• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • kalksintel

Resultaten voor

Kalksintel - Import export

 1. MARMI CARRARA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARMI CARRARA S.R.L., is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 2. IDEAMARMO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IDEAMARMO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italië.

 3. ZENITH C S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ZENITH C S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Duino Aurisina, Italië.

 4. PETRA ANTIQUA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf PETRA ANTIQUA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Malo, Italië.

 5. GANMAR S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf GANMAR S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Cavaion Veronese, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GUARNERI MARMI S.N.C. DI GUARNERI ALESSANDRO E GUARNERI ALBERTO

  Italië

  Het bedrijf GUARNERI MARMI S.N.C. DI GUARNERI ALESSANDRO E GUARNERI ALBERTO, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Lodi, Italië.

 2. ROSSI PIO S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROSSI PIO S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Pietrasanta, Italië.

 3. ALERINA MARMI S.N.C. DI ALERINA MARCO E MARINA LUCIA

  Italië

  Het bedrijf ALERINA MARMI S.N.C. DI ALERINA MARCO E MARINA LUCIA, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Airasca, Italië.

 4. ITALBERICA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ITALBERICA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Cavaion Veronese, Italië.

 5. POVIA DOMENICO DI POVIA GEOM. GIOVANNI

  Italië

  Het bedrijf POVIA DOMENICO DI POVIA GEOM. GIOVANNI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Vercelli, Italië.

 1. CARMELO MINISSALE

  Italië

  Het bedrijf CARMELO MINISSALE, is een Onderaannemer, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Messina, Italië.

 2. SPADARO MARMI S.N.C. DI GIOVANNI SPADARO & C.

  Italië

  Het bedrijf SPADARO MARMI S.N.C. DI GIOVANNI SPADARO & C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Nizza Di Sicilia, Italië.

 1. EDIL MARMI

  Italië

  Het bedrijf EDIL MARMI, is een Onderaannemer, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Giugliano In Campania, Italië.

 2. VENAFRO MARMI E GRANITI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf VENAFRO MARMI E GRANITI S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Isola Del Liri, Italië.

 3. F.LLI BONACINA AMBROGIO & GUIDO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf F.LLI BONACINA AMBROGIO & GUIDO S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Inverigo, Italië.

 4. FRATELLI SOLFA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf FRATELLI SOLFA S.P.A., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Grezzana, Italië.

 5. SOC.COOP. UNIONE MARMISTI DI SANT'AMBROGIO DI VALPOL. A R.L.

  Italië

  Het bedrijf SOC.COOP. UNIONE MARMISTI DI SANT'AMBROGIO DI VALPOL. A R.L., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Sant'ambrogio Di Valpolicella, Italië.

 6. SAVIO DOMENICO

  Italië

  Het bedrijf SAVIO DOMENICO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 7. BG STONE S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf BG STONE S.R.L., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Gioia Tauro, Italië.

 8. SENCO MARMI DI SENCO RAFFAELE E ANGELO S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf SENCO MARMI DI SENCO RAFFAELE E ANGELO S.N.C., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Rezzato, Italië.

 1. MARMI VANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MARMI VANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Grezzana, Italië.

 2. MIRAMARMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf MIRAMARMI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in San Pietro Mussolino, Italië.

 3. A. FERRARI DI ELIS E MAURO FERRARI S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf A. FERRARI DI ELIS E MAURO FERRARI S.N.C., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Spilamberto, Italië.

 4. GLD MARMI S.R.L. LAVORAZIONE MARMI CONTO TERZI SEGAGIONE LUCIDATURA VENDITA LASTRE.

  Italië

  Het bedrijf GLD MARMI S.R.L. LAVORAZIONE MARMI CONTO TERZI SEGAGIONE LUCIDATURA VENDITA LASTRE., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Carrara, Italië.

 5. SIGMA S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SIGMA S.A.S., is een Onderaannemer, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Pero, Italië.

 6. CECCONI MARMI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf CECCONI MARMI S.R.L., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Castelfidardo, Italië.

 7. DEIANA STEFANO

  Italië

  Het bedrijf DEIANA STEFANO, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Siniscola, Italië.

 8. LAVARINI PRIMO

  Italië

  Het bedrijf LAVARINI PRIMO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Negrar Di Valpolicella, Italië.

 9. SAXUM S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SAXUM S.A.S., en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Aprilia, Italië.

 10. SOCIETA MARMI ELMO DI GALLUS ANTONIO E C.S.A.S.

  Italië

  Het bedrijf SOCIETA MARMI ELMO DI GALLUS ANTONIO E C.S.A.S., is een Groothandelaar, en actief in de sector Marmer en natuursteen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Marmer, Kalksintel, Marmer, en Kalksintel. Het is gevestigd in Orosei, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis