvlees en halal vlees, is over het algemeen ook op verzoek verkrijgbaar. Betrouwbaar, flexibel, ervaren en bekwaam. Wij belichamen precies deze kwaliteiten en hebben deze hoekstenen tot onze bedrijfsfilosofie gemaakt. Elke dag leven wij deze waarden na en werken wij aan de tevredenheid van onze klanten en partners.

 3. CIS VAN DEN BROECK

  België

  Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

 4. DEBAENST

  België

  Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

 5. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanje

  Castellana de Carnes S.A. is gespecialiseerd in de productie, het fokken en vetmesten, het slachten en versnijden van VERS KWALITEITSRUNDVLEES. Traditiegetrouw wordt het vee altijd gekozen op basis van de kwaliteit van het raseigen vlees: Naturitycla, Debuey en Ternera Castellana. Vandaag is Castellana de Carnes één van de belangrijkste ondernemingen van het land dat vers kwaliteitsrundvlees verkoopt.

 1. FRIGO

  België

  Frigo NV is een groothandel in vlees, sinds 1925 gevestigd in Antwerpen. Een familie bedrijf dat menige generaties teruggaat. Ooit begonnen met de handel van levende dieren, inmiddels geëvolueerd tot een dynamisch bedrijf met volledig assortiment van hoog kwaliteitsvlees, wild en gevogelte.

 2. ESA FOODS

  Nederland

  ESA verkoopt een breed assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op dewensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvleesproducten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. ESA is onderdeel van VanDrie Group. VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en is nog altijd een bedrijf dat gebouwd is op de beste familietradities.

 1. SLACHTHUIS VANLOMMEL

  België

  Kalfsvlees, in al zijn facetten. Van volledige karkassen over deelstukken tot verpakkingen op maat: u vindt het bij Vanlommel. In het volste vertrouwen. Keuren, versnijden, verpakken: al ons werk is perfect afgestemd op uw wensen. Onze doorgedreven specialisatie garandeert u kalfsvlees van de allerbeste kwaliteit.

 2. POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf POLAT DÖNERPRODUKTION GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren voedingsmiddelen, vlees pluimvee, turkse keuken, en ethnische en orientaalse levensmiddelen. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 3. BUENOS FUEGOS

  Spanje

  Het bedrijf BUENOS FUEGOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 4. ERKAN KASAPOGLU

  Turkije

  Het bedrijf ERKAN KASAPOGLU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, hamburger, vleesballetjes, Kalfsvlees, en lamsvlees. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 5. LA HALLE PAYSANNE

  België

  Het bedrijf LA HALLE PAYSANNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dienstverlening voor de veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Rundvlees, Kalfsvlees, Varkensvlees, Rundvlees, slachtvogels, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Soumagne, België.

 6. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slowakije

  Het bedrijf MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Varkensvlees, Rundvlees, Kalfsvlees, Vleeswaren - gerookt, gepekeld, Varkensvlees, Rundvlees, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Kopčany, Slowakije.

 7. MAISON CONQUET

  Frankrijk

  Het bedrijf MAISON CONQUET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vlees en vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren slagerij, rundvlees, kalfsvlees, en varkensvlees. Het is gevestigd in Laguiole, Frankrijk.

 8. FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FLEISCHEREI FÜRNSCHUSS GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Varkensvlees, Kalfsvlees, Varkensvlees, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Dobl-Zwaring, Oostenrijk.

 1. SCARLINO CARNI

  Italië

  Het bedrijf SCARLINO CARNI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlees, rundvlees, en kalfsvlees. Het is gevestigd in Taurisano, Italië.

 2. VAN ENGELANDT

  België

  Het bedrijf VAN ENGELANDT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rundvlees, Lammeren - slagerijvlees, Rundvlees, kalfsvlees, en vleeswaren van gemengde vleessoorten. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 3. BUGGIANI DOMENICO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BUGGIANI DOMENICO S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren vers vlees groothandel, verse varkensvlees, en kalfsvlees. Het is gevestigd in San Miniato, Italië.

 4. BC FOOD TRADING

  Italië

  Het bedrijf BC FOOD TRADING, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, kip, schapen, kebab, en Kalfsvlees. Het is gevestigd in Casoli Di Atri, Italië.

 5. BUENOS FUEGOS

  Spanje

  Het bedrijf BUENOS FUEGOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. AFYON ET ENTEGRE A.S

  Turkije

  Het bedrijf AFYON ET ENTEGRE A.S, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren voorgekookte kookworst, en koffiebranderij. Het is gevestigd in Afyonkarahisar, Turkije.

 7. INTERVIANDES POITOU-CHARENTES

  Frankrijk

  Het bedrijf INTERVIANDES POITOU-CHARENTES, is een Dienstverlener, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kalfsvlees, schapenvlees, Kalfsvlees, en export vers vlees. Het is gevestigd in Vouillé, Frankrijk.

 8. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slachtrunderen, export vers vlees, Vee import export, runderkarkassen, en Slachtrunderen. Het is gevestigd in Castigaleu, Spanje.

 9. UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ

  Polen

  Het bedrijf UBOJ ZWIERZAT RZEZNYCH. BOZENA KEBEJ, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kalfsvlees. Het is gevestigd in Stare Kobialki, Polen.

 10. IBERLAMBS,S.L.

  Spanje

  Het bedrijf IBERLAMBS,S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Veeteelt - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren lamsvlees, kalfsvlees, en vers vlees. Het is gevestigd in Alberche Del Caudillo, Spanje.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis